Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΙΚΑ ΥΠΟΤΟΝΙΚΗ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ και ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ, ΟΙ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΗΣ...ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΣ...!!!

«ΠΟΛΥ ΛΙΓΟΣ» Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η... ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ...!!!

Η μικρή σχετικά συμμετοχή και το υποτονικό κλίμα σημάδεψαν τις σημερινές συγκεντρώσεις της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ και του ΠΑΜΕ στο κέντρο της Αθήνας για την Πρωτομαγιά. 
Εξευτελισμός...
Τα δημοσιογραφικά κομματόσκυλα του ΣΥΡΙΖΑ βρίζουν σε Ρ/Σ και τηλεοράσεις τον κόσμο πού δεν εμπιστεύεται γιά την διεκδίκηση των αιτημάτων τους, τούς Κρατικοδίαιτους Εργατοπατέρες-Συνδικαλιστές και τον (ελάχιστο έως τιποτένιο) Τσίπρα γιά...Πρωθυπουργό...!!!
Η συγκέντρωση του ΠΑΜΕ ξεκίνησε λίγο μετά τις 10:30 το πρωί στο Σύνταγμα ενώ λίγο μετά τις 12 ξεκίνησε η πορεία ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ από την πλατεία Κλαυθμώνος προς τη Βουλή.
***********************
Έξω από το Μουσείο στην οδό Πατησίων συγκεντρώθηκαν αντεξουσιαστές, πρωτοβάθμια σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, οι οποίοι, επίσης, κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος. 
***********************
Το παρών στη συγκέντρωση των ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ στην πλατεία Κλαυθμώνος έδωσε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σε δηλώσεις του ανέφερε ότι: 
***********************
«Η εργατική Πρωτομαγιά στέλνει το μήνυμα ότι το ενάμιση εκατομμύριο των ανέργων, οι χιλιάδες εργαζόμενοι της επισφάλειας, τα χιλιάδες νοικοκυριά δίχως εισόδημα, οι χιλιάδες νέοι που φεύγουν μετανάστες στο εξωτερικό δεν είναι το βάρος της πατρίδας μας, είναι η ελπίδα, είναι η δύναμη της πατρίδας μας». 
 ***********************
Στη συγκέντρωση του ΠΑΜΕ πού ήταν μεγαλύτερη το «παρών» έδωσε και ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας . 
***********************
«Θα θέλαμε να απευθύνουμε μήνυμα συσπείρωσης με το ΚΚΕ ώστε να γίνει πραγματικότητα η διέξοδος από την καπιταλιστική κρίση προς όφελος του λαού και όχι ξανά προς όφελος των μονοπωλίων, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του συστήματός τους» δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας από την πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στο Σύνταγμα.

1 σχόλιο: