Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

(16,3 ΑΠΟ 12 Δις) ΠΗΡΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟ... ΕΣΠΑ...!!!

ΕΤΣΙ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ και ΤΑ «ΠΑΙΡΝΟΥΝ» ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ...!!!

Για διαπραγματευτική νίκη της Ελλάδας στη Σύνοδο Κορυφής μίλησε ο Πρωθυπουργός  Αντώνης Σαμαράς από τις Βρυξέλλες, ανακοινώνοντας ότι η Ελλάδα λαμβάνει 14,5 δισ. ευρώ από το νέο ΕΣΠΑ συν 1,8 δισ. ευρώ για την αγροτική ανάπτυξη - επιπρόσθετα με άλλα 2 δισ. ευρώ που εκτιμά ότι θα διατεθούν στη Χώρα έπειτα από μία διετία.
Ο Πρωθυπουργός δήλωσε πολύ ικανοποιημένος από τη μακρά διαπραγμάτευση, αναφέροντας ότι η Ελλάδδα πέτυχε τη μεγαλύτερη αύξηση σε σχέση με την αρχική πρόταση της Κομισιόν συγκριτικά με τις υπόλοιπες χώρες.
*****************
«Πετύχαμε το μέγιστο δυνατό και ακόμη περισσότερο» δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς κατά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στις Βρυξέλλες μετά την ολοκλήρωση των μαραθώνιων διαπραγματεύσεων και τη συμφωνία των «27» επί του κοινοτικού προϋπολογισμού για την επταετία 2014-2020.
*****************
Βέβαια όσοι ποντάρουν στη καταστροφή της Ελλάδος γιά κομματικούς λόγους, θα στενοχωρηθούν ή για να ακριβολογούμε «θα σκάσουν απο το κακό τους»...!!!
*****************
Ανάλογα με τη περιπτωσή τους, μπορούν να χρησιμοποιούν βαζελίνι ή ξύδι...
*****************
Περαστικά, ταχεία ανάρρωση και ξέσπασμα στό...  βρισίδι...!!!

6 σχόλια:

  1. Το "γελοίο ανθρωπάκι" ο Τσίπρας το πρωί στο Τιτάνια είπε ότι ο Σαμαράς πήγε στη Συνοδο κορυφής στις Βρυξέλες σαν κομπάρσος και αμέσως έσβησαν τα φώτα στην αίθουσα.! Τώρα θα τού ήρθε κατακέφαλα τούβλο στο κεφάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Είναι γνωστή ή άγνοια του χαιρέκακου γιά την Ελλάδα Τσίπρα στα εξωτερικά θέματα" δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ξυστα @ρκιδια σου με γκαζμα...το 1/3 των συνταξεων του ιανουαριου το εκλεψαν,δεν το κατεβαλαν..ρε δε τραβατε ολοι σας στο διαολο που πανηγυριζετε κιολας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάρε ξύδι και αν δεν σου περάσει βάλε βαζελίνι και σίγουρα θα πονέσεις λιγότερο. Στη γράφει τη συνταγή, δεν την είδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ....κατσε να δεις τη Π@@ΤΣΑ ΘΑ ΦΑΝΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ ΑΛΗΤΑΡΑ......ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!

      Διαγραφή
  5. ΤΟ 98 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ 2 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή