Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΤΗΣ «ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ» ΜΕ ΤΟΝ...ΣΥΡΙΖΑ...!!!

«ΦΘΗΝΟ ΦΑΡΜΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ, ΕΝΩ ΤΟ ΑΚΡΙΒΟ,  ΤΙΜΗ...ΤΣΙΠΡΑ»...!!!

Νέα σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα των φαρμάκων εξαπέλυσε ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, με αφορμή άρθρο που δημοσιεύτηκε στην «Αυγή της Κυριακής», με την υπογραφή «ειδικού συνεργάτη».  

Προσέθεσε δε ότι δεν είναι τυχαίο ότι το Σάββατο μία οπαδική εφημερίδα  (η Πράσινη) είχε πρωτοσέλιδο άρθρο εναντίον του.

Σημειώνεται ότι ο Άδωνις ονόμασε την εφημερίδα «Πράσινη» της οικογένειας Γιαννακόπουλου πού είχε πρωτοσέλιδο τίτλο εναντίον του.
**********
Επανήλθε, δε, στις κατηγορίες ότι ο ραδιοσταθμός «Κόκκινο» παίρνει διαφημίσεις από φαρμακοβιομηχάνους -έκανε λόγο για ποσό που αν ισχύει είναι σκάνδαλο- και προσέθεσε ότι με τροπολογία που θα ψηφιστεί την Τετάρτη στη Βουλή μειώνονται οι τιμές συνολικά 12.000 φαρμάκων, on patent και των γενοσήμων.
**********
Ο Άδωνις τόνισε ακόμη ότι σε περίπτωση που η αξιωματική αντιπολίτευση καταψηφίσει την τροπολογία, «θέλω να ξέρει ο πολίτης ότι το φθηνό φάρμακο είναι τιμή της κυβέρνησης και το ακριβό τιμή του κ. Τσίπρα».
            -------------------------------------------------------              

1 σχόλιο:

  1. Zήτω οι αφοι Γιαννακόπουλοι και τα φάρμακα τους!
    Χωρίς ακριβά φάρμακα πως θα χρηματοδοτήσουν τους πανάκριβους καλαθοσφεριστές και ποδοσφεριστές της ανωνύμου εταιρείας ΠΑΟ. Όλε, ολέ, ολέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή