Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΚΟΜΜΑ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ, «ΤΣΙΡΚΟ» Ο… ΣΥΡΙΖΑ…!!!

ΜΟΝΟ Ο «ΣΟΦΟΣ» ΛΑΟ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΑΚΟΜΗ «ΧΑΜΠΑΡΙ»...!!! 

Οί «Βλάχοι γίναν Δήμαρχοι και οι Γύφτοι Καπετάνιοι», έτσι αποφάνθηκε ο Ελληνικός λαός, πάντα με την διακηρυγμένη σε όλους τους τόνους «σοφία» του και το «αλάθητο» πολιτικό του… ένστικτο…!!!
Σε αυτούς εμπιστεύθηκε ο «πάνσοφος» λαός μας τη τύχη του, την αύξηση των μισθών και συνταξεών του, τη κατάργηση της βάρβαρης φορολογίας κ.τ.λ., ακούοντας και πιστεύοντας ο «σοφός», ότι:

Θα καταργήσει ο Τσίπρας το μνημόνιο με «ένα νόμο και με ένα νόμο επίσης τη δανειακή σύμβαση».
*********
Άκουσε από τον Τσίπρα στη «λεβεντογέννα» Κρήτη, να λέει το αμίμητο:
********
«Εμείς θα παίζουμε τη λύρα και οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη»…
********
Επίσης άκουσε τον Τσίπρα να λέει στον Χατζηνικολάου ότι:
********
«Η Μέρκελ θα αναγκασθεί οπωσδήποτε να δεχθεί το προγραμμά μας και θά είναι μάλιστα μέρα μεσημέρι»…!!! 
********
Έ, έγινε Πρωθυπουργός και ο Τσίπρας και έστειλε τον ενδεδυμένο ως «τσάτσο» σε Πορτορικάνικο μπουρδέλο Υπουργό του Γιάνη Βαρουφάκη στο Eurogroup , όπου μετά τις πρώτες «βλαχοταρζανιές», υπέγραψε ΜΝΗΜΟΝΙΟ εις διπλούν και ορκίστηκε γονατιστός στα «τέσσερα», πλήρη εφαρμογή των όρων του μνημονίου…!!!
********
Αυτό, αρνούνται να το κατανοήσουν ή καλύτερα «ντρέπονται» να το αποδεχθούν όσοι «σοφοί» τον ψήφισαν χθές, διότι αποτελεί συγγνωστή, εκ προθέσεως και μετά δόλου πράξη μιας απύθμενης… «πεοκρουσίας»…!!!
********
Δεν «ντρέπονται» όμως και έχουν το Θάρρος να αντιδράσουν 40 Βουλευτές του Τσίπρα μεταξύ των οποίων Μ.Γλέζος, Ζωή Κωνσταντοπούλου, Λαφαζάνης, Μητρόπουλος, Σακοράφα, Βαλαβάνη, όπως και το 40% της Κ.Ε. του κόμματος, πού την φυγή από το μνημόνιο την αποκάλεσαν βαφτίση του «ψαριού σε κρέας».
********
Δεν πειράζει και ο «σοφός» λαός μας θα το ομολογήσει όταν βγάλει τη «συκή» της ντροπής για την «πεοκρουσία» πού έκανε ψηφίζοντας Τσίπρα (αν είναι δυνατόν ρε φίλε μου), έτσι για να τελειώσει άδοξα, εξευτελιστικά και οριστικά η αριστερή παρένθεση των άτακτων φυλών πού συνθέτουν και συναπαρτίζουν τον Συριζα.
********
Μόνο με «παθήματα» κατανοεί, ό εις τους αιώνες των αιώνων, συνεχώς και αδιαλείπτως  «σοφός» λαός μας…
********
Έστω και αν τα «παθήματά» του τα υφίσταται η Ελλάδα και οι Έλληνες και μάλιστα με Εθνικές καταστροφές και Εθνικούς ακρωτηριασμούς, όπως άλλωστε διδάσκει διαχρονικά η ένδοξη Ιστορία μας.
********
Πάντως αν έμπαινε φορολογία στη «πεοκρουσία» θα είχε επιλυθεί οριστικά το δημόσιο χρέος και βέβαια το δημοσιονομικό έλλειμμα…!!!
********
Έτσι θα έπρεπε να επιβάλλεται η φορολογία, αυτό είναι το πλέον δίκαιο φορολογικό σύστημα.
********
Να, πληρώνει ο «μαλάκας» βάσει του «μαλακόμετρου» πού θα φέρει επάνω του και θα καταγράφει τις συσσωρευμένες «μαλακίες» πού καθημερινά εκστομίζει.
********
Όπως θα έπρεπε να «ποινικοποιηθούν» και οι προεκλογικές υποσχέσεις τύπου, «λεφτά υπάρχουν» και «με ένα νόμο θα καταργήσω τα μνημόνια»…
********
Και μη σπεύσει κανένας «ντενεκές» να τα συγκρίνει με τα Ζάππεια του Σαμαρά.
********
Άλλο να διαπραγματεύεσαι 18 σημεία και να μη γίνουν όλα αποδεκτά και άλλο να κοροϊδεύεις εν ψυχρώ για πράγματα πού δεν γίνονται και αυθωρεί να εξαπατάς τον κόσμο.
********
Άλλο «απάτη» και άλλο μη εκπληρούμενη --για 1500 λόγους--, στο ακέραιο διαπραγμάτευση…
********
ΟΙ συγκρίσεις γίνονται επί ομοειδών και όχι επί… ανομοιοειδών…!!!
        --------------------

2 σχόλια:

  1. Ρε παιδιά στο Politiko safari, είναι πατριωτικό καθήκον μετεκλογικά να πληρώνεις ΕΝΦΙΑ και αντισυνταγματικό όπως και αντίσταση να... μη τον πληρώνεις προεκλογικά.! Ζήτω ο "σοφός" Ελληνικός λαός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπαρουφάκης είπε ότι δεν γνώριζε ότι υπέγραψε την αύξηση των συνδικαλιστών του Φωτόπουλου της ΔΕΗ.
    Πόσο "βαρουφάκης" μπορεί να είναι ό άνθρωπος όταν δεν ξέρει τι υπογράφει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή