Τετάρτη 22 Ιουλίου 2015

ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΚΑΝΕ ΤΗ ΘΕΑΜΑΤΙΚΗ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ και «ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ» ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΠΑΧΘΕΣ και ΤΑΠΕΙΝΩΤΙΚΟ… ΜΝΗΜΟΝΙΟ…!!!

ΣΤΟ ΠΑΡΑ ΠΕΝΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ  (ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΠΟΥΛΗΣΕ και Ο ΠΟΥΤΙΝ) ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ… ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ…!!!

Η διαφωνία Τσίπρα- Λαφαζάνη-Βαρουφάκη κ.τ.λ.  είναι για τα πανηγύρια.
Όλοι οι Τσιπροσυριζαίοι  είναι εξ’ ορισμού Σταλινικά απολιθώματα και πολιτικά διαπαιδαγωγημένοι  στο ΚΚΕ και την ΚΝΕ.
Δεν έχουν ουδεμία σχέση με την Ευρωπαϊκή προοπτική της Χώρας και πολύ περισσότερο με το μοντέλο της ελεύθερης αγοράς.

Ειδικά Τσίπρας-Λαφαζάνης  είναι απόλυτα ταυτισμένοι  και προσηλωμένοι στην Μαρξιστική θεωρία όπως άλλωστε και το σύνολο των Τσιπρολεχριτοαριστερών.
********
Άλλωστε εδώ και 3 χρόνια  σύσσωμος  ο Τσιπροσυριζαίϊκος γυφτοθίασος  και όλη η «λεχριτοκομπανία» με πρώτο τον Τσίπρα διαλαλούσε ότι με ένα νόμο και ένα αρθρο θα καταργήσουν το…μνημόνιο…!!!
********
Μα, όταν καταργείς το μνημόνιο , υπάρχει άλλος δρόμος από την πτώχευση και την δραχμή.;;;
********
Εδώ ο κακάσχημος και γελοίος Βαρουφάκης  τον κάρφωσε.
********
Είναι αλήθεια ότι σαν κύριο σενάριο είχαν τον εκβιασμό της δραχμής στους Ευρωπαίους μέχρι τέλους , πιστεύοντας ότι θα αναγκαζόντουσαν να υποχωρήσουν οι Ευρωπαίοι, με τη πεποίθηση ότι μία αποχώρηση της Ελλάδος από το ευρώ θα προκαλούσε μεγάλη αναταραχή στις αγορές  και  την ισοτιμία του.
********
Επίσης ήξεραν ότι σε πρώτη φάση  ήσαν απαραίτητα 10 δις $ για προετοιμασία μέχρι να εκδοθεί η δραχμή.
********
Έτσι η πρώτη δουλειά του Τσίπρα ήταν να επισκεφθεί την Κίνα και να τα ζητήσει από τους Κινέζους.
********
Οί Κινέζοι του απάντησαν:
********
«Μα εμείς στην Ευρώπη σας θέλουμε, πύλη της Ευρώπης σας θεωρούμε για να διεισδύσουμε οικονομικά, διαφορετικά δε έχουμε κανένα οικονομικό συμφέρον μαζί σας όταν θα είσαστε… εκτός ευρώ»…!!!
********
Στις  10 Απριλίου  επισκέφθηκε τον Πούτιν , αφού προηγουμένως ήδη από το 2014 είχε μιλήσει μαζί του για δάνειο και ο Πούτιν το άφησε ανοιχτό για να «ψωνίσει» το Βλαχάκι πού τσίμπησε.
********
Στις συνομιλίες ό πανέξυπνος και πανούργος Πούτιν πήρε από το «βλαχάκι» όσες πληροφορίες ήθελε και για την Ελλάδα  και για τους Ευρωπαίους ηγέτες.
********
Δηλ. για να πάρει λεφτά το «βλαχάκΙ», έγινε…καταδότης …!!!
********
Έτσι προέκυψαν και τα 5 δις$ πού θα έπαιρνε προκαταβολή  από τον αγωγό μαϊμού πού τον έβαλε ο Πούτιν να υπογράψει.
********
Το «βλαχάκι» τσίμπησε για τα καλά, και στις 9 Ιουνίου και μάλιστα παραμονή της συνόδου κορυφής στην Ευρώπη ξαναπηγαίνει στον Πούτιν, βέβαιος για τα 5δις , οπότε την επαύριο της συνόδου με 5δις στο χέρι θα εκβίαζε τους Ευρωπαίους.
********
Ο Πούτιν αφού δούλεψε το «βλαχάκι» κανονικά,  του απάντησε, όπως και του Γιωργάκη :
********
«Το μέλλον το δικό σας, είναι στην… Ευρώπη»…!!! 
********
Ταπεινωμένο το «βλαχάκι» από το άδεισμα Πούτιν πηγαίνει στη σύνοδο και εκεί παίρνει το πρώτο τελεσίγραφο Γιούνκερ με μέτρα άνω των 8δις ευρώ , ενώ διαμαρτυρόταν για τα μέτρα Χαρδούβελη του μόλις 1 δις.
********
Για να ξανακορόϊδέψει όσους «απατημένους» και «σοφούς» Έλληνες τον ψήφισαν καταφεύγει στο δημοψήφισμα με ερώτημα έωλο και ξανακοροϊδεύει τους (δις) «απατημένους»  Ελληνες .
********
Εδώ οι πανέξυπνοι Ευρωπαίοι βγάζουν στην δημοσιότητα το grexit και την πτώχευση, αφού η Κυβέρνηση δεν πλήρωσε μία δόση του ΔΝΤ και δοκιμάζουν κυρίως τις αντιδράσεις των αγορών από την επίπτωση ενδεχόμενης πτώσης του ευρώ.
********
«Μηδέν εις το πηλίκον» αφού οι αγορές αντιδρούν κανονικά και η Ευρώπη ήταν προετοιμασμένη ήδη από το 2012 για αυτό το ενδεχόμενο.
********
‘Αστε πού οι σκληροί της Ευρώπης με τον Σόϊμπλε δεν μας θέλουν ήδη από το 2011 και έδιναν και δώρο 50 δις στον Βενιζέλο για να φύγουμε.
********
Έτσι το «βλαχάκι» μένει ξεβράκωτο χωρίς λεφτά και χωρίς την ελπίδα κακής αντίδρασης των αγορών , με βεβαία τη πτώχευση της Χώρας και ότι χειρότερο συνεπάγεται μια τέτοια εξέλιξη.
********
Έτσι και υπογράφει «γονατιστό στα τέσσερα» νέο τελεσίγραφο με μέτρα άνω των 12 δις αυτή τη φορά, νέο δάνειο  85 δις και δημοσιονομική ζημιά ανυπολόγιστη μέχρι σήμερα.
********
Έτσι σαν «κερατάδες» θα τα πληρώσουν δικαίως όλοι οι… απατημένοι και συζευγμένοι με τους λεχριτοτσιπροσυριζαίους , αλλά μαζί με αυτούς (πού τα ζήταγε ο οργανισμός τους)  και όλοι εμείς.
********
Μόνο πού σε αυτή τη Χώρα  κάποτε θα πρέπει να επιβληθεί η νέμεσις και να πληρώσουν  οι πολιτικοί εγκληματίες.
********
Γνωστό είναι ότι οι πολιτικοί λένε ψέματα για να κερδίσουν τις εκλογές, γνωστά είναι επίσης και τα «κατά συνθήκη ψεύδη».
********
Αλλά τέτοια απάτη  δεν έχει προηγούμενο στην Ελλάδα, ούτε σε Χώρα της υποσαχάριας Αφρικής δεν έχει διαπραχθεί, ακόμη και από δικτάτορες.
********
Αλλά και όταν διαπράχθηκε το τέλος των δικτατόρων ήταν οικτρό είτε με κρεμάλα, είτε με απόδραση... 
             -----------------------------

27 σχόλια:

  1. Ζήλεψε τίς δικές σας τίς μεθόδους τό γαμωτσιπρίδιον!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν εχεις γαλουχηθη απο τοψεμα και ζης απο το ψεμα οταν δεκα χρονια εκανες να παρης πτυχι καθηγητης βερεμης δεν καταλαβαινης και ουτε θες νκαταλαβης ΑΛΕΞΗ μολις χτες μας ειπες η ευρωπη δεν ειναι η ιδια μπραβο Αλεξη αλλαξες την ευρωπη χορευη πεντοζαλη Σε οτι λες Αλεξη σε πιστευουν κατι χαζοχαρουμενα αλλα δεν σε πιστευουν σαραντα δικοι σου βουλευτες Αλεξη καθε εικοσι ημερες να κανης εκλογες εχετε προσφερη πολλαστη χωρα που ξερης εχεις προκαλεση και εχουν γινη στα τριαχρονια εξι εκλογες μεχρι δεκα μπορουμε να τις κανουμε αυτο συμβαινη στην ελλαδα μονο ολες οι χωρες κανου καθε τεσσερα -η -πεντε χρονια ποιος να σου αντισταθη Η ΕΛΛΑΔΑ ανηκει στην αριστερα Αλεξη απο δω και περα ειπες θα πετυχουμε καλα τα πιστευης η σου ξεφευγουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωραίο το αρθρο πολιτικο σαφαρι. αυτή είναι η αλήθεια με πειστικότητα και λεπτομέριες. Πες μου σε παρακαλώ ο Τσίπρας σήμερα δεν χρησιμοποιεί όλα τα επιχειρήματα του Σαμαρά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βεβαίως και χρησιμοποιεί την ίδια προδοτική επιχειρηματολογία. Αμφότεροι στα τέσσαρα...
      και χωρίς βαζελίνη.
      Αν ο Σαμαράς θεωρείται το σκυλάκι το κανίς της Μέρκελ, ο Τσίπρας επαξίως αναλαμβάνει θέση τσιάουα της Μέρκελ.
      Ο χοντροΒενιζέλος είναι γνωστός ως το μπουλντόκ του Σόυμπλε, ο δε Θεοδωράκης το κοπρόσκυλο του Μπόμπολα.

      Διαγραφή
  4. Έσένα δεν σου αφαιρει κανένας το δικαίωμα να είσαι κόπανος και περιθωριακό εκτός κοινωνίας κλούβιο χρυσαύγουλο. Από τη φυλακή βγήκες στη φυλακή θα ξαναπάς. όλες οι κοινωνίες έχουν μειοψηφίες περιθωριακές και παραβατικές όπως τα κλούβια χρυσαύγουλα. Δεν γίνεται να ενταχθούν όλοι.Τι διάολο όλοι ίδιοι και ίσοι θα γίνουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mέγα σκάνδαλο στην ΑΤΕ.
      Πέντε δις ευρώ έκαναν φτερά από το 2000 μέχρι 2012. Δανεικά και αγύριστα. Εμπλέκονται τα κλεφτοκόμματα Πασόκ και ΝΔ και μεγάλος αριθμός διαπλεκομένων επιχειρηματιών και αγροτοσυνεταιριστών.
      Οι φυλακές θα γεμίσουν από πρώην υπουργούς ΝΔ και Πασόκ.

      Διαγραφή
  5. γαμιεστε ολοι σας ρε πουτανας γυιοι κωλοπροδοτες... Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΜΑΝΙΤΣΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΟΠΑΙΔΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κ μια κ εχετε αυριο την επαιτειο ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΜΟΝΑΡΧΙΔΟΥ ΨΕΥΤΟΕΘΝΑΡΧΗ ΣΑΣ.ΣΚΑΤΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΑ ΤΟΥ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗ ΤΟΥ ΚΥΠΡΙΑΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΡΕ ΠΑΡΘΕΝΟΦΙΛΟΣΟΦΕ ΠΟΥ ΕΜΑΘΕΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ "Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ"
    ΡΕ "ΚΛΟΥΒΙΑ ΧΡΥΣΑΥΓΟΥΛΑ" ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΛΟΧΑΡΤΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΆΝΟΙΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΟΙΟΝΕΙ "ΠΑΡΘΕΝΟ"ΑΡΧΗΓΟ ΣΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ...ΙΩΑΝΝΙΔΗ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΝΔ διαλύεται. το ποσοστό της στη τελευταία δημοσκόπηση έχει πέσει κατά 3 με 4 μονάδες σε σχέση με αυτό που έπαιρνε επί Σαμαρά. Το Ποτάμι κερδίζει ψήφους από τη δυσαρέσκεια. Η ΝΔ με τους πολιτικούς γόνους, είναι μαθηματικά αδύνατο να κερδίσει ψήφους από μεσαία και λαϊκά στρώματα. Ή θα διώξουν τα τζάκια ή ο ΣΥΡΙΖΑ θα κυβερνά επειδή ο κόσμος δεν θέλει το παλιό με τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ,ΜΠΡΑΒΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣΟΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΜΗΠΩΣ ΛΕΩ ΜΗΠΩΣ ΕΣΥ ΗΣΟΥΝ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΣΜΑΤΟΣ ΑΠΟ 1.200.000 ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΕΠΙΤΗΜΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΟΙ ΣΥΝΕΔΡΟΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΧΙ ΒΓΑΛΤΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΠΟ ΚΛΗΡΟΤΙΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Υ Γ ΠΡΟΕΔΡΕ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΗΣ Ν Δ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΞΕΡΩ ΧΘΕΣ ΑΝΕΛΑΒΕΣ ΠΡΩΤΑ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΣΤΗ Ν Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΛΗΜΕΡΙΖΩ ΤΟ ΜΕΣΑΙΟ ΧΩΡΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΡΟΕΔΡΕ ΣΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΕ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΤΕΣΣΕΡΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΝΟΙΚΗ ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ Ο ΜΕΣΑΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΘΑ ΣΥΝΤΡΗΒΗ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΔΕΞΟΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΝ ΔΕΝ ΕΡΙΧΝΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ Η ΚΡΙΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΕ ΕΡΘΗ ΡΩΤΩ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΟΣΑΜΑΡΑΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ:;; ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΕΝΑ ΚΑΥΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑΧ ΓΙΑ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Mακαρίτη δεν υπάρχουν δεξιοί αλλά εθνικόφρωνες. Να μη τρώς το φρούτο-λωτός δεξιός- ᾱριστερός.
      Πατριώτες και προδότες, αυτός είναι ο διαχωρισμός.
      Οι κομμουνισταί μια ζωή προδότες. Πάντοτε υπέρ του διαμελισμού της Χώρας.

      Διαγραφή
    2. Φίλε Γιώργο οι μεσαίοι ισχυριζόντουσαν ότι με Σαμαρά δεν κέρδιζαν το κέντρο. Τώρα που έφυγε ο Σαμαράς, το Ποτάμι ανεβαίνει περισσότερο αλλά πλέον έχουμε και τη Ένωση Κεντρώων του Λεβέντη.
      Αυτή η μεσαία παρέα τα έβαλε με το Σαμαρά ενώ η ίδια είναι πολύ πιο απωθητική στο εκλογικό σώμα Τα συμπεράσματα δικά σου.

      Διαγραφή
  12. Κορακια αλλου οχι σε μενα εθνικοφρονα θρασιμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο κατ' επάγγελμα "εθνικόφρονες Ελ-λαδέμπορους" , αγράμμματους, παρκαδόρους, πορτιέρηδες πού ζουν στο πολιτικό και κοινωνικό βούρκο με τα κλούβια χρυσαύγουλα,για να γυρίσουμε πίσω στη προλιθική εποχή, να πάνε οι ομοιοί τους πού αντιστοιχούν στο περιθωριακό 5%.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι ο ίδιος γενίτσαρος , που έχει γραψει μια κασσέτα και την επαναλαμβάνει ανοήτως.
      Το ποιος είναι αγράμματος φαίνεται από τα γραφόμμενα σου. Δεν διαθέτεις ούτε ένα επιχείρημα .
      Ετοιμάσου για τις κρεμάλες, μαζί με τους μητσοτάκηδες και τους καραμανλήδες θα πας στον αγύριστο.

      Διαγραφή
  14. δυστυχώς κάποιοι εντός της ΝΔ έκαναν πολύ σκληρότερη εσωκομματική αντιπολίτευση στο Σαμαρά, από τη θεσμική αντιπολίτευση που ασκούν στο Τσίπρα. Ο πήχης για τους μεσαιοχωρίτες μπαίνει στο 28%. Έχουν πολύ πιο ευνοϊκές συνθήκες από ότι ο Σαμαράς τον Ιανουάριο, οτιδήποτε παρακάτω θεωρείται αποτυχία. Η οποία πιστώνεται σε πολύ συγκεκριμένες πτέρυγες και βαρονίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε, ότι και να λέμε η απώλεια Σαμαρά από την ηγεσία της ΝΔ είναι μεγάλη. Δε βλέπεις πως Συριζα,ΑΝΕΛ, Χρυσαυγίτες χαίρονται. Κάποιοι -γνωστοί- Λούληδες του μεσαίου χώρου Ντορα-Δενδιας-Στυλιανίδης,θα πανε το κόμμα στο 15%.Υπολογίζονται αυτοί γιά αρχηγοί ή είναι της πλάκας; Σε τι διαφέρουν από τον Θεοδωράκη πού είναι στο Ποτάμι;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. θα σου πω εγώ σε τι διαφέρουν. ο Θεοδωράκης επικαρπώνεται κάτι από τη δυσαρέσκεια.

      Διαγραφή
  16. POTITIKO SAFARI, η κυριακάτικη "καθημερινή"σε επιβεβαιώνει γιά τα σχέδια του Τσίπρα για τη δραχμή. όπως λες τον "κάρφωσε" σε όλα ο Βαρουφάκης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΚΥΡΙΕ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ΟΣΟ ΜΙΛΑΣ ΤΟΣΟ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΣΑΙ ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΕ ΠΗΡΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ Ν ΠΟΛΥΤΕΧΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΙΣΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΔΕΣ Ο ΚΟΡΟΜΑΝΤΖΟΣ ΕΚΑΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΘΑ ΖΗΤΗΣΗΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΛΛΑ ΤΗ ΕΙΣΑΙ -ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΛΕ ΕΣΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΝΗ ΚΑΛΟ ΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΛΕΞΗ ΓΙΣ ΥΦΕΣΙΑΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΑΔΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΤΟΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΑΣΙ ΣΟΥ ΠΟΙΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΣΕ ΜΕΝΑ ΣΤΟ ΘΕΟΤΟΚΑΤΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝ-ΜΠΟΥΡΑ ΟΧΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣΤΟΥ ΣΚΑΒΑΤΕ ΤΟ ΛΑΚΟ ΣΑΜΑΡΑ ΣΗΜΕΡΑ
    ΣΕ ΚΑΛΩ ΝΑ ΤΑ ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλημερα βαγγελη καλημερα προεδρε ειπες για τον πολυτεχνο για τον ανεργο για τον πεινασμενο ο δεξιος ΣΑΜΑΡΑΣ Φταιη Στο απαγορευε ειδες προεδρε εμεις οι δεξιοι ειμαστε κακα παιδια ενω εσυ του μεσαιου χωρου σε πηρε ο πονος οταν υπογραφες οταν ψηφηζες σου το επεβαλε ο κακος σαμαρας το καλυτερο που εχεις να κανης τοσα χρονια ησουν μουγγος οσο μιλας οχι στο 17% την αλλη εβδομαδα με στοιχιμα θα εισαι στο 7% καλημερα προεδρε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Mακαρίτηπου τα έμαθες αυτά τα ελληνικά;
    Βάζε και κάνα σημείο στίξεως.
    Σαμαράς, Μεϊμαράκης,Καραμανλής, Μητσοτάκης,Χατζηδάκης .απαντες ανεπάγγελτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γραφε και ας κανης και λαθη εσυ με τοσα πτυχια γιατι δεν'' γραφης εισαι ΑΓΡΑΜΑΤΟΣ ΕΛΑ ΘΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΩ ΤΕΜΠΕΛΗΣ ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή