Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2014

«ΣΤΡΑΠΑΤΣΟ» ΓΙΑ ΣΥΡΙΖΑ και ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...!!!

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ--ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ «ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ» ΓΙΑ... 4η--5η ΘΕΣΗ...!!!

Συντριβή και αποδοκιμασία στα δύο άκρα δείχνουν οι Αθηναίοι και τα φαντάσματα των Κασιδιάρη--Σακελλαρίδη, πού έβλεπαν διάφοροι «ειδικοί» γιά την νύχτα των εκλογών τα βλέπει τώρα η «μέρα και γελάει», σύμφωνα με όλες τις τρέχουσες δημοσκοπήσεις...

Τόσον η πρώτη δημοσκόπηση της Metron Analysis, όσον και οι σημερινές  της MRB, την οποία δημοσιεύει η Realnews και της ALCO, την οποία δημοσίευσε το «Πρώτο Θέμα», φανερώνουν τη δυναμική στις υποψηφιότητες Καμίνη--Σπηλιωτόπουλου.
********
MRB
----
 Καμίνης 20% Άρης Σπηλιωτόπουλος με 13,4%, Νικ. Κακλαμάνης με 12,4%, Ηλίας Κασιδιάρης με 11%, Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 9,6%, Βασίλης Καπερνάρος με 6,4%, Νίκος Σοφιανός με 6,2%, Γρηγόρης Βαλλιανάτος με 1,7%.. 
********
ALCO.
-----
 Καμίνης  18,4%, Αρης Σπηλιωτόπουλος  13,1%,  Νικήτας Κακλαμάνης με 12,1% ο Ηλίας Κασιδιάρης με 10,8%, ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης με 10,7%, ο Νίκος Σοφιανός με 4,7%, ο Βασίλης Καπερνάρος με 4,3% και ο Γιώργος Αμυράς με 2,6%.
********
Βέβαια η υποψηφιότητα του Καμίνη δυσκολεύει την  εκλογή του Άρη γιά τον δεύτερο γύρο, αφού κατά τη γνώμη μας οι πάντες θα «συνασπισθούν» (μηδέ εξαιρουμένης και της Χρυσής Αυγής) υπέρ του... Καμίνη...!!!
*******
Εύκολη λύση θα ήταν ο Άρης στο δεύτερο γύρο να είχε απεναντί του τον «Τοτό» του Συριζα και ακόμη ευκολότερη τον Κασιδιάρη...
         ---------------------------

24 σχόλια:

  1. μα ειναι δυνατον το ποσοστο της ναζιστικης συμμοριας να ειναι μονο εκει;......αισχος εβραιομασωνικος δακτυλος....ψεματα....τα ποσοστα μας ειναι σιγουρα πανω απο 800%.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θανασάκη σου γράψανε ότι τζάμπα σε ταῒζει ο Σαμαράκος με δημόσιο (κλεμμένο) χρήμα και συ βάλθηκες να μας τρελάνεις.Έχεις αναρτήσει τούλάχιστον 15 μαλακιούλες σε αυτό το θέμα, θέτοντας έτσι υποψηφιότητα για το «κάδρο των ηλιθίων»

      Διαγραφή
  2. Σωστά, μπορεί και πάνω από 1000% αλλά οι εβραιομασωνικές δημοσκοπήσεις το... κρύβουν.! τό έχει προβλέψει και το ταλμούδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το ταλμουδ ε;
      Ε τοτε ειναι επιστημονικα τεκμηριωμενο...και φυσικα εγκυρο!!!!

      Διαγραφή
  3. Θανασάκο το πνεύμα που πουλάς είναι πολύ φτηνό και δεν αξίζεις το μαύρο χρήμα με το οποίο εξαργυρώνεις την προδοσία σου.
    Στην ιστοσελίδα Fimotro του Γιάννη Παπαγιάννη, γυιού βουλευτού της ΝΔ, λειτουργεί αυτή τη στιγμή ανοικτή δημοσκόπηση στην οποία ήδη έχουν λάβει μέρος 10χιλ.
    Τα αποτελέσματα Κασιδιάρης 40%, Καμίνης και Σακελλαρίδης 12,8,Κακλαμάνης 9,Αρούλης 8, Καπερνάρος 4,8, Σοφιανός και ο αρχικίναιδος Βαλλιανάτος 2,5.
    Οι στημένες δημοσκοπήσεις ερωτούν 1800 άτομα και μετά παρασιάζουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΙ;
      ΠΟΙΟ;
      40%;
      ΠΟΙΟ 40 ΡΕ ΤΟΥΡΚΟ-ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ;
      340% ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΝΑΙ....
      ...ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ ΓΥΡΟ...ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ...ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

      Διαγραφή
    2. Οι δημοσκοπησεις που κανουν οι εταιρειες ειναι στημενες αλλα του 'fimotro'' που ειναι γιου βουλευτη της κυβερνησης ειναι εγκυροτατες...και συμμετεχουν και κανα δυοεκατομμυρια ''πολιτες''......που ο καθενας απο αυτους μπορει να εχει και καμια κατοσταρια λογαριασμους και να ψηφιζει....εγκυροτατα!!!!!
      ....Και αυτα τα λετε για καλο;

      Διαγραφή
    3. ''Οι στημένες δημοσκοπήσεις ερωτούν 1800 άτομα και μετά παρασιάζουν τα αποτελέσματα σύμφωνα με τις επιθυμίες των πελατών τους''.
      Μπραβο....δηλαδη τοσο καιρο ειστε πελατακια;
      μμμμμμ και δεν μου λες αυτες οι ''δουλιτσες'' με τι λεφτα γινονται;

      Διαγραφή
  4. Η ΒΑΛΙΑ ΠΡΩΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΦΙΛΕ 2.42 ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΧΑΡΟΥΝ ΤΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ Ν Δ ΑΚΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΣΤΗΜΕΝΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ.ΠΡΩΤΑ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΗΜΑΔΕΥΟΥΝ.ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ειπαμε δημαρχαρα κασιδας...και χωρις εκλογες...τι να τις κανουμε αλλωστε...περιττος χρονος...εγω προτεινω να αναλαβει και χρεη προεδρου δημοκρατιας και πρωθυπουργου....χωρις εκλογες εννοειται!!!!!!
    κατι σαν υπερ-προεδρος.....αχ αυτο το παλικαρι νομιζω οτι οταν ανοιξει το πουκαμισο θα βγει ο...σουπερμαν...η ο σπαιντερμαν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "χρυαύγουλα" περαστικά, δεν σας σώζουν οι αργόσχολοι τεμπέληδες και κοπρίτες πού ψηφίζουν σε μπλοκ πού ηταν και δεν είναι πιά στα χέρια γιού αείμνηστου βουλευτή της ΝΔ. ωραία ενημέρωση έχετε.! Είσαστε οι επόμενοι Καρατζαφέρηδες και θα σας φταίνε στο τέλος οι Αμερικάνοι και οι Εβραιομασώνοι. και πάλι περαστικά σας και ραντεβού στα Κασιδιάρικα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ;
      ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ (ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ) ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΥΠΕΡΩΡΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΝΣΗΜΑ;

      Διαγραφή
    2. ΠΡΟΣΟΧΗ... ΑΘΑΝΑΤΟΙ!!!

      Χρυσαυγίτης βουλευτής Α. Ματθαιόπουλος: «…Δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είμαστε φυσιολογικοί άνθρωποι. Δεν είμαστε καθημερινοί άνθρωποι. Είμαστε στρατιώτες (οι περισσοτεροι εν τω μεταξυ ειναι φυγοστρατοι αλλα ειναι πατριωτες). Είμαστε χρυσαυγίτες. Είμαστε ΑΘΑΝΑΤΟΙ….!!!»)
      Ελαααα πως το 'πες αυτο;

      Διαγραφή
  8. ΕΛΑ ΜΩΡΕ, ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΦΑΝΑΡΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Tα μπλοκ Apobrasmata και Blakeleio, κάνουν δημοσκόπηση των αναγνωστών τους και δίνουν μπροστά τον Κασιδιάρη με 69%. σύμφωνα λοιπόν με το σύνταγμα των ναζιστών δεν χρειάζονται εκλογές και βγαίνει παμψηφεί από το πρωτο γύρο ο Κασιδιάρης δήμαρχος με 169% και αντιδημαρχέσα την ουρανίτσα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΝΓΚΑΛΟΩΣ ΜΠΡΟΕΝΤΡΑΣ ΑΥΤΟΝ ΚΑΛΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΤΗΝ ΒΑΜΕΝΗ ΚΕΦΑΛΗ ΚΑΤΟΠΙΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΣ ΤΟΥ ΠΤΗΝΟΥ ΗΚΟΛΟΥΘΗΣΕΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΝ ΤΟΥ ΠΟΥΛΙΟΥ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!!!!!ΚΑΙ ΗΚΟΛΟΥΘΗΣΕΝ ΕΝ ΧΕΣΙΜΟΝ ΛΑΙΚΟΝ ΑΜΑ ΧΕΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΧΕΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΛΗ ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΟΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΤΙΚΟ,ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΔΕΧΕΣΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΕΤΟ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΛ,ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΚΟΥΤΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΑΦΕΙΣ ΞΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΝΑΙ Ε;
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΒΓΑΖΑΝΕ ΤΗΝ Χ.Α 20%.
    ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΓΚΥΡΕΣ;
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ;
    ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ''ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΕΣ'' ''ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ'' ''ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ'' ΣΙΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟΥΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΜΟ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ;
    ΑΔΕΡΦΙΑ.....ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΤΕ ΚΑΛΑ Η ΑΠΛΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑ...ΔΗΛΑΔΗ ΨΕΜΑΤΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΙΑΛΕΞΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εσυ φίλε από αγράμματα παιδιά πού ανήκουν στο "κάδρο των ηλιθίων" της χρυσαυγούλας ψάχνεις να βρείς λογική και γνώση; Αυτά θα έπρεπε το κράτος να τα φροντίζει σε κανένα άσυλο ανιάτων.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ρε τραβα να κανεις κανενα "τσιν-τσιν" ρε μπεκρουλιακα θανασακη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΙΤΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΟΥ Λ.Α.Ο.Σ.Ο ΠΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΑΣΤΑΧΤΟΣ!!!!Η ΕΓΓΟΝΗ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΣ....ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΚΩΛ.....ΤΡΥ...ΠΙΔΑ ΣΑΝ ΤΑΛΙΡΟ......ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ???????ΑΝΤΕ ΜΑΡΙ ΧΑΖΟΥΛΑ ΘΑ ΧΑΛΑΣΕΙΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΑΛΙΡΟ!!!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. στημένες δημοσκοπήσεις γιά να μειώσουν τη χρυσή αυγή άρθρο (69) του ταλμούδ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. η αθηνα θα εχει δημαρχο απο πρωτη κυριακη.ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΑΙ ΨΕΥΤΙΚΟ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΡΩΕΙ ΠΑΡΑΜΥΘΙ .ΑΠΟ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή