Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

AYTOKTONΗΣΕ ΑΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ…ΤΣΙΠΡΑ…!!!

ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ  ΤΟ… ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ…!!!

Καταγραφή θλιβερή της πραγματικότητας επί «υπερήφανης» Ναζιστοκυβέρνησης Τσίπρα με «υπερήφανη» αυτοκτονία 47χρονου άνεργου στην Λαμία πού κρεμάστηκε αφήνοντας ένα Λακωνικό σημείωμα πού έγραφε: 
«Είμαι απογοητευμένος από την κατάσταση στην Χώρα μου»...
Διαζευγμένος εδώ και χρόνια, ένιωθε τυχερός που δεν απέκτησε παιδιά γιατί, όπως έλεγε σε οικεία πρόσωπα, δεν θα μπορούσε να τα αναθρέψει. 
********
Απογοητευμένος από τη ζωή, ευελπιστούσε να βελτιωθούν τα πράγματα για να έχει ένα λόγο να ελπίζει για το αύριο, αλλά ο Τσίπρας τον απογοήτευσε.
********
Ασχολήθηκε με οικοδομικές εργασίες στο πλευρό του αδερφού του για ένα διάστημα μέχρι που η κρίση «πάγωσε» πανελλαδικά τον τομέα της οικοδομής.
********
«Δεν είμαστε άνθρωποι με γραβάτες», έλεγε σε στενούς συγγενείς του, προσπαθώντας να παρηγορηθεί.
********
Όμως όποιος αυτοκτονεί επί Ναζιστοαριστερής Κυβέρνησης εκτός από τις κωλοτούμπες πού ονομάζει «υπερήφανες και πατριωτικές», έτσι «υπερήφανες και πατριωτικές» είναι και οι…αυτοκτονίες…!!!
********
Ποιος δεν θα ήθελε π.χ. να μοιάζει των Φίλη, Στρατούλη, Σκουρλέτη, Βούτση κ.τ.λ. και να μη νιώθει «υπερήφανος» σαν…άντρας…!!!
********
Πεθάνετε «υπερήφανα» μορμολύκεια και Ιθαγενείς της Ναζιστοαριστερής λεπροκυβέρνησης Τσίπρα μέ μία «έντιμη πενία» πού αποτελεί ιδεολογική ταρίφα της Αριστεράς, όπως και η «μικρή αλλά έντιμη Ελλάς»...
         ----------------

59 σχόλια:

  1. τον αυτοκτονησε και αυτον η πολιτικη σας ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ..


    Υ.Γ.: καταρρεει η σκευωρια εναντιον της Χ.Α. θανασακη....κατα ριπας οι αθωωσεις των στελεχων μας..μετα την πτωση της κωλοπαραγκας σας,οι δικαστες κανουν αδεκαστα τη δουλεια τους..ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. H σημερινή κατάσταση στην Χώρα οφείλεται στα σαράντα χρόνια φαυλοκρατίας και ασύδοτης διασπάθισης του δημοσίου χρήματος από την Νδούλα και το κλεφτοπασόκ. Αυτοί έφεραν τους κομμουνιστές στην εξουσία.

      Διαγραφή
    2. H ηγεσία της φαύλης ΝΔ, πάνω στην απελπισία της, απεφάσισε να μεταβούν όλοι οι βουλευτές της στα νησιά για να υποδέχονται τους λάθρο που στέλνουν κατά χιλιάδες οι Τούρκοι.
      Αντικειμενικός σκοπός να τους εγγράψουν μέλη του κλεφτοκόμματος τους ελπίζοντας να αποκτήσουν ψηφοφόρους´.

      Διαγραφή
  2. σας ερχονται βαρια καποια λογια...δεν ειναι τιποτα ομως μπροστα στην ψυχολογια των δημιων του κομματος σας..ποσα αισχρα ειπωθηκαν κατα του γιωργου κ του μανου απο αθυροστομα κοπροσκυλα της νουδουλας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η αποθέωση της Ναζιστοσταλινικής βλακείας, της πλέμπας και τού μειονεκτικού κόμπλεξ από ανθρωποειδή περιττώματα πού ζούν στο βούρκο τους. Κρίμα, δεν φταίει κανείς πού γεννήθηκαν ελαττωματικά, μόνο η φύση και η γέννα τους. Βοήθεια κοινωνική και πρόνοια μόνο σε Ναζιστοσταλινικούς χώρους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε έχει κοιτάξει ψυχίαστρος; Ο αρχηγός σου ο Τόνυ Σαμαράκος έχει ήδη πάει.
      Ο παραληρηματικός σου λόγος φανερώνει ένδεια επιχειρημάτων.
      Αλλά τι να πεις. Να υπαστηρίξεις το εθνοπροδοτικό «έργο» του καραμανλικού κόμματος, που συναγωνίζεται στην κλεψιά με το δημιούργημα του κλεφτοΑνδρέα Παπανδρέου.

      Διαγραφή
  4. Και αυτην την αυτοκτονια ο σαμαροβενιζελος την χρεωνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Νδούλα, το γωστό προδοτικό κόμμα και όργανο των εγχωρίων και ξένων νταβατζήδων, παρέλαβε χρέος 180 δις το 2004 και παρέδοσε
      295 δις εντός πενταετίας.
      Που πήγαν τα δανεικά; Σε ποιες τσέπες κατέληξαν;Πάντως δεν τα έφαγε ο Βούδας της Ραφήνας αντί για σουβλάκια.

      Διαγραφή
  5. ο προχθεσινοs λιγουρηs και σημερινοs πλουσιοs πολιτικοs πριν απο 25 χρονια εσπρωχνε ενα αγροτικο χωριs μπαταρια....Γυριζονταs τα χωρια και τιs ρουγεs για να πουλησει στιs τοπικεs οργανωσειs κασετεs τηs τσιρλαs-πρεs για να παρει κανα φραγκο να φαει και τωρα μαs κανει ελεω των κοροιδων συνοδοιπορων και των χρηματοδοτων του τον μεγαλο οικωνωμωλωγωνε μπιζνεσμανεμανη ο πουλημενοs κολογλυφτηs ο βαμενοs κω...λοs του παπαδημου η φαρδεια κυλοτα με τον καθετηρα η ξευτιλισμενη βρωμοκοπρεια ο ερωτυλοs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗ ΠΟΥΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΩΠΡΕΠΙΑ ΤΗΣ ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΗ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΒΛΕΠΟΝΝΤΑΣ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗ ΠΗΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ ΑΘΗΝΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Η Π Α ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΜΙΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΤΗΝ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΙΔΕΑ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΝΑ οΜΟΝΟ ΛΥΠΑΜΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ ΛΕΝΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΚΡΑΤΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΛΑΘΙ -ΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΒΟΥΛΗ ΛΕΝΕ ΗΡΘΑΝ ΟΙΤΣΑΛΑΚΩΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΥΛΗ ΜΠΗΚΑΝ Η ΚΟΥΡΕΛΟΥ ΠΑΛΙΑΤΣΟΙ ΑΣΙΔΕΡΩΤΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΤΡΑΠΗ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ Ε ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ ΤΑ ΙΣΩΠΕΔΟΣΑΜΑΙ ΟΛΑ Η ΑΞΙΩΠΡΕΠΕΙΑ ΔΗΛ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΗ ΚΑΠΟΙΑ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΘΑ ΠΩ ΜΕ ΜΑΓΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗ ΔΕΚΤΗ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΙΠΕ ΠΡΩΤΑ ΥΠΕΡ ΠΙΣΤΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΔΟΣ Υ Γ ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΕ ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΕΜΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγράμματε! Καλύτερα μην γράφεις.
      Από κάτι ανόητους σαν και σένα επιβιώνει το καθεστώς της κλεπτοκρατίας και της προδοσίας.
      Η Πατρίς καταστρέφεται και συ βγαίνεις να υποστηρίξεις τους Σαμαροβενιζέλους και τους κομμουνιστές και φιλελέ του Ποταμιού.
      Γελοίο υποκείμενο θέλεις να μήν ακούγονται πατριωτικές γνώμες.

      Διαγραφή
  7. Πηγαίνετε τώρα σαν κακομούτσουνες και βρωμιάρες βιζιτες της δραχμής να υπογράψτε το μνημόνιο των 50 δις και άνω και τα μέτρα άνω των 12 δις, καί πέστε στα πόδια των τοκογλύφων της Ευρώπης "γονατιστοί στα τεσσερα" γιά να ανοίξουν οι Τράπεζες. Θα παρακαλάτε να γυρίσει ο Αντώνης με τον Βενιζέλο και τον Χαρδούβελη ξεφτιλισμένες βίζιτες της δραχμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. η ολγα ο συνοδοs τηs...και κλαμα ο κεραταs....παντωs η σοφια η τε κα να τζου προμηθευτηκε χαρτι υγειαs τυπωμενο με το απολυτηριο στρατου του αιβαλιωτη...ολο προτοτυπιεs ειναι ο αγραματοs ερωτυλοs τηs πολλαπληs χρησεωs δεν ειναι και ασχημο εδω που τα λεμε με τετοια κριση να σκουπιζειs τον κω...λον σου με χαρτι υγειαs τυπωμενο ειδικεs τιμεs για τουs τιs εχοντεs ακρατεια τσιρλα κτλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ.Ο ΛΑΟΣ ΜΟΝΟ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το ωραιο προφιλ του Τσιπρα με τα χαμογελα και τη ρητορικη του Ανδρεα Παπανδρεου ξελελασε τους Ελληνες που τον εμπιστευτηκαν σαν αντιμνημονιακο πρωθυπουργο.Με τα μνημονιακα ,καταστροφικα μετρα που φερνει στην Ελλαδα,θα γονατισει ακομη περισσοτερο τους Ελληνες πολιτες. Βαζοντας τα προεκλογικα βιντεο του Γαπ του Σαμαρα και του Τσιπρα διαπιστωνεις τα αμετρητα ψεμματα ολων τους προς το λαο.Ειναι ολοι τους τοσο ιδιοι με διαφορετικη μουρη και εμφανιση.Οι νεοδημοκρατες τελικα δεν χρειαζονται να ψαχνουν για νεο αρχηγο.Τον τσιπρα να κανουν και πολυ τους πεφτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ, ΠΑΣΟΚ,ΚΚΕ, ΠΟΤΑΜΙ,ΑΝΕΛ το εθνοκτόνο « δημοκρατικό τόξο».
      Οι Ανελίτες του Μπούλη προέρχονται από ΝΔ.
      Οι ποταμίτες ψηφοφόροι κυρίως από τα ρετιρέ του ΠΑΣΟΚ και ολίγον φιλελέ από την ΔΡΑΣΗ του Στ.Μάνου.

      Διαγραφή
  11. Γαυγιζε ουρλιαζε γκαριζε παπαδημοs παπαδημοs παπαδημοs ορκωμοσια 11πμ11/11/2011..
    Πληρωθηκαν 21/11/2011 SWAPS στην NomurA δισεκατομυρια ευρω ακουρευτα ο βρωμοπ...ουστοs η ξευτιλισμενη κυλοτα ο αρχιαπατεωναs ο βρωμιαρηs ο μασωνοs ο προδοτηs η βρωμοκοπρεια...
    Καλα ελεγε η συγχωρεμενη η Μαλβινα ΩΞΩ ΠΟΥ...ΣΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ.....ΟΥΣΤ ΠΟΥ....ΣΤΗ ΟΥΣΤ ΒΡΩΜΟΚΟΥΡΑΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τσίπρα καλως ήρθες στο κλαμπ των μνημονιακών, τού ρεαλισμού και της πραγματικότητας.Τέτοια κωλοτούμπα μνημονιακή από αριστερή αντιμνημονιακή κυβέρνηση παίρνει βραβείο Οσκαρ.
    Ανάσκελα, μπρούμυτα, δίχα και καθέτως αριστερά υπολείμματα του Σταλινισμού ούτε ο Γκορμπατσώφ στον Ρήγκαν δεν έκανε στη πτώση του κομμουνισμού Δήλωση του του εξευτελιστικού νόμου 105 υπογράψατε ανθρωπάκια γιά να μείνετε στη καπιταλιστική εξουσία. Ού στο διάολο δηλωσίες.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΣΙΠΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΟΓΕΡΜΑΝΟΥΣ .ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ.ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε Τσίπρα, τώρα πού έγινες και δεξιός φιλελεύθερος να βάλεις υποψηφιότητα να γίνεις διάδοχος του Σαμαρά στην αρχηγία της ΝΔ. Σού πάει "κουτί" και αυτός ο ρόλος ξευφτιλισμένε... "αριστερέ ηγέτη".!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Βρειτε ομοιοτητεs με τον Μαιο 06/05/2010
    περιστεροχεσμενουs ξευτιλισμενουs
    βρωμυλουs ελεεινουs
    τρυπιεs καποτεs
    σαπιεs κωλ...οτρυπιδεs
    κω..λουs ψωλ...οχυμενουs
    βοθρολυματα βρωμοκουραδεs
    αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα ΝΑΙ
    περιστεροχεσμενη κουραδα ΝΑΙ
    οι ξευτιλισμενεs κωλ....οτρυπιδεs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΟΡΘΟΞΟΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΤΗ Η ΕΚΛΗΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΝΗ ΤΑΦΗ ΚΑΝΙΚΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΕΚΑΝΕ Η Ο ΑΡΧΙΠΙΣΚΟΠΟΣ ΟΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗΣ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΠΩ ΜΑΣ ΛΕΙΠΗ ΟΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ ΜΙΑ ΟΛΟΝΥΧΤΙΑ ΠΡΙ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΕΙΠΑΤΕ ΩΡΑΙΑ ΙΔΕΑ ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΤΕ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΗΣΕΙΣ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΑΟ ΝΑ ΜΑΣΛΕΤΕ ΨΕΜΑΤΑ ΟΘΕΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΚΟΡΟΗΔΕΥΟΝΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτοκτόνησε εσύ και θα σου κάνουμε τέλεια κηδεία. Με δέκα gay μητροπολίτες και τον Κοπρώνυμο αρχιεπίσκοπο των λαθρομεταναστών.

      Διαγραφή
  17. ΕΝΑ ΣΩΜΑ-ΜΙΑ ΨΥΧΗ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΥΡΙΖΑ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΥΙΟΙ ΑΡΧΙΔΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. κατερρευσε κ το παραμυθακι που λεγατε,μαλακισμενο θανασακη,περι συγκυβερνησης ΤΣΥΡΙΧΑ-Χ.Α.....ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΡΑ!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τελείωσαν τα ψέμματα. Η αριστερη παρένθεση έγινε πράξη. Οι ανεπάγγελτοι πλήν όμως "επαγγελματίες" πατριώτες έγιναν μπάζα και σκουπίδια Η Δικαίωση Σαμαρά ειναι γεγονός και ήρθε πιό νωρίς από ότι προβλεπόταν,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην μιλας για ανεπαγγελτους. Σαμαράς,Καραμανλής,
      Μητσοτάκης, Κεφαλογιάννης, Καραγκούνης, Χατζηδάκης κλπ. Άπαντες ανεπάγγελτοι.

      Διαγραφή
    2. δεν τελειωσε κανενα ψεμα αρχιδομουνι θαναση.μην αυταπατασαι(εστω και τεχνηεντως,κωλοϋποκριτακο)οταν τελειωσουν τα ψεματα,πολυ απλα ΔΕΝ θα υπαρχετε...

      Διαγραφή
  20. Ξέρεις τι σημαίνει ΟΧΙ : Φτωχός και κερατάς.
    Πως λέμε:
    Φτωχός Σακελλαρίδης-Λαγός και άσχημος.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ξερειs τι σημαινει ΝΑΙ;;;;;Πωs λεμε δουλοs λαδωμενοs μασωνοs που...στηs αθωοs με βουλευμα
    Πλουσιοs με offshore αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα κεραταs ξεχαρβαλωμενοs μασωνοs προδοτηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Κερατούκλη" εκδηλώθηκες, σε στενεύουν στο κεφάλι πολύ ε, και δεν μπορείς να μη γράψεις τη Μπαρουφιά σου.Το δυστύχημα είναι ότι δεν περνάει ο πόνος ούτε με βαριά παυσίπονα. Άντε γιά καινούργια ξέχασε τα παλιά η ζωή είναι μπροστά άλλαξε κόμμα τώρα και θα δείς ότι όλα θα σού περάσουν. Πρέπει όμως να έχεις τελειώσει το Δημοτικό μην αναμασάς μόνο 15 λέξεις πού μπόρεσες να αποστηθίσεις και εκείνες ασύνταχτες και χωρίς νόημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. μηπωs σε λενε σουζη και η κωλ...οτρυ..πιδα σου σε τσουζει;;;;;;κερατουκλη το πηρε το μαστερ του πρωκτου η νανσυ;;;;κερατα βρυξελων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κερατούκλη αμέσως αναγνώρισες τον εαυτόν σου. Έχεις σαν Ναζιστοσταλινικός αυξημένο το αίσθημα της αυτοσυντήρησης όπως άλλωστε και όλα τα ζώα. Δυστυχώς γιά σένα τώρα με τις ζέστες έτσι όπως έχεις ξεμείνει η καταστασή σου θα χειροτερεύει. Άν και η πριπτωσή σου είναι αθεράπευτη...περαστικά σου.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΝΩΝΥΜΕ8.34 Η ΧΩΡΑ ΥΠΟΦΕΡΗ ΑΠΟ ΚΟΥΡΑΔΕΣ ΑΠΟ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΓΚΙΩΖΙΔΕΣ ΑΠΟ ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΚΗΦΙΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΠΑΡΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΑΡΕΣΗ ΕΓΩ ΕΚΛΑΨΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ ΕΣΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΨΩΦΗΣΗ ΗΓΙΔΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΔΕΝΕΧΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βικυ η μια και βικυ η αλλη τον που...τζον εχουν στο κεφαλι....αλλωστε το λεει και η επιστημη...
    η καυμενη η κατερινα τηs ελαχε καθετηραs αλλα περασε καλα ο γιατροs με τον θωμαιδη την ξεχαρβαλωσανε...το λαλουστατο χωνδρο παλουκαρι πριν την ομιλια του την παρακαλα να βαλει ενα αυγο δικορκο μιση ωρα στον πωπο τηs για το απαισιον του λαιμου αλλωστε ειναι γνωστο οτι ενα αυγο ημερησιωs αυξανει τιs φωνητικεs χορδεs καθ'οτι κοτα που να την βρει.....ετσι κι αλλιωs και κοτα νατανε παλι απο τον κω...λον τηs θα τοβγαζε...το λεγανε οι παλιοι σαν τα πρακτικα δεν εχει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. A,ρε κερατούκλη Ναζιστοσταλινιστή συφοριασμένος είσαι, τι να γίνει έτσι σε καταράστηκε η φύση. Οί άνθρωποι δεν μπορούν να σε βοηθήσουν, προφανώς ούτε και οι ομοϊδεάτες σου γιατι και αυτοί θα πάσχουν από την ίδια ασθένεια με σένα,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο κουραδοκεφτες τηλε μπουρδο πρωκτο πορδο κλανο προεδρας οπως λεει η παροιμια μπουλη ρουφα το αυγοπρωκτο σου τελικα τα πρωκτοαυγα της κατερινας κανουν θαύματα αρχισαν να μιλανε οι ΜΟΥγγοι. ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΚΩΛΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ...ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΣΠΙΤΑ ΣΑΣ ΑΣΥΣΤΟΛΩΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΒΟΥΛΗ ΓΕΜΙΣΕ ΜΕ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΚΛΟΟΥΝ.Η ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΕΙΝΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ.Η ΜΟΔΑ ΟΜΩΣ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΠΟΤΕ.ΤΣΙΠΡΟΔΕΞΙΟΙ ΕΡΧΕΤΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ.."ΜΗ ΕΓΕΡΘΗΤΩ".! ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ-ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΑΚΑΠΝΟ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΤΟΧΕΙΣ ΝΙΩΣΕΙ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΣΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ.. ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Βρειτε και κερδιστε πλουσια δωρα!!!!!!
    α)Τηλε μπουρδο κλανο πορδο πρωκτοs 10 γραμματα
    β)Τηλε γκουφηs γιωτομπαλινο τρομπαs φεγγαροπροσωπο φυγοστρατη αστρατευτη κυλοτα πλαστογραφοs 10 γραμματα
    γ)Τηλε τσιριχτρουλα πορδιτσα βαψωελιου 10 γραμματα
    δ) Τηλε ρουφωs λουλουκοs η μυγαs τσιρλαs 10 γραμματα
    ε) Τοτοs η κλαψωμ..ουνα βροχοπουλου 9 γραμματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μπράβο κύριε Κλανιδιάρη, πέρασες τη πρώτη Δημοτικού, άντε με το καλό και το απολυτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. κλαψωμ...ουνα κλαψωμ...ουνα κλαψωμ...ουνα μηπωs ειναι ο τοτοs του επικρατειαs;;;;;;το λαμογιο ο κωλωγλυφτηs;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Κύριε "Κλανιδιάρη" κυλήσου όπως τα γουρούνια στο βούρκο σου...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. λουλουκοs....η μυγα στο εμφιαλωμενο του τοκογλυφου καραμπερη ο ρουφιανοs του κομματοs και νυν παρουσιαστηs στο κλασεαρτ πορδη ο κωλωγλυφτηs ρουφιανογουρουνοs ειναι;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. μηπωs ειναι oλοι και ολεs στο klaseartxeseartmpoyrdes;;;;;;;;
    οπωs λεει και η παροιμια
    που...στηs τον που...στη αγαπα
    που...τανα την που...τανα
    και κεραταs τον κερατα
    τρεχει και τον γυρευει.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΠΟΥΤΑΝΟΣΠΕΡΜΑ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ.ΓΛΕΙΨΕ ΜΕ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ ΣΟΥ ΤΗΝ ΣΚΑΤΩΜΕΝΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ ΜΑΣΩΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΠΟΥΤΑΝΑΣ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ ΑΝΤΟΥΑΝ ΜΠΕΝ ΧΙΡΑΜ ΣΑΜΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ο κω...λοs τηs μαιμουs αστρατευτη φυγοστρατη κυλοτα πλαστογραφοs ειναι η κοντοχωντρη αλοιθωρη βρωμοκουραδα ο εκπροσωποs του κω...λου εγινε και βουλευτηs ;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΑΚΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΚΑΡΑ 7.46.-4.25 2.04 6.25 ΕΙΣΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΑΛΕΣΗ ΟΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΓΡΑΨΗΣ ΤΗ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ Ο ΜΥΛΟΝΟΠΟΥΛΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ΞΕΡΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΦΗΣ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΣΑΙ ΚΟΛΗΜΕΝΟΣ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΜΥΛΟΝΠΟΥΛΟ ΤΟΥ ΤΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΛΛΑ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΜΑΣ ΤΑ ΖΑΛΙΣΕ ΜΕ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΛ ΕΦΩΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΡΕ ΑΝΤΕ ΣΑΛΤΑ ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΛΑΝΙΑΡΗ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ..ΠΟΝΤΙΚΟΚΟΥΡΑΔΟ.ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΝΤΩΝ,ΝΑΙ. ΒΛΑΚΑ ΣΚΑΤΟΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ..ΣΚΑΤΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΚΩΛΟΠΡΟΔΟΤΕΣ

      Διαγραφή
    2. ΟΥΓΚΑΚΑΜΠΟΥΜ ΚΟΥΓΚΙ ΓΚΑΠΑΓΚΟΥΜ ΜΠΙΡΛΙΝΓΚΑΓΚΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΟΥΓΚΙΓΚΙ ΑΟΥΓΚΙΓΚΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΤΡΙΑΛΑΡΙΛΑΡΟΟΟΟΟΟΟΟ

      Διαγραφή
  43. Που ειναι τα κλεμενα 2.000.000 εκ ευρω 680.000.000 εξακοσια ογδοντα εκατομυρια δραχμεs του Ελληνικου Λαου που ειναι ποιοι βρωμοπ....ουστοι λαμογια απατεωνεs ξευτιλισμενοι κλεφτεs τα κλεψανε;;;;;απο το ΙΩΝ ΔΡΑΓΟΥΜΗΣ οι βρωμοκυλοτεs φερτε ρε παλιοπ...ουστοι παλιομ....πινεδεs ελεεινοι ξευτιλισμενοι κλεφτεs βρωμιαρηδεs βρωμοκουραδεs πισω τα κλεμενα χρηματα του Ελληνικου Λαου ξεπατωμενοι θρασυδειλοι κλεφτεs φερτε πισω τα κλεμενα που....στηδεs προδοτεs!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. hellasorthodoxy.gr 20/06/2010 Aπειλεs ανωνυμοs 9.38 πμ
    Μικρε ειπαμε να αφησειs τον καρατζαφερη ησυχο εκτοs αν δεν αγαπαs την σωματικη σου ακεραιοτητα!!!!
    η αργυρουλα η νευρικια κωλ...οτρυ..πιδα ο που...στηs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ταααρααααααραραραρραραρααμμμμμμμμμμμ μμμμμμ μμμμμ ταααααρραααααααααααμμμμμμαααα σαααααααααλααααα μαλεεεεεεκουυυυμμ μαλεεεεκουμμμ σσαλα..........ασπαλαθρεεζιο ασσσσ ασσσσσ ασσσσσ ασσσσσσσσσσσσσ τττττττττττ ααααααααρρααραραραραραραραρααρρραραραρραραραραραρραραραραραραραρρραρραρραραραραραραρ παρα ρα ραριιιιιιιι ραροοοοοοοοοοοοοοοοοοο η κυρα μας ηηηηη μαριωωωωωωωωωωωωωωωωω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
    ΜΗΝΥΜΑ ΜΕΪΜΑΡΑΚΗ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ: "ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΩΡΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ,ΒΑΖΟΥΜΕ ΠΛΑΤΗ"

    ΜΗΝΥΜΑ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΥ ΑΠΟ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ:¨ΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΄ΔΩ,ΘΕΛΟΥΝΕ ΚΩΛΟ¨

    ΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΚΑΙ ΚΑΒΑΛΗΣΑΝ ΤΟ ΚΑΛΑΜ ΕΕΕΕΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΦΩΦΑΚΙ ΜΑΖΙ ΣΤΟ ΘΕΙΟ ΙΟΥΔΚΕΡ!!! ΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. η κ.του Φαληρου με κωλ...οτρυπιδα παλαιου ταλιρου..
    ο πυτζαμηs με το μουσι τον που..τσον ερουφα σαν σουσι...ειs το μεσον ο σκ@τοπρωκτοαυγορουφηχτηs ο βαμενοs κω...λοs...ειs την αλλη ακρη ο αγριοπ..ουστοs μητρουλιαs o τσιμπουκορουλιαs νασου η που...στρα φαλακρη κερκυραια που δια την που...τσαν μιλα ωραια ειναι και η αιγυπτια η στριπτητζου που μολιs ακουσει για την που...τσαν κραζει που που που;;;;;;




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. το περιμενουν πωs και πωs τα αλοιθωρο γιανακη
    την που...τσαν τουs να βαλουνε και ειs αυτον λιγακι
    σε αυτο το πωπουδακι...
    η συμμετοχη εχει ξεπερασει το αναμενομενο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή