Δευτέρα 23 Μαρτίου 2015

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ-«ΞΕΔΟΝΤΑΙΑΣΜΑ» ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ: ΟΥΤΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ Αν. ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ ΕΧΕΙ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΤΗ ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ…ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ…!!!

ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ «ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟ», ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ «ΗΘΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΗ… ΑΠΑΤΗ…!!!

Το «τροπάριο» της ηθικής Αριστεράς είναι για τον βόθρο, «ξεδοντιάστηκε» οριστικά , όπως σήμερα ο Νο 2 της Εθνικής Άμυνας...
Μετά τον Κατρούγκαλο και την ασυναγώνιστη «πολιτική μορφή» Υπουργό Εργασίας, τον Σκουρλέτη πού ουδέποτε εργάστηκε στη ζωή του (και παρά ταύτα έγινε Υπουργός για να βρεί δουλειά στους Έλληνες), ένα νέο φρούτο της «ηθικής Αριστεράς» ο Ήσυχος Υπουργός Αν. Εθνικής Άμυνας δεν έχει υπηρετήσει τις Ένοπλες Δυνάμεις των οποίων…προϊσταται…!!!

Ή αποκάλυψη «ξεδόντιασμα» μάλιστα γίνεται από την εφημερίδα και ιστοσελίδα «παραπολιτικά», σφόδρα αντισαμαρικά και ευχολογούντα διαρκώς τον Συριζα αμέσως με την έναρξη της προεκλογικής περιόδου των Αυτοδιοικητικών εκλογών, για λόγους πασίγνωστους στους «παροικούντες στην Ιερουσαλήμ».
********
 Γράφουν ότι ανακύπτει μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα τόσο για τον ίδιο τον κ. Ησυχο όσο και για τον πρωθυπουργό… Αλέξη Τσίπρα…!!! 
********
Ακόμη ο...Πρωθυπουργός Τσίπρας έβαλε "βύσμα" για να μην υπηρετήσει εκεί πού τον τοποθέτησε η "μαμά" Ελλάδα...
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
--------------------
Σύμφωνα με το βιογραφικό του σημείωμα, που είναι αναρτημένο στην ιστοσελίδα του υπουργείου Εθνικής Αμυνας, ο κ. Ησυχος γεννήθηκε στο Μπουένος Αϊρες το 1957. 
Από νεαρή ηλικία εντάχθηκε στο αριστερό, μαθητικό και νεολαιίστικο, κίνημα της Αργεντινής. 
Από εκεί έφυγε οικογενειακώς για τον Καναδά, μετά την εγκαθίδρυση της χούντας. 
Είναι, δηλαδή, όπως και ο ίδιος λέει με υπερηφάνεια, ομογενής τρίτης γενιάς. 
Εγκαταστάθηκε στην Ελλάδα το 1980 μετά τις σπουδές του στις πολιτικές και οικονομικές επιστήμες στο Πανεπιστήμιο Γιορκ του Καναδά. 
Δηλαδή, επέστρεψε στην πατρίδα σε ηλικία 23 ετών και, παρ’ όλα αυτά, δεν μπήκε στη διαδικασία να στρατευτεί.
********
Ωστόσο, σύμφωνα με στενούς του συνεργάτες, ο κ. 
Ησυχος δεν υπηρέτησε στις ελληνικές Ενοπλες Δυνάμεις όχι μόνο γιατί έκανε χρήση του νόμου για τέκνα ομογενών τρίτης γενιάς, αλλά και γιατί έχει και την αργεντίνικη υπηκοότητα. 
********
Ως εκ τούτου, επέλεξε και υπηρέτησε στις Ενοπλες Δυνάμεις της Αργεντινής, λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα και προσληφθεί στην Ολυμπιακή Αεροπορία, όπου διετέλεσε συνδικαλιστής και αντιπρόεδρος της ΟΣΠΑ, ενώ το 2006 εξελέγη αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
Σε κάθε περίπτωση, η σημερινή αποκάλυψη των «Π» δημιουργεί μείζον πολιτικό και ηθικό θέμα τόσο για τον ίδιο τον κ. Ησυχο όσο και για τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα. 
********
Και αυτό γιατί, όταν γυρίζεις από το εξωτερικό για μόνιμη εγκατάσταση στην πατρίδα σου στα 23 σου, ένα από τα πρώτα πράγματα που οφείλεις να κάνεις είναι να υπηρετήσεις στις Ενοπλες Δυνάμεις, ανεξάρτητα από το τι προβλέπουν οι νόμοι και πού αλλού μπορεί να έχεις υπηρετήσει.
********
Γιατί όταν έχεις τον χρόνο και συμμετέχεις ως εισηγητής σε διεθνή σεμινάρια με επίκεντρο την εξωτερική πολιτική σε Φινλανδία, Βραζιλία, Μεξικό, Αργεντινή, Βενεζουέλα, Ισπανία, Κούβα και Ιταλία και ως προσκεκλημένος διεθνής παρατηρητής σε εκλογικές αναμετρήσεις στη Νότιο Αφρική, κατά την εκλογή Νέλσον Μαντέλα, και στη Βενεζουέλα, τότε σίγουρα θα έχεις και τον χρόνο να υπηρετήσεις τη στρατιωτική σου θητεία.

Το βύσμα και οι άδειες
----------
O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έβαλε βύσμα για να μην υπηρετήσει εκεί που προβλεπόταν από τη μαμά πατρίδα. 
Την άνοιξη του 2003, του ήρθε το χαρτί για να παρουσιαστεί στον Στρατό Ξηράς. 
********
Ο 29χρονος Αλέξης έβαλε μέσον στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και κατάφερε να μεταταχθεί στο Πολεμικό Ναυτικό. Οταν ήρθε η ώρα της μετάθεσης, μπήκαν και πάλι τα μεγάλα μέσα και τοποθετήθηκε στη διοίκηση του ΓΕΝ, στην… ακριτική Λεωφόρο Μεσογείων. 
********
Την άνοιξη του 2004, χρησιμοποίησε νόμο που έλεγε ότι, εάν είσαι στον Στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής, παίρνεις προσωρινή απόλυση και επανέρχεσαι μετά τον εκλογικό αγώνα. 

Ετσι, απολύθηκε προσωρινά κατεβαίνοντας υποψήφιος και ξαναγύρισε μετά τις εκλογές στις τάξεις του Ναυτικού. 
*******
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες, οπότε εκεί που χρωστούσε έξι μήνες υπηρέτησε τους μισούς. 
********
Με τον υπουργό Εθνικής Αμυνας, Πάνο Καμμένο, συμβαίνει το εξής παράδοξο: Ενώ εκπλήρωσε κανονικά τις στρατιωτικές υποχρεώσεις του στο Πολεμικό Ναυτικό μετά τις σπουδές του, είναι ο πολιτικός αρχηγός που έχει πάρει τις περισσότερες άδειες, αν και δεν μπορεί να τον θεωρήσει κανείς βύσμα. Για την ακρίβεια, κατάφερε να λάβει τις 30 ημέρες κανονικής άδειας που δικαιούτο, εξασφάλισε ακόμη 15 ημέρες αναρρωτικών αδειών, 12 ημέρες ειδικών αδειών και 18 ημέρες αδειών μικρής διάρκειας.
                       ------------------------

7 σχόλια:

  1. Κοίτα ένα ξεδοντιάρη πού μας κυβερνάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντί να αναφέρεσθε στον κομμουνιστἠ Ήσυχο, προσέξτε τα υμέτερα κακά. Ο ιδρυτής της προδοτικής συμμορίας της Ν.Δ. Καραμανλής κρύφτηκε και απέφυγε να πολεμήσει κατά τον πόλεμο του΄40.
    Οι υπουργοί Εθνικής Άμυνης Αρσένης και Τσοχατζόπουλος δεν είχαν υπηρετήσει την θητεία τους. Γιατί δεν τους είχατε καταγγείλει;
    Στην κυβέρνηση Σαμαροβενιζέλων αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Αμύνης ήταν η κόρη του Γεννηματά Φώφη. Που ακούστηκε το Στράτευμα να το διοικεί ένα μνἰ;
    ΟΣαμαράς υπηρέτησε στο Ναυτικό αποσπασματικά 3 και 6 μήνες μέχρι να απαλλαγεί. Τους 9 μήνες τους υπηρέτησε στο σπίτι του, όπως και ο Κωστάκης Καραμανλής.
    Ο Καμμένος εκτός τις «νόμιμμες» άδειες και το μεγαλύτερο υπόλοιπο της θητείας στο σπίτι του και σε διακοπές το πέρασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι ξεδοντιάρηδες με τους ξεδοντιάρηδες.
    Καθένας στη "κατηγορία" του και σε όποιον μοιάζει!
    Αυτή είναι η πικρή αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπαρχουν και χειροτερα η αστρατευτη κυλοτα των 45 ημερων ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ και ο Σμηνιτηs...το ΜΑΣΩΝΑΚΙ και ο ΜΑΣΩΝΟΣ...Οπωs λεει και ο θυμοσοφοs λαοs ΟΤΙ ΣΚ@Τ@ και το ΦΤΥΑΡΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΣΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕΣ ΕΣΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ ...ΓΙΑ ΘΥΜΗΣΟΥ ΤΙ ΕΓΡΑΦΕΣ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΞΕΣΚΕΠΑΣΤΗΚΕ" Ο ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΟΣ και ΑΣΤΡΑΤΕΥΤΟΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΣ Κ. ΑΪΒΑΛΙΩΤΗΣ...!!!
    Η "ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΞΙΟΤΗΤΑ" ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟΣ και ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ή ΟΧΙ ΛΟΓΟ ΔΙΑΓΡΑΦΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΙΚΗ ΤΟΥ ΟΜΑΔΑ και ΕΚΠΤΩΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΑΞΙΩΜΑ.;;;

    Ο "περίεργος" Βουλευτής και Εκπρόσωπος τύπου τού ΛΑΟΣ Κ. Αϊβαλιώτης , ο οποίος επι μία δεκαετία εξαπατούσε διαρκώς, μέ πλαστά έγγραφα τις Στρατιωτικές Αρχές γιά να αποφύγει την στράτευσή του

    ή στην χειρότερη γιά αυτον περίπτωση να υπηρετήσει μονο 45 ημέρες,-- όπερ και επέτυχε χάρις στον αλήστου μνήμης τ.Πρόεδρο της Βουλής Δ.Σιούφα--, είναι πλέον στα χέρια της... της Δικαιοσύνης και του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας...!!!
    Εμείς εγκαίρως σας είχαμε προειδοποιήσει από την 1η Δεκεμβρίου με δημοσιευμά μας εδω:
    http://politikosafari.blogspot.com/2011/12/blog-post_8038.html
    και σας παρακαλούσαμε γιά υπομονή μερικων 24ώρων γιά την αποκάλυψη...
    Σήμερα γίνεται και από την εφημερίδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή