Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

«ΨΕΥΤΟΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΠΟΥ ΧΤΙΖΟΥΝ ΚΑΡΙΕΡΕΣ ΣΤΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ» ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ και ΑΠΟΧΩΡΕΙ Ο 1ος ΣΕ ΣΤΑΥΡΟΥΣ Υπ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΣΤΗΝ... ΗΠΕΙΡΟ...!!!

«ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ "ΕΛΙΤ" ΗΣΑΝ ΚΡΥΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΤΑ...ΠΟΝΤΙΚΙΑ»...!!!


Άρχισε η διάλυση της Χρυσής Αυγής...
Τούς πήραν χαμπάρι -- ως συνήθως συμβαίνει-- πρώτα οι δικοί τους...!!
Ένας--ένας καταλαβαίνουν το συρφετό των αστείων καί γραφικών πού συγκροτούν την Κ.Ο. της Χ.Α. καί στο ιερό όνομα της Πατρίδος εμπορεύονται και καπηλεύονται τις αγωνίες και τούς πόθους τού λαού μας... «γιά να κάνουν καριέρες στα Αθηναϊκά σαλόνια»...!!!
Έτσι ο πρώτος σε σταυρούς στο Ν. Ιωαννίνων υποψήφιος της Χρυσής Αυγής στις περσινές διπλές εκλογές, ξεκαθαρίζει ότι πλέον δεν έχει καμία σχέση με το ακροδεξιό κόμμα του Νίκου Μιχαλολιάκου με επιστολή-κόλαφο που έστειλε στο:
http://epirusgate.blogspot.gr/2013/02/blog-post_22.html
*****************
Η ΕΠΙΣΤΟΛΉ  του Ιάσονα Μπίμπου:
 *****************
«Θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς εθνικιστές πατριώτες του Νομού Ιωαννίνων ότι ως πρώτος σε σταυρούς προτίμησης Έλληνας εθνικιστής στην Ήπειρο στις τελευταίες διπλές εθνικές εκλογές, πλέον δεν έχω καμία σχέση με το πολιτικό κόμμα Χρυσή Αυγή των Αθηνών.
*****************
 Πατριωτισμός είναι να προσφέρεις στην μητέρα παρτίδα και όχι με το πρόσχημα του πατριωτισμού να χτίζεις, με τις πλάτες του λαού, πολιτικές καριέρες στα αθηναϊκά σαλόνια και να θες έτσι να διαλαλείς οτι θα ελευθερώσεις την βόρειο 'Ηπειρο.
*****************
Ας γνωρίζουν οι συναγωνιστές που με στήριξαν οτι ο εθνικοπατριωτικός αγώνας που κάνουμε εδώ και χρόνια θα συνεχιστεί.
*****************
Κανένα πολιτικό κόμμα δεν είναι υπεράνω της πατρίδας και κυρίως υπεράνω των γηγενών πατριωτών δυνάμεων.
*****************
Επειδή ίσως θα τολμήσουν να διαδώσουν ψεύδη για το πρόσωπο μου μερίδα νεοφώτιστων ψευτό-εθνικιστών, οι γιαννιώτες συναγωνιστές θα γνωρίζουν σίγουρα οτι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις όλοι αυτοί ήταν κρυμμένοι σαν τα ποντίκια στα σπιτάκια τους και σήμερα μας παρουσιάζονται ως πατριωτική και εθνικιστική ελίτ, φυσικά πάλι μέσα απ το σπίτι τους ή εξ αποστάσεως ορμώμενοι».

14 σχόλια:

  1. ποια "διαλυση" της χρυσης αυγης αρχισε ρε σουρουκλεμε χλιμιτζουρα; παλι πιωμενος εισαι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλα αυτος ο τυπος θελει σκλαβωμενη την Β.Ηπειρο????? σε λαθος κομμα ησουνα λεβεντη..........ψευτοεθνικιστης εισαι και συ σαν τον Αδωνι........σε βλεπω σε ΝΔ η Καμμενο.......αλλα μην νομιζεις οτι θα σε ακολουθησουν αλλοι εκτος της συζυγου σου αν εισαι παντρεμενος.........Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ.........ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ............

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Πρωην αριστερος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. πορτιέρηδες,αγράμματοι, παρκαδόροι,
    "ολοι μαζι" χρυσή αυγη.

    αυτοί θα σώσουν την Ελλάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το να εισαι ανεργος και να στηριζεις ΝΔ , πρεπει να εισαι ανωμαλος στο μυαλο.......

    χρυσαυγιτης
    πτυχιουχος ΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπίμπος είναι αυτός. Μια ζωή προβλήματα δημιουργεί. Και στο ΛΑΟΣ τα ίδια έκανε μέχρι που τον διέγραψαν και ησύχασαν από τις παρλαπίπες του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιατί δεν πάς για δουλειά στο new dream της οικογένειας Μιχαλολιάκου;
    Μπας και δεν παίρνει... "πτυχιούχους" των ΑΕΙ;

    Πρωην Χρυσαυγιτης
    απο τα Γιάννενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΙΜΠΟ!!!ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΑ ΜΑΝΤΡΕΙΑ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ
    Κ.Μ
    ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ
    ΝΥΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 9.29-10.53 Άκουσε νεοδημοκρατικό ζωντόβολο το πολιτικό σας σύστημα επιτρέπει στους αγραμμάτους να ψηφίζουν και να έχουν άποψη.
    Αυτή είναι η ιδεολογία σας, αυτή είναι η σαθρή κοινοβουλευτική δημοκρατία σας. Από τη μια οι απατεώνες πολιτευόμενοι και διαπλεκόμενοι νταβατζήδες και από άλλη τα ηλίθια πρόβατα.
    Υπάρχει και ο τρίτος παράγων, οι συνειδητοί Έλληνες που αμφισβητούν το καθεστώς σας και το σύστημα της ανομίας που έχετε καθιερώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άν ρε αγράμματε, δεν σου αρέσει η κοινοβουλευτική δημοκρατία, τότε εξομοιώσου με το συρφετό των παρκαδόρων και πορτιέρηδων της Χ.Α.
    Αυτή είναι η κατηγορία σου και οι όμοιοί σου, άν πιστεύεις ότι αυτά τα εξαμβλώματα θα θεραπεύσουν τις όποιες αδυναμίες του κοινοβουλευτισμού.
    Αυτοί δεν ξέρουν να γράψουν ούτε έκθεση για την 25η Μαρτίου και μιλάνε γιά Πατρίδα, αυτές οι ηλιθιόφατσες θά σε σώσουν.;
    Δηλαδή γιά να τιμωρήσω τον κοινοβουλευτισμό πρέπει να αυτοκτονήσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν δεν υπήρχε πρίπτωση υποψηφιότητας Παππά στα Γιάννενα, θα είχες άραγε αυτούς τους προβληματισμούς ρε πρώην Χρυσαυγίτη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 7.12 Ο κοινοβουλευτισμός είναι μια ηλιθιότης, που έχει καταστρέψει όλα τα πολιτισμένα έθνη και τα έχει οδηγέίσει στην εσχάτη παρακμή.
    Είναι καλός για την διεθνή κεφαλαιοκρατία και όχι για τους λαούς.
    Ο Κοινοβουλευτισμός ευθύνεται για το καταντημα μας.Είναι το απόλυτο κακο.

    Μια δράκα κλεπτών και καθαρμάτων περιπαίζει το πλήθος, κάνοντας τον κάθε κακομοίρη να πιστεύει ότι αυτοπροσώπως κυβερνά.
    Το τρέχον πολιτικό σύστημα επιβιώνει έχοντας διαφθείρει τις συνειδήσεις των πολιτών.

    Από κοινοβουλευτισμό πάσχουμε , Ηλίθιε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαλά,ως...Ελλην εθνικιστής δεν γνωρίζεις
      ότι ο Χρυσους αιώνας του Περικλή είναι η
      Αθηναική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ;

      Διαγραφή
  12. Πάντως βέβαιον είναι ότι δεν πάσχουμε απο αγράμματους, πορτιέρηδες, παρκαδόρους,πατριδέμπορυς καί "μή εγέρθητω" πού είσαστε εσείς, και σας ξέρουμε όσοι σας έχουμε ζήσει από κοντά.
    Τέτοια δικτακτορία από "τέτοιους" σαν τον Λαγό τον βουλευτή σας δεν την θέλουμε και ούτε θα την δούμε, μόνο εσείς στις ονειρώξεις σας... πανηλίθιε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΛΛΑΣ!!! Εσυ φιλαρακο κ ο αγνωατος 7:12 κ οι ομοιοι σας ησαστε ενα ματσο κοτουλες. Αν δεν πολεμησουμε εμεις για να ξεσκλαβωσουμε την χωρα μας τα παιδια μας θα γινουν γιουσουρφακια των τουρκων κ ολων τον αλλων απολιτιστων. Τωρα αν θελετε εσεις τα παιδια σας να γινουν "μοντερνα" καθιστε στο καναπεδακι σας να καμαρωνετε τον σαμαρα το τσιπρα το βενιζελο κ τα υπολοιπα φιντανια κ φατε τα σκατ_ στη μαπα σας. Αν περιμενουμε απο σας σωθηκαμε.... Κ οσο για τον Λαγο ενα θα σου πω οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια....

      Διαγραφή