Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΕ «ΣΤΥΛ» ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΜΦΑΝΙΣΕ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΟΥ, ΤΣΟΛΙΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟ ΑΠΟΓΟΝΟ ΤΟΥ...ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ...!!!

ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ (ΑΝ.ΕΛ.) ΝΑ ΜΙΜΕΙΤΑΙ ΤΟΝ «ΕΚΠΤΩΤΟ»... ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ...;;;

Σαν «διάδοχος» του Καρατζαφέρη εμφανίζεται ο Π.Καμμένος, αφού τον μιμείται  σε τελετουργικό πατριωτικό μεγαλείο, κλέβοντας ακόμη και τον τσολιά του, πού αυτοαποκαλείται και απόγονος του... Κολοκοτρώνη...!!!

Ότι έλεγε ο Καρατζαφέρης στις δόξες του ανέξοδα και αναπόδεικτα (περί  αγωνιστικής συνάφειας Κολοκοτρώνη και του παππού του) και τα οποία ασκαρδαμυκτί  «υιοθετούσε»  ο τύπος, τώρα σε νέα έκδοση--αναπαλλαίωση λέει και κάνει ο Καμμένος.
********
Διαβάζουμε και δημοσιεύουμε την φωτο του τσολιά των ΑΝ.ΕΛ., ονόματι Φίλιος Μαϊτάνη από τη Δημητσάνα, που αυτοπαρουσιάζεται ως απόγονος του... Κολοκοτρώνη...!!!
********
Τι αμαρτία και αυτή...
*********
Ένας πολιτικός χώρος πού άλλοτε αποτελούσε την αφρόκρεμα της Ελληνικής κοινωνίας,  μετά την μεταπολίτευση και με την ανέξοδη πρωμετωπίδα του δήθεν "πατριωτισμού" να έχει συλληθεί από γραφικούς, κλέφτες και εγκληματίες...!!!
                 ---------------------------

13 σχόλια:

  1. George off Soros = Γ. Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θανασούκο, ειδες ο αλβανος πουτανας γυιος στον πειραια; ηθικος αυτουργος ομως ειναι ΠΑΝΤΑ ο ΑΡΧΙπουτανας γυιος ο αντωνακης σου. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ..ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΑΔΕΣ ΚΑΙ Τ' ΑΔΕΡΦΙΑ ΟΛΩΝ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ετσι, να ευθυμουμε και λιγο εδω μεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. George off DeckRock=koρυδαλοs o που....στηs o xωντροs=Τα 3 kyriakidis kyrtsos kypros

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αξιότιμε κύριε, (Ανώνυμος 23 Νοεμβρίου 2014 - 2:17 π.μ.) και βοηθέ κωλοχανείου της γειτονιάς σου, ο Αλβανός αλήτης, εγκληματίας και "πουτάνας γιός", είναι επαγγελματίας συνάδελφος του Βουλευτή σου Γ.Λαγού πού γιά τα ίδια ακριβώς αδικήματα και χαρακτηριστικά βρίσκεται στη φυλακή και αυτόν εκεί θα συναντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ...μπαααααα!!! κολλητος του γαμια σου του αντωνακη ειναι που ανοιξε τα συνορα και τα εκανε μπατε σκυλοι αλεστε

      Διαγραφή
  6. Ορολογία χρυσαυγητικης αλητείας όπου δικαιολογείται βέβαια πλήρως το κόμπλεξ κατωτερότητος που τους διακατέχει, αφού το γεγονός ότι η φύση τους γέννησε ανίκανους, ελαττωματικούς, δυσλειτουργικούς, τους γεμίζει μίσος κατα των συνανθρώπων τους και έτσι ξεσπάνε την ανικανοτητά τους...!!!
    Τούς λυπόμαστε και γιά να τους συμπαρασταθούμε τους επιτρέπουμε να γράφουν ανώνυμα ότι θέλουν και ότι βγαίνει από την αθεράπευτη ασθένεια της ψυχής τους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ακου ορολογια ο ΑΚΗΣ ειπε οτι δεν τον θελει τον που...στη τον χωντρο τον ξευτιλισμενο τον αληταρα την βρωμοκυλοτα στο ΚΕΛΛΙ του γιατι βρε ΑΚΗ;;;;;;γιατι εισαι κακοs θα σου κανει ο αλιθωροs ολα τα θεληματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πώς προσπάθησε να σβήσει τα «ίχνη» ο Γ. Καρατζαφέρης
    ΙΩΑΝΝΑ ΜΑΝΔΡΟΥ

    .Οι έρευνες για τον Γιώργο Καρατζαφέρη σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της «Κ», ξεκίνησαν το 2012 από την Αρχή για το ξέπλυμα, μαύρου χρήματος. Όταν και η Εισαγγελία Διαφθοράς εισήλθε δυναμικά στο παιχνίδι, ζητώντας τον Μάρτιο του 2014 επίσημα δικαστική συνδρομή για να επιβεβαιώσει τα επιβαρυντικά στοιχεία για διακίνηση μαύρου χρήματος, ο Γιώργος Καρατζαφέρης, όπως αποκαλύπτεται πλέον από έγγραφα, προέβη στις εξής κινήσεις:

    1. Κλείνει την υπεράκτια εταιρεία Catalina και μεταφέρει τον λογαριασμό της σε άλλη τράπεζα.

    2. Αλλάζει την επωνυμία της υπεράκτιας εταιρείας του σε Sunshine Delight Ltd και αλλάζει -και πάλι- τράπεζα αλλά και φορολογικό παράδεισο.

    3. «Φεύγει» από την τράπεζα Julius Baer και πηγαίνει στην τράπεζα RBS, στα νησιά Gernsey.

    Ωστόσο, όσο ο Γιώργος Καρατζαφέρης προσπαθεί να εξαφανίσει το χρήμα και τα ίχνη του, τόσο η Αρχή για το ξέπλυμα αυξάνει τις υποψίες της για την προέλευση των χρημάτων και βρίσκεται στο «κατόπι» του. Τηρώντας τη βασική αρχή «ακολούθα το χρήμα», η Αρχή παρακολουθεί επισταμένως τις κινήσεις Καρατζαφέρη και διαπιστώνεται ότι ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ προβαίνει σε μία ακόμα κίνηση.

    Συγκεκριμένα, κλείνει και την Sunshine Delight, αμέσως μετά ιδρύει άλλο νομικό πρόσωπο (trust) και μεταφέρει τον λογαριασμό του από τα νησιά Gernsey στα νησιά Jersey. Ο ίδιος, μάλιστα, βγαίνει εντελώς «από το κάδρο» και τοποθετεί την αδελφή του και τον γιο του ως δικαιούχους του trust, που φέρει την επωνυμία «Τhe Feriska Trust».

    Οι κινήσεις του, που προκαλούν από την αρχή υποψίες στις αρμόδιες αρχές, επιβεβαιώνονται πλήρως από τα αιτήματα της δικαστικής συνδρομής που αποστέλλουν από τον περασμένο Μάρτιο οι εισαγγελείς Διαφθοράς Πόπη Παπανδρέου και Αντώνης Ελευθεριάνος. Τα έγγραφα που φθάνουν στην Εισαγγελία Διαφθοράς (επικεφαλής η Ελένη Ράικου) δεν αφήνουν αμφιβολία για την κατάθεση 1,6 εκατ. ευρώ στην εταιρεία Καρατζαφέρη από εταιρεία των Τσάτσου και Κομνόπουλου.

    Οι εισαγγελείς στέλνουν τα αποκαλυπτικά έγγραφα που έχουν στα χέρια τους στον αρμόδιο εισαγγελέα για το «πόθεν έσχες» Παναγιώτη Μπρακουμάτσο και από εκεί το θέμα φθάνει στη Βουλή. Η έρευνα της αρμόδιας επιτροπής αποδεικνύει ότι ο Γιώργος Καρατζαφέρης δεν είχε δηλώσει την υπεράκτια εταιρεία του, παρά μόνον στα μέσα της δεκαετίας του ’90 και ασφαλώς ούτε και τα ποσά, 6 εκατ., που είχε σε λογαριασμούς της.

    Τώρα οι δικαστικές αρχές ερευνούν σε βάθος την προέλευσή τους, αλλά και δεύτερη εταιρεία του Γιώργου Καρατζαφέρη, που έχει επίσης εντοπιστεί. Φέρει την επωνυμία Homeric και έχει ήδη ζητηθεί το άνοιγμα των λογαριασμών της και η όποια κίνησή της. Οι δικαστικές έρευνες, άλλωστε, για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, όπως διαβεβαιώνουν οι αρμόδιες αρχές, βρίσκονται ακόμα στην αρχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άντε ένας ένας οι αντιμνημονιακοί πατριώτες του κώλου κλέφτες απατεώνες και κάθε λογής εγκληματίες πού έχουν ξεφτιλίσει κάθε έννοια πατριωτισμού και κοροϊδεύουν το κοσμάκη να παίρνουν το δρόμο της φυλακής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΟΛΟΙ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Διπλα σε λογαριασμουs οπου καταληγουν οι ''αμοιβεs''βρισκονται κωδικεs ονομασιεs οπωs Ο Χοντροs γατοs (Fat Cat) Φαλακρο Βουνο (Falakro Voyno) Ξαδερφοs P.K(Cousin PK) καθωs και (Τakis) και (Doctor)ΖΩΗΡΟΥτσικοs o fak kat του χωντρου του γατου θα του την κανουνε σαν πιατουουου ηθελε και την χεστρΑ1 χεστρΑ1 χεστρΑ1 τα κοριτσια τηs χεστρΑ1....

    ΑπάντησηΔιαγραφή