Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΣΟΥ και ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΟΥ ΚΟΜΠΛΕΞ, ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗ… (ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ)…!!!

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ Η ΒΛΑΚΩΔΗΣ και ΑΝΤΕΘΝΙΚΗ… ΘΗΤΕΙΑ ΣΟΥ…!!!

Κάποιοι δημοσιογράφοι υποταγμένοι στην τύπου Β.Κορέας προπαγάνδα της ανίκανης Τσιπροκυβέρνησης αναμασούσαν μέχρι χθές ότι ο Σαμαράς ήλπιζε και επιθυμούσε τη γρήγορη πτώση τού Τσίπρα, πιστεύοντας ότι θα είναι μία (σύντομη παρένθεση)
Βέβαια αυτοί οι Τσιπροτιποτένιοι δημοσιογράφοι  χρέωναν χαιρεκακία στον Σαμαρά με την έννοια ότι έπαιρνε ρεβάνς και δικαιωνόταν η πολιτική του –ωσάν αυτό να απαγορεύεται—,

τη στιγμή μάλιστα πού το προεκλογικό σποτ της Ν.Δ., δικαιώνει ακόμη και στις ημερομηνίες τη δυστυχισμένη πορεία της άθλιας Κυβέρνησης
********
Ενώ οι ίδιοι Τσιπροτιποτένιοι δημοσιογράφοι διακαιολογούσαν τον Τσίπρα πού την επαύριο των εκλογών του 2012, ζητούσε…εκλογές…!!!
********
Σήμερα, με την πολιτική του φέρνει την Ελλάδα σε άτακτη πτώχευση και όσοι εκπροσωπούν το «λόμπυ της δραχμής» Σόρος και λοιπά κοράκια της παγκόσμιας κερδοσκοπίας--μεταξύ των οποίων και συνεργάτες του Τσίπρα και κυρίως του Βαρουφάκη--, πανηγυρίζουν για τα επερχόμενα κέρδη τους.
********
Ο Έλληνας όμως με τις προεκλογικές απάτες και υποσχέσεις του Συριζα (e-mail Χαρδούβελη 1δις,  e-mail Τσίπρα 8δις), ήδη μπήκε στη χοάνη της πτώχευσης και με το δημοψήφισμα θα πάρει και την διαπιστωτική πράξη.
********
Θα χάσουν οι αγρότες τις επιδοτήσεις, οι «Ελληνες τα προγράμματα ΕΣΠΑ και άλλες ενισχύσεις  της τάξεως των 35 δις.
********
Άλλα δε ακόμη 35δις, από το πρόγραμμα ανάπτυξης Γιούνκερ, πού επέτυχε με προσωπική προσπάθεια ο Σαμαράς και θα έπαιρνε η Ελλάδα αν ήταν σε πρόγραμμα.
********
Η μοίρα του Τσίπρα είναι η απόδραση με ελικόπτερο.
********
Εάν επικρατήσει το ΝΑΙ, σημαίνει ότι αποδοκιμάστηκε από τον λαό και δεν μπορεί να κρατηθεί στη Κυβέρνηση.
********
Εάν επικρατήσει το ΟΧΙ, τότε θα έλθει η πτώχευση με διαπιστωτική πράξη αφού το δημόσιο χωρίς δανεικά δεν θα μπορεί να πληρώνει μισθούς και συντάξεις.
********
Θα γίνουμε Αργεντινή, Βολιβία, Σομαλία…
********
Μόνο προκάλεσε το κουτοπόνηρο και κομπλεξικό "βλαχάκι" τη μοίρα του και τον τάφο πού άνοιξε στους άλλους πέφτει κατακόρυφα το ίδιο…
********
Μόνος του ο «ηγέτης» Τσίπρας της αριστεράς οδηγήθηκε στην αριστερή...  (παρένθεση)...!!!
        -------------

110 σχόλια:

  1. πράγματι ο Τσίπρας τα έκανε χάλια. αυτό όμως δεν αναιρεί και τις ευθύνες των στελεχών της ΝΔ που εκτίναξαν το Τσίπρα. Το ότι ο Τσίπρας δεν τα κατάφερε, δεν πάει να πει ότι ο κοσμος θα συγχωρέσει τη ΝΔ. Είναι σαν λες σε ένα Λίβυο ότι ο Καντάφι ήταν καλός επειδή οι επόμενοι οδήγησαν σε χάος. Θυμόμαστε και τη "δημοκρατικότητα" της κυβέρνησης Σαμαρά, που έκανε συμπαθή το Αλέξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ΤΣΙΠΡΑΣ 5 ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΜΕ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΑΝΩΔΥΝΑ ΜΕΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ.ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ.ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙ ΑΥΤΟ .ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ,ΟΤΙ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΑΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.Η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΚΑΙ Η ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΤΑΝ ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ.Ο ΛΑΟΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΑΥΤΗΝ ΘΑ ΠΕΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΙΣΤΑΚΤΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΥΛΑ ΜΕΤΡΑ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ.

      Διαγραφή
    2. Η ΦΟΡΟΕΠΙΔΡΟΜΗ ΘΑ ΓΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΦΘΙΑΞΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ. ΤΥΦΛΑ ΝΑ ΧΗ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ.

      Διαγραφή
  2. α, γιατί οι αριστεροί δεν κάνουν και ένα δημοψήφισμα για το μεταναστευτικό νομοσχέδιο την άλλη Κυριακή;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πολιτική Σαμαροβενιζέλων ήταν και είναι να αποικισθεί η Χώρα μας από αφροασιάτες.
      Ο Σαμαράς δεν έδοσε στον ατεντοκούμπο ελληνική ιθαγένεια;
      Επί Νδούλας στα τέλη της δεκαετίας του΄70 δεν αρχισαν οι αφίξεις των λάθρο;
      Από τότε γεμίσαμε με Πακιατανούς, Άραβες,Νιγηριανούς κλπ.. Τότε αφίχθησαν και οι πρώτες φιλιππινέζες, που τώρα αριθμούν 200 χιλιάδες.

      Διαγραφή
  3. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΙ ΗΝΔ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΗ ΟΤΑΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΩΝ-ΝΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΝ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΗ ΕΙΠΕ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΗ ΜΟΝΟ ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ' ΚΡΙΝΗ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΗ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΨΗΦΙΖΕΤΕ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΞΑΝΑΒΡΙΖΕΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΛΕΩ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΕΛΘΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟΧΑΛΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΕΞΩ ΑΠΟΤΗ ΟΝΕ Ε.Ε ΕΥΡΩ ΨΗΦΙΣΤΕ ΟΧΙ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΟΙ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΩΡΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝΕΙΝΑΙ ΕΓΚΥΗΤΗΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΖΩΝΗΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΙ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΥΝΔΙΝΟ ΠΟΥ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΗΧΩΡΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ ΜΗΤΡΟΛΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΘΕΤΙΚΟΙ ΕΚΤΟΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ -ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΠΑΡΟΛΟ ΑΘΕΟΙ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΘΕΟΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΚΕΡΙ ΕΝΑ ΣΤΑΥΡΟ ΔΕΝΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΘΑ ΠΑΡΩ ΤΗΛ-ΤΗΝ ΑΡΧΙΠΙΣΚΟΠΗ ΗΠΑ ΚΑΙ ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΗ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΠΟΡΗ ΝΑ ΕΡΘΗ ΑΠΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΡΩΝΕ ΣΑΝΟ ΚΑΙ ΑΧΥΡΑ ΓΙΑ ΟΡΕΚΤΙΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανόητε, φτάσαμε εκεί που έχουμε φτάσει γιατι κλεύατε συνεχώς και χρεώνατε τον απλό Έλληνα.
      Τον Καραμανλή, τον ολετήρα του Έθνους έπρεπε να τον είχαμε καθαρίσει την δεκαετία του΄50 , όταν ό «ξένος παράγων» προώθησε τον χωριάτη στην εξουσία για να μην γίνει η Ένωσις της Κύπρου με την μητέρα Πατρίδα.

      Διαγραφή
  4. Αντώνη και πάλι Αντώνη θέλει πλέον ο λαός.
    Άν δεν νιώσεις πόσο χάλια είναι ο Τσίπρας και οι ναζιστές συνοδοιπόροι του δεν θα κατανοήσεις εύκολα τι πρόσφερε ο Σαμαράς.
    Τα ναζιστοκουμμούνια πού τώρα συμπλέουν πολιτικά παθαίνουν εγκεφαλικό στο όνομα Σαμαράς, να παίρνουν αμερικάνικες ασπιρίνες γιά να το αποφύγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΡΑΜΑ ΤΑ ΕΙΔΕΣ ΔΕΝ ΥΠΑΧΟΥΝ -ΟΗΓΕΤΗΣ ΚΑΡΑΜΣΝΛΗΣ ΕΛΕΓΕ ΕΚΑΝΑ ΜΙΚΡΑ ΛΑΘΗ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΜΕΑΓΑΛΑ ΕΒΑΛΑ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟ 50 ΠΟΥ ΜΙΛΑΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑΔΩΣΩ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΑ ΤΗΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΕΤΥΧΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΑ ΑΣΕ ΡΕ ΠΑΙΔΑΚΙ ΚΑΝΑ ΤΗΛ ΚΑΝΑ ΟΝΟΜΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΣΟΥΣΕΘΕΩΡΩ ΕΛΛΗΝΑ' ΑΛΛΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον Καραμανλή διώρισε το 1955 δοτό πρωθυπουργό ο βασιλεύς Παύλος κατόπιν έξωθεν υποδείξεων. Έδοσε όντως πολύ εργασία στους Έλληνες ωθόντας τους στην μετανάστευση , υπογράφωντας σχετικές συμφωνίες με Βέλγιο και Γερμανία.
      Μόνον οι κομμουνισταί έχουν συμφέρον να λένε καλά λόγια για τον δειλό Καραμανλή, διότι τους νομιμοποίησε, νομιμοποιόντας συγχρόνως τις προδοσίες κατά της Πατρίδος και τα πολλά εγκλήματα τους εις βάρος του ελληνικού λαού.

      Διαγραφή
  6. ΗΛΙΘΙΕ ΦΑΣΙΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΣΑΜΑΡΟΒΕΝΙΖΕΛΟΘΕΟΔΩΡΑΚΗΔΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΘΑ ΠΑΡΕΙς ΚΑΙ ΕΣΥ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η αξιοτιμοs κ.Φωτεινη Πιπιλη το χαρτι που πηρε απο τον ψυχιατρο το εδειξε στον αξιοτιμο δημοσιογραφο κ.Μπογδανο....χικ χικ χικ χικ χικ χικ χικ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κομμουνιστοφασιστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΟ ΕΥΡΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΠΟΥ ΠΑΡΑΜΟΝΕΣ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΕΞΗΣ ΨΗΦΙΣΤΕ ΑΞΙΟΠΡΕΠΙΑ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΕΝΑΣ ΣΩΤΗΡΑΣ ΝΕΟΣ ΝΕΑ ΜΥΑΛΑ ΗΓΕΤΗΣ ΔΗΜΟΨΙΦΙΣΜΑ ΜΕ ΠΡΑΞΗ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΛΕΙΣΑΝ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΑΔΙΑΣΑΝ ΤΑ ΡΑΦΙΑ ΕΜΕΙΝΑΝ ΟΙ ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΣΤΕ ΓΝΩΣΑΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑΣΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΔΡΑΠΕΤΕΥΗ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΤΙ ΠΑΛΙΚΑΡΑΔΕΣ ΠΩΣ ΜΕ ΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΡΑΤΣΑ ΜΟΝΟ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΚΑΜΙΑ ΛΥΣΙ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΡΔΕΛΟΚΟΥΤΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΑΣ Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΑΣ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΕΙΠΙΑ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ 49 ΕΡΕΙΠΙΑ ΘΑΜΑΦΗΣΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΘΡΟΙ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕ ΜΑΣ ΦΕΤΕ ΣΥΙΟΥΣ ΛΥΒΙΟΥΣ ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΕΣ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΚΛΗΣΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. κανονίστε να μην υπάρξει κούρεμα των καταθέσεων. δεν πάω τη ΝΔ με τίποτα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα αφήσω τους άλλους να μου κάψουν τις αποταμιεύσεις μου. Η ΝΔ είναι ένα σάπιο κόμμα.Τα στελέχη της ΝΔ έκαναν μάγκα το Τσίπρα. Κάποιοι αγανάκτησαν τόσο πολύ το κόσμο που δοκίμασε Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11 μονάδες πίσω η ΝΔ. Ενώ ο κόσμος θέλει ευρώ. Συμπέρασμα - η ΝΔ και ο Σαμαράς είναι τόσο αγαπητοί όσο και ο Καντάφι στη Λιβύη.. Ο Τσίπρας τελειώνει, όμως πολύς κόσμος έχει σιχαθεί τη ΝΔ και τη παλιά πολιτική. Ο Τσίπρας είχε την ευκαιρία να σκοτώσει τη ΝΔ, αλλά δεν κινήθηκε προς το κέντρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. O Aδωναs σπυρακι Γεωργιαδηs ειπε Οποιοs απο εδω και μπροs ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ δια τηs ψηφου του νομιμοποιει ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ!!!!!
    Κανεναs πολιτηs σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πηγαινει πλεον στην καλπη υποκρινομενοs οτι δεν ξερει οτι αυτα τα δυο κομματα συμφωνα με την αποφαση τηs γερμανικηs δικαιοσυνηs ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πόσο μου αρέσουν οι Γερμανοτσολιάδες που προτιμούν τους γκεσταμπίτες Βενιζέλο,Σαμαρα να πηγαίνουν στα τέσσερα, παρά ένα μαλάκα αριστερό που χωρίς να το καταλάβει θα ωθήσει τους Έλληνες σε αντίσταση. Είστε τόσο πατριώτες, όσο ήταν οι γερμανοτσολιάδες και οι μαυραγορήτες στην Κατοχή. Φτου σας ξεφτιλισμένοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΛΕΞΗ ΑΚΥΡΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε οι χρυσαυγίτες κατάντησαν "γιουσουφάκια" του Τσίπρα. Φτού σας ξεφτίλες πού παριστάνεται και τούς "πατριώτες" ενώ τρώτε στην ίδια γούρνα με τα κουμμούνια. Φτού σας ρε αμόρφωτα βρωμιάριακ και τεμπέλικα κοπριταριά, φτού σας!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γερμανοτσολιαδες ηρθε η ωρα να ξεκουμπιστειτε
    Ολοι ΟΧΙ στα τσογλανια της Μερκελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Oι Χρυσαυγίτες όπως και ο Καρατζαφέρης γίνανε "οδαλίσκες" του Τσίπρα και υπέρ της δραχμής γιά να γλιτώσουν κάνα χρόνο φυλακή γιά τα εγκληματά τους πού θα δικασθούν μέσα στο 2015

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλε δεν τον λυπασαι την περιστεροχεσμενη κουραδα με το ενα νεφρο και τον καθετηρα (βουλωσε και ετρεχε η καυμενη πολλαπληs χρησεωs) του πεσανε τα δοντια κατακιτρινοs ειναι βρε....εχει και τα προβληματα του με τα δικαστηρια ο υποδικοs το λαμογιο ο απατεωναs ο βρωμεροs το σιχαμα ο μασωνοs ο ξευτιλισμενοs ο προδοτηs!!!!!!
    Eιπε για τον ακατονομαστο ο γερονταs πατεραs το ζωον τηs αγγεληs...η λολα η νταιζη ο γουρουναs με την γουρουνα και ο παρατηρητηs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ο σύζυγος της Κωνσταντοπούλου έχει ένα σκασμό δίκιο σε αυτά που προσάπτει σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ " Λίστα Λαγκάρντ
    εξοπλιστικά προγράμματα
    Την υπόθεση Siemens
    χρηματιστήριο
    100+ δικογραφίες στα ντουλάπια της βουλής
    Τις εταιρείες που πήραν 500.000 ευρώ έκαστες για καμπάνια κατά της πολυφαρμακίας
    Για τα θαλασσοδάνεια των κομμάτων της εξουσίας και φυσικά των δικών τους μαγαζιών
    Τις χιλιάδες εκτρώσεις
    Τις χιλιάδες αυτοκτονίες"
    Όμως και η δραχμή δεν είναι λύση. Ο κόσμος δεν θέλει αλλαγή νομίσματος, όμως είναι φως φανάρι ότι πολλοί δεν πάνε τη ΝΔ με τίποτα. Ο Θεοδωράκης έχει την ευκαιρία να φτιάξει μια μεγάλη κεντροαριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. επειδή τα άκουσε ο ΣΥΡΙΖΑ, μη ξεχνάμε και τι σημαίνει ΝΔ "http://dexiextrem.blogspot.gr/2015/06/blog-post_3618.html Στο σκαμνί ο γιος Ζαγορίτης για... τη ροζ νύχτα με την Τζούλια" Πατρίδα, θρησκεία και οικογένεια δεν πρεσβεύει αυτή η παράταξη;;; Χαρείτε το σεβασμό στη πατρίδα που επέδειξε ο γαλάζιος πολιτικός γόνος!! Έλληνες πολέμησαν με το Αβέρωφ για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι κύριε Ζαγορίτη!! Λίγος σεβασμός προς αυτούς που αγωνίστηκαν για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Αξιοτιμοs κ.Βασιληs Καπερναροs (πρωην βουλευτηs των ΑΝ.ΕΛ.)
    Για λογουs ευπρεπειαs αλλα και διαφανειαs ζητησα να θεσουν εαυτουs εκτοs τηs προανακριτικηs επιτροπηs τοσο ο κ.Αδωνιs Γεωργιαδηs οσο και ο κ.Μιλτιαδηs Βαρβιτσιωτηs καθωs ονοματα συγγενικων τουs προσωπων περιερχονται στην λιστα!!!!!Για την ομαλη λειτουργια τηs επιτροπηs αλλα και για να μην υπαρξει οποιαδηποτε σκια θεωρω οτι μια τετοια κινηση απο τον αντιπροεδρο αλλα και το μελοs τηs επιτροπηs θα διευκολυνε την ερευνα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μη ξεχνάμε και το γιατί ο κόσμος δεν πρόκειται πότε να ξαναψηφίσει μαζικά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ "Όσον αφορά τους υπόλοιπους (αντιπολιτευόμενους) ωρυόμενους πολιτικούς της χώρας, καλά θα κάνουν να σκεφθούν πως το ΑΕΠ της Ελλάδας δεν έπεσε κατά 30% τους τελευταίους πέντε μήνες, ούτε η ανεργία έφτασε στο 28% εξαιτίας του Αλέξη Τσίπρα, ενώ το 1,5 εκατομμύριο ελλήνων πολιτών που είναι άνεργοι, τα 3 εκατομμύρια που διαβιούν στα όρια της φτώχειας, ο άγνωστος αριθμός νεκρών Ελλήνων, έχουν προκύψει από μέτρα και συμφωνίες που έκαναν οι ίδιοι με τους δανειστές "εταίρους".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιωργο παιδι μου σημερα ταιζειs ζωα!!!!!!
    Αυριο θα ταιζειs ανθρωπουs!!!!
    Φροντισε λοιπον να μαθειs απο τα ζωα!!!!!
    Oταν περδεται ο ΚΩ...ΛΟΣ...
    ''Γινατε πλουσιωτεροs η φτωχοτεροs στην πολιτικη;;;;
    Πλουσιωτεροs σε εμπειριεs και φτωχοτεροs σε συναισθημα!!!!!!KARATZAPARTOYZAS ΦΤΟΥ ΚΑΚΑ!!!ixnos.blogspot.gr/2011/08/blog-post_7634.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Μυλωνοπουλε κανε μας κανα τσιμπουκι μουλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΤΑΙ ΠΡΑ ΓΜΑΤΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ'ΤΡΕΙΣ ΙΤΑΛΙΑ ΓΑΛΛΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΜΩΣ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΔΝΤ Ο ΤΡΟΣΚΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΛΙΓΟ ΜΝΗΜΗ Ο ΓΑΠ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΑΝΕΛΑΒΕ ΟΠΑΠΑΔΗΜΑΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΘΕ ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΑΡ ΕΚΑΝΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΛΕΣΑΝ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΗΞΕΡΕ ΚΑΙΞΕΡΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΣ ΑΓΡΑΜΑΤΟΥΣ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΠΟΤΕ ΚΛΕΙΣΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΟΛΟΙ ΣΗΝΤΑΞΙ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΑΥΡΙΟ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γεώργιε το ότι έκανε μαντάρα ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν πάει να πει ότι η ΝΔ είναι καλή. Η ΝΔ κυβέρνησε και μας έφερε και αυτή στο ΔΝΤ. Στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά έσπρωξαν το κόσμο στο Τσίπρα, με τη φρασεολογία τους και τις πολιτικές τους. Επίσης η "ποιότητα" του λεξιλογίου των ακτιβιστών της ΝΔ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έδινε πόντους στο Τσίπρα. Ο κόσμος μισεί τη ΝΔ, αλλά θα ψηφίσει ΝΑΙ για τη προσωπική του επιβίωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΝΔ γνωρίζει πως πολλοί που θέλουν σπάζονται μόνο και μόνο από τις μουτσούνες των στελεχών της. Και για αυτό δεν μίλησε κανένας βουλευτής της στο Σύνταγμα. 20 και κάτι, αυτά είναι τα όρια της ΝΔ, όσο οι γηραλέοι ψηφοφόροι της δεν μειώνονται με το πέρασμα του χρόνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. από το κεντροαριστερό epikairo "Η διακυβέρνηση Καραμανλή, ιδιαίτερα της περιόδου 2007-2009, μέσω της εκτίναξης του ελλείμματος και του χρέου της συστηματικής παραπλάνησης των greek statistics έφερε την χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας. ο Καραμανλής ήταν ο ανεπαρκέστερος πρωθυπουργός της μεταπολίτευσης και η κυβέρνησή του μια αγέλη ανίκανων, αλλα και ασύδοτων golden boys της πολιτικής, αυτή η έρευνα στόχο έχει να αποτελέσει μια παρακαταθήκη για το απώτερο μέλλον, ίδως ως προς την χαλύβδωση μιας άποψης που υπέστη πρωτοφανή δίωξη την περίοδο 2011-έως σήμερα.Οι ευθύνες του Καραμανλή, του Παπαθανασίου, του Αλογοσκούφη και των λοιπών υπουργών της ΝΔ είναι αδιαμφισβήτητες και απαράγραπτες. - See more at: http://www.epikairo.gr/index.php/politiki/item/8396-i-apokatastasi-tis-alitheias-gia-to-oti-o-karamanlis-efere-to-mnimonio-os-odigos-gia-tin-oristiki-ypervasi-tis-krisis#sthash.53vQqNqT.dpuf
    Στηρίζουμε Ποτάμι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Αντιγονη η ανηψια του ρομποκοπ η ξαδερφη του κουλη με το βλεμα τηs θλιμενηs αγελαδαs η ξαδερφη τηs ισιδωροφακλαναs η αγαπη του ΤΕΡΥ και εντοs ολιγου πεθεραs τηs αντροχωριστραs κ.ξεκολοσιωνη...βοθρομπομπολακια παραρτημα θειου χριστοφορακου ο κωστακηs με το (εξωγαμο δεν πληρωνει διατροφη) αυτοι ειναι τα βοθρολυματα του βρωμοποταμου...κα κα ε ελαφροδεξιουλεs αρπαχτοκλεφτοπασοκια που λεει και η τσιριχτρουλα η αδωνοκουφια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΘΑΝΑΣΑΚΗ, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ;;; ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΟΛΩΝ ΣΑΣ..ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ...ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΝΙΓΗΤΕ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. χαιρετισματα να δωσεις στης πουταναρας το απαυγασμα τον μυτιλινιο τον πουστη ΜΠΑΜΠΗ .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΑΝΩΝΥΜΕ 10 20 ΝΔ ΑΝ ΘΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΔΕΝΗΤΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΑ ΑΚΑΜΑΤΑ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΥΣΥΧΙΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΡΕΣΗ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΔ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΗ ΜΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΤΟΥ ΜΗΝ ΜΑΣ ΥΠΟΤΙΜΑΝΕ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΗΝ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΠΟΙΗΘΟΥΝΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΨΗΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γεώργιε ο κόσμος θέλει μια καλλίτερη Ελλάδα, η λύση όμως δεν είναι ούτε ο Τσίπρας αλλά ούτε και η ΝΔ. Η ΝΔ αν δεν το καταλαβαίνεις έχει ευθύνες για τη χρεοκοπία όπως και το ΠΑΣΟΚ. το ΠΟΤΑΜΙ είναι η σοβαρή κεντροαριστερά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kάθαρμα, το Ποτάμι αποτελείται από κομμουνιστές και φιλελευθέρους. Αμφότεροι προδότες.
      Μήπως δεν γνωρίζεις ότι ο Θεοδωράκης ήταν κομμουνιστής, κρατικοδίαιτος κομμουνιστής, όπως και η ανηψιά του Μητσοτάκη, η σκρόφα Λυμπεράκη;
      Είναι προδότες και θα εξοντωθούν.

      Διαγραφή
  34. ο κόσμος θα συνεχίσει να σιχαίνεται το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ. Ξέρουν ότι ο Τσίπρας πάει λάθος. Όμως η ΝΔουλα και το ΠΑΣΟΚ μας έφτασαν στη χρεοκοπία. Κάνουν μεγάλο λάθος τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αν νομίζουν ότι με το ΝΑΙ, ο κόσμος θα τους ανεβάσει πάλι στο 40%. Βαρβιτσιώτης, Βούλτεψη και Στουρνάρας. Αυτοί έδωσαν ρεύμα στο Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. δεν είμαι υποχρεωμένος να διαλέγω ανάμεσα σε δυο ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ Γιώργο. Από τη μια οι ουτοπίες και η ανευθυνότητα του ΣΥΡΙΖΑ, από την άλλη νεποτισμός, ευθύνη για το πως φτάσαμε για στη χρεοκοπία, αστέρια τύπου Γιαννάκου, Στυλιανίδη, Δούκα Τσιτουρίδη, Σπηλιωτόπουλου, κολλητάρια του Χριστοφοράκου κλπ που μας προκάλεσαν.. Νομίζω πως ανοίγει ο δρόμος για μια νέα σοβαρή κεντροαριστερά με το ΠΟΤΑΜΙ. Είναι εξίσου δεξιό, όσο και αριστερό. Παραδεχτείτε επιτέλους τις τιτάνιες ευθύνες του Καραμανλή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ο ξεχασμενοs ρομποκοπ του χαρουλη ο τυχερουληs NAI
    σαβανοτσεπηs ερωτυλοs μιζαs γαλαταs σανοπωληs ΝΑΙ
    οι νεολαιοι του ποταμιου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΟΥΔΗΣ πρ.προεδροs του ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ η ΣΑΠΙΑ ΜΑΣΩΝΟΚΩΛ...ΟΤΡΥΠΙΔΑ
    Η χωρα υπεστη μια μειζονα εθνικη ηττα και οσο συντομοτερα συνειδητοποιηθει τοσο λιγοτερεs θα ειναι οι ουτωs η αλλιωs πολυ δυσαρεστεs συνεπειεs τηs.Την στιγμη αυτη ΒΑΡΥΝΟΥΣΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ .Οι πιστωτεs δεν προκειται να ξαναασχοληθουν μαζι μαs ΑΝ ΥΠΕΡΙΣΧΥΣΕΙ ΤΟ ΟΧΙ στο αυτοκτονικο δημοψηφισμα που προκηρυξε ελαφρα τη καρδια το ανεγκεφαλο κυβερνητικο σχημα.Ετσι το βλεπουν αυτοι και ετσι οφειλουμε να το δουμε κι εμειs εικοντεs ακοντεs.Aυτη τη δραματικη στιγμη ΠΡΟΕΧΕΙ Η ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑΙ!!!!!!ουστ ρε ξευτιλισμενε σαπιε ελεεινε ξευτιλισμενε λαμογιο απατεωνα βρωμερε κλεφτη φερτε πισω τα κλεμενα 2.000.000 εκ ευρω=680.000.000 εκ δραχμεs απο το ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ βρωμοπ...ουστε κωλωγλυφτη του αρχιαπατεωνα βρωμοπ...ουστου κωλωτουμπα!!!!!Κατοπιν τουτου
    ΛΑΒΕ ΤΟΥΣ ΟΡΧΕΙΣ ΗΜΩΝ!!!ΒΡΩΜΟΠ...ΟΥΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. είναι όλοι σάπιοι αλλά το όχι σημαίνει κούρεμα καταθέσεων. εννοείται ότι προτιμώ το ΠΟΤΑΜΙ από οποιονδήποτε νεοδημοκράτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαθήκι, ποταμίτη θα σας ξεσκίσουμε προδότες.
      Ο πουστοΘεδωράκης θα αφανιστεί κάτω από την μπότα των Ελλήνων πατριωτών.
      Θάνατος στους νταβατζήδες και τα όργανα τους.

      Διαγραφή
    2. οι πατριωτες ποιοι ειναι;; οι νεοδημοκρατες;; χααχχαχαχααχαχαχαχαχαχα!!!!καλοοοοο!!! δυο γαϊδαροι(ποταμισιοι κ νεοδημοκρατες μαλωνανε σε ξενο αχυρωνα) ΨΟΦΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ

      Διαγραφή
  39. Καλε ποταμισιεs βοθρομπομπολακια περιστεροχεσμενεs κυλοτεs λαγουδοκλεφτεs ελαφροδεξιουλεs πασοκουνιστρουλεs κα κα ε καμπι ν ε δεs την κυριακη μην κανετε απρεπειs χειρονομιεs και αρπαζετε τιs που...τσεs να ειστε λιγο εγκρατειs τα καλα κοριτσια δεν κανουν τετοια.....το τι θα κανει η αντιγονη να μην σαs νοιαζει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. " όπως αναφέρουν «Τα Νέα» που επικαλούνται το Bloomberg, στην περίπτωση τακτικής χρεοκοπίας το κούρεμα των ενεχύρων του ELA θα μπορούσε να φτάσει το 75% ή το 90% και στην περίπτωση αυτή οι τράπεζες θα ήταν υποχρεωμένες να κουρέψουν καταθέσεις αντίστοιχες με 33 ή 67 δισ. ευρώ από τα 120 δισ. ευρώ που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις τράπεζες. Δηλαδή σε περίπτωση τακτικής χρεοκοπίας θα επηρεαστούν από το 27% ως το 55% των καταθέσεων.
    Πάντως έως σήμερα το κούρεμα των ενέχυρων είναι περίπου 23% και, σύμφωνα με το Bloomberg, ανάγκη κουρέματος προκύπτει μόνο αν ξεπεραστεί το 60%."
    ΟΧΙ σημαίνει χόντρο κούρεμα καταθέσεων. Δεν είμαι νεοδημοκράτης αλλά δεν θα κάτσω να μου ΚΟΥΡΈΨΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΜΟΥ. Η ΝΔ είναι και αυτή είναι ένα άθλιο κόμμα που φέρει ευθύνη για το πως φτάσαμε εδώ. Ο Καραμανλής μας χρεοκόπησε και στελέχη της κυβέρνησης Σαμαρά έσπρωξαν το κόσμο στο Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. δυστυχώς οι μουτσούνες Καραμανλή, Σημίτη και Μητσοτάκη δεν κάνουν καλό στην υπόθεση του ΝΑΙ...
    Τα σποτάκια αρκούν. Οι νεοδημοκράτες να αρκεστούν στις παρεμβάσεις του αρχηγού τους και να κρύψουν τις παλαιοκομματικές μουτσούνες από το γυαλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οσοι "πονάνε" αν ο Αντώνης ξαναγίνει πρωθυπουργός να προετοιμασθούν ψυχολογικά καί να αρχίσουν να πλένονται μπάς και ξεβρωμίσουν γιατί στην Νεα Ελλάδα, άπλυτοι και βρωμιάρηδες θα πάνε Καιάδα.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ο τηλε μπουρδο κλανο πρωκτο πορδοs σαβανοτσεπηs εχει μεγαλα παραπονα παιρνει τηλεφωνα σε ολα τα καναλια και δεν θελουν να τον βγαλουνε...τον εχουν γραψει στα @ρχιδια τουs τετοιο κλασιμο ρε παιδια στον αιωνοβιο μπροεδρασ;;;;;στο κλασε φμ του ερωτυλου (δεν εχει πληρωσει δεκαρα...) ο που....στηs η αιγυπτια στριπτητζου με την φαλακρη κερκυραια πιανονται μαλι με μαλι...η μια θελει το ναι επανω η αλλη θελει το ναι κατω...και μεσα σε ολον αυτο τον κακο χαμο και ο τοτοs που ητανε με τον βαλαρη στο γραφειο τηs γριαs πορδοπρεσβεωs του σεργιου κεστρελ με αναπληρωτη την ντουντουκοκλανα το αρχιλαμογιο....χαχαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΑΝΩΝΥΜΕ 821 ΔΕΝ Σ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΗΣ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΟΥ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΤΙΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. από το δεν πάω το Τσίπρα, στο ο Σαμαράς είναι καλός, υπάρχει μια τεράστια απόσταση. Η ΝΔ θα παραμείνει στο 20κάτι. Πάμε στοίχημα;; O κόσμος δεν θέλει το παλιό, και η ΝΔ έκανε το κύκλο της. Αλήθεια πόσο είναι το ποσοστό δημοτικότητας του Σαμαρά;; Όχι βεβαία, πως με άλλο αρχηγό θα πήγαινε η ΝΔ καλλίτερα. Να δούμε και την εξέλιξη του γαλάζιου εμφυλίου. Θα καθίσει ήσυχη η Ντόρα;; Ο Δένδιας θα συνεχίσει το ροκάνισμα;; Η Όλγα, ο Κυριάκος κλπ έχουν θάψει τις φιλοδοξίες τους;; Έκανε πολλά άσχημα η ΝΔ, και για αυτό ανέβηκε ο Τσίπρας στην εξουσία. Με χορηγίες Μουρούτη, Γεωργιάδη, Βαρβιτσιώτη, Στουρνάρα και Βούλτεψη. Οι νοσταλγοί του Σαμαρά μου θυμίζουν τους Λίβυους που λένε ότι ο Καντάφι ήταν καλός, επειδή οι διάδοχοι ξεκίνησαν εμφύλιο. Η συντριπτική πλειοψηφία των Λίβυων έχει ακόμα αρνητική άποψη για τον Καντάφι. Υπάρχει ακόμα μίσος έξω για τη ΝΔ. Ο κόσμος θα ψηφίσει ΝΑΙ για το δικό του συμφέρον, δεν αγάπησε ξανά το Σαμαρά. Δεν τον αγάπησε ποτέ, για να πούμε την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Φίλε σαμαρικέ ξέχασα το Τζιτζίκωστα και και τον Καραμανλή junior.. Δημοκρατία έχουμε, οπότε ο αρχηγός σου θα έχει μια ευκαιρία να ξαναπευθυνθεί στο κόσμο. Υποθέτω ότι εφόσον έχουμε δημοκρατία, μπορώ να έχω διαφορετική προτίμηση από τη ΝΔ.. Σωστά; Έχω την αίσθηση πως πολλοί δεν πάνε τη ΝΔ. Αν εσύ νομίζεις ότι μετά τα Ζάππεια, τις προεκλογικές υποσχέσεις του 2012 και τη πρόσφατη κυβερνητική θητεία, ο κόσμος θα δει τον Αντώνιο σαν Μεσσία, τότε πάω πάσο! Εσείς φίλε σαμαρικέ στείλατε το κόσμο στο Τσίπρα...Έγω δεν χρειάζομαι ύβρεις, χυδαιότητα και τσαμπουκά για να επιχειρηματολόγησω. Κοιτά πρώτα το εσωτερικό σου .. μέτωπο και μετά εμάς που διατηρούμε μια διαφορετική άποψη.. (σαν δεν ντρεπόμαστε που δεν μας συναρπάζει ο Αντώνης!!)... θεωρώ ότι η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ μας έκαψαν. Πειράζει; Πρέπει να καώ στο πυρ στο εξώτερο, επειδή δεν μου αρέσουν τα κόμματα που κυριάρχησαν μετά τη μεταπολίτευση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. θες Νέα Ελλάδα Σαμαρικέ;; Θα σε παραδεχτώ ΜΟΝΟ όταν δεν έχεις στις λίστες το 90% των νυν βουλευτών σας. Συμπεριλαμβανομένων και των πολιτικών τζακιών. Τότε μόνο θα δικαιολογείτε το τίτλο ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. φίλε Σαμαρικέ υπουργός του Σαμαρά έλεγε "πούλα το σπίτι σου, αν δεν μπορείς να πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ". συμφωνείς με αυτή την άποψη; είσαι περήφανος για αυτή την άποψη; Κατάλαβες χριστιανέ μου γιατί φτάσαμε εδώ; εσείς κάνατε μάγκα το Τσίπρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Χριστιανε μου ακόμα δεν κατάλαβες ότι οι περιγραφές πού κάνεις δεν έχουν ουδεμία σχέση με το μαύρο σήμερα;
    Χριστιανέ μου ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι κλειστές τράπεζες έχουν να δούν οι Έλληνες από τη κατοχή;
    Χριστιανέ μου ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι άν βγεί ΟΧΙ δεν πρόκειται να ανοίξουν ποτέ;
    Χριστιανέ μου ακόμα δεν καταλαβαίνεις ότι, ότι είχαμε έστω και εκείνα τα λίγα τα κατέστρεψε σε 5 μήνες ο Τσίπρας με τη λεχριτοκυβερνησή του και εκείνα τα λίγα θα τα νοσταλγούμε σαν μαγικό όνειρο;
    Χριστιανέ μου, γιά όνομα τού Θεού τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. δέχομαι ότι τα έκαναν π..τάνα οι συριζαίοι. δεν συμπαθώ τη ΝΔ. Και αυτό δεν έχει να κάτι προσωπικό με το Σαμαρά. Οποίον αρχηγό και να είχε, δεν θα τους ήθελα. δεν είμαι και τόσο ηλίθιος, ξέρω πολύ καλά το τι θα παίξει με τις καταθέσεις αν βγει όχι. εξακολουθώ να είμαι θυμωμένος με τους παλιούς πολιτικούς. έκανα λάθος όταν σκεφτόμουν ότι ο Τσίπρας ήταν ένα ασφαλές στοίχημα. σκεφτόμουν ότι θα γίνει κεντροαριστερός σαν το ΠΑΣΟΚ και δεν θα κάνει καμία κουτουράδα. έκανα λάθος. Περίμενα κεντροαριστερά και όχι αντιεξουσιαστή στο τιμόνι της χώρας. κάποιοι από εσάς μας πείραξαν, αυτό θέλω να πω... εγώ θα ψηφίσω ΝΑΙ. Χαλάρωσε δεν θα βγει το όχι. Όσο αναφορά το μετά, θα στηρίξω πάλι κεντροαριστερά γιατί θεωρώ ότι νοιάζεται περισσότερο για τα αδύναμα κοινωνικά στρώματα. κάποτε ήμουν δεξιός. μου πέρασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ακούω για κούρεμα από το πρώτο ευρώ. Ο Τσίπρας πρέπει να πάει στα τσακίδια το ταχύτερο δυνατόν. Με κορόιδεψε, έλεγε ότι δεν υπάρχει κίνδυνος αλλαγής νομίσματος. έγω βάζω στοίχημα ότι το Ναι θα ξεπεράσει το 60%. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ πάντως δεν ξαναψηφίζω εις τον αιώνα τον άπαντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Παιδιά, κανείς δε μπορεί να πείσει κανένα. Είναι θέμα οργανισμού και πως νιώθει κανένας.
    Ο Τσίπρας εξασφάλισε ΖΩΟΤΡΟΦΕΣ απο τη Βενεζουέλα του Μαδούρο. Αν κάποιος ικανοποιείται με αυτές δικαιωμά του να ψηφίζει Τσίπρα και τους συνοδοιπόρους του. Στη δημοκρατία όλοι χωράνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. NAI ατιμο πτηνο τον καταχεσεs τον αιωνοβιο αγραματο μπροεδραs το λαμογιο σαβανοτσεπη που βρηκεs να κανειs τα κακακια σου...












    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. έκανα λάθος.. όπως και εκατομμύρια άλλοι που πιστέψαμε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιπροσώπευε συμβιβασμό και κεντροαριστερά, μας προέκυψαν δραχμή και Εξάρχεια. Ακόμα και εμείς δεν είμαστε χαρούμενοι όταν βλέπουμε να καίγονται αμάξια και κάδοι στο κέντρο της Αθήνας. Ούτε εμείς θέλουμε μπάχαλο. Δυστυχώς ο Διαμαντόπουλος έχει πολύ πιο βαρύνουσα άποψη εντός του ΣΥΡΙΖΑ, από τον σοβαρό καθηγητή Πανούση. Είναι κρίμα που εκατομμύρια άνθρωποι που θέλουν μια σοσιαλδημοκρατικη διαχείριση να έχουν για εκπρόσωπο τους το ΣΥΡΙΖΑ. Ανανέωση χρειάζεται και η κεντροαριστερά. Και εσείς οι δεξιοί αξίζετε κάτι καλλίτερο από τα γνωστά πολιτικά τζάκια. Εντός του χώρου σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Ο κοινοβουλευτικοs εκπροσωποs τηs Νεαs Δημοκρατιαs Αδωνιs Γεωργιαδηs στο γερμανικο περιοδικο Focoys Online ''Eγω προτεινα στουs Γερμανουs να κλεισουν τιs τραπεζεs για να χρεοκοποισει η χωρα!!!!θα ηταν καλυτερα τωρα να εισαχθει ελεγχοs κεφαλαιων και να αφησουμε τη χωρα να χρεοκοποισει και σε αυτη τη βασει θα μπορουσαμε να πετυχουμε μια λογικη συμφωνια με τουs δανειστεs!!!!!*Νταισελμπλουμ:Το ΝΑΙ στο δημοψιφισμα θα δειξει οτι οι Ελληνεs αποδεχονται την λιτοτητα!!!!!
    *Ο Σουλτs:ζηταει να δοθει τελοs στην εποχη Συριζα!!!θα καταστει επιτακτικη αναγκη η διεξαγωγη νεων εκλογων εαν ο Ελληνικοs λαοs ψηφισει υπερ του προγραμματοs μεταρυθμισεων και επομενωs υπερ τηs παραμονηs στην ευρωζωνη και ο Τσιπραs κατα λογικη συνεπεια παραιτηθει!!!!!ΝΑΙ στιs εμπριμε κυλοτεs ΝΑΙ στιs φαρδειεs κυλοτεs ΝΑΙ στα μεταξωτα βρακακια για ευπρεπειs κω..λουs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. διώξτε από την οθόνη όλους τους δεινόσαυρους της πολιτικής, η παρουσία τους δεν κάνει καλό στην υπόθεση του ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Άνθρωποι της ΝΔ προβάλλουν την άποψη ... Βουλγαράκη για το δημοψήφισμα. Χριστός και απόστολος!! Πόσους τόνους φαιάς ουσίας ξόδεψαν για να το κάνουν αυτό; αυτογκόλ ολκής. Οι απόστρατοι της πολιτικής θέλουν να κάνουν το κομμάτι τους. Ζημιώνουν όμως το ΝΑΙ. Μη δω και τον Αλογοσκούφη να κάνει παρέμβαση.. Οι ευθύνες της κυβέρνησης Καραμανλή είναι τιτάνιες σε ότι αφορά τη χρεοκοπία. Μπορεί εντός ΝΔ να μην το καταλαβαίνουν, εκτός όμως ΝΔ η άποψη αυτή κυριαρχεί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ο σοβαρός κόσμος που έτεινε προς το ΌΧΙ τις πρώτες μέρες έχει αλλάξει άρδην απόψεις βλέποντας πως δεν υπάρχει κανένα plan b
    απλώς ο Τσίπρας βάζει τις σχέσεις του με τις συνιστώσες και τον Λαφαζάνη πάνω από την χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Πολίτης έπιασε τον Σταθάκη από το μανίκι: «Γιατί το κάνατε αυτό, καταστρέφετε τη χώρα, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό;»

    Πηγή: Πολίτης έπιασε τον Σταθάκη από το μανίκι: «Γιατί το κάνατε αυτό, καταστρέφετε τη χώρα, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα αυτό;» | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/215259/politis-epiase-ton-stathaki-apo-maniki-giati-kanate-ayto-katastrefete-ti-hora-poios-sas#ixzz3epOw71XM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. H βουλευτηs κ.Λυμπερακη ειπε οι πτωχοι δεν ειναι κακοι δεν ειναι αγραμματοι αλλα κανουν δυστυχωs κακεs επιλογεs....δωστε στο ανηψακι σαs μια βοηθεια αφησε το κοριτσι εγκυο ο βρωμοπ....ουστοs και δεν δινει διατροφη...Καποιοs ξυπνιοs φαινοτανε ενα μουσακι ειχε...ρωτησε τον προεδρο εχω μια περιστερωνα και τα εχει πιασει μια ακρατεια χεζουν μεσα στην περιστερωνα το περιστερι που σαs καταχεσε πωs εγινε;;;;;στο δρομο τοπιασε η τσιρλα;;;;;τα φωτα σαs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΒΟΜΒΑ: Το τουρκικό προξενείο έδωσε γραμμή για "ΌΧΙ"... http://voicenews.gr/index.php/eidiseis-panw/28662-vomva-to-tourkiko-prokseneio-edose-grammi-gia-oxi.html
    μεγάλοι πατριώτες οι ΑΝΕΛ. Όπως και η ΧΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. θα ήμουν πιο σίγουρος για το ΝΑΙ, εφόσον ΕΒΓΑΖΑΝ ΤΟ ΣΚΑΣΜΟ τα στελέχη της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ. Να μιλάει μόνο οι πρόεδροι της, οι υπόλοιποι προκαλούν εμετό ακόμα και σε πρώην συριζαίους. Ο Καραμανλής και ο Σημίτης έκαναν ζημιά με την εμφάνιση τους. Εξακολουθούμε να μισούμε ότι έχει σχέση με τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, δεν θα κάψουμε όμως την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ομιλια του προεδρου του ΛΑΟΣ γιωργου καρατζαφερη στην Κομοτηνη ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=ZDQFZu7T0 πουντο πουντο;;;;;;;;;
    H φυση δεν με προικισε με γοργεs νοηματικεs διαδρομεs αποφασισε να απεχει...ατιμο πτηνο τι χεσιμο ηταν αυτο;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. o Κλανιδιάρης θέλει δραχμούλα και χάος, για να μας πουλήσει εθνικισμό και να κάνει πολιτικό ταμείο. Καρκίνο να βγάλεις που θέλεις να κάνεις πολιτικό ταμείο με τα ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ. Και ο βλάκας ο Αλέξης στρώνει το χάλι στη Βαϊμάρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Γυναικα κομισαριοs του προεδρου....κατεφθασε στην θεσ/νικη προκειμενου να τακτοποιησει τα οργανωτικα του κομματοs!!!!Παρεκαμψε βουλευτεs διευθυντεs και αλλουs αρμοδιουs και εστειλε την ιδιαιτερα του για τα οργανωτικα!!!!Συμφωνα με καταγγελια η εν λογω ιδιαιτερα του προεδρου του κομματοs συγκεντρωσε τουs μετακλητουs επιστημονικουs συνεργατεs και τουs ειπε:Τα μισα χρηματα που εισπρατετε μηνιαιωs θα τα''δινετε στο κομμα''δηλαδη σε εμενα και εγω θα σαs υποδειξω με ποιον''τροπο θα τα εισπρατω''ανακοινωσε στουs αναυδουs ενδιαφερομενουs η διευθυντρια του πολιτικου γραφειου...καθ οτι προσφατωs αγορασε διαμερισμα κατα γλυφαδα μερια....οπωs λεει και η παροιμια ο που...στηs και η που...τανα ολα τα παιρνουν σβαρνα!!!!!!
    zoygkla.gr''Aνοιξαν στοματα''οι βρωμοπ....ουστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Καρκίνο στα γεννητικά όργανα όποιων στήριξαν το ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ερχεται η βαϊμαρη να σας κανει..σταχτη.μουνια νεοδημοκρατες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. η μανουλα σου ερχεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τη δικη σου τη γαμαω ολημερις κ οληνυχτις ρε πουτανογεννημα γαμω τη νουδουλα σου σκατοπουστα

      Διαγραφή
  69. μουνί ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ που ύπουλα θέλει να χάσει ο άλλος τα λεφτα του. οπως ο Ηλιας Κλανιδιαρης. θα σας γ......ν όταν έρθει το κουρεμα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ειπε ο Αλεξης οποιο και ειναι το αποτελεσμα θα εινα οχι στο διχασμο μπραβο Αλεξη και θελης Ο ΕΛΛΗΝΑΣ να σε πιστεψη Αλεξη απο νεους ανθρωπους σαν εσενα περιμενα εγω και πιστευα αλλα το ψεμα ξεπερασε τον ΓΑΠ οσο για το διχασμο ρωτησες το λαφαζανη Σου ειπαν δεν ψηφιζουν τη Συμφωνισ και πηγες τη χωρα στο δημοψιφησμα γιατι δεν την πηγαινες αφου ολοι οι αλοι σου ελεγαν φερτην θα τηνψηφιζανε την εξουσια την κρατας οσο πορη ς να προσφερης οσο εισαι χρησιμος Αλεξη μου θημιζης αλλουςπου κυβερνουσαν αλλοι Αλεξη Νομιζω οτι κυβερνα ηζωη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Κλανιδιάρη και Αλέξη δεν βγάλαμε μαζί τα χρήματα για να μου τα κάψετε. Ο Βλαμμένος φοβήθηκε την οργή του κόσμου μετά το κούρεμα για αυτό έκανε τη δήλωση. δεν είμαι ΝΔ σκύλε, τα λεφτά μου με ενδιαφέρουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. ΝΑΙ o βρωμοπ...ουστοs και η εισπρακτοραs
    ΝΑΙ o που....στηs και η που....τανα
    ΝΑΙ oλα τα παιρνουν σβαρνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. τουρκόψυχοι οι "πατριώτες" της ΧΑ και ο χόντρος των ΑΝΕΛ. Αντικαταστήστε το μαίανδρο με το σήμα των Γκρίζων Λύκων. Γιουσουφάκια!!! Επίσης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους κύρίους Μουρούτη, Γεωργιάδη, Βαρβιτσιώτη, Στουρνάρα και τη κυρία Βούλτεψη που έφεραν το κόσμο εδώ. Και μη νομίζετε ότι ξαφνικά σας αγαπήσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. θα κουρευτούν και οι δικές τους καταθέσεις;
    Αμιγούς επιθετικής καπιταλιστικής στόχευσης είναι το επενδυτικό χαρτοφυλάκιο του βουλευτή Β’ Αθήνας, κ. Ευκλείδη Τσακαλώτου, με συνολική αξία κτήσης 457.700 ευρώ και 107.000 αγγλικών λιρών (127.273 ευρώ). Στην κορυφή των προτιμήσεων του υπεύθυνου Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκεται η BlackRock, η μεγαλύτερη επενδυτική εταιρεία του κόσμου.

    Στον οικονομικό κολοσσό, που πραγματοποίησε εν μέσω κρίσης την αξιολόγηση των ελληνικών τραπεζών, ο καθηγητής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών τοποθέτησε το ποσό των 130.000 ευρώ αγοράζοντας 11.000 μερίδια αμοιβαίων κεφαλαίων.

    Στη δήλωση «πόθεν έσχες» του δε, φιγουράρει και το όνομα της JP Morgan με εγγραφή 1.764 μεριδίων αμοιβαίων κεφαλαίων της εταιρείας στην οποία έχουν επιβληθεί από τις αμερικανικές αρχές δυσθεώρητα πρόστιμα, ύψους 13 δισ. δολαρίων, για σκανδαλώδεις αγοροπωλησίες παραγώγων. Διαθέτει επίσης ομόλογα αξίας 100.000 λιρών Αγγλίας της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, ενώ όσον αφορά στα επίπεδα ρευστότητας του κ. Τσακαλώτου, σε 17 τραπεζικούς λογαριασμούς υπάρχουν συνολικές καταθέσεις 291.000 ευρώ. Η περιουσιακή του κατάσταση συμπληρώνεται από δύο κατοικίες στην Κηφισιά, ένα γραφείο και μία ακόμη οικία στην Πρέβεζα.
    2. Σε ανάλογο κλίμα κινείται και η επενδυτική προσέγγιση του βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνου του τομέα Ανάπτυξης του κόμματος, κ. Γιώργου Σταθάκη.

    Ο καθηγητής Πολιτικής Οικονομίας έχει αγοράσει αμοιβαία κεφάλαια εσωτερικού και εξωτερικού με την αξία κτήσης τους να ανέρχεται στα 376.000 ευρώ. Στο συγκεκριμένο ποσό συμπεριλαμβάνονται 100.000 ευρώ που αφορούν σε αγορά μεριδίων των επενδυτικών προϊόντων της BlackRock και της JP Morgan. Οσο για τις αποταμιεύσεις του κ. Σταθάκη, αποτελούνται τόσο από καταθέσεις σε ευρωπαϊκό όσο και σε αμερικανικό νόμισμα, αναλυόμενες σε 304.630 ευρώ και 201.329 δολάρια (146.431 ευρώ).
    http://kourdistoportocali.com/post/45191/katatheseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. θα κουρευτούν και οι δικές τους καταθέσεις;;
    3. Σε περίοπτη θέση στο κλαμπ των εκατομμυριούχων της Βουλής συμπεριλαμβάνεται και το όνομα του βουλευτή Επικρατείας, κ. Δημήτρη Τσουκαλά, ο οποίος είναι δικαιούχος καταθέσεων ύψους 1.071.000 ευρώ. Το «εφάπαξ» του κ. Τσουκαλά με τα έξι μηδενικά από την ιδιωτική ολλανδική τράπεζα όπου δούλευε, απογείωσε κυριολεκτικά την περιουσιακή του κατάσταση την τριετία 2010-2012 αφού τα προσωπικά εισοδήματα του πρώην προέδρου των τραπεζοϋπαλλήλων αυξήθηκαν κατά 1.473.040 ευρώ.
    4. Σε ελαφρώς χαμηλότερο επίπεδο βρίσκεται το υπόλοιπο των τραπεζικών λογαριασμών της συναδέλφου του κ. Τσουκαλά στη Β’ Αθήνας, κυρίας Νάντιας Βαλαβάνη, αφού διαθέτει 20 βιβλιάρια καταθέσεων, ύψους 885.000 ευρώ, τα οποία αναλύονται σε 452.885 ευρώ και 364.000 λίρες Αγγλίας(432.967 ευρώ). Οσον αφορά στο χαρτοφυλάκιο της γνωστής συγγραφέως και οικονομολόγου, περιορίζεται σε εγχώριο αμοιβαίο κεφάλαιο με αξία κτήσης 24.500 ευρώ.
    5. Δυναμικό χαρτοφυλάκιο μετοχών, ομολόγων και αμοιβαίων κεφαλαίων εσωτερικού και εξωτερικού με συνολική αξία κτήσης 830.600 ευρώ διαθέτει ο βουλευτής Β' Αθήνας, κ. Δημήτρης Παπαδημούλης. Το χαρτοφυλάκιο των 14 τίτλων του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ έχει κυρίως διεθνή προσανατολισμό, αφού περιλαμβάνει τοποθετήσεις στις αγορές Ευρώπης, Ασίας και Ινδίας. Το ζεύγος Παπαδημούλη διαθέτει τραπεζικό λογαριασμό 454.378 ευρώ, ενώ ο βουλευτής είναι συνδικαιούχος σε ακόμα 8 βιβλιάρια με το συνολικό ύψος των ποσών αυτών να είναι της τάξης των 499.000 ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Καλε λετε ο υποδικοs ερωτυλοs να την πηρε την εγγυηση πισω...των 70.000 χιλιαδων ευρω που κατεβαλε για να αφεθει ελευθεροs;;;;;;καθ οτι ειναι γνωστο τοιs πασοι οτι δεν χεζει ινα μην πεινασει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. O Tσίπρας και οι ακροδεξιές υπηρέτριες του, δεν είναι συνδικαιούχοι στις καταθέσεις σου. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να παίζουν με τις αποταμιεύσεις σου. Μην τους δώσεις την ευκαιρία να μηδενίσουν τα χρήματα που έσωνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Λετε να κουρεψουν τιs καταθεσειs τηs αστρατευτηs κοντοχωντρηs κυλοταs;;;;;;απο τιs οffshore τουs με το τηλε μπουρδο πρωκτο πορδο κλανο;;;;;;κλαμα η θεια παναγιωτα καταλινα η παπαλουκα κριμα τα τοσα ψωλ....οχυματα και τα τσιμ....πουκια τα καυμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. ψηφίζουμε ΝΑΙ για εμάς. δεν ξεχνάμε τη ζημιά που έκαναν τα παλιά κόμματα. Ναι δεν σημαίνει ότι ταυτιζόμαστε με τον Μουρούτη, τον Αδωνι, το Βαρβιτσιώτη, τη Βούλτεψη, το Στουρνάρα, τους Μητσοτάκηδες. Το κάνουμε για μας. Τα παλιά κόμματα έχουν ήδη απαξιωθεί από τη συνείδηση του ελληνικού λαού. Μέσα τους, το ξέρουν και οι ίδιοι. Για αυτό δεν μπήκαν τα στελέχη της ΝΔ ομιλητές, στις εκδηλώσεις υπέρ του ΝΑΙ. Ο καθένας από τους προαναφερθέντες αποτέλεσε έναν υπερπολύτιμο σύμμαχο του Τσίπρα, στη προσπάθεια του να πάρει την εξουσία. Η ΝΔ μας φόρτωσε το Τσίπρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ
    Την 25η Ιανουαρίου 2015 ο Ελληνικός Λαός ανέθεσε στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ να τον οδηγήσουν βάσει υποσχέσεων και προγράμματος, σε ευτυχέστερες ημέρες. Το ποσοστό της αποδοχής τους ανέβηκε δημοσκοπικά σε δυσθεώρατο ύψος αμέσως μετά τις εκλογές, λόγω παρορμήσεως του Λαού , ο οποίος εξέλαβε τις απρέπειες Βαρουφάκη ως σκληρή διαπραγμάτευση και ως αποκατάσταση της αξιοπρέπειάς του. Εξάλλου και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας ως αρχηγός της αξιωματικής αντιπολιτεύσεως αποκάλεσε δημόσια τον πρόεδρο της Γαλλίας ΟλάνΔΡΕΟΥ, παρομοιάζοντας τον με τον ΓΑΠ.
    Τον πολιτικό αυτόν ξεπεσμό τον εισπράξαμε ως αποκατάσταση του πληγωμένου εγωισμού μας. Εξάλλου ο Αλέξης «βάραγε το ζουρνά και οι δανειστές μας θα χόρευαν πεντοζάλη», « θα έσκιζε το μνημόνιο, με ένα νόμο θα καταργούσε τους εφαρμοστικούς νόμους και η Μέρκελ θα υπέγραφε αυτά που εμείς θέλαμε και θα ήταν μέρα μεσημέρι».
    Δεν εισπράξαμε το 1,2 δις και τα 11 δις ευρώ που μας όφειλαν, το παραδεχθήκαμε ως λάθος μας και το λάθος μας αυτό θέλουμε να το πληρώσουν άλλοι.
    Οκτώ φορές υπαναχώρησαν οι «θεσμοί» από την αρχική αποδοχή των υποβληθέντων εκ μέρους μας προτάσεων και δεν αντιδράσαμε όπως έπρεπε τότε και αντίθετα καθιερώσαμε νεόφερτους οικονομικούς όρους , αυτούς τους περί «παιγνίων και δημιουργικής ασάφειας». Πήραμε και το τελευταίο ευρώ από όπου υπήρχε , γδάραμε κυριολεκτικά τον πάτο του καζανιού και πληρώσαμε το ΔΝΤ.
    Χάσαμε 6 μήνες χρόνο με τους τόκους να ανεβαίνουν και η απραξία φούντωσε λόγω αμφιβολιών , λόγω της πορείας της οικονομίας.
    Φτάσαμε στην τελευταία ώρα που ο καπετάνιος Τσίπρας έριξε το καράβι στα βράχια και προκειμένου να ξεχάσουμε τα 8 δις που πρότεινε εις βάρος μας στους θεσμούς, μας στέλνει στην κάλπη κατακαλόκαιρο ζημιώνοντας τον τουρισμό, για να τον ηρωποιήσουμε ψηφίζοντας ΟΧΙ.
    Φτάνει πια ξεμυαλισμένε ψηφοφόρε ! Το ΟΧΙ πιο πολύ από τον Τσίπρα το θέλουν ο Σόιμπλε η Μέρκελ και η Λαγκάρντ. Ακριβώς για να βρεθούμε εκτός ευρωπαϊκής ομπρέλας με την δική μας ψήφο. ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΙΕΟ Ο ΛΑΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΘΑ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ .
    Ψηφίζουμε λοιπόν ρίχνοντας στην κάλπη «ψηφοδέλτιο» που βρίσκεται στην επομένη σελίδα. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και οι οπαδοί της Χρυσής Αυγής με δικά τους ψηφοδέλτια, όπως θα κάνει και το ΚΚΕ.
    Το ΝΑΙ φυσικά δεν το συζητάμε γιατί δεν είμαστε ΕΘΕΛΟΔΟΥΛΟΙ.
    Αλλά και το ΟΧΙ εξυπηρετεί το Διεθνή Σιωνισμό που θέλει να μας αποδιοργανώσει. Αν πάμε στην δραχμή θα υποστούμε υποτίμηση 50% . Άρα διπλασιασμό του οφειλομένου χρέους μας και έτσι οι κατέχοντες ξένο νόμισμα θα μας αγοράζουν τσάπα.
    ΞΥΠΝΗΣΤΕ. Ο παράγων της οικονομικής ανωμαλίας και της κρατικής αποδιργανώσεως είναι ο Τζορτζ Σόρος που βρίσκεται μονίμως στην Ελλάδα και κατά «σύμπτωση» είναι Ευρέος και ΦΙΛΟΣΚΟΠΙΑΝΟΣ. Έχει ιδιαίτερες σχέσεις με τον ΓΑΠ , με τον Σημίτη και γνωρίζει πολύ καλά τον Βαρουφάκη, ο οποίος δεν είναι καν μέλος του ΣΥΡΙΖΑ.
    Ο Σόρος επέβαλε στον Τσίπρα να συμμετέχει στα ψηφοδέλτια της Μακεδονίας ο Τρεμόπουλος, γνωστός για τα φιλοσκοπιανά του αισθήματα ο οποίος μαζί με την νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ μετείχε σε εκδηλώσεις με την νεολαία του Γκρουέφκι στα Σκόπια.
    Επομένως εμείς υποδεικνύουμε προς ψήφιση το «ψηφοδέλτιο» της επομένης σελίδας.

    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΑΪΚΗ ΔΕΞΙΑ 6976627632
    ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΚΥΡΟ.
    ΜΕ ΤΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ
    ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟΝ Άη ΓΙΩΡΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο στρατός μπορεί να παράξει και να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με φάρμακα» ήταν η δήλωση της βουλευτού του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Σταυρούλας Ξουλίδου, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης υπέρ του «ΟΧΙ» στους δήμους της Β' Περιφέρειας Θεσσαλονίκης, μαζί με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Σ.Φάμελλο.
    Η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων μιλώντας στον δήμαρχο και τους δημοτικούς συμβούλους του Ωραιοκάστρου αποκάλυψε -έχοντας όπως είπε την άδεια του προέδρου (Π. Καμμένος)- πως η στρατιωτική φαρμακοβιομηχανία είναι έτοιμη να τροφοδοτήσει την ελληνική αγορά με 45 φάρμακα πρώτης ανάγκης για τους επόμενους 10 μήνες αν παραστεί ανάγκη."

    Μιλάνε για 10μηνη ασφυξία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. *ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ*
    ''Μονο εναs Ελληναs να μεινει παντα θα πολεμουμε
    και μην ελπιζειs πωs την γην μαs θα την κανειs δικη σου
    αυτο βγαλτο απο τον νου σου!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ο Γούσης ταιριάζει στους υποστηριχτές του όχι. Άξιοι συνοδοιποροι των Γκρίζων Λυκων στη Θράκη. Πρέπει να περάσουν απο ειδικό δικαστήριο οι πολιτικοί του όχι, στη περίπτωση που έχουμε νεο Ατίλα στη Θράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Οι εφιαλτεs που ανοιξαν την κερκοπορτα και κατεστρεψαν και ξεπουλησαν την ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ στουs τοκογλυφουs δεν την γλυτωνουν την ΠΟΥ....ΤΣΑΝ οι βρωμοπ...ουστοι η πολιτικη κουραδα ο ΠΟΥ...ΣΤΗΣ που γαυγιζε ουρλιαζε παπαδημοs παπαδημοs και τωρα δηλωσε οτι ΑΠΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ Η ΒΑΜΕΝΗ ΠΟΥ...ΣΤΡΑ Ο ΣΑΒΑΝΟΤΣΕΠΗΣ Ο ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΣ ΚΛΕΦΤΗΣ Ο ΠΑΛΙΟΜ...ΠΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!!η καρατζακωλ...οτρυ..πιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. καρκίνο να βγάλεις όπως και όλη σου η οικογένεια. θα σας γ............ν όταν έρθει το κούρεμα. να ψοφήσετε από καρκίνο με πρώτες και καλλίτερες τις οικογένειες του Τσίμπλα, του Μπαρουφάκη, του Βλαμμένου και του Κλανιδιάρη. Ο Καρότος να ψοφήσει από Καπόζι όπως όλοι οι κίναιδοι που πάσχουν από AIDS. Οι μικροαστοί χρειάζονται αρχηγό να οδηγήσει 100 χιλιάδες καταθέτες που θα χάσουν τα λεφτά τους ΣΕ παρέλαση μέσα από τη πλατεία Εξαρχείων, μετά από τη Κουμουνδούρου, και από τα γραφεία των ΑΝΕΛ. Και έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής.
    Δεν είστε άνθρωποι. Αχ τι ωραία βίντεο υπάρχουν για την πρωτεύουσα της Ουκρανίας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Oι Ουκρανοί ήταν άντρες. Αξίζουν να παραδειγματίσουν τον κάθε καταθέτη που χάσει τα λεφτά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. o Κλανιδιάρης θα χρειαστεί να αλλάξει πλανήτη την μέρα που θα κουρέψουν τις καταθέσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. Τα κωλ...ογα....μημενα του ιχνηλατη....ο γιαννακηs του πουσ...τρακι βαζει την ψω...λην στο κωλ...ορακι..
    η μυρτω το που...τανακι το ρουφαει το τσιμπου...κακι
    η μεγαλη κατερινα στηνει την κωλ...οτρυ..πιδα
    νασου και η παπαλουκα που τον που...τσον ρουφα
    η που...στρα η μητρουλια θελει που...τσα με καρουλια
    ντα ντα ντα βα ντζη διχωs ψω...λη δεν ημπορει.
    κουτρα και λαλα στην κωλ...οτρυ...πιδα τηs τον που...τσον καρτερα
    η χαρουλα η φαλακρη χωριs που...τσα δεν μπορει
    αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα η κοντοχωντρη κουραδα.......ο που...τσοs μπαινει πρωτα και τα @ρχιδια κλεινουν την πορτα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Ο Βλαμμένος συνειδητοποίησε το λόγο που θα χάσουν στο δημοψήφισμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. η γκουντρουν του ΑΚΗ επιστρεφει 1.500.000 εκ δολαρια απο τιs ΜΙΖΕΣ που ειχε σε offshore απο τα κλεμενα χρηματα του Ελληνικου Λαου στο ελληνικο δημοσιο το τηλε μπουρδο πορδο πρωκτο κλανο ο πατατοφαγοs ποσα;;;;;;για γερουs λυτεs....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. Xτυποκάρδια στην κόψη της Δραχμής εξαιτίας των ανικάνων ηγετών ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.Η Μέρκελ κλείνει την πόρτα στον Τσίπρα
    http://kourdistoportocali.com/post/45242/sok
    Με τις πληροφορίες να δίνουν μέχρι 3 μονάδες μπροστά το ΟΧΙ ή το ΝΑΙ (η απόλυτη σύγχυση) η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ αδειάζει τον Τσίπρα. Κάτω από αυτές τις συνθήκες η Ελλάδα πηγαίνει στα βράχια και βρισκόμαστε μπροστά σε μια πρωτοφανή ανθρωπιστική καταστροφή. Yπεύθυνοι για ότι ακολουθήσει είναι οι Καραμανλής, Παπανδρέου, Βενιζέλος, Σαμαράς και Τσίπρας. Ο τελευταίος έδωσε την χαριστική βολή. Στο μεταξύ οι ψηφοφόροι με το ΟΧΙ δείχνουν να εκδικούνται το παλαιό πολιτικό σύστημα στο σύνολό του. Σημίτης, Μητσοτάκης, Καραμανλής, Λαλιώτης δεν φαίνεται να συγκίνησαν τον κόσμο-το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. συγχαρητήρια στην ΟΝΝΕΔ του Σάκη. Έπεισε πολλά νέα παιδιά να ψηφίσουν ΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. Κοριτσια αισθανεσθε τιποτα υγρα;;;;;χαχαχαχαχαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσύ να δεις τι θα αισθανθείς την ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΚΑΘΕ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ Η ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΟ ΟΧΙ. ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΤΟ ΜΙΧΑΛΟΚΙΑΚΟ, ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΚΟΡΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΤΟΥΝ ΛΕΦΤΑ. ΘΑ ΣΑΣ Γ...............Ν
      ΤΗ ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΚΟΥΡΕΜΑΤΟΣ......Γ...Ω ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ.

      Διαγραφή
    2. ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΠΙΣΣΑ ΣΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ ΚΩΛΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

      Διαγραφή
  94. Parapolitiki.com ‏@Parapolitiki
    Η παρέμβαση του Νέρωνα Κώστα Καραμανλή υπέρ του ΝΑΙ έδωσε άλλον αέρα στο ΟΧΙ. Πραγματικό εθνικό κεφάλαιο (για τον Τσίπρα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γ...Ω ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛ...ΟΤΡΥΔΑ
    Γ...Ω ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΣΟΥ ΤΗΝ Π@ΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΤΣΙΜΠ...ΟΥΚΛΟΥ
    Εξυπακουεται οτι και ο γιοs σου ειναι ΠΟΥ...ΣΤΗΣ
    ΑΜΑ Γ@ΜΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ξερω θα μου πειs σε ενοικιο μενειs δεν σε νοιαζει.....βρωμοπ...ουστε κωλογ@μημενε παλιομ...πινε και τα ΑΡΧΙ...ΔΙΑ ΜΟΥ στον ιχνηλατη....χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
    Κερκυρα με το ποντικονησι σου γ@μιεται ο χαρηs ετσι;;;που...τσα παλι που...τσα παλι...που...τσα παλι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. Το καυμενο λευτερακη θα του ανοιξουνε το κωλ...οτρυ..πιδακι σαν το αυγουλακι το δικορκο που εβγαλε με κλειστεs τραπεζεs το 1.000.000 εκατομυριακι ο βρωμοπ...ουστοs κλεφτηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. τι εμαθα ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΤΣΑ;;;;; ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΤΟ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΙ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ ΣΑΣ;;;; ΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧ!!!!!!!ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ ΡΕ ΨΟΦΙΜΙΑ. ΓΑΜΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΜΟΥΝΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΥΣΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. παραίτηση Βαρουφάκη. Το μνημόνιο απλά μπήκε σε μια αριστερή κολυμβήθρα;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. Κ.ΑΙΒΑΛΙΩΤΗΣ:Μου προτειναν να γινω προεδροs τηs ΝΔ!!!
    Προτασειs για να θεσει υποψηφιοτητα για την προεδρεια τηs Νεαs Δημοκρατιαs ισχυριζεται πωs εχει δεχθει το στελεχοs του ΛΑΟΣ Κωσταs Αιβαλιωτηs!!!O ιδιοs εγραψε στο twiter....Ευχαριστω τα στελεχη τηs ΝΔ που μου προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs προεδροs τηs ΝΔ αν και εφοσον ανοιξει η σχετικη διαδικασια ομωs...oμωs νομιζω οτι πιο ευκολα θα δουμε αρειανουs στην πλατεια κλαυθμωνοs παρα τον κ.Σαμαρα να ανοιγει την διαδικασια εκλογηs νεου αρχηγου...Ομωs 39 παλιοι συναγωνιστεs τηs ΝΔ προτεινουν να ειμαι υποψηφιοs προεδροs τηs ΝΔ ρωτησαν το Κολλεγιο Αθηνων τουs γονουs και τα τζακια;;;;;;προεδρε τον νου σου στα πτηνα....θυμασαι τον αλλο προεδρο που τον καταχεσε το περιστερι τον νου σου κωστακη και μην ξεχασειs το απολυτηριο στρατου.....Σ.Α.Κ.Φ.Σ(ο συλλογοs αστρατευτεs κυλοτεs φυγοστρατων σκατοκουραδων) μαζι σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή