Σάββατο 25 Μαΐου 2013

«ΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ, ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΚΟΜΜΑ, ΕΙΣΤΕ Ο...ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗΣ...!!! »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΟ ΥΦΟΣ καί ΛΟΓΟ ΤΟΥ...ΒΑΡΕΜΕΝΟΥ...!!!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο-- όνομα καί πράμα-- Βουλευτής του Συριζα  (Γ. Βαρεμένος) άρχισε να περιγράφει με έντονο και μελαγχολικό ύφος την κατάσταση της Ελληνικής οικονομίας στην εκπομπή της Τσαπανίδου.
Λίγα λεπτά αργότερα, ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος του απάντησε:  
***********************
«Πόνος, κακουχίες, καλά τα λέτε αλλά δεν έχετε καμία εναλλακτική πρόταση. 
Αυτό δεν είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι ο Στέλιος Καζαντζίδης που τραγουδάει τον πόνο του λαού».
          --------------------------------------

10 σχόλια:

  1. Δεν φταίει αυτός , αλλά οι ανεγκέφαλοι Ακαρνάνες που τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Βαρεμένος ένας κομμουνιστής, που το κκε τον έστειλε να σπουδἀσει στην Μόσχα. Ο Σίμος Κεδίκογλου σπούδασε επίσης στην Μόσχα και τώρα εκπροσωπεί την πλουτοκρατική τρικομματική διακυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γελοτοποιοι ο Καμπουρακης και Παπαδακης γελοτοποιοι και οι μονιμοι καλεσμενοι τους του περιβοητου αυτοαποκαλουμενου δημοκρατικου τοξου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι καθεστωτικό Πασοκοαριστερό ρετάλι είχε η μεταπολίτευση μετακόμισε στον ΣΥΡΙΖΑ και συμπεριφέρεται ως ΠΑΣΟΚ του 1980,με φανατισμό,απόλυτη άρνηση και απίθανο αρριβισμό.Βαρεμένος,Νάσος Αθανασίου,Αλέξης Μητρόπουλος,Τσουκαλάς(πασοκοπρόεδρος ΟΤΟΕ),Σακοράφα,Κουρουπλής,Μιχελογιαννάκης,Σταθάς(πασοκοπρόεδρος ΕΚΛιβαδειάς),Γλέζος,Βαλαβάνη,Δούρου(του Άκη),Κοτσακάς,Μανίκας...μέχρι αύριο θα γράφω.Αυτοί θα φέρουν το νέο; Ούτε ως αστείο δεν στέκει.Βολέμένοι,αραχτοί και γκρίνια και κλάψα.Καζαντζίδης και Μάρθα Βούρτση μαζί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη Μάρθα Βούρτση που τη θυμήθηκες;
      Κι΄αυτή διετέλεσε υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, μαζί με άλλες ηθοποιούς σούργελα σαν την Ανουσάκη, Νόρα Κατσέλη, Γκέλυ Μαυροπούλου Γιάννη Μόρτζο και λοιπά καθάρματα.

      Διαγραφή
  5. NA ΔΩ ΕΣΥ ΜΕΓΑΛΕ ΠΑΣΟΚΕ ΤΙ ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΨΑΞΕ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΘΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΑΘΕ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ. ΛΕΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΣ ΠΟΝΕΜΕΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΕΜΕΝΟ ΠΑΡΕΑ? ΠΛΑΚΑ ΘΑΧΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Βαρεμένος και η Βαλαβάνη ήταν του ΚΚΕ που τώρα μετεπήδησαν στο μετεμφιεσμένο ΚΚΕ Νο 2.
    Η Σακοράφα στα νειάτα της ήταν κνίτησα, καιροσκοπώντας προσεχώρησε στο ΠΑΣΟΚ. Ο Γλέζος, ιστορία μου αμαρτία μου,καταδικασμένος εις θάνατον επί προδοσία, πάντοτε κκές και πράκτορας ξένων δυνάμεων.
    Τη Μάρθα Βούρτση (Κλάψη), που τη θυμηθήκατε; Και αυτή υποψήφια βουλευτής του ΠΑΣΟΚ,μαζί με άλλες ηθοποιούς-σουργελα σαν την Ανουσάκη, Νόρα Κατσέλη,Γκέλυ Μαυροπούλου, Γιάννη Μόρτζο και λοιπά καθάρματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Οι κλέφτες και τα λαμόγια του Πασόκ , καθώς και τα σούργελα του ΚΚΕ προσεχωρησαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

    Ενα κόμμα κλεφτών , λαμόγιων , κατσαπλιάδων και λωποδυτών στην μεγάλη του πλειοψηφία.

    Ο Γλέζος ένας ήρωας ψεύτικος δημιούργημα του Ριζοσπάστη από το Μάρτιο του !945.

    ΑπάντησηΔιαγραφή