Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014

ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΙΣ... «ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΜΠΑΡΟΥΦΟΛΟΓΙΕΣ» ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΑΠΟ ΔΡΑΓΑΣΑΚΗ και ΛΑΠΑΒΙΤΣΑ...!!!με

ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΦΗΜΗΣ και ΚΥΡΟΥΣ, ΕΠΙΣΗΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟ...ΓΙΑΝΝΗ Β (ΜΠ) ΑΡΟΥΦΑΚΗ...!!!

Μπορεί τα μέτρα που εξήγγειλε το Τσίπρα στην ΔΕΘ να ήσαν ακοστολόγητα όμως οι μπαρούφες  πού εκστόμισε είχαν... μεγάλο κόστος...!!!
Δείχνουν το διανοητικό εύρος και πολιτικό μεγαλείο  τού «ανθρωπάκου» που θέλει να μας βγάλει από την ανθρωπιστική κρίση...
Όμως ούτε η μαλ@κία, ούτε η εν ψυχρώ απάτη του «λεφτά υπάρχουν», είναι ποινικό αδίκημα διότι το κόστος τους είναι δυστυχώς ακοστολόγητο και επιπλέον έχει δώσει δωρεάν τη ψήφο του ως επιβράβευση... ο Ελληνικός λαός...!!!

Τό «πολιτικό βλαχάκι», δεν κατάφερε να πείσει ούτε τους δικούς του, αυτούς που συμμετείχαν άλλωστε στην συγκρότηση του προγράμματος πού εκφώνησε.
********
Ούτε και μεταξύ τους μπορούν να συννενοηθούν οι περισπούδαστοι Τσιπροσυριζαίοι φωστήρες της οικονομίας, αφού οι πάντα «χαριτόβρυτοι» Σταθάκης και Μηλιός, ανεβοκατεβάζουν το κόστος των μέτρων, από 11,3 δις σε 17 δις και μόνο  ο...Μπαλάφας με τις ασύγκριτες οικονομικές του γνώσεις και γκριμάστες , σε στύλ του αείμνηστου Σωτήρη Μουστάκα, παραμένει σταθερός στη καρικατούρα Τσίπρα...
********
Μόλις χθές  έδειασε τον Τσίπρα, ο «τσάρος» του οικονομικού του επιτελείου Γ. Δραγασάκης, διευκρινίζοντας  ότι:
********
«Οι αριθμοί όλοι είναι ενδεικτικοί. 
Δεν μπορούν και δεν πρέπει να τους βάλουμε σε ζυγαριά φαρμακείου, διότι και προσωπικά δεν θα εκπλαγώ όταν αποκτήσουμε εικόνα, με στοιχεία, να βρούμε κάποιους αριθμούς με υπερτιμολόγηση και άλλους με υποτιμολόγηση».
********
Ο έτερος Καππαδόκης Κώστας Λαπαβίτσας, παρ' ολίγον Ευρωβουλευτής του Συριζα και πολυδιαφημισμένος ως εξπέρ της οικονομίας, επίσης τον άδειασε γράφοντας:
********
 «Ωραίες οι προτάσεις σας κ. Τσίπρα, αλλά... ανεφάρμοστες»...!!!      
********
Τί στην ευχή, πως είναι δυνατόν όταν οι δικοί του, τού βάζουν φίμωτρο και τον ακυρώνουν να τον εμπιστεύεται ο Ελληνικός λαός;
********
Άλλο άν τον κυνηγήσει σε 3-5 μήνες ο ίδιος ο λαός και φάει άγριο ξύλο το  «πολιτικό βλαχάκι» και δεν θα ξέρει πού να κρυφτεί, η ζημιά θα έχει γίνει και θα είναι ανεπανόρθωτη.
********
Βέβαια, έχει χαθεί εκείνη η κουρεμένη μορφή του Γ.Βαρουφάκη, επίσης διαπρεπούς Τσιπροσυριζαίου οικονομολόγου (και ας τον λένε  «Μπαρουφάκη») όπου οι εκατομμύρια μπαρούφες πού λέει είναι αντιστρόφως ανάλογες με τις τρίχες της κεφαλής του καί δεν έχουμε διαφωτιστεί πλήρως  γιά τις τόσο πολύτιμες απόψεις του περί  χρέους, οικονομίας και μέτρων Τσίπρα.
*********
Επίσης δεν ξέρουμε τι λέει και ο Μάρξ (πού όπως λέει και ο μεγαλοκαταθέτης των 8 βιβλιαρίων και με το χαρτοφυλάκιο των 14 τίτλων αποτελούμενο απο ομόλογα, αμοιβαία κεφάλαια σε ξένες Τράπεζες , Δ. Παπαδημούλης) η γέννησή του είναι πιό σημαντική από την ανάσταση του... Χριστού...!!!
********
Θα μάθουμε την επαύριο των εκλογών όταν «το Τσίπρα» θα έχει κάνει προσκλητήριο ανάστασης νεκρών και θα βρίσκεται ο Μαρξ  στο Ζάππειο, δίνοντας κατευθυντήριες γραμμές για το...Merkel go back...!!! 
              ------------------------------------

2 σχόλια:

  1. ΟΥΣΤ ΣΥΡΙΖΕΪΚΕΣ ΓΙΔΟΠΡΟΒΙΕΣ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ερχεται με φορα η συγκυβερνηση νουδουλας-τσυριζα σφυριζα μυριζα ξυριζα....θανασακο,σε κοβω να τους κανεις αερα τ'αρχιδια...δε πειραζει, κατι ειν'και τουτο απ' το ολοτελα....εν μια νυκτι θα μετατραπουν σε.."πατριωται" οι αρχιδοσυριζαιοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή