Τρίτη, 18 Φεβρουαρίου 2014

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΤΙΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ και ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ και ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΗΝ «ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΑΞΗ» ΤΟΥ...ΔΕΝΔΙΑ...!!!

ΠΑΡΑΦΩΝΙΑ ΤΟ «ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΛΑΧΑΚΙ» ΣΤΗ ΔΙΕΘΝΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΣΤΥΓΝΟΥ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ--ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ... ΜΑΔΟΥΡΟ...!!!

Το ματωβαμένο καθεστώς  Μαδούρο, πού από  οδηγός λεωφορείου και... συνδικαλιστής,  έγινε πρόεδρος της Βενεζουέλας και έχει ρίξει τη Χώρα του στην οικονομική άβυσο, αφού στερούνται οι κάτοικοι βασικά είδη διατροφής και προσπαθεί να καταστείλει τις εξεγέρσεις  με δολοφονίες από την Αστυνομία και τις παρακρατικές οργανώσεις, στηρίζει   ανεπιφύλακτα ο... ΣΥΡΙΖΑ...!!!

Στην επίση και σεσημασμένη Τσιπροσυριζαίϊκη ιστοσελίδα  Left.gr, δημοσιεύεται ανακοίνωση  του κόμματος συμπαράστασης με τις εξής διατυπώσεις:
********
*-- Οι νοσταλγοί της οπισθοδρόμησης και της ιμπεριαλιστικής εξάρτησης δεν έχουν καταθέσει τα «όπλα».
********
*-- Ο ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την  ολόθερμη αλληλεγγύη του στους προοδευτικούς, δημοκρατικούς και σοσιαλιστικούς δρόμους, που διανύει η χώρα και ο λαός της σε συνθήκες δημοκρατίας και προόδου.
********
*-- Ενώνουμε τη φωνή μας με αυτή των λαών της Λατινικής Αμερικής και όλου του κόσμου, ώστε να νικήσει η δημοκρατία, η ειρήνη και η πρόοδος....
********
Μέχρι στιγμής σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Μαδούρο έχουν δολοφονηθεί μόνο τέσσερα (4) άτομα, αλλά από τη στιγμή πού το «πολιτικό βλαχάκι» ενώνει τη φωνή του, με αυτή των λαών της Λατινικής Αμερικής και όλου του κόσμου, ώστε να νικήσει η δημοκρατία, η ειρήνη και η πρόοδος, τότε η αύξηση θα είναι... πολλαπλασιαστική...!!!
  ********
Ακριβώς της ίδιας μοίρας θά τύχουν οι Έλληνες, εάν και εφ' όσον με την --«σοφία» τους πάντα--, επιλέξουν να κυβερνηθούν από τον... Τσίπρα...!!!
               -------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου