Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

ΑΓΡΙΑ «ΚΟΝΤΡΑ» Ο ΛΑΦΑΖΑΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΤΗΣ… ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ…!!!

ΑΚΟΜΗ και Η «ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ» ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ… ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ…!!!

Οί «συνιστώσες» του Συριζα (πού ο Τσίπρας δεν κατάφερε να διαλύσει ποτέ), κάνουν για μία ακόμη φορά «άνω-κάτω» το κόμμα των  Τσιπροσυριζαίων…
Ακόμη και η «Αριστερή πλατφόρμα», αρνήθηκε να ψηφίσει πρόταση να είναι ο Τσίπρας Υποψήφιος… Πρόεδρος της Ευρωπαϊκης Επιτροπής…!!!

Μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή ο κ. Λαφαζάνης σημείωσε πως το άρθρο 187 Α που συμπεριλήφθη στην τροπολογία διώκει την πρόθεση και, 



συνεπώς, το φρόνημα, κάτι που αντιβαίνει στις αρχές της Αριστεράς, η οποία άλλωστε το είχε καταψηφίσει τότε, καθώς είχε θεωρήσει πως μπορεί να στραφεί κατά των… κοινωνικών αγώνων…!!!
********
Από την πλευρά του ο γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής Δημήτρης Βίτσας, υπογράμμισε πως αυτό που συζητείται αυτές τις μέρες είναι το πώς θα διακοπεί η κρατική χρηματοδότηση της ΧΑ, όχι το αν τα άρθρα 187 και 187 Α είναι αντισυνταγματικά και αντιδημοκρατικά.
********
Στην ψηφοφορία που ακολούθησε πάντως τα μέλη της αριστερής πλατφόρμας ψήφισαν λευκό, με την πρόταση για έγκριση της αναστολής χρηματοδότησης να περνά με πλειοψηφία.
********
Αλλά και γενικότερα οι χειρισμοί της ηγεσίας δεν συναντούν στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ απόλυτη ανταπόκριση.
********
Το Σχέδιο Πολιτικής Απόφασης εγκρίθηκε το βράδυ της Κυριακής με πλειοψηφία, καθώς τα στελέχη της Αριστερής Πλατφόρμας ψηφίσαν «λευκό».
********
Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι η «Αριστερή Πλατφόρμα» δεν τοποθετήθηκε με ψήφο στη πρόταση να είναι ο Τσίπρας Υποψήφιος… Πρόεδρος της Ευρωπαϊκης Επιτροπής…!!!
********
Παρά ταύτα το «πολιτικό βλαχάκι» θέλει να φαντασιώνεται τον εαυτό του ως…πρωθυπουργό…
         -----------------------------

4 σχόλια:

  1. Oι τσιπροσυριζαίοι σαφώς ανήκουν στο συνταγματικό τόξο και έχουν δικαίωμα στον δημοκρατικό αυνανισμό.
    Σαν λαμόγια, πιστεύω ότι είναι ισάξια με τα λαμόγια Πασοκ και Νδούλας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσείς όμως ξοφλήσατε μπορα είσαστε πού πέρασε με τραγικό τρόπο και φρικτά αποτελέσματα. από το συνεχή αυνανισμό σας είσαστε σήμερα στα σίδερα του κορυδαλού για συμμορία εγκληματικής οργάνωσης.τόσο αυνάνες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Τακίμια" τώρα οι Συριζαίοι με τη Χρυσαυγούλα, επειδη τρέμουν ότι θάρθει η σειρά τους, επειδή κινούνται στο ίδιο τρομοκρατικό ή και εγκληματικό επίπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς τη γνωστή Λουλού των 2,14-3.08. Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι και πιο νεαροί γόνοι των Νδουλας και πασόκ συντάσσουν τις διαθήκες τους για να ετοιμασθούν για ετοιμασθούν για το επικείμενο τέλος.
    Ποτάμι φουσκομένο η οργή του λαού και θα τους πνίξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή