Κυριακή 26 Μαΐου 2013

ΣΚΛΗΡΗ ΚΟΝΤΡΑ ΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΥ--ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΑ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ Real News ΠΕΡΙ... «ΛΟΥΚΕΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΤ»...!!!

«ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ "ΕΞΕΒΡΑΣΕ" Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙ ΤΗΝ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΚΑΝΑΛΙΩΝ... ΒΟΥΛΗΣ καί 902»...!!!

Απίστευτο «χώσιμο» με βαρείς χρακτηρισμούς από τον Ντινόπουλο στην τηλεόραση της ΝΕΤ με αφορμή το σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Real News του Συγκροτήματος Κουρή-Χατζηνικολάου, περί σχεδίου  της Κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην... ΕΡΤ...!!!
Ο Αργύρης Ντινόπουλος, αφού διεψευσε το ρεπεορταζ της Real News, αναφέρθηκε στην θητεία του Χατζηνικολάου στο ALTER πού έβαλε λουκέτο αφήνοντας χρέη στις Τράπεζες καί απλήρωτους δημοσιογράφους, όταν ο ίδιος ελάμβανε παχυλές αμοιβές και την ανακεφαλαίωση των οποίων θα πληρώσουμε εμείς 
***********************
Αναφέρθηκε με τρόπο κατηγορηματικό στην προσπάθεια Χατζηνικολάου να «αρπάξει» την συχνότητα του... Καναλιού της Βουλής και του 902...!!!
***********************
Είπε χαρακτηριστικά:
***********************
«Και γράφεται από αυτούς οι οποίοι πριν από 2-3 μήνες ήθελαν να αρπάξουν τη συχνότητα του 902» είπε ο Αργύρης Ντινόπουλος, ενώ μίλησε και για «κυρίους που έχει εκβράσει η τηλεόραση μετά την πολιτεία τους στο Alter, όταν έπαιρναν ηγεμονικούς μισθούς. 
Πρέπει να προστατεύσουμε τη δημόσια τηλεόραση από προκλητικά δημοσιεύματα τα οποία έχουν άλλους στόχους. 
Αυτό που επιζητούν είναι να αρπάξουν κάποιο κανάλι».
***********************
Λίγο αργότερα σε παρέμβασή του στην ίδια εκπομπή, ο Νίκος Χατζηνικολάου χαρακτήρισε χυδαία την επίθεση που δέχθηκε από τον βουλευτή της ΝΔ.
 ***********************
«Θεωρώ θλιβερό ένας πρώην δημοσιογράφος να καθίσταται εκφοβιστής και λογοκριτής του Τύπου. 
Το δημοσίευμα είναι διασταυρωμένο και δεν έχει διαψευστεί. Δεν περίμενα να ακούσω τέτοιες γελοιότητες από το στόμα ενός πρώην δημοσιογράφου και νυν βουλευτή της ΝΔ» είπε, ενώ σε ό,τι αφορά τον 902, ο δημοσιογράφος επισήμανε: 
Δεν περίμενα ένας βουλευτής να λειτουργεί με βάση ανεπιβεβαίωτα κουτσομπολιά. 
Θεωρώ πραγματικά ότι ο βουλευτής δεν εκφράζει ούτε το ήθος, ούτε την ποιότητα της κοινοβουλευτικής παράταξής του, είναι σε εκτροπή και ελπίζω να τον μαζέψουν».
             ---------------------------------------------
Εδώ:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=YgIH0aBQdrU

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου