Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2013

«ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΣ» Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟΥΣ..«ΠΥΡΗΝΕΣ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ»...!!!

ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ, «ΟΡΓΑΝΙΚΑ και ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΟΙ» ΜΕ ΤΟΝ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«Δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής διάταξης της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, τα στοιχεία ταυτότητας και οι φωτογραφίες δύο ημεδαπών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν την 15-02-2013 από τον Ειδικό Ανακριτή, δύο εντάλματα σύλληψης, με τα οποία κατηγορούνται – αναζητούνται για: 
Ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση καθώς και
  απλή συνέργεια σε ληστεία από κοινού, την 28-11-2012 σε βάρος του υποκαταστήματος της Αγροτικής Τράπεζας στο Φιλώτα Φλώρινας, από δράστες που είχαν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.  
*****************
Πρόκειται για τους:
*****************  
Χαρίση – Πούλο Φοίβο του Γεωργίου και της Ουρανίας, ο οποίος γεννήθηκε την 22-03-1990 στην Αθήνα και Ντάλιο Ανάργυρο του Αθανασίου και της Ευγενίας, ο οποίος γεννήθηκε την 08-05-1991 στην Αθήνα. 
*****************
Τώρα:
*****************
Ο 23χρονος Φοίβος Χαρίσης – Πούλος είναι γιος του γνωστού συνδικαλιστή Γιώργου Χαρίση, αντιπροέδρου της ΠΟΕ- ΟΤΑ, μέλος της Ε/Ε της ΑΔΕΔΥ και της Γραμματείας της «Αυτόνομης Παρέμβασης» (Συνιστώσας του Συριζα) και δεξί χέρι  του σκληρού  συνδικαλιστή της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμη Μπαλασόπουλου...
  *****************
Η μητέρα του Ουρανία Πούλου, είναι στέλεχος  του ΣΥΡΙΖΑ (στην ομάδα προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ) και υποψήφια στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές στο Δημο Παιανίας  της Ανατολικής Αττικής. 
*****************
Ο 22χρονος Αργύρης Ντάλιος είναι γιος απόστρατου αξιωματικού του στρατού ο οποίος κατάγεται από την περιοχή της Φθιώτιδας. 
*****************
Ό καθένας βγάζει τα συμπερασματά του άν ο Συριζα έχει στούς κόλπους του και τα στενά του κομματικά όργανα τρομοκράτες και συνειδητά τους υποθάλπει... 
            ---------------------

8 σχόλια:

  1. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο , οτι οι τρομοκράτες και άτομα που αρέσκονται στην βία και καταστροφή ανήκουν κατά συντριπτική πλειοψηφία στο Σύριζα .

    Η πρόσφατη καταδρομική επιχείρηση στη Χαλκιδική δείχνει με τις πρώτες ενδείξεις οτι είχε τις "ευλογίες" στελεχών-βουλευτών Συριζα.

    Το κόμμα αυτό , που αρέσκεται να διαλαλεί ότι ανήκει στον αριστερό προοδευτικό χώρο , κατηγορεί την άκρα δεξιά [Χρυσή Αυγή ] ως κόμμα της βίας και φασιστικής νοοτροπίας !

    Ενα κόμμα πάντα αρνητικό σε κάθε θετικό βήμα της τρικομματικής κυβέρνησης , χωρίς προτάσεις , ενάντια σε κάθε επένδυση στη Χώρα , υπέρμαχο μέχρι χθές της δραχμής , έμμεσα υποστηρικτή των αντεθνικών βλέψεων των σκοπίων και τιράνων , θέλει με τις αναρχοαυτόνομες - αντιεξουσιαστικές - άκρα αριστερίζουζες συνιστώσες του να κυβερνήσει την Ελλάδα.

    Εύχομαι ο καλός ΘΕΟΣ να προστατεύσει την πατρίδα μας από τους υποστηριχτές αυτού του αντεθνικού κόμματος .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπερασπιστή της κατοχικής τρικομματικής κυβερνήσεως, σου υπενθυμίζω ότι η μια συνιστώσα των ξενόδουλων κυβερνόντων, είναι ο κομμουνιστής Κουβέλης και η σταλινική ομάδα του.
      Η μία κόρη του Κουβέλη, ήταν συνήγορος του «επαναστατικού αγώνα» και η άλλη διοργανώνει πάρτυ για λαθρεποίκους.
      Ο άθλιος συγκυβερνών Βενιζἐλος μαζί με ΔΗΜ.ΑΡ και ΣΥΡΙΖΑ κατεβαίνει σε διαδηλώσεις με Αλβανούς, Πακιστανούς και λοιπούς κοπρίτες για να νομιμοποιήσουν εκατοντάδες τριτοκοσμικές κατσαρίδες, ώστε να αποκτήσουν νέους ψηφοφόρους.

      Η ΝΔ νομιμοποίησε τους προδότες κομμουνιστές για να τους έχει συμμάχους στην εθνοκτόνο πολιτική της.

      Διαγραφή
  2. Φιλαράκο, πού παριστάνεις τη "παρθένα" το δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου της Χ.Α. τον Παναγιώτη Δράκο πού συνέλαβαν με όπλα καί κουκούλες στο Χαιδάρι δεν τον ξέρεις τι "κουμάσι" είναι;
    Διάβασε σήμερα στη σελ. 17 του Ελ. Τύπου να δείς και φωτογραφία του δίπλα στο..."αρχηγό", ως σωματοφύλακας.!
    Απορώ πως το "πολιτικό σαφάρι" δεν το έχει αναρτήσει.
    Κόκκινος ή μαύρος φασισμός είναι ακριβώς το ίδιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω το ψαράκι ο Συριζαίος τσίμπισε .

    Χρυσή Αυγή και Σύριζα αδελφάκια κολλητά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9.10-9.38-1.30,ο ίδιος είσαι! Καλό το σκετσάκι σου, αλλά δεν πιάνει. Ένα νεοδημοκρατικό σαπρόφυτο είσαι, που αγωνιά για τέλος που έρχεται.
      Κομμουνιστές και λιμπεραλιστές το ίδιο προδότες...

      Αντε τώρα να υποδεχθείς τον Ολλάντ το ανθρωπάκι των σιωνιστών.

      Διαγραφή
  4. τι στο διαολο λετε !!!!τι δουλεια εχουν οι γονεις του με την σταση του παιδιου ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. o allos itan gios axiomatikoy diladi oloi oi axiomatikoi einai tromokrates???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οι γονείς δεν ευθύνονται για την ανατροφή των παιδιών !!!!!!

    Οτι "σχεδόν" άπαντες οι αναρχοαυτόνομοι τρομοκράτες ανήκουν στο Σύριζα είναι απλά τυχαίο γεγονός !

    Οτι δεν είναι απόλυτα σύμφωνο με τις πολιτικές θέσεις του Σύριζα είναι φασισμός και αντιδημοκρατικό ,είναι κάτι το δεδομένο !

    Θαυμάστε τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή