Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013

ΒΡΕ, "ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΟΙ" Η ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΔΕΝ «ΠΡΟΩΘΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΤΟΥ...ΒΙΑΣΜΟΥ»...;;;

ΟΤΑΝ «ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙΣ» ΒΙΑΣΤΗ και ΚΑΘΥΣΤΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΕΠΙ (7ΧΡΟΝΙΑ) ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ...«ΓΛΩΣΣΑ» ΣΑΣ...;;;


Διαβάστε να γελάσετε  τι ενόχλησε τις...«γυναίκες» του ΣΥΡΙΖΑ.  
Κατά την ακρίβεια το (Τμήμα Φεμινιστικής Πολιτικής/Φύλου του ΣΥΡΙΖΑ),  έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας προς το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης και επιτίθεται εναντίον της τουρκικής τηλεοπτικής σειράς, «Φατμαγκιούλ», η οποία, όπως αναφέρει, «προωθεί την κουλτούρα του βιασμού».

 Κυρίως αναφέρουν ότι: 
*****************
«Με τρόμο παρακολουθήσαμε το διαφημιστικό σποτ, όπου τίθεται το ερώτημα αν θα ερωτευόταν μία γυναίκα - θύμα τον βιαστή της». 
*****************
Με την ευκαιρία έγραψαν και τις απόψεις τους για τη βία εναντίον των γυναικών (αλήθεια ποιος την αποδέχεται;), συνδυάζοντάς την όμως με την οικονομική κρίση..
*****************
Τα γυναικεία όμως «Τσιπρόφυτα», ξέχασαν --ως συνήθως-- ότι μόλις πρό μιάς εβδομάδος το Ελληνικό Παρατηρητήριο Συμφωνιών του Ελσίνκι, κατέθεσε αναφορά στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών, εις βάρος της Βουλευτή του Συριζα Ζωής Κωνσταντοπούλου επειδή με διάφορες δικονομικές προφάσεις εδω και 7 χρόνια παίνρει συνεχείς αναβολές γιά το «χατήρι» του βιαστή πελάτη της (βίασε 4 γυναίκες)  και καθυστερεί την έκδοση... καταδικαστικής του απόφασης...!!! 
*****************
Ξέχασαν τα γυναικεία  «Τσιπρόφυτα», ότι έγινε και Φεμινιστική διαμαρτυρία κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου έξω από τον Αρειο Πάγο.;;;
*****************
Εσείς τολμάτε να μιλάτε γιά «προώθηση της κουλτούρας του βιασμού» ή μήπως θέλετε να συγκρίνετε τον εαυτόν σας με την... «Φατμαγκιούλ»...,;;; 
*****************
Ασφαλώς και δεν παίρνουμε το μέρος τού Τούρκικου σήριαλ.
*****************
Αλλά εσείς δεν δικαιούσθε και δεν μπορεί να κρίνετε με δύο μέτρα και δύο σταθμά...
*****************
Άσε, πού εσείς δεν κινδυνεύετε επ' ουδενί και με τίποτα από... βιασμό...!!!
*****************
Εκτός και άν το έχετε καταλάβει και με «ανακοινώσεις» τον προκαλείτε, έστω και με  τίποτα...Πακιστανούς...!!!

2 σχόλια:

  1. GIA TON PALIOPOYSTA TON MARKOGIANNAKH DEN LETE KOYBENTA ALHTES.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ασφαλώς αναφέρεσαι στη μεταχρονολογημένη είδηση, ότι η Ζ.Κ. υπερασπίζεται ένα βιαστή. Μπορείς να καταλάβεις γιατί ξαφνικά προέκυψε αυτή η είδηση. Πρέπει να μάθεις όμως και κάποια άλλα.
    Στο Α' έτος της Νομικής μαθαίνουν, ότι ο δικηγόρος υπερασπίζεται τον άνθρωπο και όχι τη πράξη, επίσης ότι για όλους μας ισχύει το ιερό δικαίωμα του "τεκμηρίου αθωότητος", άρα αυτός που εσύ θεωρείς βιαστή, είναι "φερόμενος Βιαστής" γιατί δεν υπάρχει κάποια τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση, γι' αυτό το ειδεχθές έγκλημα."Μα η υπόθεση συνεχώς αναβάλλεται" θα πεις, όμως αυτό είναι κάτι που δεν αφορά μόνο τη Ζ.Κ.. .Άραγε πόσες φορές έχει αναβληθεί η δίκη Ψωμιάδη,, πόσες φορές έχει αναβληθεί η δίκη Ζωνιανών. Από το Νοέμβριο του 2004 πήρε, άλλη μια αναβολή για τις 8 -4-2010 η υπόθεση των αστυνομικών που βασάνιζαν αφγανούς. Μα Θα πεις το έγκλημα είναι ειδεχθές και δεν συνάδει με τα λεγόμενα της Ζ.Κ.Αν ξέρεις και αν θυμάσαι τον Μελίστα που δολοφόνησε τον Καλέτζη, το υπερασπίστηκε ο Λυκουρέζος, το δολοφόνο του Τεμπονέρα, οι βουλευτές της Ν.Δ. Αδρεουλάκος Κωνσταντινίδης (καθηγητής)και Επαμ. Ζαφειρόπουλος του καλλιεργητές των Ζωνιανών ο Δ. Τσοβόλας κλπ, κλπ.Θα σε συμβούλευα λοιπόν να μην¨"τσιμπάς", τίποτε δεν γίνεται και δεν γράφεται τυχαία. Άσε που είναι γνωστή η μηχανή των δήθεν βιασμών τουριστριών κυρίως στη Κρήτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή