Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

«ΙΣΤΟΡΙΚΗ» ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΣΙΠΡΑ και (ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΒ) Δ.ΔΑΣΚΑΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΩΝ...ΦΤΩΧΩΝ...!!!

 Ο ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ και Ο «ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΣ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ και ΑΔΥΝΑΤΩΝ» ΣΤΟ ΙΔΙΟ... ΠΑΝΕΛ...!!! 

Να γελάει και να «ξερνάει» κανείς είναι η είδηση ότι σήμερα το απόγευμα  στο αμφιθέατρο του Πολεμικού Μουσείου ο πρόεδρος του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλος  θα βρεθεί στο ίδιο πανελ με τον Τσίπρα γιά να μιλήσουν με θέμα:
«Παραγωγική ανα-συγκρότηση. Η πρόκληση της επόμενης μέρας»...

Τη συζήτηση «διοργανώνει» το TVXS, εκείνου του γουρλομάτη δημοσιογράφου της αλήστου μνήμης ΕΡΤ, πού τα «έπαιρνε» αγρίως με τις εκπομπές του, τού...Κούλογλου...!!!
********
Ε, τώρα ποιός θα είναι «χορηγός» της εκδήλωσης είναι πολύ δύσκολο να καταλάβει κάποιος, πάντως είναι σίγουρο ότι δεν είναι η εφημερίδα ΑΥΓΗ, δεδομένου ότι χρωστάει στους εργαζομένους της.
********
Ά, να και ποιοί θα είναι παρόντες:
 ********
Έχουν κληθεί να μιλήσουν επίσης οι βουλευτές Πρ. Παυλόπουλος (ΝΔ) και Γ. Σταθάκης (ΣΥΡΙΖΑ), η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Ποδηματά και ο ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Δράσης, Θ. Σκυλακάκης.
********
Να δείτε τις φωτο όταν γίνει η δεξίωση με τι δέος το «πολιτικο βλαχάκι» θα κοιτάζει στα μάτια τον Πρόεδρο των Βιομηχάνων, ικετεύοντας-- εκτός των άλλων-- και ένα βλέμα... επιδοκιμασίας...!!!
********
Το «μπουρμπουάρ» στις τσέπες του κόμματος οι «φρούδες ελπίδες» της... ανασυγκρότησης στούς αδαείς και ανυποψίαστους πολίτες...!!!
********
Τέτοια γελοία κοροϊδία...
      --------------------

3 σχόλια:

  1. H πλἀκα στην περίπτωση του Δασκαλόπουλου έγκειται στο γεγονός ότι έχει παύσει να είναι βιομήχανος, αφού έχει πωλήσει την πατρική βιομηχανία ΔΕΛΤΑ.
    Ενθυμίζει τον Σ.Μάνο μετά την πώληση της ΑΛΛΑΤΙΝΙ, που είχε κληρονομήσει από τον εκ μητρός παππού του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βιομήχανος χωρίς βιομηχανία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Kαλά και τι τον νιάζει τον Τσίπρα όταν τα παντελονιάσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή