Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΦΟΡΤΗΓΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 22χρονου ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ--ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΠΑΝΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ-- ΑΝΑΘΡΕΨΕ ΤΑ 4 ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ...!!!

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑΞΙΕΣ ΤΗΣ και ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ 
ΛΗΣΤΩΝ--ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ, ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΣ 
ΓΙΑ ΤΑ...ΒΛΑΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥΣ.;;;

Ποια είναι όμως η η Λιάνα Τσολερίδου, η μητέρα του 22χρονου Αστυνομικού που έσπευσε να υπερασπιστεί την τιμή του γιου της και του Σώματος του οποίου υπηρετεί;
«Και οι Αατυνομικοί έχουν μάνες»,
 έγραψε σε ένα χαρτόνι μια μητέρα το μεσημέρι της Τετάρτης, και δίχως δεύτερη σκέψη πήγε έξω από τα δικαστήρια Κοζάνης, όπου είχαν μεταφερθεί οι τέσσερις συλληφθέντες για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης και έστειλε το δικό της μήνυμα. 
 *****************
Η κυρία Τσολερίδου είναι μητέρα 4 παιδιών, ο σύζυγός της είναι αγρότης ενώ η ίδια έχει φορτηγό με το οποίο μεταφέρει, εδώ και δέκα χρόνια, για λογαριασμό της ΔΕΗ... τέφρα στα παλιά ορυχεία...!!! 
*****************
Κατοικεί στον Άγιο Δημήτριο, ένα μικρό χωριό δίπλα στο εργοστάσιο της Πτολεμαΐδας. 
*****************
Στην Κοζάνη κατέβηκε χθες για μια προσωπική της υπόθεση στα Δικαστήρια. 
*****************
Είδε στην τηλεόραση τις μητέρες των ληστών του Βελβεντού να υπερασπίζονται τα παιδιά τους και αποφάσισε να γράψει κι εκείνη ένα πανό και να το δείξει στους αντιεξουσιαστές. 
*****************
«Δεν ήθελα να στείλω κάποιο πολιτικό μήνυμα, απλώς ένοιωσα την ανάγκη να απαντήσω με κάποιο τρόπο στους γονείς των συλληφθέντων που δήλωσαν ότι είναι υπερήφανοι γι'αυτούς. 
*****************
Κι εγώ είμαι υπερήφανη για το παιδί μου που είναι περίπου συνομήλικος των συλληφθέντων, είναι 22 ετών και Αστυνομικός» δηλώνει χαρακτηριστικά στα «Νέα» η ίδια. 
        ------------------------------------------------
Μπράβο σας κυρία Τσολερίδου, με άπειρο σεβασμό στο πρόσωπό σας, την πραγματική Ελληνίδα Μάνα, εκφράζουμε τον θαυμασμό μας και σας ευχόμαστε να δείτε και τα άλλα τρία Ελληνόπουλα πού έχεται με τον αγρότη συζυγό σας, όπως επιθυμείτε.
 *****************
Τώρα γιά τις... «υπερήφανες» μάνες των  τεσσάρων τρομοκρατών και ληστών, σεβόμενοι την αξία της μάνας, καλύτερα να... σιγήσουμε..!!!.
*****************
Ας κριθούμε από τους αναγνώστες μας, έστω και υβριστικά, δεν πειράζει, όλα σήμερα «παίζονται»...

2 σχόλια:

  1. ΚΑΘΕ ΜΑΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΡΕΑΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΟΝΤΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΜΠΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΥΤΙΝΑ ΤΗΣ ΒΟΛΕΜΕΝΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑΡΚΩΜΕΝΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ.
    Υ.Γ.
    ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΕΦΑΛΑΡΙΟΥ
    ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΦΤΩΧΑΤΖΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΡΓΑΝΑ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ. Η ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΜΗΔΕΠΟΤΕ ΕΡΓΑΣΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΤΕΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το κακο ειναι ομως οτι οι περισσοτεροι μπατσοι ειναι φτωχατζες λιγουρια τους βεληνεκους των λαθρομεταναστων

    ΑπάντησηΔιαγραφή