Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ «ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ» Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ...!!!

«ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και ΜΗΝ ΤΗΝ... ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ»...!!!

Φαίνεται ότι μετά το χθεσινό EuroWorkingGroup και οι Εκπρόσωποι των Ευρωπαϊκών Κυβερνήσεων ζήτησαν ταχεία απεμπλοκή στις διαπραγματεύσεις Αθήνας-Τρόικας και ολοκλήρωσή τους μέσα στο Δεκέμβριο   και γιά να ξεπεραστεί το αδιέξοδο προετοιμάζουν, ένα τελευταίο γύρο συναντήσεων και συσκέψεων, εντός και εκτός Ελλάδος (στην Αθήνα, μέσω τηλεδιάσκεψης ή ενδεχομένως και ξανά στο Παρίσι), στο τριήμερο μεταξύ 1ης  και 3ης Δεκεμβρίου.

Ασφαλώς, αφού μετα το Παρίσι, την κατάσταση πήρε στα χέρια του αποκλειστικά και μόνο ο Σαμαράς με συνεχόμενα τηλεφωνήματα τόσο στη Γερμανία όσο και στις Βρυξέλλες, με Μέρκελ-Γιούνκερ και κυρίως τον  βασικό «υπαίτιο» και «πατέρα» της σκληρής γραμμής της τρόϊκας.
  *********
Άν δεν τα καταφέρει ας έλθει το Τσίπρα, (με τις ευλογίες του «σοφού»  Ελληνικού λαού) μαζί με όλο το κακό συναπάντημα των πλιατσικολόγων του Συριζα, όπότε δεν θα είναι μόνο δεδομένη η οριστική οικονομική εξαθλίωση, αλλά κυρίως και πρό πάντων η ακεραιότητα της Χώρας, σε Αιγαίο--ΑΟΖ--Θράκη, αφού χωρίς διεθνείς συμμάχους θα γίνουμε έρμαιο των διαθέσεων της καιροφυλακτούσης σαν στριμωγμένη γάτα στη γωνία Τουρκίας.
         ------------------------

8 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΠΙΑ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ.ΜΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΥΛΑΝ ΣΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΧΑΡΑΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑΝΑΣΑΚΟ, ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΑΝΕ ΡΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΕ ΚΑΡΙΟΛΟΠΟΥΣΤΑ



    Ε. Βενιζέλος (Τούρκογλου) στο τουρκικό κανάλι cine5: «Οι τέσσερις αιώνες τουρκοκρατίας είναι για εμάς εθνική κληρονομιά»!
    «Εθνική κληρονομιά» χαρακτήρισε ο Ε. Βενιζέλος τους τέσσερις αιώνες τουρκικής κατοχής που παραλίγο να εξαφανίσουν το ελληνικό Γένος από τις δέλτους της Ιστορίας.«Όχι μόνο ένα τζαμί, αλλά και η οθωμανική κληρονομιά στην Ελλάδα είναι μέρος της εθνικής μας κληρονομιάς» ανέφερε ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και Υπουργός Εξωτερικών Ευ. Βενιζέλος στη δημοσιογράφο Asligul Atasagun για το κανάλι Turkish TV- Cine5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ..εμαθα ηρθε ο τουρκαλας ο νταουτογλου θανασακο και σε πηρε πλακουτσωτό ως τα χαραματα...ολη την ωρα ακουγοταν τα αρχιδια του να χτυπανε στην κωλάρα σου παλιοπουστα γαμω την ψυχη σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερετε τι ειναι το ιαλουρονικο οξυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ερχεται η πουτσα θανασακο..ζεστη ζεστη και χοντρη χοντρη στις 17 δεκ....δε λεει να ειστε στην κυβερνηση οταν θα αποφυλακιζεται η χρυση αυγη...χασατε θανασακη.απο εδω και περα θελω να σε δω ρε πουστοφατσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΗΣ ΗΤΤΑΣ ΣΑΣ ΘΑΝΑΣΑΚΗ,ΕΤΣΙ....ΜΑ ΚΑΛΑ,ΤΟ ΔΗΜΑ;;;;; ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!!! ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΠΟΥΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΚΟΎΤΣΑ-ΚΟΎΤΣΑ) ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΜΕ...ΓΑΜΩ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΣΑΣ,ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΡΕ ΜΟΥΝΟΨΕΙΡΕΣ...ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ...ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΡΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΚΕΡΑΤΑΑΑΑΑΑΑΑ(ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΑΚΙΑ) ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΩΡΑΑΑΑΑΑ ΠΑΡΑΑΑΑ ΜΕΤΑΑΑΑΑΑ




    ΘΑΝΑΣΑΚΗ.....ΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ ΜΩΡΗ ΛΙΝΑΤΣΑ ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΧΥΣΟΠΟΤΗ;;; ΠΟΥ ΟΥ ΟΥ;;;;; ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ ΤΡΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ(ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ-ΠΑΠΑΣ-ΛΑΓΟΣ) ΘΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΑΣΧΗΜΑ!!! ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΠΟΛΥ ΑΣΧΗΜΑ!!!

    Υ.Γ.: ΓΑΜΩ ΤΑ ΠΟΥΣΤΌΣΠΙΤΆ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ε ντε λα μαγκε ντε σαμαρίκ:

    https://www.youtube.com/watch?v=zRQXMBsusB8

    ΑπάντησηΔιαγραφή