Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ» ΤΟ 2110, ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΟΥ: «ΠΗΓΑΙΝΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΥΣ ΕΤΑΙΡΟΥΣ ΣΟΥ»…!!!

ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙ «ΧΑΦΙΕ» ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ και ΔΙΝΕΙ  ΤΕΡΜΑ ΣΤΟ ΓΕΛΟΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΕΚΤΟΣ… ΕΥΡΩΠΗΣ...!!!

Κατ΄αρχάς ποιος τρελάθηκε να δώσει δανεικά σε μία Χώρα ανυπόληπτη η οποία έλεγε ότι θα πληρώσει τις υποχρεώσεις της και μόλις προ δύο ημερών δεν είχε να εκπληρώσει μία δόση των 300 εκατ. στο ΔΝΤ.;;;
Μόνο ο Τσίπρας και η αριστερή Κυβερνητική «λεχρικομπανία» του, πού ασύστολα  παραμύθιαζαν τους αφελείς Ιθαγενείς, ότι μπορούν να βρούν δανεικά από Ρωσία-Κίνα-Ινδία και άλλες Χώρες της Λατινικής Αμερικής και του τρίτου κόσμου.

Δεν παραδειγματίστηκαν τα «υβρίδια» της Συριζαίϊκης λεχριτοκομπανίας από τα παράδειγμα της Κύπρου πού την άφησε ο Πούτιν με το χέρι στη τσέπη να περιμένει περιμένει δανεικά, έως ότου τα ΑΤΜ να κλείσουν και να αναγκασθεί να υπογράψει Μνημόνιο…!!!
********
Ούτε ότι ο Αμερικάνος καταρράκωσε την οικονομία της Ρωσίας και την έβγαλε εκτός προυπολογισμού όταν σε συνεννόηση με την Σαουδική Αραβία μείωσε διεθνώς τις τιμές πετρελαίου --πού είναι η κύρια πηγή πλούτου της Ρωσίας—με αποτέλεσμα και να θέλει να δώσει να…μη μπορεί…!!!.
********
Ετσι ο Τσίπρας μόλις είδε το αδιέξοδο τηλεφώνησε στον Πούτιν, για οικονομική βοήθεια ο οποίος τον αντιμετώπισε ακριβώς όπως τον Γιωργάκη το 2010, όταν τον έστειλε αδιάβαστο λεγοντάς του:
********
«Άντε τώρα πήγαινε στο ΔΝΤ να δανειστείς γιατί σε αυτό ανήκεις.»…!!!
********
Με την ίδια ακριβώς τακτική και καχυποψία αντιμετώπισε και τον Τσίπρα και ακριβώς μεταφέρουμε δήλωση του Ρώσου Υπουργού Οικονομικών Αντόν Σιλουάνοφ ότι: 
 ********
«Από κοινού με την Ευρωπαϊκή Ενωση, η Ελλάδα πρέπει να βρει τα σωστά βήματα που θα της επιτρέψουν να εκπληρώσει τις δανειακές της υποχρεώσεις και να προωθήσει τις διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις», ανέφερε ο Ρώσος υπουργός Οικονομικών.
********
Άστε πού κάτι ηγέτες-ανθρωπάκια σαν τον Τσίπρα με μια ματιά ο Πούτιν του κάνει μαγνητική τομογραφία στο μυαλό και ξέρει ότι είναι της…πλάκας…!!!
********
Τον καταταξε στο μυαλό, «ισότιμο» του…Γιωργάκη…!!!

9 σχόλια:

  1. Εχεις-μεγαλο-ΔΙΚΕΙΟ-Ο-Γιωργακης-τσιπρας-εξαπατησαν-με-τα-μεγαλα-ψεματα-Να-κλεψουν-τον-ψηφο-του-νεοελληνα-ΟΙ-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΞΕΡΟΥΝ-και-την-φτωχεια-ανεχονται-την-κοροιδια-και-Μην-τους-υποτιμησης-τη-νοημοσυνη-δεν-την-συχωρουν-που-ειναι-τοπασοκ-το-Γιωργακη-τον-ειδε-κανης-Αλλα-δεν-ηπαρχει-και-καποιιος-Αλλος-Να-ελεγε-σε-αυτα-τα-παιδια-οτι-ε-λενε-ψεματα-επικυνδηνοι-για-τη-χωρα-μονο-ενας-ΑΔΩΝΙΣ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ-γραφικο-τονανεβαζαν.-μαλ@κα-τον-κατεβαζαν-Μερικοι-αεργοι-ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ-πολιτικοι-τεμπελιδες-ΑΛΑΖΟΝΕΣ-Σε-θυμοσανται-και-Σε-ηξεραν-μονο-την-ωρα-των-εκλογων-θα-πω-κατι-σε-ολους-τα-ψεματα-τελιωσαν-ΘελωΝα-πιστευω-οτι-υπαρχουν-ΕΛΛΗΝΕΣ-ΤΟ-ΠΕΡΙΒΟΛΙ-ΤΗΣ-ΠΑΝΑΓΙΑΣ-Ειναι-στηνΕλλαδα-Παντα-Προστευε-Αυτη-τηχωρα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ζετα Μακρη Σημερα 03/01/2015-17.00 Ξεκινουν λεωφορεια απο το γραφειο μου Κωνσταντα Ιωλκου για την ομιλια του Α.Σαμαρα στη Λαρισα!!Να ειμαστε ολοι εκει!!(Στο λεωφορειο θα μοιραστουν σαντουιτs κρουασαν και καφεs)...Προσφορα του ηγετη τηs μεγαληs φιλελευθερηs παραταξηs...Ο γαλαταs σανοπωληs υποδικοs μοιραζε πανεs ακρατειαs και προσφορεs για εξετασειs προστατη...λεβεντεs μουουου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν απο λιγεs μερεs το ΜΑΚΕΛΙΟ δικαιωθηκε σε μια ακομη υποθεση στην υποθεση του φακελου του τεραστιου φακελου τηs ιστοριαs τηs πολιτικηs ιστοριαs στον τοπο και τηs πολιτικηs διαδρομηs του κ.Γιωργου Καρατζαφερη του γνωστου κωλωτουμπα τηs πολιτικηs!!!Oopoioσ μαs καλεσε ταχα να μαs δωσει εκπομπη στο καναλι του και μαs εθετε ορουs να μαs κανει αυτοs επιλογη καλεσμενων για το ποιουs θα καλουμε...στιs εκπομπεs μαs τι λεs ΡΕ!!!!!!Και βεβαιωs του διαμηνυσαμε και του ειπαμε ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΚΩΛΩΚΑΝΑΛΟ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΩΚΤΟ ΤΟΥ αυτο του διαμηνυσαμε και βεβαιωs μετα απο λιγεs μερεs ενω αρχισαμε να βγαζουμε στοιχεια για κατι ΧΑΜΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ του 1.000.000 εκ ευρω που ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΟΔΟΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑαπο τον φιλανθρωπο γιωργο καρατζαφερη ξαφνικα τον μπερδευουν στην ιστορια με τιs OFFSHORE που ηταν ΓΝΩΣΤΟ ΣΤΟΝ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟ ΟΤΙ ΤΙΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΣΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ με ΓΝΩΣΤΕΣ τηs ιστοριαs τα γνωστα του ΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙΑ τον κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ τον κ.ΠΛΕΥΡΗ και τον κ.ΒΟΡΙΔΗ αυτοι δεν ηξεραν τιποτα για τιs ιστοριεs των OFFSHORE με την διαφορα οτι μεσα στιs OFFSHORE ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΔΙΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΟΣΑ ΜΙΖΕΣ εντοs εισαγωγικων ΓΙΑ ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ και φαινεται τα συνεταιρακια του που αυτομολησαν και εφυγαν απο ΤΟΝ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗΝ ΝΔ να εχουν κανει 85 ερωτησειs για τα ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ρε μαs δουλευετε πλακα μαs κανετε;;;;;;;ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ και του κ.ΒΟΡΙΔΗ και του κ.ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ και του κ.ΠΛΕΥΡΗ που το παιζουν μπατηρια τα μπατηρια ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιωργάκης και Τσίπρας το ίδιο μιαλό κουβαλάνε και τα ίδια σκατά είναι, αυτοί θέλουν "ειδικο δικαστήριο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στο 5% θα παει η ΝΔ με την προδοτικη σταση της
    Και καταστροφη να ρθει ο Τσιπρας με την διαπραγματευση που κανει σωθηκε
    Αυτα λενε ολοι οι Δεξιοι στις γειτονιες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα ίδια λέγανε και γιά τον Σαρκοζί. Πάντα "οι πεινασμένοι καρβέλια ονειρεύονται"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να-ρωτησω-πλακες-και-παιχνιδια-με-την-ΕΛΛΑΔΑ-ΚΑΙ-ΜΕ-ΤΟΥΣ-ΕΛΛΗΝΕΣ-Δεν-κανης-η-ιστορια-γραφη-τα-εργα-και-τα-κατορθωματα-ποια-εναι-τα-εργα-σας-χαζοχαρουμενοι-Ο-ΣΑΜΑΡΑΣ-Σε-λιγο-καιρο-εδω-κοντα-θα-ειναι-ΟΑΣΗ-Σε-αυτα-που-ερχονται-τα-μιραζ-τα-φαντομ-τα-ασθενοφορα-τα-περιπολιτικα-τα-πυροσβεστικα-ειναι-καθηλομενενα-εργαζομενοι-δουλευουν-χωρις-να-πληρωνονται-αυριο-εχουν-σειρα-οι-συνταξεις-και-μερικοι:-) τοτε-θα-το-καταλαβουν-οποιος-δεν-γνωριζη-ναμαθη-πως-ηρθε-το-74-ο-Καραμανλης-εμεις-δεν-Ντρεπομασται-σεις-εχετε-την-ικανοτητα-σας-το-αναγνωριζω-το-μαυρο-να-το-κανεται-ασπρο-ποια-τα-εργα-σας-θα-μας-πειτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. To σοι εκλασε ο γερουλανοs ο ακατονομαστοs το κορακι με την μπερτα κρα κρα κρα η θεοδωρα η ξαδερφη αντιγονη ο κουληs εχει και τηλεφωνικο κεντρο δωρο απο τη μιζενσ η ανυπαντρη με το εξωγαμο του κωστακη δεν πληρωνει διατροφη η κ.σια τσιμπουκλιδου που ειναι για τη χρεια ο παππουs τερυ...το ειπε και ο χατζηπουρδογλαs ελα προεδρε τηs μιλησααααα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Λεφτά θα πέσουν αύριο, πολλά λεφτά από τους ΜΠΡΙΚΣ
    και θα μας σώσει ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή