Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2013

«ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ» ΤΕΛΟΣ, ΣΤΗ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΑ... ΤΡΩΚΤΙΚΑ...!!!

«ΕΚΚΕΝΩΣΗ» και «ΑΝΑΚΑΤΑΛΗΨΗ» ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟΥ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ...!!!

Έγινε επι τέλους το αυτονόητο...
Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ τα ξημερώματα  επενέβησαν στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής για την λήξη της παράνομης κατάληψης της ΕΡΤ από τους προνομιούχους-- εργαζομένους, κάτω φυσικά από την «υψηλή προστασία» των κρατικοδίαιτων συνδικαλιστών, πού είναι υπόδικοι για απάτες εις βάρος της περιουσίας της ΕΡΤ .
Οι αστυνομικές δυνάμεις πιάσανε στον ύπνο τους συνδικαλισταράδες--καταληψίες πού νόμισαν ότι η δημόσια περουσία της ΕΡΤ ήταν σπίτι τους,

και μπορούσαν να την λυμαίνονται εσαεί.
**********
Ο αρμόδιος Υπουργός γιά την ΕΡΤ Παντελής Καψής όταν ρωτήθηκε, απάντησε ότι δεν ξέρει τίποτα γιά την επέμβαση των ΜΑΤ και ότι το πρωτοάκουσε από τους δημοσιογράφους.
**********
Αλήθεια λέει...
**********
Σιγά μη του το έλεγε ο Δένδιας για να πάει να... «καρφώσει»...!!!
Όχι αναγκαστικά από πρόθεση αλλά και από...αφέλεια...

           --------------------------------------

5 σχόλια:

  1. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ ανήκουν στην κατηγορία των κρατικοδίαιτων κομμουνιστών.
    Το διεφθαρμένο κοινοβουλευτικό πολίτευμα χρειάζεται καθάρματα και προδότες για να το υπερασπίζονται.
    Οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ υπηρετούν συγχρόνως τους νταβατζήδες των ΜΜΕ και συναποτελούν μαζί με τους σαμαροβενιζέλους τη συμμορία που έχει καταληστέψει τη Χώρα και την έχει οδηγήσει σε οικονομικό μαρασμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η εκάστοτε αντίπολευση και είδικά η κομμουνιστική αριστερά ,πλην του Συριζα τελευταία , κατηγορεί ότι τα κρατικά κανάλια προβάλλουν , διαφημίζουν και ευλογούνε το Κυβερνητικό έργο .
    Τώρα γιατί φωνάζουν !
    Γιατί να υπάρχουν κρατικά κανάλια και να πληρώνει ο ελληνικός λαός αργόσχολους , εργατοπατέρες , λαμόγια , αχρηστους , ανειδίκευτους εργάτες δημοσιογράφους κ.λ.π.Αφού υπάρχουν δεκάδες ιδιωτικά και κομματικά τηλεοπτικά-ραδιοφωνικά κανάλια ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατι αν υπηρχαν μονο ιδιωτικα θα εβλεπες μονο τις χαζοεκπομπες του σταρ και του μεγκα.γιατι να μην υπαρχει ενα καναλι κρατικο που να προβαλει αληθεια και ουσια?αν ηθελαν να καθαρισουν την ερτ ας εδιωχναν τος τεμπεληδες βολεμενους και οχι να κλεισουν ολο το καναλι...αυτο δειχνει οτι θελουν να φιμωσουν τον ελευθερο τυπο και να προωθουν στο χαζολαο αυτο που θελουν αυτοι..

      Διαγραφή
    2. Ονειροπαρμένε πιστεύεις ότι είναι δυνατόν να υπάρχει κανάλι κρατικό που να προβάλει την αλήθεια και ουσία ! εκτός αν πιστεύεις ότι θα έλεγαν την αλήθεια τα άπλυτα αριστερόστροφα συντρόφια του Σύριζα.

      Διαγραφή