Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΤΙ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ «ΔΩΡΕΑΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ» ΣΤΟΥΣ... ΕΛΛΗΝΕΣ...!!!

ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΤΟ (wifi)  ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΣΥΡΜΑΤΟ ΔΙΚΤΥΟ, ΜΕ ΤΟ (wife) ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ...ΓΥΝΑΙΚΑ...!!!


Το  Τσίπρα, πού «ξετρέλανε» στη κυριολεξία όσους τον άκουσαν (περίπου 50) στη ομιλία του στο ΤΕΞΑΣ, στή γενέτειρα του καπιταλισμού, έγινε κυρίως και αντικείμενο χλευασμού και λοιδωρίας --ως ανεπίδεκτος μαθήσεως-- γιά τα αγγλικά του...

Έτσι η εφημερίδα Καθημερινή με τον σκιτσογράφο Ανδρέα Πετρουλάκη και επειδή η «φυλή» των Τσιπροσυριζαίων στεναχωρήθηκε από τη  δήλωση του Πρωθυπουργού για δωρεάν ασύρματο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα, ειρωνεύεται και λοιδωρεί τόσον τη πολιτική όσον και τα ακατανόητα αγγλικά του Τσίπρα, με το παραπάνω σκίτσο.
***********
Είναι εμφανές ότι το (wifi) με το (wife), έχουν περίπου τη ίδια προφορά και ένας ημιμαθής όπως το Τσίπρα, εύκολα μπερδεύουν τις έννοιές τους…
***********
Ε, το Τσίπρα, νόμισε ότι ο Σαμαράς υποσχέθηκε δωρεάν... γυναίκες στους Έλληνες...!!!
        ---------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Παρασκηνιακές διαπραγματεύσεις διεξάγονται για την συγχώνευση της κομμουνιστικής συμμορίας του ΣΥΡΙΖΑ με τη δημοκρατική σπείρα των σαμαροβενιζέλων.
    Την κίνηση επικροτούν και προωθούν πέντε μεγαλονταβατζήδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τη Κυριακή ψηφίζουν μαζί... ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ-ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ...!
    Καλή σας όρεξη και καλή σας... αναμόρφωση, "πατριώτες"...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρε μελλοθάνατε πλουτοδημοκράτη,
      Οι Έλληνες πατριώτες σου εύχονται καλό κατευόδιο στο δρόμο για την κόλαση.
      Το χρεοκοπημένο μπουρδέλο, που καλείται βουλή σύντομα θα καταβάσει τα ρολά...

      Διαγραφή
  3. Kαλά... αυτός θα μας κουβαλήσει άλλους τόσους λάθρο.... Και ΠΟΥ θα βρουν δουλειά όλες αυτές οι χιλιάδες οικεγενειάρχες που θα διώξει η [ΝΔ+τρόικα] ?
    Πώς θα πληρώνουν δάνεια, χαράτσια, φροντιστήρια παιδιών κλπ? Θα βρουν αλλου δουλειά? Πού θα βρουν δουλειά όταν ΟΛΕΣ τις δουλειές τις δίνετε σε αλλοδαπούς? Λοιπον, να ξέρετε ότι αν διώξετε τόσο κόσμο τότε η μόνη λύση που θα του μείνει θα ειναι να πάει στην ΧΑ που υπόσχεται απέλαση αλλοδαπών και επαναφορά των δουλειών στους έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τους λαθρομετανάστες θα τους διώξει η Χρυσή Αυγή μετά τη ψηφοφορία στη Βουλή παρέα και κολεγιά με το ΣΥΡΙΖΑ-ΚΚΕ.. Έχουν συγκροτήσει "άπλυτοι" και "κουρεμένοι" εθνικό πρόγραμμα αναμόρφωσης της χώρας με επικεφαλής τον Αρτέμη της... Ουρανίας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή