Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΟΤΙ «ΘΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ», ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟ site ΤΩΝ... ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ...!!!

«ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ, ΟΣΟ... ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ»...!!!

Είναι τόσο πανηγυρική και εξόφθαλμη η κωλοτούμπα του Τσίπρα, πού τον πήραν χαμπάρι και οι δικοί του, τουλάχιστον στο Εξωτερικό.
Το επίσημο site των σοσιαλιστών World Socialist, τον κατακεραυνώνει, με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς και κατάφωρα τον γελοιοποιεί.
 Τον αποκαλει: 
Ψευτοαριστερό με... «γλυκανάλατο ύφος»...!!!
Μεταξύ άλλων γράφει:
********
*-- Την ώρα που ο Αντώνης Σαμαράς χρησιμοποιούσε την Αστυνομία για να σπάσει την απεργία των εργαζομένων στο μετρό, ο κ. Τσίπρας χρησιμοποιούσε το ταξίδι του στις ΗΠΑ για να πείσει τους Αμερικανούς  και το ΔΝΤ ότι δεν πρέπει να ...φοβούνται αν ανέβει στην εξουσία»...!!!
********
*-- «Εύχομαι να σας έπεισα ότι δεν είμαι τόσο επικίνδυνος όσο κάποιοι νομίζουν».... 
********
Αυτά είπε με «γλυκανάλατο ύφος» στο Brookings Institution (πέρασε και από κεί ο Αλέξης) μία Αμερικανική δεξαμενή σκέψης με έδρα την Washington και ένα από τα παλαιότερα  think tanks και συνεχίζει, τοWorld Socialist: 
               ----------------
«Η αλήθεια είναι ότι η διπλή γλώσσα του ψευδο-αριστερού Τσίπρα  που αποκηρύσσει τη λιτότητα στα λόγια την ώρα που στηρίζει την καπιταλιστική σταθερότητα και την ΕΕ στην πράξη, έχει επίσης ενισχύσει τη Ναζιστική Χρυσή Αυγή και την εμφανίζει ως τη μόνη δύναμη που στέκεται απέναντι στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τους τραπεζίτες και το πολιτικό κατεστημένο μέρους του οποίου είναι ο ίδιος... ο ΣΥΡΙΖΑ»...!!!

2 σχόλια:

  1. Σκληρός ο ανταγωνισμός των κατεστημένων κομμάτων για την εύνοια των αμερικανοεβραίων τραπεζιτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν έρθει η ώρα του τα ίδια και χειρότερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή