Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ και ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» ΤΟΥ ΛΑΟΣ...ΑΥΤΟΔΙΑΛΥΕΤΑΙ...!!!

ΗΧΗΡΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ  ΜΕ ΑΙΧΜΕΣ 
ΓΙΑ ΤΑ... ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ...!!!


Αυτοδιάλυση με σημεία σήψης και, και, και, ...
Μετα τον καθηγητή Χρηστο Γούδη, πού δεν άντεξε άλλο να είναι (off shore)Πρόεδρος του Ινστιτούτου «ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ» και ο αντικαταστάτης του, Δημήτρης Σαρατσιώτης, επίσης καθηγητής υπέβαλε την παραιτησή του  από το ίδρυμα, στον Καρατζαφέρη, με σαφείς αιχμές στα...οικονομικά...!!!
Τό κείμενο της παραίτησης είναι άκρως αποκαλυπτικό, αν και είναι γραμμένο σε ήπιους τόνους, αλλά το ρεπορτάζ περιγράφει «σπαρταριστικές» σκηνές και διηγήσεις...!!!
*****************
Βέβαια σε όλα αυτά να προστεθεί και η αποχώρηση του τ. Βουλευτή Επικρατείας του ΛΑΟΣ Ι. Κοραντή (κόσμημα όπως τον αποκαλούσε ο Καρατζαφέρης), ενώ επίκειται και η «επισημοποίηση» της αποχώρηση της Ευρωβουλευτού Νίκης Τζαβέλα, η οποία ήδη ανέλαβε  ειδικό ρόλο στην Ευρωβουλή-- προφανώς από την Ν.Δ.-- και επέτυχε να γίνει στις 5 Μαρτίου ειδική ψηφοφορία στο Ευρωκοινοβούλιο γιά να στηριχθεί η απόφαση της Κυβέρνησης Σαμαρά να θέσει θέμα ΑΟΖ στον ΟΗΕ...

          *****************
Ακόμη και ο Γραμματέας Συνδικαλιστικού του ΛΑΟΣ,  Γ.Κανελλόπουλος  και αυτός αποχώρησε, ενώ υπό αποχώρηση είναι και ο τ. Βουλευτής, Αλ. Χρυσανθακόπουλος...  
----------------------------------------
Υ.Γ. 
Πολλοί απο τους αποχωρήσντες  αποκαλούν το κόμμα ΛΑΟΣ , ως κόμμα... (off shore) και διαδίδουν ότι ο Πρόεδρος θα πολιτευτεί στις επόμενες εκλογές στην Κύπρο...!!!
Εμείς βέβαια δεν το πιστεύουμε ούτε και το υιοθετούμε....

18 σχόλια:

  1. Στην Θεσσαλονίκη, ΄΄πέφτουν΄΄ καμπάνες για ισόβια!!!Το ίδιο και στην Κρήτη.Άντε με το καλό να αρχίσει να δουλεύει το σύστημα και στην Αθήνα.Το ΛΑΟΣ και τα ιδρύματα τύπου ΄΄Ι.Δραγούμης΄΄,είναι μια χαρά για ξεκίνημα.32.000.000 ευρώ από την επιχορήγηση,ένα σκασμό λεφτά,που στον διάολο τα ΄΄βόλεψαν΄΄,δεν ξέρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρε σεις εκεί στο ΛΑ(Θ)ΟΣ, που το παίζετε τομεάρχες, γραμματείς, διευθυντές και όποιον άλλο τίτλο σας μοιράζει με ευκολία ο Καρατζο και βγάζετε σωρηδόν ανούσια δελτία τύπου στο όνομα του ΛΑΟΣ, τα οποία δεν διαβάζει κανένας, αφού δεν έχετε οπαδούς πια (η ακροαματικότητα του καναλιού σας είναι κάτω από 0,6% και η Α1 λιγότερο από 500 φύλλα), το όνομα του κόμματος ΛΑΟΣ ο λαλίστατος Αρχηγός σας δεν το προφέρει πλέον. Ούτε στέλνει εκπροσώπους του κόμματος σε πάνελ. Τυχαίο; απλά δεν το θέλει πια το κόμμα. Το κρατάει για να εισπράττει την επιδότηση (600.000 Ε πήρε για το κόμμα και 55.000 Ε για το ίδρυμα) και να το χρησιμοποιήσει ως μοχλό, όταν και όποτε για να προσκολληθεί σε κάποιο κόμμα και να σώσει το σαρκίο του. Όσο για σας την ίδια μέρα θα σας ξεχάσει. Αλλωστε πρίν λίγες μέρες διμήνυσε στο "προσωπικό" του γιατρό οτι διαλύει το κόμμα. Παραφρόνησε ο άνθρωπος. ΔΟΞΑΣΤΕ τον λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. O Kαρατζαφέρης είναι γνήσιο τέκνο του κλεπτοκράτη Μητσοτάκη, πλούτισε από τα ψίχουλα που του έριχνε ο αρχιδιαφθορέας.
    Αυτός διέφθηρε τους πατριώτες Βορίδη, Γεωργιάδη και Πλεύρη, μετατρέποντας τους σε καθάρματα του φιλελευθερισμού και απολογητές του προδοτικού πολιτικού συστήματος.
    Τώρα κάποιοι απεχώρησαν, διότι τσακώθηκαν για τη διανομή των 655.000 ευρώ. Πάντως φαίνεται Ροντούλης και Αϊβαλιώτης βολεύονται ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μετά από τόσα χρόνια κοροϊδίας και ψευτιάς βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που κατάλαβαν πόσο λαμόγιο, ψεύτης, πατριδοκάπηλος και γενικότερα έμπορος έχει υπάρξει ο Καρατζαφέρης που νομίζει ότι έχει το πάνω χέρι σε όλους και τα πάντα. Δεν μπορεί και δεν θέλει να καταλάβει ότι ακόμα και ο Θεός μας έδωσε ελεύθερη βούληση και θεωρεί ότι μπορεί να παίζει με την αξιοπρέπεια ορισμένων ανθρώπων και να τους θεωρεί πιόνια του. Σε αυτή την παρτίδα σκάκι θα χάσει πάντως. Το ζήτημα με τα λεφτά όχι μόνο της τελευταίας δόσης αλλά για όλα τα 32.000.000 που έχει πάρει όλα αυτά τα χρόνια είναι ακριβώς στη μοιρασιά, τα πήρε για ιδίο όφελος και ζήταγε από τους συνεργάτες του να βάλουν και το χέρι βαθειά στην τσέπη με το πρόσχημα ότι "δεν έχουμε λεφτά". Τώρα έφτασε ο κόμπος στο χτένι. Το παραξεφτύλισε. Αποκαλύφθηκε. Καλή τύχη στην υπόλοιπη πορεία του (όση του απέμεινε) και την επόμενη φορά να σκεφτεί πολύ σοβαρά αυτά που βγαίνει και λέει γιατί είναι από μόνος του απόβρασμα της πολιτικής ζωής με μηδενική ανταλλακτική αξία (σε εμπορικούς όρους μπας και το καταλάβει).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του εγκατέλειψαν όλοι και τώρα παρακαλάει να μαζέψει καινούργια θύματα. Εμεινε με τον Παπαμιχαήλ, τον Οθωνα,τον Ζαφειρόπουλο,την Κατερίνα και την Παραδείση να του διαβάζει τα μηνύματα συμπαράστασης που του στέλνουν τάχα οι τηλεθεατές του. Κανένας και κανένα μήνυμα δεν του στέλνουν, ποιός θα δώσει σήμερα 1,57 Ε για να ασχοληθεί με τον κολοτούμπα. Αυτά τα μηνύματα που διαβάζει η Παραδείση τα γράφει μόνος του και με τη βοήθεια του Οθωνα για να παρασύρουν και ξεγελάσουν τους ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάμε για ύπνο Κατερίνα,
    πάμε να αλλάξουμε ζωή
    να δούμε όνειρα από εκείνα
    πού τελειώνουν το πρωϊ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΠΟΙΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΑΔΙΚΕΙ ΚΑΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ...ΟΠΟΙΟΣ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΕΓΩ ΤΟΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΣ ΟΡΚΙΖΕΤΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΦΡΟΝΕΙ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩ ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΕΙ
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ ΜΥΘΟΜΑΝΗ ΔΕΛΑΠΑΤΡΙΔΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρυσανθακόπουλος-Ροντούλης-Παπανδρέου, αποχώρησαν και αυτοί:

    http://taxalia.blogspot.com/2013/02/5_28.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑΧΕΙΣ ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΔΙΚΑΣΟΥΝ

    ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΣ ΚΙ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΕΚΡΑΤΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επι τέλους έμεινε μόνος του ο Καρατζο. Αυτό του έξιζε με τέτοιο παλιοχαρακτήρα, γιατί πρόδωσε - πούλησε συγγενείς, φίλους, κουμπάρους, συνεργάτες, ομοίως γιατί πρόσβαλε τον Πατριωτικό χαρακτήρα του κόμματος και ευτέλισε την ρήξη και ανατροπή. Και όλα αυτά για το εγώ του, την απληστία, τα ψέμματα του, τις γκομενοδουλειές του και την υποκρισία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΝΤΩΣ.ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΜΕΓΑΡΟ ΜΑΞΙΜΟΥ!!!!!!!ΜΕΓΙΣΤΕ ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΕ,ΑΡΧΙΝΤΑΒΑΤΖΗ,ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΡΝΗ,ΠΑΡΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗΣ ΗΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ! ΕΝΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟΣ. ΜΟΝΟ Η ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ! ΟΥΣΤ ΡΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμα δεν τους γουστάρεις μην τους μιλάς. Δικαίωμα του καθενός να κάνει αυτό που θέλει. Αλλά για να μιλάς έτσι τα'χεις αρπάξει και συ χοντρά. Τέτοιος πουλημένος (ή μήπως πουλημένη) που είσαι κοίτα μήπως μπορέσεις και ανεβάσεις την... αξία του αρχηγού σου.

      Διαγραφή
  13. ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΟΜΙΛΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΣΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ; ΑΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΙΑΖΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ! ΤΕΤΟΙΑ ΓΥΝΑΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟΥΣΑΝ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ. ΚΡΙΜΑ ΡΕ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΚΡΙΜΑ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΟΥ! ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τη μάσα την καλύτερη την έκανε ο Χοντρός (και από εμφάνιση φαίνονται οι..."κατεθέσειςόψεως"). Είναι μάλιστα τόσο αδηφάγος που επειδή δεν του έφταναν τα όσα πήρε έπαιρνε και από άλλους. Κρίμα για την εξέλιξή του. Και στην τελική, ποιός είναι αυτός που θα μονοπωλήσει τον πατριωτισμό, την ορθοδοξία και θα κρίνει πόσο πατριώτης είναι κάποιος; Σα πού μεγάλο καλάμι δεν είχε καβαλήσει; Άντε να το παρκάρει πουθενά γιατί τώρα με την κρίση θα του καίει και βενζίνη. Καθίκι, πατρηδοκάπηλος, λαμόγιο, φαταούλας και κυρίως έμπορος αποδείχτηκε ο ίδιος. Ντροπή και πάλι ντροπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ MΕΓΑΛΕΣ. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΞΩ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟΥ ΦΟΥΡΛΟΠΟΤΑΜΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΔΟΚΑΠΗΛΟΠ...ΟΥΣΤΟΣ Ο ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕΣ!!!!!!!!!!Ο ΓΑΛΑΤΑΣ Ο ΥΙΟΣ ΣΑΝΟΠΩΛΗ Ο ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή