Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Η «ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΗ» Public Issue ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΟΠΩΣ και ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2012 ΝΑ «ΕΚΔΙΔΕΤΑΙ» ΑΣΥΣΤΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ... (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ)...!!!

ΑΚΟΜΗ και ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟΥ 2012 ΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΗΣ ΚΑΛΠΗΣ ΕΔΙΝΕ ΜΕ ΤΑ  exit poll ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ... ΣΥΡΙΖΑ....!!!

«Έσκασε» μία δημοσκόπηση, από την εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα ήδη και στο παρελθόν «ξεφωνημένη» εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue, στη κομματική  εφημερίδα των συντακτών (την Νο 2 Αυγή τού Συριζα), πού έδινε προβάδισμα στο  κόμμα της Αριστεράς, έναντι της ΝΔ  με 11 ποσοστιαίες μονάδες διαφορά στην... «εκτίμηση εκλογικής επιρροής»...!!!

Εδω είναι η απάτη  πού αναγράφεται ως... «εκτίμηση εκλογικής επιρροής», αντί της... «πρόθεσης» ψήφου...!!!
Στην «εκτίμηση» δεν χρειάζεται να δικαιολογήσεις το 11%, δεν έχεις ευθύνη, δεν διώκεσαι, ενώ στη «πρόθεση», υφίστασε τις συνέπειες της μπούδρας σου με την αναξιοπιστία σου.
********
Βέβαια πού να ξέρει ο κοσμάκης την διαφορά και όσοι ψηφοφόροι είναι επιρρεπείς στο «λεφτά υπάρχουν», γιατί άν γνώριζαν την διαφορά δεν θα ήσαν εν δυνάμει ψηφοφόροι του Συριζα, ούτε θα υπέκυπταν στις υποσχέσεις πού αφειδώς μοιράζει το «πολιτικό βλαχάκι»
********
Απλά να υπενθυμίσουμε ότι η εν λόγω «εκδιδόμενη» γιά το καλό του Συριζα εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue και στις εκλογές του 2012 σε αλλεπάλληλες δημοσκοπήσεις 15 ημέρες πρίν από τις εκλογές του 2012 έδινε προβάδισμα στον Συριζα... 6%...!!!
********
Το δε καταγέλαστο και ατιμωτικό γιά την εν λόγω «εκδιδόμενη» γιά το καλό του Συριζα εταιρεία δημοσκοπήσεων Public Issue, είναι το γεγονός  'οτι:
********
Την Κυριακή 17 Ιουνίου, στις 7 μμ ακριβώς, αμέσως μετά το κλείσιμο της κάλπης, παρουσιάσθηκαν στην ελληνική τηλεόραση δύο διαφορετικές εκτιμήσεις. 
********
Η πρώτη εκτίμηση δημοσιοποιήθηκε από τους τηλεοπτικούς σταθμούς MEGA, ANT1, ALPHA και ΝΕΤ και βασίσθηκε στην κοινή δημοσκόπηση εξόδου (exit poll), πού έδιναν νίκη στην ΝΔ με ποσοστό άνω του 2%. 
********
Η δεύτερη εκτίμηση της Public Issue δημοσιοποιήθηκε από τον ΣΚΑΙ, και εξακολουθούσε ακόμη και την τελευταία στιγμή να δίνει τη νίκη στον... Συριζα...!!!
********
Το ξεφωνητό πού επακολούθησε στην «εκδιδόμενη» γιά το καλό του Συριζα εταιρεία κράτησε πάνω από 6 μήνες,  με αποτέλεσμα η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ, να την εκδιώξει.
********
Έτσι και προφανώς «φτηνιάρα» όπως θα κατάντησε μάζεψε την «εκδιδόμενη» γιά το καλό του Συριζα Public Issue, η (Νο 2 Αυγή) και επονομαζόμενη Εφημεριδα των Συντακτών, γιά νέες εκτιμήσεις, όπου το προβάδισμα του Συριζα θα ξεπερνούσε ακόμη και τις εκτιμήσεις του...Κουλογλου...!!!
********
Και αυτοί ζήσανε καλά και εμείς καλύτερα...
                     ----------------------

8 σχόλια:

  1. A.Tζιτζικώστας προς Α.Σαμαρά: "Παραιτήσου να σωθεί η χώρα" - Κίνηση για αποκαθήλωση του με 4+1 προτάσεις
    ///////////////////////////////////////

    ..ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΚΛΑΝΙΑΡΗΣ Χ Ε Σ Τ Η Σ ΑΡΧΙΔΟΜΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ....ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ!!!!ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ ΘΡΑΣΟΣ...Α ΡΕ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ......ΠΟΥΤΑΝΟΘΡΕΜΜΕΝΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ζζζζζζζζρρρρρρρρρρρτττττττττττττ μπρρρρρρρρττττττ τρτρρρτρτρτρρττρτττττττττττττττττττττττττττττττ ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧ! ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ!!!!! ΩΩΩΩΩΩΩΩΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΑ.Ο.Σ. Ν.Δ. ΚΑΙ ΤΣΟΝΤΑ ΤΟ ΒΟΡΙΔΙΚΟ "ΕΘΝΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ"!!!!!!!!!!!!!ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΑΧ!!!!ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΑΧ

    ΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΧΑΧ

    ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥ ΧΟΥΧΧΧΧΧΧ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σιγά νδ μεγάλη παράταξη πσιρεσ πάνω από 2 χρονια καμια φορα δεν κυβέρνησε, την "πετυσαμε" έξω. σήμερα με τον σαμαρά έβαλε το σαμάρι σε μας τα "γαιδυρια" και "εκατε" από πάνω . πήρε για παρέα και τον μπενίτο 2 τόνυς "γιγοποταμοσ" το καημένο το zoo δεν άντεξε,γονάτισε. για Χαρά νδ-πασοκ γιατί και απτό πασοκ πάθαμε σοκ και δεν "μπορουμε" να "σινερθουμε". x.a=ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ Μ Ι Α ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΟΓΕΝΝΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑΣ;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΤΩΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΩΝ-ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ.! ΑΠΟ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΔΕΣ ΕΧΕΙ ΧΟΡΤΑΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ . ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΑΙΡΙΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ..για αυτο λοιπον και εσυ μαλακα θανασακη που εισαι..μορφωμενος(!!!) εισαι με τη νουδουλα,ε;

      Διαγραφή
  7. ΘΑΝΑΣΗ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΑΙ Ο Φ Α ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΔΙΧΩΣ ΙΧΝΟΣ ΤΣΙΠΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΑΖΟΣ ΛΑΜΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή