Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

O ΣΑΜΑΡΑΣ «ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ» ΑΝΑΓΓΕΛΕΙ ΣΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ και ΤΗΝ ΑΠΟΠΟΜΠΗ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ…!!!

ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝ  ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ και ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΑΣΦΑΛΩΣ και ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ…!!!

Όσο και να σκάνε και να έχουν αφρίσει από το κακό τους οι Τσιπροσυριζαίοι και οι συν αυτώ λεγόμενες αντιμνημονιακές άτακτες κομματικές «νομάδες», από κοινωνικό μίσος και φθόνο για την πρωτοφανή επιτυχία Σαμαρά, είναι γεγονός αναμφισβήτητο ότι ο Σαμαράς είχε προετοιμάσει την επισκεψή του στο Βερολίνο και είχε προκαταβολικά πάρει την συγκατάθεση της Μέρκελ, όταν τα πάσης φύσεως αλλαλάζοντα δημοσιογραφικά κύμβαλα προέβλεπαν…αποτυχία…!!!

Ρε κομπλεξικά ανθρωπάκια θα πήγαινε ο Σαμαράς στη Μέρκελ ιδιαίτερα στη παρούσα συγκυρία αν δεν είχε εξασφαλίσει την αποδοχή και συμφωνία της;
********
Βέβαιον είναι ότι ουδέποτε στη πολιτική ιστορία της Ελλάδος, Έλληνας Πρωθυπουργός, τόσο φανερά και δημόσια, ετόλμησε να πεί «κατάμουτρα» στην Πρωθυπουργό της Ηγέτιδας δύναμης στη Ευρώπη, πού σημειωτέον μας έχει δανείσει, ότι:
********
«Τέρμα τα δανεικά του μνημονίου, τέρμα το ΔΝΤ και ότι η Ελλάδα από εδώ και μπρός μπαίνει σε πρόγραμμα ανάπτυξης με φοροελαφρύνσεις για τους πολίτες, τη στιγμή μάλιστα πού βγήκε και με επιτυχία στις διεθνείς αγορές, πού την εμπιστεύθηκαν δύο χρόνια πρίν τη λήξη του μνημονίου, δεδομένου ότι πέτυχε επίσης πρωτοφανές πρωτογενές πλεόνασμα .
********
Η Μέρκελ από την πλευρά της είπε:
********
«Διαπιστώνουμε πολύ θετικές προόδους στην Ελλάδα και είμαστε σίγουροι ότι τα επόμενα βήματα θα ολοκληρωθούν σύντομα. Είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα ανακάμψει η οικονομία της Xώρας»
********
«Η Γερμανία  υποστηρίζει την Ελλάδα και σε διμερές επίπεδο» ΚΑΙ ότι «Η Γερμανία υποστηρίζει την Ελλάδα με δάνεια σε μικρομεσαίους για να υπάρξει ανάπτυξη»....
            ---------------------------------------

24 σχόλια:

  1. ..και μετα θανασακο; ξεμεθυσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΝΕΙΡΟ ΗΤΑΝ;;;;;;;;;;;;
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΞΥΠΝΗΣΕΣ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι κομματικές "νομάδες" Συριζα και Χρυσης Αυγής, σαν γενίτσαροι του Έθνους ενώνονται και ποντάρουν στη καταστροφή της Πατρίδος γιά να επιβιώσουν κομματικά. Οί λεχρίτες των άκρων αισθάνονται ότι είναι συγγενείς.
    Τώρα και η Δούρου αγκαλιάζει τον...Παναγιώταρο!
    Πονάνε και ο πόνος είναι αβάσταχτος, αλλά μπορεί να τους "περάσει" με καροτόζουμο πού έχουν άφθονο οι Τσιπροχρυσαυγίτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι θανασακο,ετσι τ'αγορι μ'.....για αυτο και εμεις θα σας ετοιμασουμε μια μεγαααααααλη συγκυβερνηση για να παρουμε ολους τους απογοητευμενους τσυριζονουδουκρατες...για να σας εκθεσουμε ανεπανορθωτα..μουνοπανα που μας το παιζετε και..αντιπαλοι!!!

      Διαγραφή
  4. Ρε μεγαλε ποσα παιρνεις για να τα πιστευεις ολα αυτα;;;;
    Ουτε ο Σαμαρας δεν τα πιστευει
    Τετελεσται ο νο3 Γερμανοτσολιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αδερφε, ο τρελος ειδε τον μεθυσμενο και φοβηθηκε! το ηξερες; σουρωμενος γραφει παντα ο θανασακης.μη τον παρεξηγεις

      Διαγραφή
    2. ..σουρωμενος και με το αζημιωτο βεβαιως βεβαιως.μια χαρα την καταβρηκε με αυτο εδω το μπουζουκακι ο θανασακης..ξες τι ειναι να σουρωνεις και να πληρωνεσαι;

      Διαγραφή
  5. Δυστυχώς ο τύποις πλέον πρωθυπουργός απογοήτευσε. Μικρός, ψοφοδεής, ανύπαρκτος για τις περιστάσεις. Προδότης και δοσίλογος από την γέννησή του. Το πολιτικό τέλος του θα είναι οικτρό όπως οικτρός και για λύπηση είναι και ο ίδιος. Σύντομα η Ελλάδα θα απελευθερωθεί από τον ολετήρα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. NAI ΘΑ ΤΗ ΣΩΣΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
    ΟΙ ΚΟΜΜΟΥΝΟΣΥΜΜΟΡΙΤΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ;ΒΡΗΚΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ Η ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ;ΕΣΕΙΣ ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΑΜΑΡΑ Ε;Α ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ .ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΤΕ ΕΧΕΤΕ ΓΙΝΕΙ ΟΙ ΠΙΟ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΞΗΔΕΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.ΓΡΑΨΤΕ,ΓΡΑΨΤΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. θανασακη,εισαι μονο σου και λες βλακειες.Ο σαμαρας ζητησε απο τη μερκερ 3 πραγματα .Βιωσιμοτητα του χρεους πριν τις εκλογες,να αποχωρησει η τροικα απο την αθηνα και να μην επιμεινει η τροικα στα σκληρα μετρα που θα ζητησει σε λιγες μερες.Δυστυχως η μερκερ δεν ανταποκριθηκε σε κανενα απο τα αιτηματα αυτα.Οι ιδιες οι γερμανικες εφημεριδες αναφερουν οτι η συναντηση αυτη δεν ειχε κανενα αποτελεσμα για την αθηνα.Μονο εσυ μιλας για επιτυχια.Κοιτα το κομμα σου τι κατρακυλα πηρε και ασε τις μπαρουφες.Οχι απλα δεν πειθεις αλλα προκαλεις το λαο με αυτα που λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η στέρηση αναβολικών από τα γυμναστήρια φέρνει κατάθλιψη, απελπισία και διανοητική σύγχυση. Βγάλτε το Λαγό απο τον Κορυδαλό να δώσει αναβολικά στο λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. μαλακισμενο θανασακη, τι ειναι αυτο ρε μουνια της λασπης;αντε δικαιολογησε το. βλημα. Ε ΒΛΗΜΑ ΑΡΠΑΚΟΛΑΤΖΗ...


    ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    Κάλεσαν τον τρομοκράτη Ν.Ρωμανό στο Προεδρικό Μέγαρο για να βραβευτεί που πέτυχε στα ΤΕΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Χρυσαυγίτες εδω είναι Ελλάδα, δεν είναι Συρία ούτε Ιρακ για να γίνει μπάχαλο με τους Τζιχαντιστές, το ρόλο των οποίων εσείς φιλοδοξείτε να παίξετε στην Ελλάδα.
    Είσαστε τελειωμένοι δεν πρόκειται, όπως ονειρευόσαστε, να διοριστείτε μονιμοι Λοχίες ή Δεκανείς να κάνετε συλλήψεις νά στήνετε λαϊκά Δικαστήρια γιά να βγάλετε τα κόμπλεξ σας πού προέρχονται απο τις σεξουαλικές σας ανικανότητες. Έίσαστε κοινωνικά αποβράσματα, περιθώρια και οι αρχηγοί σας ως εγκληματίες στη Φυλακή, Οι δημοσκοπήσεις σας έχουν στο 6,5% στις δε Ευρωεκλογές που ήταν η μεγάλη σας ευκαιρία αντι του 20% που ελπίζατε πήρατε 10%. Κατανοούμε την απελπισία πού σας έχει φέρει ο Σαμαράς όπως και την στέρηση των αναβολικών που έχουν διαλύσει ότι έχει απομείνει από το ολιγοφρενές του εγκεφάλου σας, γιά αυτό πήραμε απόφαση να μη ξανασβύσουμε τον αλήτικο και περιθωριακό τρόπο πού γράφετε, γιά να φαίνεται το "ποιόν" σας και να έχουμε έτσι και τα αποτυπωματά σας Κατα τα άλλα να έχετε την υγειά σας να σας..."απολαμβάνουμε"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εχεις τα αποτυπωματα μου..και; ελα να μου κλασεις τα αρχιδια ρε κωλολαμογιο πουσταρε που θα αφησεις και υπονοουμενα..πληρωμενο ερπετο....καριολιδιο

      Διαγραφή
  13. ΑΦΗΣΤΕ ΡΕ ΒΛΑΚΕΣ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.ΑΥΤΗ ΔΕ ΧΑΝΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΑΚΕΦΑΛΗ.ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΤΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ΔΕ ΘΑΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΣΑΣ.Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΣΒΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΡΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΑΜ ΕΛΛΑΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ.ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ...ΦΙΛΑΚΙΑ ΠΟΥΣΤΡΙΝΓΚΟ ΘΑΝΑΣΑΚΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 7.53 ΕΔΩ ΗΤΑΝ.... ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΟΠΟΥ ΑΦΗΝΕΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΛΗΣΤΕΙΕΣ,ΦΟΝΟΥΣ,ΑΡΩΣΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΡΟΤΙ ΦΥΛΑΚΙΣΑΤΕ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΙΧΕΙΑ,ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ,ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2015 ΘΑ ΥΠΟΣΤΕΙΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ.ΘΑ ΓΡΑΦΤΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΝ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Έχεις δίκαιο η στέρηση αναβολικών έχει φοβερές παρενέργειες στο μυαλό και ζείτε στο κόσμο σας.
    Άν δεν είσαστε από γέννα προβληματικοί, δεν θα είσαστε Χρυσαυγίτες. Εχετε την ίδια "φύτρα" με τους Τσιπροσυριζαίους, -άλλωστε και φυσιογνωμικά είσαστε ίδιοι, δεν ξεχωρίζετε πουθενά- και σαν γενίτσαροι που είσαστε, είναι επίσης γνωστό ότι ευχόσαστε την επικράτηση Τσίπρα, δεν ήταν ανάγκη να μας το υπενθυμίσεις.! Κατά τα άλλα το τελευταίο καταφύγιο απατεώνουν -άχρηστων -αγραμμάτων- ανικάνων και γενικά όλων των αποβρασμάτων της κοινωνίας, είναι ο δήθεν πατριωτισμός .!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΗΣΑΣΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΟΚΕΦΑΛΟΙ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ Η ΣΑΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΝΩΜΗΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗΣ.ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΒΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΟΤΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΚΟΣΜΟΣ ΧΩΡΙΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ,ΔΥΣΒΑΣΤΑΧΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ,ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΟΠΟΥ 2 ΣΤΟΥΣ 3 ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ,ΧΩΡΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ,ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ,ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΥΒΕΡΝΑΤΕ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΦΥΤΡΑ ΤΩΝ ΑΚΡΟΔΕΞΙΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ ΜΕ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΙΟΤΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΚΟΤΩΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ,ΕΝΩ Η ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ.ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΝΟΜΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΕΧΩ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΠΙΘΥΜΩ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.ΜΕ ΛΕΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ,ΑΧΡΗΣΤΟ ,ΑΓΡΑΜΜΑΤΟ,ΑΝΙΚΑΝΟ,ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗΣ ΜΕ ΔΥΟ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΩ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ΟΠΩΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΕΣΥ.ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΟ 7 ΜΕ 10 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΚΑΙ ΓΩ ,ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΡΑΓΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ.ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΕΡΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΣ.ΤΟ ΔΙΚΟΣΟΥ ΣΑΠΙΟ ΚΟΣΜΟ ΠΑΛΕΥΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΣΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΩ,ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΜΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΨΗΦΟΥ ΠΟΥ ΕΧΩ ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΕΙΣ ΕΣΥ ΔΙΟΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΟΜΑΤΟΣΚΥΛΟ ΟΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΟΚΚΑΛΟ ΝΔ ΚΑΙ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΟ ΟΥΔΕΤΕΡΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΡΕ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ "ΒΙΟΠΑΛΕΣΤΗ", ΠΡΙΝ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙΣ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΑΠΙΟ ΚΟΣΜΟ, ΔΕ ΠΑΣ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΥΝΕΙΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΝΕΡΟ
    ΚΑΙ ΡΙΞΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΑΒΟΛΙΚΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΡΙΞΑΝ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Στο μικροσκοπιο του ΣΔΟΕ βρισκονται τα οικονομικα του Λ.ΑΟ.Σ.και ειδικοτερα η διαχειριση των πορων του ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟΥ ΕΘΝΙΚΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΜΕΛΕΤΩΝ ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ συμφωνα με απαντηση του υφυπουργου οικονομικων Γιωργου Μαυραγανη στη βουλη!!!!!!!!!!!!Η εγγραφη απαντηση του υφυπουργου διαβιβαστηκε στο κοινοβουλιο μετα απο σχετικη ερωτηση τηs βουλευτου των ΑΝ.ΕΛ.Μαριναs Χρυσοβελωνη οπου μεταξυ αλλων επικαλειτο καταγγελιεs του πρωην προεδρου του ινστιτουτου κ.ΣΑΡΑΤΣΙΩΤΗ συμφωνα με τιs οποιεs ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΙ ΕΚΤΑΜΙΕΥΘΕΝΤΕΣ ΠΟΡΟΙ ΤΟΥ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΕ ΤΟ Λ.Α.Ο.Σ.!!!!!!!!!!Το Σωμα Οικονομικου Εγκληματοs Κατοπιν Εισαγγελικηs Παραγγελιαs Διενεργει Σχετικη Ερευνα η οποια βρισκεται σε εξελιξη απαντησε ο Υφυπουργοs Οικονομικων κ.Μαυραγανηs!!!!!!!!!!!!!!!ΚΛΕΦΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΚΛΑΝΩΛ.Α.Ο.Σ.ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10.12 ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ.ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ ΜΟΥ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΕ ΣΕΝΑ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΟΛΟΥΣΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΘΕΤΕ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή