Παρασκευή 15 Απριλίου 2016

ΠΛΗΡΗΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΗΣ Pulse ΜΕ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΚΥΡΙΑΚΟΥ-Ν.Δ. και ΚΑΤΑΠΟΝΤΙΣΜΟ ΤΣΙΠΡΑ…!!!

ΤΩΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΙ ΕΧΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΨΗΦΙΣΕ ΣΑΜΑΡΑ και ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ «ΛΩΠΟΔΥΤΗ» ΤΗΣ ΤΣΕΠΗΣ ΤΟΥ, ΤΟΝ… Dr TSIPRA …!!!

Έτσι συμβαίνει με τους Έλληνες…
«Κοιτάζουν αλλά δεν βλέπουν», μόνο αν υποστούν τα πάνδεινα και πονέσουν πολύ και έχουν μέτρο σύγκρισης αισθάνονται το εγκληματικό λάθος στο οποίο υπέπεσαν, πιστεύοντας τις ανεκπλήρωτες υποσχέσεις ενός αλητήριου περιθωριακού κόμματος που συναποτελείται από ένα πολιτικό συμπλεγματικό συνοθύλευμα λεχριτών.

Σε δημοσκόπηση της Pulse που έγινε για λογαριασμό του Action24 το βράδυ της Πέμπτης στην εκπομπή Evening Report με τον Γιώργο Κουβαρά, στο ερώτημα που αφορά την αξιολόγηση των κυβερνήσεων από τότε που η Χώρα μπήκε στο Μνημόνιο: 
********
*- Πρώτη η Κυβέρνηση Σαμαρά με 35% 
*- Δεύτερη η Κυβέρνηση Παπαδήμου, με 26%. 
*- Τρίτη η Κυβέρνηση Τσίπρα με 18%. 
*- Τελευταία  είναι η Κυβέρνηση Γ.Παπανδρέου με 8%. 
********
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης νικάει τον Τσίπρα κατά κράτος σε όλους τους δείκτες και διευρύνει την υπεροχή του σε σχέση με προηγούμενη δημοσκόπηση της ίδιας εταιρείας, όπου και εδώ η επιρροή Σαμαρά στη βάση της ΝΔ είναι εμφανής, αφού η λεγόμενη Καραμανλική πλευρά έδινε τα ρέστα της για τον Μεϊμαράκη.
********

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΕΙΚΤΕΣ





8 σχόλια:

  1. Αντε και πρωθυπουργος γιατι με τον Κουλη δεν το βλεπω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ποιόν ανήκει το ACTION24; Μήπως στον κολλητό του Βαγγέλη Βενιζέλου, Διονύση Παναγιωτάκη; Μαζί έκαναν δουλειές στον τότε κρατικό ΟΠΑΠ.
    Α! Ναι! Ο Παναγιωτάκης ήταν συνέταιρος του γνωστού εγκληματία Δημ.Κοντομηνά σε εταιρεία παραγωγής τηλεοπτικού περιεχομένου, σύζυγος της πρώην βουλευτού του ΠΑΣΟΚ και παλαιάς κνίτισας Ελένης Κούρκουλα, επίσης έχει αναλάβει την διαχείρηση των θεάτρων του εγκλείστου πλέον στην φυλακή Κώστα Γιαννίκου, που μαζί με τους Κουρήδες μέσω ALTER φέσωσαν την ελληνική οικονομία με περισσότερα από 500 εκατ.
    Ο Γιώργος Κουβαράς έχει σχέση με την ΝΔ, διότι ο παππούς υπήρξε βουλευτής Κεφαλλονιάς της...ΕΡΕ. Έφυγε από την CONTRA των Κουρήδων και μετεπήδησε στο κανάλι του Παναγιωτάκη. Συμμορία η μιά συμμορία και η άλλη.
    Το δημοκρατικό τόξο νἂναι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ακόμη χρυσαυγουλα σας κρατάνε στην εντατική όταν γίνουν εκλογές και βγεί αυτοδύναμη η ΝΔ, θα σας τραβήξουν το σωληνάκι. Τότε θα πονάτε περισσότερο και θα βρίζετε ακόμη περισσότερο,αυτή είναι η κατηγορία σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σιγουρα εισαι με τον Κουλη δεν εχεις ουτε μια φωτογραφια του;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το λούμπεν λεχριταριό Συριζα--Χρυσής Αυγής, σε πλήρη αρμονία. Σκατά των άκρων πού συμπλέουν πολιτικά γιατί έχουν τα ίδια κόμπλεξ ανικανότητος, κατωτερότητος και μειονεξίας.!
    Καταριώνται τον ΘΕΌ επειδή η μάνα τους, τούς εγένησε ελαττωματικούς.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο όνομα του Σαμαρά, τα Χρυσαυγίτικα και Νεοσταλινικά λαμόγια θα έρθει η νέμεσις και θα δικασθούν γιά όσες μαλακίες και απάτες εκστόμισαν και εξαπάτησαν τούς αφελείς Έλληνες ψηφοφόρους.Θα πληρώσουν γιά το νέο μνημόνιο 86 δις και τα νέα φορολογικά μέτρα 5,4 δις.
    Άν δε έρθει και Εθνική συμφορά με τον "Στρατηγό μνημόνιο" Π.Καμμένο,τότε το νέο Γουδί γιά "εσχάτη προδοσία" τούς περιμένει αφού ήδη τους σφικτοαγκαλιάζει.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. {{ΡΑΓΙΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΜΝΗΜΩΝ }}}
    ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΝΗΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΕΛΩΝ !!
    ΛΑΟΙ ΠΟΥ ΞΕΧΝΟΥΝ Η ΠΑΡΑΓΡΑΦΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΡΩΝ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝ !!
    ΒΡΕ ΡΑΓΙΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΕ ΡΟΤΩ ΤΗ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΦΕΡΗ Ο ΑΝΤΙΜΙΟΜΟΝΙΑΚΟΣ ΚΑΜΕΝΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ !ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΘΝ ΑΜΥΝΑΣ ΦΟΡΑ ΚΟΣΤΟΥΜΙ ΚΑΙΓΡΑΒΑΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΕΣ ΣΤΟΛΗ !!
    ΤΗ ΣΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΤΗ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΓΡΑΨΩ !!!
    ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΜΠΑΒΟ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΕΣΚΙΣΕΣ ΕΔΩ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΣΟΝ !!ΠΟΛΑΚΗΣ ΜΑΔΡΑΣ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΣ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΛΕΧΡΙΤΑΡΙΟ ΟΙ ΣΥΜΟΡΙΤΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ' ΠΕΡΙΣΕΥΗ Η ΑΛΗΤΙΑ !!!
    ΤΟ ΨΕΜΑ ΤΟ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΝΥΜΟΝΙΟ ΕΡΧΕΤΑΙ ,ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΣΑΛΤΙΜΠΑΝΟΙ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΒΑΖΑΝ ΦΩΤΙΕΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΕ ΕΓΚΙΟΥΣ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ !! ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Ο ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΑΞΗ ΤΑ ΒΕΛΩΧΙΟΥΤΑΚΙΑ !! ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΛΑΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ Ο ΖΑΓΟΡΙΑΝΑΚΟΣ ΗΤΑΝ ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΤΙΝΗ ΧΟΥΝΤΑ !!
    ΜΑΛΑΚΑ ΡΑΓΙΑ ΔΟΥΛΕ ΠΟΥ ΜΑΣΑΣ' ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ''ΣΑΝΟ ΜΕ ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΑΧΥΡΟ''
    ΜΗΝ ΞΑΝΑ ΠΕΙΣ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΤΑ ΕΛΕΓΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΝΑ ΚΑΝΑΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΛΙΣΜΑ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΔΕΣ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΙΤΕΧΝΕΣ ΤΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΤΟΥ ΘΕΑΤΡΟΥ ΚΑΤΙ ΑΠΛΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΦΟΝΣΟΥ !! ΑΚΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΕΤΣΙ ΣΕ ΦΩΝΑΞΕ ΧΘΕΣ Η ΤΣΙΤΣΟΛΙΝΑ ΟΠΟΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΗΝ ΑΛΛΑΞΗΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΨΗΦΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΑΝΟΥΛΑΣ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΤΟΝ ΣΑΝΟΠΩΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ osfon ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΔΕΝ ΤΟ ΑΓΓΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ
    {{{{ ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΤΣΙΤΣΟΛΙΝΑ}}}}}}}}}

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. αιθνικη κενοτητα...τηs νοσοκομαs κ.κατεριναs τσιμπουκλιδου και τηs φυγοστρατηs αστρατευτηs κοντοχοντρηs κουραδαs μα να τον κλασει;μα να τον φτυσει;μα να τον χεσει ο κωμπαροs;ατιμο πτηνο που βρηκεs να κανειs τα κακακια σου στην οφσοροδοξη καταδικασμενη φαρδεια κυλοτα τον καταεχεσεs τον πρωην γαιδουροσανοπωλη ιδιοκτητη πρακτορειου μοντελων-προωθητη μανεκεν ψευτομποντυμπιλντιμπερα γελωτοποιο-ψευτομιμο βαψωμαλλια πωλητη καλτσον-κυλοταs-κωλαγονων τηλε μπουρδο πορδο κλανο πρωκτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή