Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2013

«ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Ο...ΠΑΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ «ΤΕΛΕΤΗ» ΤΟΥ... ΛΑΟΣ...!!!

ΣΤΗΣΑΝΕ καί ΠΑΓΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΒΙΒΛΑ ΟΙ...«ΑΘΕΟΦΟΒΟΙ»...!!!

Στη κατάμεστη αίθουσα «τελετών» τού ΛΑΟΣ, πλημμυρισμένη από κόσμο (άνω των... 5ο ατόμων) και διακατεχόμενη από σφρίγος και παλμό με το νέο αίμα τού κόμματος πού θα το στείλει στην εξουσία με Πρωθυπουργό τον... Καρατζαφέρη, έγιναν τα 13α γενέθλια τού ΛΑΟΣ...!!!

Όμως το κλού της «τελετής», όπως μας πληροφορεί ο φίλος μας ο Δημήτρης από την Θεσσαλονίκη, πού μας εφοδίασε και με το ανάλογο φωτογραφικό υλικό, ήταν ο παγκος με τα βιβλία που καλούνταν (ευκαιρίας δοθείσης) να αγοράσουν οι ελάχιστοι εναπομείναντες--ανυποψίαστοι οπαδοί τού ΛΑΟΣ, παρά την οικονομική κρίση.
*****************
Την κρίση, την χρησιμοποιούν μόνον όταν θέλουν να κάνουν την φτηνιάρικη αντιπολίτευση, όταν όμως αφορά την δική τους τσέπη τότε οι λόγοι αυτομάτως αίρονται, έστω και άν αφορούν και τους δικούς φουκαράδες οπαδούς. 
*****************
«Από την μύγα ξύγκι» να βγεί, όταν πρόκειται γιά... «παρά»...!!!  
*****************
Γιά αυτό και οι μυημένοι στα περί του κόμματος έχουν παραφράσει το σύνθημα:
«Όλους εμας ενώνει η Ελλάς» σε: 
*****************
«Όλους εμάς ενώνει ο... παράς»...!!!
Όπως λέμε...
«Πίστεως και...Πατρίδος»...!!!

12 σχόλια:

  1. Βρέ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ μ΄ αυτό το ανύπαρκτο απόκομμα ασχολείσαι ακόμη;Αυτό το κρατάει ο Καρατζαφερης για να εισπράττει ακόμη τις κρατικές επιχορηγήσεις (600.000 Ε) και 50.000 Ε πήρε προχθές για τον ΙΩΝΑ ΔΡΑΓΟΥΜΗ (σε βλέπω κατηγορούμενο Πρόεδρε Δημήτρη). Καλά προχθές δήλωσε στον προσωπικό του γιατρό Ανδρέα, οτι διαλύει το κόμμα και να μη τον ξαναενοχλήσει κανείς και αναστάτωσε τους Γεωργίου,Ροντούλη, Χρυσανθακόπουλο και λοιπούς συγγενείς. Α και με την ευκαιρία το "ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ" δημοσίευσε κάτι για ελέγχους του ΣΔΟΕ και κάτι άλλα ερευνητέα. Καιρός ήταν να ασχοληθεί κάποιος με το φαινόμενο Καρατζαφέρη που κάθε μέρα διαλλαλεί, χωρίς να κοκκινίζει, οτι πλούτισε με τον ιδρώτα του προσώπου του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΤΣΙ,ΠΕΣ ΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΗΣ ΟΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΖΑ ΣΥΜΦΕΡΗΣ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ "ΠΙΣΤΕΥΕΙ" ΕΥΚΟΛΑ.ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΘΥΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΤΑ ΒΡΗΚΕ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΟΥ.ΕΛΕΟΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΑΚΙ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΕΟΘΗΛΑΣΜΟ,Η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΤΕ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟ ΚΟΡΟΙΔΟ?ΒΡΗΚΕ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΡΓΗ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΦΙΛΕ ΤΟ ΧΑΖΟΓΚΟΜΕΝΟΓΥΦΤΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΗ ΣΧΟΛΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ (ΤΙ ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΡΑΤΖΕΦΕΡΕΙΚΗ ΚΙΑΥΤΗ) ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ....ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πέρα από την πλάκα,νομίζω πως πρέπει να αρχίσει στα σοβαρά, κάποιος εισαγγελέας, έναν σοβαρό έλεγχο,για όλα αυτά τα χρόνια της κραιπάλης!Σε όλα τα κόμματα-συμμορίες.Στο ΛΑΟΣ, τα πράματα είναι πολύ εύκολα να βρεθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σχετικά με τα βιβλία, ο εκ δεξιών χονδρός είναι ο Γιαννάκαινας, ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου και εκδοτικού οίκου ΠΕΛΑΣΓΟΣ, ο οποίος εκδίδει και εμπορεύεται αξιόλογα βιβλία πατριωτικού περιεχομένου, τα οποία, αξίζει κανείς, να αναγνώσει και μελετήσει.

    Τώρα ο συνωστισμός εκατό ατόμων οφείλεται σε ένα βαθμό στις 650 χιλ.ευρω, που θα μαδήσει η συμμορία Κατατζαφέρη εις βάρος του πτωχού λαού.

    Ο Καρατζαφέρης και ο Καμμένος χρησιμοποιούνται από το σαθρό πολιτικό κατεστημένο σαν τελευταίο ανάχωμα στην επανεστημένη συνείδηση των Ελλήνων, που πλέον δεν ανέχεται τη διεφθαρμένη δημοκρατία και επιδιώκει την ανατροπή του καθεστώτος της κλεπτοκρατίας και της ξενοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΡΕ ΚΑΛΩΠΑΙΔΑ ΓΙΑ ΤΑ ΦΑΓΩΠΟΤΙΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟΥ ΚΚΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΕΣ (ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ) ΜΚΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΛΕΤΕ ΚΑΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΚΕΙ ΣΤΗ ΜΑΖΩΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ, ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΖΑΒΕΛΑ (ΠΑΕΙ ΚΙΑΥΤΗ, ΤΟΝ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΣΕΞΟΛΟΓΟ ΑΠΟΣΤΟΛΑΤΟ, ΤΟΝ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΥ ΡΟΝΤΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΣΤΕΛΕΧΑΡΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΞΗΜΝΟΫΣΕ ΩΣ ΤΑ ΜΟΝΑΔΣΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΗΝΗ. ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΓΙΑΤΪ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΟΣΟ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΑΛΑ ΛΕΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ. ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θανάση, το κολιτάρι σου ο Έραστος πού είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΚΟΜΗ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ
    ΚΙ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ
    ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΓΕΡΟΝΤΙΑ ΕΝΑΣ Ο ΑΡΠΑΧΤΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ....ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ ΕΜΕΙΝΕ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ....ΤΙΠΟΤΑΛΛΟ....ΑΡΚΕΤΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΕ Ο ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΟΣ....ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΓΙΑΧΒΕ ΚΑΛΑ...ΜΕΧΡΙ ΝΑΡΘΟΤΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ....ΚΕΧΟΥΜΕ ΡΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗ ΓΟΥΝΑ ΤΟΥ....ΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧΕΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ,ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΗΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΡΑΝΤΖΑ ΣΥΜΦΕΡΗ ΕΛΑ ΚΑΝΕ ΜΑΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ.ΜΩΡΗ ΚΟΥΛΗ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή