Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

ΑΥΤΑ ΤΑ «ΣΤΕΛΕΧΗ» ΠΟΥ ΕΒΡΙΖΑΝ ΤΗΝ Ν.Δ. και ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΑΝ «ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ» ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ (ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΣΕ ΟΛΑ), ΘΑ ΗΓΗΘΟΥΝ ΤΩΡΑ, ΜΕ ΛΑΪΤ ΠΡΟΦΙΛ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ…ΣΩΣΟΥΝ…;;;

ΜΑ, ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΔΕΝ ΕΣΤΕΛΝΑΝ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΤΗΝ «ΑΓΚΑΛΙΑ» ΤΟΥ… ΤΣΙΠΡΑ…;;;

Άχρηστοι, παιδιά του κομματικού σωλήνα, παντελώς αποτυχημένοι οσάκις ανέλαβαν κυβερνητικές θέσεις, δειλοί, ριψάσπιδες πού ουδέποτε στήριξαν την  κυβερνητική  πολιτική και κρυβόντουσαν  τεμπελιάζοντας όπως τα οικοκοπρόσκυλα στα πούπουλα του κρεβατιού τους, αυτοπροβάλλονται  σήμερα ως επίδοξοι διάδοχοι ενός Σαμαρά, για να «σώσουν» την… Ν.Δ …!!!

Το κόμμα αυτό στην μεταπολιτευτική 40ετή θητεία του μόνο δύο ηγέτες ανέδειξε.
********
Τον ιδρυτή του Κωνσταντίνο Καραμανλή, πού ομαλά και αναίμακτα μας οδήγησε στη δημοκρατία και μας έβαλε με αποκλειστικά το δικό κύρος και διεθνή εμβέλεια στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και τον Αντώνη Σαμαρά , πού στην κρισιμότερη μεταπολεμική περίοδο ανέλαβε να κρατήσει τη Χώρα στο ευρώ και από τη πτώχευση μέσα σε 2 χρόνια να φέρει την ανάπτυξη και αν σήμερα ήταν Πρωθυπουργός ήδη από το τέλος Φεβρουαρίου θα είμαστε χωρίς μνημόνιο και με την Ευρωπαϊκή γραμμή στήριξης θα είχαμε βγεί στην ελεύθερη αγορά.
Τη πορεία στην ανάπτυξη την ανέκοψαν:
********
*--Η «σοφία του λαού μας με το αλάνθαστο πολιτικό του ένστικτο»…
*--Ο Τσίπρας και η κομματική «λεχριτοκομπανία» του, πού υποσχέθηκαν τα πάντα στους πάντες εκμεταλλευόμενοι  την «πανθομολογούμενη σοφία και το αλάνθαστο πολιτικό ένστικτο του λαού μας».
********
*-- Κομματικά στελέχη της Ν.Δ., πού έβγαιναν –μετά από δύο χρόνια λούφα—να αντιτίθενται στη πολιτική Σαμαρά για την θεωρία των «δύο άκρων», αποενοχοποιώντας τον Συριζα και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου βγαίνοντας στα τηλεοπτικά παράθυρα να καταγγέλουν σαν «εξαπτέρυγα» του Σύριζα, ως…. τρομοκρατία  τη προεκλογική την προεκλογική καμπάνια (πού επαληθεύτηκε πλήρως ΕΔΩ: https://www.youtube.com/watch?v=gGMrc2Xz02s), του κόμματος της ΝΔ, πού οι ίδιοι ήσαν υποψήφιοι…!!!
********
Θυμηθείτε Ντόρα, Δένδια, Στυλιανίδη, Κυριάκο, και λοιπές δυνάμεις του μεσαίου χώρου πού οραματίστκε ο Λούλης και εφάρμοσε ο Αρούλης, επί Κωστάκη Καραμανλή.
********
Αν είχαν φιλότιμο και στοιχειώδη (όχι πολιτική, δεν ζητάει κανείς από κανένα κάτι πού στερείται) αλλά «ατομική» αξιοπρέπεια δεν θα έπρεπε σήμερα πού επαληθέυτηκαν απ’ άκρου εις άκρον οι  προεκλογικές προβλέψεις της καμπάνιας της ΝΔ, να ζητήσουν δημόσια συγνώμη από τον Άδωνι Γεωργιάδη, τον Μάκη Βορίδη , την κόρη του «Πατριάρχη» της δημοσιογραφίας την Σοφία Βούλτεψη, τους οποίους συνταυτιζόμενοι πλήρως με τον Τσιπροσυριζαίϊκο εσμό , κατήγγελαν ως…τρομοκράτες …;;;
********
Φιλότιμο προς αυτή τη κατεύθυνση μόνο ο Παπαμιμίκος επέδειξε, οί άλλοι ντρέπονται  και απασχολούνται μόνο να σώσουν ως Αρχηγοί,  μιάς δήθεν έντιμης- συναινετικής- Λούλικης- αλλά μικρής  παράταξης.
********
Σκέφτεται κανείς σήμερα αν το 2010 ο Σαμαράς συμφωνούσε με την Ντόρα στη ψήφιση του μνημονίου του Γιωργάκη, πού θα ήταν σήμερα εκλογικά η Ν.Δ.;;;
********
Τώρα με την Ντόρα τού  2,5% και τα πάσης φύσεως γλυκανάλατα Ντοράκια θα πορευθεί στην νίκη η παράταξη.;;; 
********
Και σε τι θα διαφέρει από τον αυθεντικό μεσσαιοχωρίτη Σταύρο Θεοδωράκη του Ποταμιού…;;;
********
Βαγγέλη, μη ζηλώσεις τη δόξα της Μητσοτακέϊκης τακτικής  και σε δούμε να «συνωστίζεσαι» σε αυτή τη πολιτική όσο θα είσαι πρόεδρος.
*********
Το μέγα θέμα της ιδεολογίας της παράταξης  θα πρέπει να είναι κυρίαρχο στις εσωκομματικές εκλογές.
********
Ευτυχώς η ΝΔ απέκτησε χάρις στον Σαμαρά άριστους εκπροσώπους  και μεγάλους αγωνιστές άξιους να την εκπροσωπήσουν και να γίνει κυρίαρχος στην Ελλάδα όπως και τα ομογενή κόμματα στην Ευρώπη.
*********
Το παραμύθι  των άχρηστων πού κρύβονται πίσω από τις καταστατικές αρχές του 1974 επί Κωνσταντίνου    Καραμανλή , (πού αμφισβήτησε τότε ο Μεϊμαράκης με την «κίνηση της Βόλβης», και τον διέγραψε αυθωρεί ο Εθνάρχης) , δεν μπορεί  ισχύει σήμερα μετά από…40 χρόνια…!!!
*********
Ε, ΟΧΙ…
Βασική αρχή του δικαίου είναι:
********
«Οι νόμοι προσαρμόζονται στις εκάστοτε κοινωνικές ανάγκες και ΌΧΙ οι κοινωνικές ανάγκες στους νόμους»…
********
Για αυτό και οι νόμοι αναπροσαρμόζονται, τα Συντάγματα αναθεωρούνται, οι πολιτικές επικαιροποιούνται, πόσο μάλλον τα καταστατικά και οι ιδεολογικές αρχές των κομμάτων, όταν μάλιστα οι κοινωνίες εξελίσσονται  με γεωμετρική πρόοδο  και οι σύγχρονες ανάγκες της είναι επιτακτικές και εντελώς διαφορετικές από πενταετία σε πενταετία…
********
Τώρα αν κάποια τεμπελιάζοντα μισθοφορικά κοματόσκυλα του παρελθόντος έχασαν τον ύπνο τους με την ανανέωση συγκροτημένων και δυναμικών στελεχών από τον Σαμαρά με τεράστια απήχηση στη βάση της ΝΔ, πού τους εκλέγει πρώτους στις εκλογικές αναμετρήσεις, ας αναμετρηθούν μαζί τους στη εκλογική βάση το συντομότερο δυνατό  ή καλύτερα ΕΔΩ και ΤΩΡΑ..!!!
            ----------------------

11 σχόλια:

  1. O Σαμαράς καλά θα κάνει να συνασπισθεί με όλα τα καλά παιδιά που αναφέρετε για το καλό της μεγάλης δημοκρατικιάς παράταξης , ιδρυτής της οποίας υπήρξε ο εκ Πρώτης Σερρών χωριάταρος μπιπ Καραμανλής και ξανά μπιμπ.
    Αδέλφια, ξαδέλφια, ανήψια,κουμπάροι και λοιπά μέλη της νδουλίτικης συμμορίας, η ιδεολογική πλατφόρμα είναι ίδια για όλους μας, κλεβουμε ασυστόλως τους Έλληνες και μεγαλώνουμε τους λογαριασμούς μας εις τας Ελβετίας. Το Πασοκ, άλλωστε, καλύτερο ήταν; Ε,ε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ..τωρα που θα αναλαβει η ντοριτα τον μαρτιο,σε βλεπω να πουλας κουλουρια στο λιμανι καραγκιοζακι μυλωνοπουστα....πουστακο γαμημενο σαμαροσκυλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΕΔΡΕ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ -ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΞΕΡΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΗΝ ΓΙΝΗ ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΥΤΙΛΑΣ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕΛΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΤΑ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΓΡΑΦΕ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΩΡΓΑΝΟΜΕΝΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΣΚΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΚΟ ΤΗΣ ΝΔ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΜΠΕΛΙΔΕΣ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΣΩΤΗΡΕΣ ΑΝΟΙΞΑΤΕ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΠΕΣΑΤΕ ΜΕΣΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΕΜΦΙΑ ΑΛΛΟΣΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΝΑΖΗΣΗ ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΝΤΑΞΙΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΠΙΔΟΜΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΕΒΑΖΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΚΑΤΕΒΑΖΑΝ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΧΑΛΑΓΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ -ΕΙΠΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΣ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΕΚΑΤΟ ΤΗΛ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΗΣ ΜΑΝΑΣ Ο ΚΩΣΤΑΣ Ο ΜΠΟΥΡΑΣ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΠΙ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΗ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΗ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΠΗΡΕ ΤΗΛ- ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΘΑΔΩΣΗ ΤΟ ΚΑΤΟΣΤΑΡΙΚΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΧΝΗ ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΡΩΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΘΑΝΑΣΗ ΜΥΛΩΝΟΠΟΥΛΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΑΝΑΛΙΤΙΚΑ ΠΩΣ ΤΟΝ ΔΙΕΓΡΑΨΕ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΑΠΛΑ ΛΕΣ ΒΟΛΒΗ ΛΕΣ ΡΕ ΘΑΝΑΣΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΟΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΜΑΣ ΜΑΣ ΑΡΕΣΗ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΑΣ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΓΑΝΩΣΗ ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΘΗ ΘΑ ΩΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕΑΠΟΖΗΜΙΟΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΗΛ/ΝΟ ΜΟΥ ΤΗ ΩΡΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ 30ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Eδώ Βαγγέλας. Εδώ Βαγγέλας, ο πρόεδρας του πιο διεφθαρμένου κόμματος, καλέ! Είμαι αυτός με το παχύ μουστάκι και όλο νάζι βαρύμαγκας.
    Πρόσεξε Μακαρίτη μη ξαναγράψεις τίποτας εναντίον μου γιατί θα σε κάνω πραγματικό μακαρίτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Χρυσαύγουλα τού βούρκου , εσείς περιοριστείτε στο 5% από το 14% πού σας πήδηξε ο Σαμαράς έχοντας τη μαγκιά να σας χώσει φυλακή για την εγκληματική σας οργάνωση και βγάλτε το σκασμό ν[γιά να τον βρίζετε.
    Με Ελ-λαδέμπορους προστάτες των Πακιστανών, με πορτιέρηδες, παρκαδόρους και κάθε φυλής αγράμματους ανίκανους σαν άντρες,, κάθε είδους Ναζιστιάρηδες, και Κασιδιάρηδες πού βρωμάνε τα χνώτα τους όταν μιλάνε αλίμονο, απαγορεύεται να μιλάνε για Πατρίδα και πολιτική.Πού τη μάθανε οι κερατάδες του κερατά.;.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nουδουλίτικο κάθαρμα, ο Σαμαράς είναι ένας προδότης του έθνους. Πήγε στη συναγωγή της Θεσσαλονίκης μαζί με τον Βενιζέλο και απειλούσε τη ζωή των Ελλήνων πατριωτών. Πέρασε τον εβραιονόμο περί «ρατσισμού και αντισημιτισμού» ώστε οι Εβραίοι απερίσπαστοι να πίνουν το αίμα των Ελλήνων και να μεταφέρουν χιλιάδες αφροασιάτες σε Ελλάδα και λοιπή Ευρώπη με σκοπό να καταστρέψουν τους λευκούς λαούς.

      Διαγραφή
  6. Ντιμπει....
    βαγελαs ο Μπροσταντζαs (καρουζοs)
    καρατζακουραδαs ο Νονοs (οφσοροδοξη κυλοτα)
    προσεχωs χαχαχαχαχεχεχεχεχοχοχοχοχιχιχιχιχι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πάρε ρε, παρέα και αγκαλίτσα το Λαγό και πηγαίνετε γιά ύπνο, μπας και δείτε χρά στα σκέλια σας, γιατί διαφορετικά είσαστε "μη εγέρθητω".! Με τον καρατζακουράδα τα ίδια και χειρότεροι είσαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εμένα με ενδιαφέρει η Ελλάδα. Πάμε για δραχμή και ο Βαγγέλης δεν κάνει αντιπολίτευση. Η άποψη μου είναι ότι η ΝΔ πάει πολύ χειρότερα από την εποχή Σαμαρά. Χάνεις 4 μονάδες ενώ έχουμε γίνει μη Ευρωπαϊκή χώρα;; ; Αυτοί οι άνθρωποι είναι κόκκινο πανί για το κόσμο, ήδη από το 2009. Μετά το Χατζηδάκη εμφανίστηκε και ο Στυλιανίδης υπέρ μιας κυβέρνησης εθνικής ενότητας. Παρακαλάνε το Τσίπρα για κανένα υπουργείο. Μέχρι εκεί πάει η αγωνιστικότητα τους ενάντια σε μια κυβέρνηση που απέτυχε νωρίς. Αντίθετα έκαναν λυσσώδη εσωκομματικό πόλεμο εναντίον του Σαμαρά.
    Πάνε για άγρια ήττα το Νοέμβριο.
    Όσο αναφορά το Ποτάμι διαφέρει από τους μεσαιοχωρίτες σε 2 πράγματα.
    1. τα στελέχη του είναι φρέσκα και δεν έχουν προκαλέσει το κόσμο όπως έκαναν διάφοροι πρώην υπουργοί.
    2. επικαρπώνεται κάτι από τη φθορά του ΣΥΡΙΖΑ.
    Διώξτε τα τζάκια, διότι όσο αυτά είναι στη πρώτη γραμμή ο Τσίπρας δεν χάνει.
    Και φτιάξτε μια ΟΝΝΕΔ που να έχει επιρροή στη κοινωνία, και όχι να λειτουργεί ως εσωκομματικό εργαλείο της Ντόρας και του Στυλιανίδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΠΟ ΤΟ 1821 ΕΧΟΥΜΕ ΕΠΤΑ ΜΕΓΑΛΕΣ ΧΡΕΩΚΟΠΙΕΣ ΗΑ ΠΑΡΑΤΑΞΙ ΤΗΣ ΝΔ ΕΧΕΙ ΣΩΣΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΕΟΚΟΠΕΙΑ ΟΠΩΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΔΟΤΟΣ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗΣ ΕΙΔΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΗΧΩΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΥΝΔΙΝΕΥΗ Η ΧΩΡΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΗΣ ΕΣΥ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΗΣ ΤΗ ΛΕΞΙ ΠΟΛΥΤΕΧΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΛΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΚΑΛΗΧΤΑ ΠΡΟΕΔΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ....ΓΙΑ ΨΑΧΤΗΤΕ ΛΙΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή