Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

Ο «ΞΕΔΟΝΤΙΑΡΗΣ» ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΟΝΟΜΑΤΙ Κ.ΗΣΥΧΟΣ, ΑΠΟΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΕΥΡΕΣΗ ΤΩΝ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΣΕ... ΤΕΧΝΗΤΗ ΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ...!!!

ΤΡΕΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 180 ΔΙΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟ...!!!

Απο τα «λαγούμια» που μέχρι χθές ζούσαν οι Τσιπροσυριζαίοι,  τρέμουμ ότι θα βρεθούνε άλλοι ανάσκαλα και άλλοι μπρούμυτα  (Σακελλαρίδης και λοιπές αριστερές γαλιάντρες) στον πολιτικό τους «τάφο»...!!!
Αιτία το γεγονός, πού αρχίζουν άλλωστε να το υποτονθορίζουν ακόμη και Τσιπροσυριζαίοι δημοσιογράφοι  ότι «έχει ήδη βρεθεί ο μαγικός αριθμός των 180 Βουλευτών, για την εκλογή Προέδρου»...

Ξέρουν επίσης οι «κατσαπλιάδες» του Συριζα ότι εφ' όσον εκλεγεί Πρόεδρος Δημοκρατίας, το Τσίπρα με όλο το αριστερό «λεχριταριό» της Κουμουνδούρου, την άλλη ημέρα δεν θα υπάρχουν πολιτικά και θα γυρίσουν ξανά στην ασημαντότητα, αφού ούτε στη γειτονιά τους, δεν θα τους αναγνωρίζουν...
********
Έτσι από τώρα φτιάχνουν άλλοθι και ο «ξεδοντιάρης» (τού λείπουν δύο δόντια από την αριστερή πλευρά) Τομεάρχης Εξωτερικών της Κουμουνδούρου Κώστας  Ήσυχος, είπε:
********
 «Φοβάμαι ότι υπάρχει μια μερίδα ακραίων απόψεων εντός της Κυβέρνησης -και αυτοί συνήθως κινούνται γύρω από τον κ. Σαμαρά- που φλερτάρουν με την ιδέα να ανέβει το θερμόμετρο ανάμεσα σε Ελλάδα και στην Τουρκία με κάποιες κρίσεις που δεν μπορεί κάποιος να προσδιορίσει, με στόχο να αναζητήσουν, να επιζητήσουν συναίνεση εδώ και τώρα, να βρεθούν και οι 180, λόγω της κρίσης».
********
Στα σχόλια του στελέχους της Κουμουνδούρου απάντησε με δήλωσή του ο υπουργός Επικρατείας, Δημήτρης Σταμάτης: 
********
«Οι δηλώσεις του κ. Ήσυχου, υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικής Πολιτικής και Άμυνας του ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι μόνο ακραία επαίσχυντες και απαράδεκτες, αλλά κυρίως εθνικά επικίνδυνες, ΚΑΙ αποτελούν μνημείο προσωπικής ανευθυνότητας και εκδήλωση αδίστακτης... ανοησίας»...!!!
********
Αξίζει να σημειωθεί ότι στην εκπομπή του ο Χατζηνικολάκης στον Real fm χθές, όπου όπως κάθε Πέμπτη, είχε καλεσμένο τον ασυναγώνιστο ντενεκέ-δημοσιογράφο, τον σύντροφο Δελατόλα, πού αν και είχει προβλέψει πρίν κλείσει την εφημερίδα του με την επωνυμία «6 ΗΜΕΡΕΣ», ότι ο Τσίπρας την άνοιξη του 2013 θα ήταν Πρωθυπουργός (τέτοιοι καραγκιόζηδες κάνουν πολιτικές εκτιμήσεις στην τηλεόραση, όπως και στην εκπομπή τού περιπτερά τού Αντ1 Γ. Παπαδάκη), αναγκάσθηκε να ομολογήσει ότι ο Σαμαράς είναι «σιγουρατζής» και γιά να μιλάει με τέτοια σιγουριά θα πρέπει να έχει εξασφαλίσει τουλάχιστον 182, γιά να αναγκασθεί και ο Χατζηνικολάκης να συμφωνήσει και να προσθέσει ότι άλλος ένας «σιγουρατζής» Πρωθυπουργός ήταν και ο Κωνσταντίνος Καραμανλής....
                 ---------------------------------------------------

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου