Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

ΜΕΤΑ ΤΟ «ΕΣΧΑΤΟΓΕΡΟΣ» ΤΩΡΑ...ΕΝΤΙΜΟΣ Ο ΓΛΕΖΟΣ, ΣΤΗΝ «ΚΑΣΙΔΙΑΡΕΙΟ» ΛΟΓΙΚΗ...!!!

ΠΩΣ ΤΑ ΔΥΟ ΑΚΡΑ ΣΥΝΑΝΤΩΝΤΑΙ ΣΤΙΣ...ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ...!!!

Συνήγορους υπεράσπισης βρίσκει η Χρυσή Αυγή στό έτερο «άκρον» το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και  γενικώτερα στην Αριστερά αφού και ο π. Υπουργός της ΔΗΜΑΡ Αντ. Ρουπακιώτης , στη προσπαθειά του να δείξει τη «πίκρα» και το μίσος του στον Σαμαρά πού τον απέλυσε

από Υπουργό, δεν δίστασε να την υπερασπιστεί λέγοντα το αμίμητο:  
********
«Με υποδείξεις ΗΠΑ-Ε.Ε.-Εβραίων οι συλλήψεις της Χ.Α.»...
*********
Να ο  Ηλ. Κασιδιάρης  ευχαρίστησε από το βήμα της Βουλής δύο βουλευτές του... ΣΥΡΙΖΑ, την κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου που ψήφισε «απούσα» στην ψηφοφορία για την άρση της χρηματοδότησης της Χρυσής Αυγής και τον κ. Μ. Γλέζο γιατί δεν ψήφισε. 
********
Και τους δύο τους χαρακτήρισε... έντιμους Βουλευτές...!!! 
********
Αξίζει να σημειωθεί  ότι ο έγκλειστος στον Κορυδαλλό και υποτιθέμενος  θεωρητικός του φασιστικού μορφώματος  Χρ. Παππάς, είχε χαρακτηρίσει τον κ. Γλέζο...«εσχατόγερο»...!!!
********
Εδώ πάει το: 
********
«Αδελφές και παληκάρια γίναμε μαλλιά-κουβάρια»...
          ----------------------

7 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΕ
    ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΖΟΥΚΓΛΑ
    ΧΑΑΑΑΑΑΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι, δημοσκόπηση γιά Ζουλού και...Ζούγκλα...!
    Άντε ψήφο στους Ουραγκοτάγκους να το φχαριστηθεί και η Ουρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι ρε χαζε, στη εκλογική περιφέρεια Κιλιμάνζαρο πού ανήκει στη Τανζανία η χρυσή αυγή παίρνει 98% και εκλέγει βουλευτή τη μαμά της Ουρανίας, ενώ στην εκλογική περιφέρεια πού είναι η πεδιάδα της Σομαλίας, η χρυσή αυγή παίρνει 99% και εκλέγεται ο Κασιδιάρης.
    Μιλάμε για θρίαμβο.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στην Σομαλία και Τανζανία η Χρυση Αυγή δεν έχει ψηφόρους, διότι τα πιθήκια είναι χαζοδημοκράτες σαν και σένα.
      Το Πασοκ θέλει πακιστανούς και μπαγκλαντέζους ψηφοφόρους και η Νδούλα Ατέντοκούμπο, Κινέζους και τουρκόγυφτους.

      Διαγραφή
  4. Μεγάλη εκλογική νίκη της χρυσής αυγής και στη β! πειραιά, όπου οι ψηφοφόροι προσήλθαν στα εκλογικά τμήματα κατά τριάδες και με παραγγέλματα στρατιωτικά φορώντας μπλουζάκια με φωτογραφία της Ουρανίας στο στήθος, μιλάγανε σπαστά Ελληνικά καθότι ήσαν Πακιστανοί συνέταιροι των χρυσαυγιτών στις λαικές αγορές. εκεί βγήκε ο Λαγός με 100%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εσείς από το ”Πολιτικό παπάρι” θα πρέπει να μάθετε ότι στην αριστερά υπάρχουν και έντιμοι ψηφοφόροι, το να μιλά κάποιος για τα γελοία αντιδημοκρατικά τεχνάσματα του σαμαρά, είναι προς τιμήν του.

    Αλλά εσείς είστε τόσο πωρωμένοι που δεν τολματε να ψελλίσετε για τα πλέον προφανέστατα πράγματα, δηλαδή, πρόεδρος κόμματος και βουλευτές φυλακίζονται με στοιχεία φτιαχτά που βασίζονται σε κατηγορίες ναρκομανών και έγκλειστων σε φυλακές για απάτες!

    Καλά δεν έχετε καρυδια ρε? Ποια είναι η τιμή της ξεπουλημένης τιμής σας ρε κομματόσκυλα?

    Σε μια δημοκρατία όλοι έχουμε το δικαίωμα να ψηφίζουμε και να λέμε ότι θέλουμε, η νδ και Πασοκ εναλλάξ κατέστρεψαν, πρόδωσαν, κατέκλεψαν την Ελλάδα, νομοθετούν και φυλακίζουν αυτόν που τους απειλεί να τους δικάσει! Και εσείς αιώνιοι πίθηκοι μαϊμουδίζετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Kαλά τα λέει ο Ζάγκλος, μόνο η Χρυσή αυγή πού είναι πατριώτες -άλλο αν είναι εγκληματική οργάνωση- θα σωσει την Ελλάδα πού έχει και δυναμική σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ζούγκλας των μαου-μάου. Μία κυβέρνηση, με την Ζαρούλια υπουργό εξωτερικών, την Ουρανία ανάπτυξης και τον Λαγό οικονομικών θα έσωνε τη κατάσταση. να η μόνη λύση. θα γίνει απο... βδομάδα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή