Πέμπτη 11 Ιουνίου 2015

Η «ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΗ» ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΦΟΥΣΚΑ-ΑΠΟΣΤΗΜΑ ΕΣΠΑΣΕ και ΨΗΦΙΖΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤH ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ, ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΝΕΟ…ΜΝΗΜΟΝΙΟ…!!!

Ο ΨΕΥΤΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΣ ΜΕ ΤΗ… ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ…!!!
Τέρμα στα αριστερά φτιασιδώματα και τις αποκριάτικες αντιμνημονιακές μάσκες, με τις οποίες ο Τσίπρας και η Κυβερνητική «λεχριτοκομπανία» του εξαπάτησαν και κορόϊδεψαν ασύστολα τους αφελείς και ανυποψίαστους Έλληνες ψηφοφόρους, πού επανέλαβαν το εγκληματικό λάθος τού 2009 ψηφίζοντας τον Γιωργάκη, με το διαβόητο…«λεφτά. υπάρχουν»…!!!

Τέρμα το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης με τις παροχές, τέρμα το παραμύθι του ΕΝΦΙΑ, με το οποίο οι «δεξιούληδες» ψήφισαν Τσίπρα, τέρμα η απάτη με την κατάργηση της έκτακτης εισφοράς, τέρμα με τον κατώτατο μισθό στα 751 ευρώ, τέρμα με τις φοροελαφρύνσεις πού γίνονται πάρα πολύ επαχθέστερες, τέρμα με την κατάργηση του ΦΠΑ, αφού και το συνηθισμένο φαγητό τα  μακαρόνια μπήκαν στον συντελεστή… 23%...!!!
********
Οί ίδιοι οι Κυβερνητικοί «λεχρίτες» ζήτησαν γονατιστοί στα τέσσερα από τη Μέρκελ παράταση του μνημονίου μέχρι τον Μάρτιο, διότι ξεζούμισαν όλα τα χρήματα του δημοσίου πού είχε για απόθεμα η «προδοτική» Κυβέρνηση Σαμαρά (μιλάνε τα απολιθώματα του Σταλινισμού για προδοσία) και τώρα υπογράφουν στην Μέρκελ υπεύθυνη δήλωση του Ν.105 περί ψευδούς δηλώσεως, μπάς και αποφύγουν την απόδραση με ελικόπτερα λόγω χρεοκοπίας.
********
Και με την αριστερή προπαγάνδα τύπου Β.Κορέας, θα μας πούνε ότι το πρωτογενές πλεόνασμα κατάφεραν να το πάνε στο 1%.
********
Και βέβαια ελπίζουν ότι τα ντόπια πρόβατα και οι Ιθαγενείς  θα το πιστέψουν επειδή δεν ξέρουν και δεν μπορούν εύκολα να καταλάβουν ότι το πρωτογενές πλεόνασμα πού είχε συμφωνήσει ο Σαμαρά ήταν με μέτρα 980 εκατ. ενώ των Λεχριτοτσιπροσυριζαίων είναι 4δις.
********
Και το σπουδαιότερο (για όσους καταλαβαίνουν και έχουν στοιχειώδες μυαλό), το 1% είναι για το τέλος του 2015, δηλ. για το δεύτερο εξάμηνο, ενώ για όλο το χρόνο είναι…2%...!!!.
********
Ούτως ή άλλως, το παραμύθι και η απάτη ότι υπάρχει και άλλος δρόμος πλήν του μνημονίου έλαβε τέλος και μαζί η Κυβερνητική αριστερή λεχριτοτσιπροσυριζαίϊκη συμμορία και η προπαγάνδα της.
********
«Κοψοχέρηδες» απανταχού της Ελλάδος ενωθείτε και κλάψτε για την ψήφο σας…
                 ------------------------------

26 σχόλια:

  1. Mα από το Μητρόπουλο πού το λέει από τις 20 φλεβάρη το ομολογει σήμερα και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Τσίπρα Νίκος Φίλης ότι:
    "Το μνημόνιο δεν μπορεί να ξηλωθεί".
    Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είπε γιά το χρέος ότι η σχετική Επιτροπή της Βουλής θα υποταχθεί στη... διαπραγμάτευση.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοχαρουμενα-ο-ελληνας-ψηφισε-χαζοχαρουμενοι-τους-επιασαν-κοροιδο-εχουν-αποκτησι-μιαΣυνηθεια-τα-λαθη-τους-να-τα'φωρτονουν-Στη-ΝΔ-Αυτα-που-γραφης-τα-ελεγα-σε'πολιτικο-γραφειο-γραφικο-υπερβολικα-βλακιες-οποιος-Σημερα-λεει-τα-γεγονοτα-οπως-τα-λεει-και-οαδωνις-Μαλ@κα-τον-ανεβαζουν-θετρινο-καικαραγκιωζη-τον-κατεβαζουν-Μερικοι-ΜΟΥΓΓΟΙ-ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ-ΕΠΑΓΚΕΛΜΑΤΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΕΣ-ΝΔΘΕΛΟΥΝ-ΝΑ-ΛΕΓΟΝΤΑΙ-ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΙ-Να-υπαρξη-νομος-για-τα-πολιτικα-ψεματα-η-ενας-νομος-για-ευθηνη-ψηφοφορων-νατιμορουνται-αυστηρα-Γιατι-το-λαθος-το-πληρωνουν-ολοι-και-η-ΕΛΛΑΔΑ-Γ-ΠΑΠΑΝΡΕΟΥ-Τσιπρας-θα-υπαρξη-και-τριτος-να-μας-πιαση-μαλακες-χαζοχαρουμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξεχασα-κατι-παλικαραδες-του-παναρα-του-καμενου-ενοω-Γοναισαν-ολοι-ΣΤΑ-ΤΕΣΣΕΡΑ-Ρε-πως-Αλαζουν-τοσο-γρηγορα-ρε-πανο-εσυ-ρε-ΛΕΒΕΝΤΗ-ΕΛΛΗΝΑΡΑ-ΜΕΓΑ-ΠΑΤΡΙΩΤΗ-Ξερηςτι-ελεγε-ο-πολιτικος-πατερας-σου-Για-οσα-αχαριστε-ειπες-για-το-κομμα-που-σε-σνεδειξε-ΚΩΝ-ΝΟΣ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ-Θα-Ντρεπεσαι-σε-ολη-τη-Ζωη-σου-Αν-εμεινε-λιγο-τσιπα-μεγαλε-ηγετη-πανονα-σε-ρωτησω-Αν-σηκωθη-κανενα-τουρκικο-φαντομ-Δικο:-) -μας-θα-συκωθη-κανενα-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΖΗΤΩ.
    Η ΖΑΜΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ-Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μάστορες τα Τσιπροκουμούνια στη προπαγάνδα, τώρα προσπαθούν να πείσουν τους ηλίθιους πού τούς ψήφισαν πόσο καλοί είναι οι φόροι και ο... ΦΠΑ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aδωνιs Γεωργιαδηs....Oποιοs απο εδω και μπροs ψηφισει ειτε ΠΑΣΟΚ ειτε ΝΔ δια τηs ψηφου του Νομιμοποιει την Κλοπη Δημοσιου χρηματοs!!!!!Kανεναs πολιτηs σε αυτη τη χωρα δεν μπορει να πηγαινει πλεον στην Καλπη υποκρινομενοs οτι δεν ξερει οτι αυτα τα ΔΥΟ ΚΟΜΜΑΤΑ συμφωνα με την αποφαση τηs Γερμανικηs Δικαιοσυνηs ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ!!!!!!!!!ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΔΩΝΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Mεταχειρισμένο" 3ο μνημόνιο ψηφίζουν οι ξευτιλισμένοι του Συριζα και θα το παρουσιάσουν ως επιτυχία στα ντόπια πρόβατα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ολοταχώς νέο μνημόνιο από τούς τσιπροκαμμένους σάν τά δικά σας μνημόνια πασοκονουδουλίτσες μου! Τά δικά σας τά σκατά τά ξεχάσατε γρήγορα, ούτε ζάπεια θυμάστε ούτε μπουμπούκο νά ουρλιάζει ότι είναι μουρλός όποιος λέει ότι θά πάει στήν νέα δικτατορία. Ξεστραβωθείτε μέ τά βίντεο πού υπάρχουν άφθονα στό διαδύκτιο καί καλοσορίστε τούς συριζοτσιπροκαμμένους στό κλάμπ τό δικό σας. Γιατί ίδια σκατά είσαστε αριστεροκεντρωδεξιοί, 40 χρόνια κοροιδεύεται τήν πλειοψηφία τών προβάτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευτυχώς πού άνοιξε η ΕΡΤ ο πιό διεφθαρμένος κρατικός οργανισμός εκεί όπου οι βίζιτες είχαν ανεβάσει τη τιμή της "εκδοσής" τους έτσι έφυγε το μνημόνιο και η Ελλάδα γέμισε λεφτά πού θα μοιράζει ο Τσίπρας στό κόσμο από την ερχόμενη...Δευτέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η καυμενη δουλευε στο γραφειο την αφησε εγκυο ο κωστακηs εκανε το εξωγαμο...
    ποιοs θα πληρωσει (τα γ@μησιατικα;;)ο παππουs τερυ δεν εχει....
    μαλλον θα ηθελε να συμβαλει στην υπογεννητικοτητα ο που....στηs....
    η γιαγια γιατι δεν πληρωνει;;;;
    η θεια γιατι δεν βοηθαει;;;;;
    ο θειοs κουληs με το βλεμα τηs θλιμενηs αγελαδοs
    τι σκ@τα σοι ειναι αυτο;;;;;;;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Φουκαρα μου 50 χρονια θα κυβερναει ο Τσιπρας οσο δεν αλλαζετε ηγετικη ομαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. το συστημα χρειαζετε restart, 41 χρονια κλεψιας και κοροιδιας ειναι πολλα παααρα πολλα... Για αρχη πρεπει να αναλαβει δραση η δικαιοσυνη και να μπουν επιτελους φυλακη οσοι εκλεψαν και κατεστρεψαν αυτον τον τοπο, μονο ετσι η Ελλαδιτσα μας θα βρει το κουραγιο να σηκωσει κεφαλι, γιατι η κριση που ζουμε δεν ειναι οικονομικη αλλα ηθικη και στις μερες μας δυστιχος εχουμε χασει την ανθρωπια μας εχοντας μονο κατα νου πως θα βγαλουμε <> Για τον Τσιπρα δεν εχω να πω κατι ακομα, περιμενω ομως να δω στο τελος τι θα εχει καταφερει γιατι οπως λενε και στο χωριο μου <>, θα ερθει η ωρα που θα μετριθει,θα ζυγιστει και θα φανει αν ειναι καταλληλος ή οχι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεξιοι μας καταστρεψατε πηγατε και ψηφισατε ολοι Τσιπρα
    Γυριστε ρε στραβαδια στη ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γυρίστε ρέ πρόβατα στό γαλάζιο μαντρί, μοιράζουν πολύ σανώ.............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Aν χάσει το παιχνίδι ο Τσίπρας και πάει σε εκλογές θα βγεί πανηγυρικά ο Σαμαράς. Ήδη η περιθωριακή μειοψηφία των κομπλεξικών, πορτιέρηδων, παρκαδόρων και πάσης λογής κοινωνικών απορριμμάτων, το αισθάνεται και θρηνεί από τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σνωνυμε:12.38-οποιος-και-οτι-εισαι-το-μονο-που-θελης-και-ξερης-σου-αρκη-να-κυβερνανε-οι-λεγομενες-Δημ-Δυναμεις-σε-προκαλω-αν-Αντεχεις-να-μας-πης-τα-εργα-υπερ-της-χωρας-ιστορικα-θα-Σου-θυμισω-εγω-ΣΥΜΟΡΙΤΟΠΟΛΕΜΟΣ-ΜΕ-ΘΥΜΑΤΑ-ΜΟΝΟΕΛΛΗΝΕΣ-ΤΟΣΑ-ΔΕΝ-ΕΙΧΕ-Ο-ΔΕΥΤΕΡΟΣ:-ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ-ΠΟΛΕΜΟΣ-ΣΑΡΔΕΛΟΥΚΟΥΤΙ-ΚΑΙ-ΑΝ-ΝΙΚΟΥΣΑΤΕ-ΒΟΥΛΓΡΙΑ-ΘΑ-ΕΙΜΑΣΤΕ-ΣΚΕΨΟΥ-ΛΙΓΟ-ΤΑ-ΞΕΡΟΝΗΣΙΑ-ΤΑ-ΑΝΟΙΞΕ-Ο-ΣΟΦΟΥΛΗΣ-Η-ΧΟΥΝΤΑ-ΤΑ-ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ-Ο-ΟΓΑ-ΥΔΡΗΘΗΚΕ-ΤΟ_1961-ΞΕΡΩ-ΘΑ-ΑΡΧΙΖΗΣ-ΝΑ-ΒΡΙΖΗΣ-ΞΕΡΗΣ-ΓΙΑΤΙ-ΤΟΚΑΝΩ-ΠΡΕΠΕΙ-ΝΑ-ΣΟΥ-ΑΡΕΣΗ-ΟΣΑΝΟΣ-ΟΠΩΣ-ΣΟΥ-ΑΡΕΣΗ-ΤΟ-ΨΕΜΑ-ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ-ΤΟ-ΦΑΓΕΣ-ΧΑΙΒΑΝΙ-ΛΕΦΤΑ-ΥΠΑΡΧΟΥΝ-ΟΥΧΟΥΜΠΟΥΡΟΥ-ΠΗΡΑΤΕ-ΤΟΝ-ΥΠΕΡΥΦΑΝΟ-ΛΑΟ:-) ΣΤΟ-ΛΑΙΜΟ-ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρέ φανατικό κομματόσκυλο εμένα μ΄ αρέσει τό ψέμα όπως αναφέρεις, αλλά εσύ έπαιζες μπουνίδια κάπωτε στά καφενεία μέ τούς βρωμοπασόκους πού συνεργάστηκε τό αποκομμά σου. Έγινε τό πάντρεμα καί τό κατάπιες σάν νά μήν έγινε τίποτα. Άρα ποιός τρώει σανώ καί τού αρέσει τό ψέμα? Δέν γουστάρω τά κομμούνια καί τούς εθνοπροδότες τσιπροσυριζαίους όπως νομίζεις, αλλά έχω συχαθεί καί τά γλοιώδη ζάππεια πού εκεί μοίρασαν τόννους σανώ. Διακρίνω ότι έχεις φάει τεράστιες ποσότητες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΝΩΝΥΜΕ2-08-Η-ΠΑΡΑΤΑΞΗ-ΕΠΑΡΑΤΗ-Ιστορικα-εσωσε-τη-χωρα-οσες-φορες-χρειαστηκε-παρελαβε-ερειπια-μετα-το-συμοριτοπολεμο-με-σεβασμο-απο-ολους-στην-ευρωπη-Σε-ολους-τους-οργανισμους-δεν-μου-αρεσουν-να-μου-υποτιμουν-τη-νοιμοσυνη-του-ΕΛΛΗΝΑ-ΕΙΜΑΙ-ΜΕ-ΤΗΝ-ΕΛΛΑΔΑ-Οχι-με-1-2-3-13-Ζαπεια-χαζοχαρουμενα-εσυ-που-εισαι-δεν-λες-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο Αδωνιs Γεωργιαδηs θα σου φερω ενα παραδειγμα τιs πρωτεs μερεs του μνημονιου εβγαινα πολυ πιο αισιοδοξοs απο οτι πραγματικα πιστευα μεσα μου με την ενοια θα τα καταφερουμε μην ανησυχειτε...Αλλα δεν μπορειs να παs στον λαο και να πειs KATAΣΤΡΑΦΗΚΕΣ!!!!!!!!!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ......ΕΝΩ ΟΛΟΙ ΞΕΡΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ!!!!!!!!!
    O δονητηs σαs ειναι με ραβδωσειs;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρωτα-θα-μας-πεις-τι-εισαι-εσυ-μιλας-για-πρωσοπα-τοτελευταιο-δικο-σου-ξερης-τη-φθορα

      Διαγραφή
  20. Μοναδική Ελπίς ο Βασιλεύς Κωνσταντίνος. Μετά την εκδίωξη του βασιλιά άρχισε η παρακμή του ελληνικού έθνους. Με το βασιλιά δεν θα είχαμε φτάσει ποτέ στο μνημόνιο. Το κράτος της βασιλικής δεξιάς ανόρθωσε την Ελλάδα μετά το συμμοριτοπόλεμο! ΖΗΤΩ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Τέρμα ο Τσίπρας και ο χοντρός και άσε τα κανάλια να σκούζουν ότι πάει μπροστά ο Τσίπρα!Τα ίδια λέγανε και πρίν τις εκλογές τον Γενάρι και ούτε 150 βΟλευτές δεν κατάφερε να πάρει.... Πρωτη φορά αριστερά και... τελευταία!Νιάου γατάκια τρολάκια του χοντρού.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κομματόσκυλο μακαρίτη μάθε πρώτα νά γράφεις Ελληνικά ψευτοέλληνα. Τουλάχιστον στά προφορικά είσαι καλός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρε 2 33π μ εκτιμω πολυ τετοια ωρα Ασχολιθηκες μαζι μου εισαι σαινι ατσιδας προσπσθησε Εγω ειμαι μεγαλος οτι εμσθα εμαθα σε προκαλω αφησε ονομα τηλεφωνο και να μου πης τι σε πειραξε περισοτερο χαζοχαρουμενε-ΑΓΡΑΜΑΤΕ του πολυτχνειου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κουιζ 7 γραμματα.......
    Τον δαγκωνειs σαν ΛΑγΟΣ
    Οταν μπαινει ειναι σκληροs
    Οταν βγαινει ειναι μαλακοs
    Τι ειναι;;;;;;
    Πληροφοριεs κ.νανσυ κοκκινου μπουλντοζενε

    ΑπάντησηΔιαγραφή