Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΤΣΙΠΡΑΣ-ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ, ΟΙ ΔΥΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΝΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ «ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΡΑΣ» και «ΚΑΣΚΑΝΤΕΡ»ΤΗΣ…ΔΡΑΧΜΗΣ…!!!

ΣΙΓΑ, ΜΗ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΠΡΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΗΣ ΔΡΑΧΜΗΣ» ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΕ Ο ΚΛΟΟΥΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΣΤΟ… ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ…!!!

Τι παριστάνει με «βλαχοκουτοπονηριές» ο Τσίπρας και η «λεχριτοκομπανία» του Μαξίμου,  ότι δήθεν και (τάχα μου-- τάχα μου),  δεν γνώριζε για το «πραξικόπημα της δραχμής», πού με ιδεολογική πίστη και προσήλωση ετοίμαζε ο κλόουν Βαρουφάκης και το επιτελείο του στο Υπουργείο Οικονομικών…

Όταν ο ίδιος έλεγε ότι «οι αγορές θα χορεύουν πεντοζάλη» τι εννοούσε, αυτό δεν ήταν το εκβιαστικό του σχέδιο , η έξοδος της Ελλάδος  από το ευρώ πού θα έφερνε και την πτώση του ευρώ και την… διάλυση της ευρωζώνης…;;;
********
Ό ίδιος δεν έλεγε ότι το ευρώ δεν είναι…φετίχ…;;;
********
Ο ίδιος δεν ήξερε τι πρέσβευαν ο Λαφαζάνης και οι 30 Βουλευτές- «μουλάδες» του, πού ήσαν προσηλωμένοι στη δραχμή.;;;
********
Ό ίδιος  δεν πήγε στη Κίνα-Ρωσία για να εξοικονομήσει 10 δις$,  τελείως απαραίτητα για να προετοιμασθεί για την δραχμή, και όταν του τα αρνήθηκαν με την ουρά στα σκέλια  τότε «γονατιστός στα τέσσερα», υπέγραψε το επαχθέστερο μνημόνιο στην ιστορία του Ελληνικού κράτους.;;;
********
Ο ίδιος δεν έστειλε ένα εξαδελφό του πού διόρισε στο Υπ. Εξωτερικών στο Ιραν επίσης  για χρηματοδότηση  των 10 δις$ και του τα αρνήθηκαν, κάνοντας την μεγαλύτερη βλακεία πού προδίδει  Εθνική εγκληματική άγνοια και παιδική αφέλεια, αφού δεν γνώριζε  ότι το Ιραν πλέον συμπλέει με τις ΗΠΑ.
********
Δεν υπάρχει μεγαλύτερος εξευτελισμός για ένα Πρωθυπουργό (Τσίπρας) να δικαιολογείται ότι το «πραξικόπημα  της δραχμής», πού τού  ετοίμαζε ο Βαρουφάκης και εξελισσόταν κάτω από τη μύτη του δεν το… γνώριζε.
********
Τι στην ευχή, τέτοια εγκληματική άγνοια, να εμφανίζεται ως ανίδεος, πνευματικά ανάπηρος και ανίκανος  να γνωρίζει τι γίνεται στο σημσντικότερο Υπουργείο από ένα Υπουργό τον οποίον ό ίδιος  επέλεξε  και ο ίδιος  επέβαλε ως Βουλευτή του Συριζα και επι πλέον στήριζε μέχρι τελευταίας στιγμής , στη σφαίρα της παραψυχολογίας  σηματοδοτεί  «μωρό»…παιδί…!!!
********
Γνώριζε και είναι  ο ηθικός αυτουργός  του «πραξικοπήματος της δραχμής»  και συνάμα ο απόλυτος φυσικός αυτουργός  μαζί με τον Βαρουφάκη, αφού χωρίς την δική του εντολή δεν μπορούσε ποτέ το «πρξικόπημα της δραχμής»  να εξελιχθεί από τον Βαρουφάκη και να γίνει …πράξη…!!! 
********
Αλλά αυτά είναι θέματα Ποινικής Δικαιοσύνης  και είναι ευκολότερο από κάθε άλλη φορά  να εκδικασθούν με ακροατήριο στις αίθουσες  των Εθνικών κακουργημάτων….
                     ------------------------

14 σχόλια:

  1. Λεχριτοκομπανία δεν είναι μόνο οι νυν κομμουνιστές ένοικοι του Μαξίμου αλλά και οι προηγούμενοι. Λέγεμαι ΣαμαροΒενιζέλο, Λαζαρίδη, Μουρούτη, Σταμάτη, Μητσοτάκη,Μπακογιάννη, Βαρβιτσιώτη.
    Ρε γελοίοι εγκαλείτε τους Τσιπροκαμμένους γιατί δεν υπέγραψαν το μνημόνιο πριν έξι μήνες , αυτό δηλαδή που θα κάνατε εσείς.
    Τους οικτίρετε γιατί κυβερνούν στα τέσσερα δηλαδή σαν και σας. Ο πρωκτός σας ακόμα πονάει.
    Γιατί είμαστε σαν λαός σε αυτήν τη κατάσταση; Διότι επί σαράντα χρόνια Νδούλα και κλεφτοπασόκ τη βοηθεία των κατσαπλιάδων του ΚΚΕ κλέβατε και χρεώνατε τον Ελληνικό Λαό.
    Ουστ κλέφτες, καταχραστές του δημοσίου, που μιλάτε κι΄αποπάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Λεχριτοκομπανία" είναι όσοι δεν έχουν χαρακτηριστικά Ελλήνων, προσποιούνται τους Έλληνες ανήκουν σε κάτι περίεργες φυλές και νομάδες περιφεριακού χαρακτήρα είναι κακάσχημοι είναι άπλυτοι και βρωμιαραίοι ανήκουν στα άκρα, Χ.Α.-Συριζα, αρνούνται να ενταχθούν στην κοινωνία διότι είναι απροσάρμοστοι στο νέο ζούν σε βούρκο είναι αγράμματοι, κομπλεξικοί άχρηστοι τελείως ανίκανοι να εκπληρώσουν και τα αντρικά τους καθήκοντα (μη εγέρθητω) με συνέπεια να μισούν τούς συνανθρώπους τους και το μίσος πού τους διδάσκουν οι "μουλάδες τους", να τον κάνουν ιδεολογία του πατριωτισμού να μιλάνε περί κλεφτων και άλλων ασυναρτήτων γιά να νομίζουν και να αυτοπαραμυθιάζονται ότι για τα μαύρα χάλια τους και τον βούρκο πού ζούνε δεν φταίνε οι ίδιοι αλλά τά... κόμματα...!!!
    Καί ελπίζουν τα ζώα (όπως και οι Τζιχαντιστές με τον Μωάμεθ), ότι θα τους σώσουν οι Μουλάδες Τσίπρας ή ακόμη και ο...Μιχαλολιάκος.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τροπολογια τηs τελευταιαs στιγμηs την οποια υπογραφουν ο υπουργοs Εσωτερικων και Διοικητικηs Ανασυγκροτησηs Νικοs Βουτσηs και ο αναπληρωτηs υπουργοs διοικητικηs μεταρυθμισηs Γ.Κατρουγκαλοs φαινεται να''ευεργετειαποκλειστικα τον λαικω ωρθωδωξο σειναγαιρμω 'του γιωργου καρατζαφερη και αυτο διοτι οπωs γραφει προσεκτικα ''ο συντακτηs''τηs σχετικηs τροπολογιαs''(88/35-27.04.2015'-τροποποιηση διαταξεων του ν.3023/2002 οπωs ισχυει οσον αφορα στην κρατικη χρηματοδοτηση!!!!!!!!!!!'ΚλεφτροΙουδαιολαγουδοκομπανια''
    μουλαραs
    γελωτοποιοs
    ξευτιλισμενη κυλοτα
    γαιδουροκουβαλητηs
    o κω..λοs του παπαδημου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tα ωραία κατά Σαμαρά και ΝΔ ελληνικά χαρακτηριστικά: Ατέντονγκουμπο, Σχορτσιανιτης, Ματιάμπα, η νέγρα υποψήφια της νδ στις τελευταίας εκλογές, η επίσης υποψήφια γύφτισα Χαλιλιλοπούλου, ο Ιζουάλα Πίου Πίου. Α, βάλτε και μερικούς Κινέζους και Μπαγκλαντέζους για ποικιλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δίχως να συμπαθώ τους Μητσοτάκηδες, το Λαζαρίδη, το Σταμάτη, το Καραμανλή, το Μειμαράκη, το Βαρβιτσιώτη και το Μουρούτη κλπ δεν νομίζω ότι είναι λύση η ΧΑ.
    Λύση θα ήταν μια παράταξη χωρίς τα παραδοσιακά τζάκια της ΝΔ. Και αρκετά φρούτα του κομματικού της σωλήνα. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ έχουν τεράστια ευθύνη για το πως φτάσαμε εδώ. Και δεν απορώ που υπάρχει δυσπιστία όσο δεν πάει άλλο για το πολιτικό προσωπικό της ΝΔ. Αν η ΝΔ διώξει τις πολιτικές δυναστείες, έχει ελπίδα να την ακούσουν κάποιοι.
    Με επαναφορές τύπου Βουλγαράκη, ο Τσίπρας θα αλωνίζει για 4ετίες. Όσο και να με εκνευρίζει ο Τσίπρας,
    κόμμα με δυναστείες και Βουλγαράκηδες δεν μπορώ να το ψηφίσω. Θα τρελαθούν στη χαρά οι αγανακτισμένοι πρώην νεοδημοκράτες αν δουν το Βουλγαράκη.... Ή αλλάζουν ή ... υπάρχει και ο Φραγκούλης Φράγκος.
    Υστερόγραφο - αν δεν φοβόμουν για δραχμή, δεν θα έδινα δεκάρα για τα εσωκομματικά της ΝΔ.όμως κάποια στιγμή πρέπει να υπάρξει και μια αντιπολίτευση για χάρη του Ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ 8.33 σκέπτεσαι για το μέλλον στα πλαίσια της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας. Το πρόβλημα είναι το ίδιο το ξενόφερτο καθεστώς που οδηγεί με την ανεπάρκεια του σε καταστροφικά φαινόμενα σαν αυτό που βιώνει τώρα το Έθνος.
      Ας κυβερνά μια οικογένεια για αιώνες αρκεί η Ελλάς να είναι δυνατή και ευημερούσα!
      Δεν είναι θέμα προσώπων, με αυτό το φαύλο καθεστώς μόνο καθάρματα θα επιπλέουν στο πολιτικό σκηνικό.

      Διαγραφή
  6. και οι νεοδημοκράτες να μην θυμίζουν αυτούς που μιλάνε για ... Αρίστους... Πασοκ και ΝΔ και τα έκαναν π..τάνα.
    η ΧΑ και ο Τσίπρας οφείλονται σε αυτούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ουδεν Κρυπτον υπο τον ηλιο Ολα εδω πληρωνονται αποτην τριτη μοιραζουν καρτα-αληλεγγυης κανενας ελληνας δεν μπορει να την παρη το οικογενιακο εισοδημα τεσσαρων ατομων 4*500 το χρονο παιζουν ολοι μα ολοι ενα βρομικο παιχνιδη εις βαρος της Ελλαδας πρεπει να πανε μερικοι ΓΑΠ ΒΑΡΟΥΦ ΑΛΕΞΗΣ Για εσχατη προδοσια Αλεξη Ειπες δεν μετανιωνης για την διαπραγματευσι Στη βουλη α Αλεξη υπερηφανη διαπραγματευσι
    Ενω εσεις ειστε γες μεν Μειμαρακη ακουσες δεν σε στενοχωρησε κανεις Αλεξη ο βαγγελης εγινε προεδρος ασχολειται με τον ΙΩΑΝΝΙΔΗ Που εφσγε το Σαμαρα Μου λενε εκλεισε δευτερη θεσι στο επικρατιας και η Ντορα θα γινη προεδρος απο τους συνεδρους το εργο εχει ξανα παιχτη ο εβερτ με τονΜητσοτακη και να του λεει η ελενη Μπακαλοπουλου προεδρος τριτης ΝΟΔΕ Αρχηγος μωρη σαπιοκυλια εγινες πρωθυπουργος δεν θα γινης το κομμα μπορει να νομιζετε βαγγελη οτι σας ανοικη η παραταξι ομως -{(Ολα Εδω πληρωνονται ))((Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΔΕΝ ΑΦΗΝΗ ΝΑ ΔΕΙΣ)) ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΒΑΓΓΕΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε, Μακαρίτη, για την διασκέδαση που μας προσφέρεις.
      Είσαι απίθανος,ανεπανάληπτος. Γνήσιος οπαδός-ψηφοφόρος της φαύλης και προδοτικής Νδούλας.

      Διαγραφή
    2. Για φαντασου να εχει χαρακτηριστικα Ελληνα η γρια ο Μιχαλολιακος και η Ουρανιτσα... ναι ρε ο Αντεκοκουμπο τουλαχιστον ειναι το αστερι στην Εθνοκη μπασκετ

      Διαγραφή
    3. Ήρθες στα λόγια μου. Ονειρεύσθε την καταστροφή των Ελλήνων μέσω της επιμειξίας με πιθηκανθρώπους.
      Ρε είναι εθνική ομάδα αυτή που αποτελείται από ξένους και δη κανιβάλους.
      Αίσχος, νουδουλίτη, σαπρόφυτο της κοινωνίας.
      Θέλετε να εξαφανίσετε το Γένος των Ελλήνων αλλά εσείς θα εξαφανιστείτε αφου περάσετε από το ξίφος των Ελλήνων.
      Ουστ κλεφταρέοι σαμαροβενιζέλοι, ξενόδουλα καθάρματα.

      Διαγραφή
  8. ΆΝ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΖΟΥΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΑΡΧΙΖΕ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΜΟΝΟ, ΤΟΥΣ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΞΕΥΤΙΛΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΦΥΛΗΣ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΑλΛΟΥΣ. "ΚΛΟΥΒΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ"...ΟΥΣΤ ΚΑΚΑΣΧΗΜΟΙ.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλαμα η Χωνδρη φαρδεια κυλοτα ερωτυλοs βλεπει να παιζουν μπασκετ.......
    η κατερινα πολλαπληs χρησεωs βαζει τον πρωκτο τηs για καλαθι και πεφτουν βροχη τα ''τριποντα''οι τεχνιτεs του αθληματοs τηs σκισανε το διχτυ κανανε την μπασκετα τηs ολο τρυπεs ο θωμαιδηs με τον γιατρο τηs τον ξεσκισανε τον καλαθο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Eσύ όμως ρε ζουλάπι, σαν μη "εγέρθητω" δεν μπορείς γιά αυτό και βρίζεις με μίσος.
    Άμα φύγεις από τα χρυσαύγουλα του "μη εγέρθητω" και αλλάξεις κόμμα ίσως τα καταφέρεις ρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή