Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

«κ. ΒΕΡΓΟΠΟΥΛΟΥ ΟΤΑΝ Ο ΓΙΟΣ ΣΑΣ ΕΒΑΖΕ ΒΟΜΒΕΣ ΔΕΝ ΦΟΒΟΣΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΠΑΘΕΙ "ΚΑΤΙ" ΤΟ... ΜΑΤΙ ΤΟΥ»...;;;

«ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΑΘΑΤΕ ΟΤΙ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΠΟΡ...ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ και ΠΩΣ ΠΙΑΣΤΗΚΕ Ο ΞΗΡΟΣ»...;;;

«Ο πόνος της μάνας»...!!!
Αντί να κρύβονται από ντροπή επειδή  απέτυχαν τραγικά ως γονείς και παρά το γεγονός ότι είχαν σχετική οικονομική άνεση εγκατέλειψαν τα παιδιά τους, στο έλεος της κοινωνικής αλητείας των αναρχικών, τώρα δήθεν τα θυμούνται-- με εκ των υστέρων δηλώσεις--, προφανώς για να δικαιολογήσουν τον παντελώς αποτυχημένο εαυτούλη τους και μόνο.
Με δηλώσεις στις εφημερίδες δεν γίνεται διαπαιδαγώγηση παιδιών κ. Βεργοπούλου...
*********

Τώρα θυμηθήκατε ότι είχε χειρουργηθεί στα μάτια.;;;
*********
*-- Όταν ήταν χαμένος από εσάς και έπαιζε το επικίδυνο σπορ του τρομοκράτη, δεν το ξέρατε....;;;
*-- Όταν πήγαινε στα Εξάρχεια και έκανε παρέα με τον Αλέξη δεν το ξέρατε.;;;
*-- Δεν του είπατε ότι ο Ξηρός συνελήφθη επειδή η βόμβα έσκασε στα χέρια του.;;;
*-- Νομίζατε ότι άν σκοτώνονται άλλοι από την τρομοκρατία επιτυγχάνονται οι πολιτικοί στόχοι της, ενώ άν τραυματίζονται οι τρομοκράτες φταίνε οι... Αστυμομικοί..;;;
 *********
Πάντως κ. Βεργοπούλου οι ανησυχίες σας για αποκόλληση αμφιβληστροειδούς του γιού σας διαψεύστηκαν παταγωδώς.
*********
*-- Μιά χαρά -- δεν αποκολλήθηκε ο αμφισβληστροειδής-- καί με φωνες και συνθήματα προσήλθε στο γραφείο του ανακριτή.
*-- Μάλιστα δεν έδειξε να υποφέρει από   αιματουρία, έντονες ζαλάδες, έντονο πονοκέφαλο (κεφαλαλγία), υπνηλία και... καταβολή...!!!
*********
Αστεία πράματα και αστείες δικαιολογίες...
*********
Όταν μάλιστα το διακύβευμα της πάταξης της τρομοκρατίας ως εγκληματικής οργάνωσης είναι «έκ των ων ούκ άνευ»...
---------------

«Ο ΠΟΝΟΣ ΤΗΣ... ΜΑΝΑΣ»...!!! 

«Η Παντελία Βεργοπούλου του Δημητρίου, ιατρός της Προνοσοκομειακής Επειγούσας Ιατρικής, καταγγέλω ως μητέρα του συλληφθέντος την 1-2-2013 στην Κοζάνη, Ανδρέα-Δημήτρη Μπουρζούκου, για την υπόθεση ληστείας στην περιοχή Βελβενδούς, ότι: 
*********
Ο γιος μου από φωτογραφία προσώπου που αναρτήθηκε στα ΜΜΕ είναι εμφανώς τραυματισμένος και κακοποιημένος στο πρόσωπο και στο κεφάλι,καθώς και στα μάτια.
*********
Πάρα της επίμονες παρακλήσεις μου προς τους υπεύθυνους Ασφαλείας Κοζάνης και την επισήμανσή μου ότι ειναι πρόσφατα χειρουργημένος στα μάτια και ελλοχεύει μεγάλος κίνδυνος αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς, οι αρμόδιες αρχές αρνήθηκαν την μεταφορά σε νοσοκομείο, ώστε να εκτιμηθεί από νοσοκομειακό γιατρό, να γίνουν οι απαραίτητοι απεικονιστικοί έλενχοι και εξετάσεις(αξονική εγκεφάλου, οφθαλμολογική εκτίμηση, κ.α) και να του παρασχεθεί ιατρική περίθαλψη. 
*********
Απαγορεύτηκε σε εμάς τους γονείς του όσο και στην συνήγορό του κ. Άννη Παπαρούσου η οποιαδήποτε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, καταστρατηγώντας θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή του.
*********
Σήμερα 3-2-2013 και μετά από ανεπάλληλες προσπάθειες επικοινώνησα με τον γιο μου. 
*********
Με ενημέρωσε ότι ακόμα και κατά την διάρκεια του ύπνου όλες τις μέρες είναι δεμένος πισθάγκωνα αφού πρώτα επί τέσσερις ώρες τον είχαν πεσμένο στα γόνατα φορωντας του κουκούλα και τον χτυπούσαν στο πρόσωπο λέγοντας του πέραν των άλλων ύβρεων και απειλών "ήρθατε οι Αθηναίοι να κάνετε ληστεία..θα σας γαμήσουμε εμείς οι χωριάτες.."μια μικρή γεύση του μίσους με το οποίο αντιμετοπίστηκαν οι συλληφθέντες.
*********
Ανέφερε ότι έχει αιματουρία, έντονες ζαλάδες, έντονο πονοκέφαλο(κεφαλαλγία), υπνηλία και καταβολή.
*********
Οι διωκτικοί μηχανισμοί στην Ελλάδα ακολουθούνε τα πρότυπα βασανιστηρίων των φυλακών του Γκουαντάναμο. 
*********
Ο γιος μου και οι υπόλοιποι συλληφθέντες δεν αντιμετοπίστηκαν όπως αντιμετοπίζονται άλλοι για παραβάσεις ποινικού κώδικα,
αλλά με ιδιαιτερο μίσος επειδή είναι αναρχικός.
Οι βασανιστές κρυμμένοι πίσω από τις κουκούλες μένουν στο απυρόβλητο».
                             -------------------

8 σχόλια:

  1. Αυτά τα κωλόπαιδα κομμουνιστές είναι που δρουν εκτός των πλαισίων των κομμουνιστικών κομμάτων.
    Ο γυιός του βουλευτού του ΣΥΡΙΖΑ Βούτση, μετά από ληστεία τραπέζης με πυροβολισμούς και τραυματίες κυκλοφορεί ελεύθερος παρ΄ότι έχει καταδικασθεί σε οκταετή κάθειρξη.
    Αυτά μαθαίνουν από τους γονείς τους και στα σχολεία τύπου Μωραῒτη και Γείτονα, από κομμουνιστές καθηγητές, που διδάσκουν την επανάσταση χωρίς αιτία στα κακομαθημένα καλόπαιδα των πλουσίων.
    Μπουρζούκος ήταν σεσημασμένος, όπως και οι δύο αδελφές του. Η μία μάλιστα υπήρξε μάρτυς υπερσπίσεως στην δίκη των πυρήνων της φωτιάς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προσπαθούν τα παπαγαλάκια της δημοσιογραφίας και αριστερά κόμματα , μηδέ εξαιρουμένου του Καμμένου , οτι ήταν καλά παιδάκια και από εύπορες καλές οικογένειες .

    Οι γονείς των δύο εκ των συλληφθέντων τρομοκρατών , παραπονούνται για την κακή μεταχείριση των καλών παιδιών τους από τους Αστυνομικούς και παραβλέπουν το γεγονός ότι είχαν βαρύ οπλισμό , λες και πήγαιναν για σκληρή μάχη και ίσως να ενέχονται σε βίαιο θάνατο συνανθρώπων μας { Κάψιμο Τράπεζας Αθηνών - Ληστεία στην Πάρο }.

    Με αυτόματα όπλα kalasnikof και είδικά Skorpion απειλούσαν σε κατοικημένη περιοχή και μεσα σε τραπεζικά καταστήματα αθώους ανθρώπους και οι Συριζαίοι έρχονται να τους υπερασπίσουν για μερικές φάπες που έφαγαν από τους Αστυνομικούς .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χωρις σχόλια....Χαμένα κορμιά οι γονείς, τι να απαιτήσεις από τα παιδιά........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τράπεζα λήστεψαν, ληστές λήστεψαν ληστές δηλαδή, δεν λήστεψαν κανένα φτωχό.
    Λογαριασμοί μεταξύ ληστών δηλαδή, εμείς τι δουλειά έχουμε στις δουλιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ Ανουσάκη είσαι και πολύ διεστραμμένο ανθελληνικό σκουλήκι.
      Έτσι την είδες ρε τουρκόσπορε? Ο καθένας να πάρει ένα καλάσνικοφ
      και να κλέβουμε ο ένας τον άλλο?
      Ου να χαθείς κωλόγερε συμμορίτη!

      Διαγραφή
    2. Κύριε ανουσάκη το παιδί μου δουλεύει {με δύο πτυχία} σε ιδιωτική τράπεζα και τρέμω καθημερινά μήπως κάποιο αναρχοαυτόνομο κάθαρμα που μεγάλωσε στα πούπουλα στα βόρρεια προάστια , εισέλθει στη τράπεζα με βαρύ οπλισμό και κάνει κακό στο παιδί μου. Σκότωσαν οικογενειάρχη στην Πάρο , έκαυσαν αθώους υπαλλήλους σε τράπεζα στην Αθήνα , τραυμάτισαν νεαρή αστυνομικό κ.λ.π. αυτά τα παραβλέπετε ;
      Λυπάμαι τα παιδιά σας , αν φυσικά έχετε , για την ανατροφή που τους δώσατε , κρίνοντας από τα αναγραφόμενα στην ανάρτησή σας .

      Συμφωνώ απόλυτα με τον κύριο Zaglos και θεωρώ οτι ήταν αρκετά ευγενής μαζί σας.

      Διαγραφή
  5. Aυτό to κωλόπαιδο, ο μωλωπισθείς νεαρός υπέρ του οποίου κόπτονται με "θρήνους" και "κοπετούς" οι σάπιοι βουτυρογονείς των βορείων προαστίων, ήταν αυτός που με τόση ευκολία μπορεί να σκορπίσει το θάνατο σε μια τράπεζα. Και όποιον πάρει ο χάρος... γέρον έγκυο, μωρό, νεαρό κλπ. Να έχεις π.χ. στείλει το παιδί σου να σου σηκώσει 100 ευρώ από την τράπεζα ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΟΥ και να το φάει το παιδί σου μια αδέσποτη ριπή που θα ρίξει για την πλάκα (στα καλά καθούμενα!) αυτό το γαμόπαιδο που εκείνη την ώρα θα τη ληστεύει. Μακάρι, να ήμουν εγώ στη θέση των αστυνομικών της Κοζάνης που θα του έριχναν το χοντρόξυλο.... και εγώ δεν θα φορούσα κουκούλα! Κι ας είχα αποταχθεί μετά (αν ήμουν αστυνομικός. Εναν από δαύτους ψάχνω να βαρέσω μεμονωμένο, χρόνια τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αξιότιμοι κύριοι, έχω 8 αυτοκτονίες από άγριες συμπεριφορές τραπεζών, τραπεζιτών και όχι τραπεζοϋπαλλήλων. δεν συντάσσομαι με καμιά βία. Ούτε λεκτική όπως η αγριότητα του κου zagkos. Διατηρώ την άποψη ότι οι ΤΡΑΕΖΙΤΕΣ κλέβουν ψυχές και οδηγούν σε θάνατο σωματικό και οικονομικό ομάδες ασυνανθρώπων μας και ολόκληρα κράτη. παρακαλώ δείτε και την πολύ κακή πλευρά των τραπεζών, που καμία BlackRock ούτε κανείς δημοσιογράφος δεν πρόκειται αν προβάλλει. Είναι μια άλλη κόλαση ατέλειωτη. Δεν επιθυμούσα να σας ενοχλήσω, με συγχωρείτε και δεν είμαι τουρκόσπορος, έχω 45 χρόνια προϋπηρεσία σε τράπεζα.

      Διαγραφή