Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

«ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ» ΣΥΝΕΧΕΙΑ: και Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΝΟΙΚΙΑΖΕ ΠΟΛΥΤΕΛΕΣΤΑΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑ ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ και ΧΩΡΙΣ…ΑΔΕΙΑ…!!!

650 ΔΟΛΛΑΡΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ Η ΒΙΛΑ ΣΤΗΝ ΑΙΓΙΝΑ...!!!

Αυτή η «ηθική Αριστερά» από τον πρώτο μήνα έδειξε την… αναξιοτητά της…!!!
Μετά τον «κωμικό» Υπουργό Κατρούγκαλο με το όνομα, η σειρά του «νουμερίστα» Βαρουφάκη…
Η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» αποκαλύπτει ότι η σύζυγος του Βαρουφάκη ενοικιάζει τα σπίτια της σε Πλάκα και Αίγινα χωρίς να τα δηλώνει στην εφορία και φυσικά χωρίς να έχει άδεια για να τα μισθώνει ως τουριστικά καταλύματα.

Ωστόσο, ο  Βαρουφάκης δηλώνει από την πλευρά του στην εφημερίδα πως ο ίδιος δεν έχει καμία σχέση ούτε με το σπίτι της Αίγινας ούτε με την οικία της Πλάκας. 
********
Στην περίπτωση της εξοχικής βίλας στο νησί του Αργοσαρωνικού, ιδιοκτήτες της είναι η Δανάη Στράτου και ο πρώην σύζυγός της Γιώργος Μομφεράτος, υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, ενώ το νεοκλασικό διαμέρισμα δίπλα από το Μουσείο της Ακρόπολης ανήκει στην πεθερά του, τη διάσημη γλύπτρια Ελένη Πόταγα.
********
Σημειώνεται πως σύμφωνα με τη νομοθεσία, και τα δύο σπίτια -υπενθυμίζεται ότι αυτό της Αίγινας εκμισθωνόταν σύμφωνα με τη Daily Mail έναντι 5.000 ευρώ την εβδομάδα- δεν έφεραν το Ειδικό Σήμα Λειτουργίας του ΕΟΤ, το απαραίτητο δηλαδή πιστοποιητικό που επιτρέπει στον κάθε ιδιοκτήτη να νοικιάζει νόμιμα το ακίνητό του και να δηλώνει τα χρήματα που εισπράττει στην αρμόδια ΔΟΥ. 
********
«Δεν είναι δικά μου τα σπίτια. Πληρώνω ενοίκιο στην πεθερά μου και μετακομίζω από την Πλάκα», λέει ο Βαρουφάκης...
********
Το «Πρώτο Θέμα» ζητώντας απάντηση από το γραφείο του υπουργού Οικονομικών στην ερώτηση γιατί δεν φρόντισε η οικογένεια για την έκδοση του Ειδικού Σήματος, ο  Βαρουφάκης συνεχίζει να διαχωρίζει τη θέση του και να επιμένει πως δεν έχει καμία ιδιοκτησιακή σχέση με τα δύο ακίνητα. 
********
Μάλιστα, ειδικά για το ακίνητο της Πλάκας στενός συνεργάτης του ανέφερε στο «Πρώτο Θέμα» ότι ο ίδιος ο υπουργός πλήρωνε ενοίκιο στην πεθερά του για να μένει εκεί, ενώ προσθέτει πως μέσα στην εβδομάδα μετακομίζει από την Πλάκα στην Πλατεία Μαβίλη.
********
Πάντως, η εφημερίδα που εντόπισε την καταχώρηση της εκμίσθωσης του πατρικού στην Πλάκα και του εξοχικού στην Αίγινα της Δανάης Στράτου στη διαδικτυακή πλατφόρμα Airbnb βρήκε τον σχολιασμό του χρήστη Χοακίν ο οποίος είχε γράψει:
********
«Περάσαμε 12 υπέροχες νύχτες στην Αίγινα. Η Δανάη μας υποδέχθηκε στο λιμάνι με τον σύζυγό της....».
********
Η ανάρτηση αυτή αποδεικνύει ότι ο  Βαρουφάκης γνώριζε για την εκμίσθωση του ακινήτου.
********
Για φαντασθείτε να μη γνώριζε ο σύζυγος άν νοίκιαζε η σύζυγος το σπίτι που περνούσαν τις... διακοπές τους...!!!
********
Τέτοιες «Βαρουφακίες» λέει και στους δανειστές γιά αυτό οι μέρες του είναι μετρημένες...
******** 
Στενός συνεργάτης του υπουργού τονίζει στην εφημερίδα ότι πράγματι η εξοχική κατοικία νοικιάστηκε πέρυσι στην Αίγινα, αλλά «το εισόδημα έχει δηλωθεί, δεν υπάρχει πρόβλημα, το μόνο που δεν υπάρχει είναι το σήμα του ΕΟΤ που δεν βγήκε». 
********
Προφανώς, ο κ. Βαρουφάκης εννοεί για το εισόδημα πως θα δηλωθεί, αφού δεν γίνεται να δηλώνει κάποιος τα έσοδά του 2014, πολύ πριν εκδοθούν τα έντυπα των φορολογικών δηλώσεων και πριν ανοίξει το σύστημα TAXIS για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.
********
Ας σημειωθεί ότι η σύζυγος Βαρουφάκη είχε προφίλ σε γνωστές ιστοσελίδες ενοικίασης, (επάγγελμα οι ενοικιάσεις) στις οποίες είχε ανεβάσει φωτογραφίες από το εσωτερικό των σπιτιών, ενώ έδινε μέχρι και οδηγίες για τις οικιακές συσκευές.
********
Για την πατρική της οικία, 175 τ.μ, στην Ακρόπολη, η ίδια αναφέρει ότι «πρόκειται για σπίτι καλλιτέχνη που βρίσκεται στο παλαιότερο και πιο γραφικό κομμάτι της Αθήνας, σε απόσταση αναπνοής από το μετρό και απέναντι από το νέο Μουσείο της Ακρόπολης».
********
Το σπίτι της Ακρόπολης διαθέτει τρεις κρεβατοκάμαρες, τρία μπάνια, μία ευρύχωρη κουζίνα και ο χώρος στην είσοδο και το σαλόνι είναι διακοσμημένος με έργα της κ. Στράτου και σπάνια έπιπλα. 
********
Η τιμή της ενοικίασης του, τα... 174 δολάρια τη βραδιά....!!!
********
Το εξοχικό στην Αίγινα, που βρίσκεται στην περιοχή «Παγώνι» νοικιαζόταν προς... 650 δολάρια ημερησίως...!!! 
********
Το σπίτι αποτελείται από επτά ευρύχωρες κρεβατοκάμαρες, ένα μεγάλο σαλόνι κι επίσης μια μεγάλη κουζίνα.
             -------------------------

5 σχόλια:

  1. Ο θείος της Χριστόφορος Στράτος δεν ήταν βουλευτής και υπουργός της Ν.Δ αμέσως μετά την μεταπολίτευση;
    Ο πατέρας της Φαίδων ίδρυσε το ΚΕΠΕΕ ( ΚΕντρο Πολιτικής Ερεύνης & Επικοινωνίας) που λειτούργησε σαν μια φιλελεύθερη εκτροπή στους κόλπους της, υποτίθεται, πατριωτικής Ν.Δ.
    Ο πατέρας της και οι θείοι της κατάφεραν να πάντως να χρεωκοπήσουν την Πειραϊκή-Πατραϊκή με αποτέλεμα χιλιάδες εργαζόμενοι να χάσουν τις δουλειές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΧΑΝΕ, ΛΙΓΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΒΓΑΛΕΙ "ΒΛΑΜΕΝΑ" ΠΑΙΔΙΑ; ΕΣΕΝΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ "ΧΑΝΟΣ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΗΤΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλώς τονε, τον τρελλλλό της ιστοσελίδος!
      Η ανω σου αναρτήση εννοεί ότι ο πατέρας της Δανάης, Φαίδων Στράτος, είναι αξιόλογος ενώ αυτή δεν είναι;
      Κάτι τέτοιοι φιλελεύθεροι τύποι κατέστρεψαν την Ελλάδα.
      Τόσα καταλαβαίνεις γι΄αυτό και υποστηρίζεις σαμαράκο τον γκαβό.

      Διαγραφή
  3. Κόρη Στράτου για να παντρευτεί την ενσάρκωση του "χάρου" πού είναι ο Βαρουφάκης, μόνο βλαμμένη μπορεί να είναι!.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μια χοντρη πηρε εναν αστρατευτο φυγοστρατο πλαστογραφο...η αλλη πηρε ενα περιστεροχεσμενο λαμογιο απατεωνα....ο ερωs σαλαμι αεροs ενεκα του μη κοκο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή