Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

ΑΝ ΟΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΔΕΝ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΥΝΙΟ ΤΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΙΑ ΑΡΣΗ ΑΣΥΛΙΑΣ ΤΩΝ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ—ΞΑΝΘΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΤΗΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗΣ ΑΠΙΣΤΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ, ΘΑ…ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΙ..!!!


ΜΗ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΩΣ «ΕΝΘΥΜΙΟ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ» ΟΙ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ..!!!

Από τρελό και από μεθυσμένο μαθαίνεις την αλήθεια…
Αυτή η φάτσα ο Πολάκης, --πολιτικό μέγεθος ανάλογο του γραφικού και ασυλλόγιστου Μανωλιού, πού αναφωνούσε όταν τον ξέσκιζαν στην κυριολεξία «πονάνε ωρέ οι…άντρες» και προσωπικός φίλος του Πρωθυπουργού Αλέξη—, μέσα στη βλακώδη άγνοια και απόγνωσή του «έδωσε» ως κοινός καταδότης τα συντρόφια του στο Υπουργείο Υγείας Κουρουμπλή- Ξάνθο, για την κακουργηματική απιστία το 2015,

πού απέφερε στις Φαρμακοβιομηχανίες κέρδη της τάξεως των...500 εκατ. ευρώ…!!!
********
Αφορμή έδωσε η διαμάχη Άδωνι-Πολάκη στη Βουλή όταν ο Άδωνις ζήτησε μετ’ επιτάσεως από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Πολάκη να απαντήσει για ποιο λόγο δεν έγιναν ανατιμολογήσεις φαρμάκων το 2015, καθώς, όπως είπε, «αν και ο νόμος ορίζει ότι πρέπει υποχρεωτικά το υπουργείο Υγείας να εκδίδει 2 δελτία τιμών τον χρόνο με μείωση 7-10 %, ο ασυλλόγιστος Πολάκης είπε ότι το 2015 η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ…ξέχασε να εκδώσει το δελτίο τιμών, διότι η Κυβέρνηση είχε το μυαλό της  στη διαπραγμάτευση, αλλά οι φαρμακοβιομηχανίες κέρδισαν 500 εκατ. ευρώ από αυτό»…!!!
********
Ομολόγησε δηλ ότι το ξέχασαν και «κάρφωσε» στυγνά τους Κουρουμπλή- Ξάνθο, ότι παραμέλησαν εγκληματικά τη δουλειά τους εις βάρος των πολιτών και εις όφελος των Φαρμακοβιομηχάνων
.********
Με δεδομένο δε, ότι η εγκληματική παράλειψη των δύο Υπουργών να προβούν σε ανατιμολόγηση το 2015, έχει ήδη καταγγελθεί από τους κ.κ. Λοβέρδο, Κεγκέρογλου και Χριστοδουλοπούλου στην Εισαγγελία Διαφθοράς, η διακρίβωση της παράβασης του Ποινικού Κώδικα στα σχετικά άρθρα περί διαπράξεως του αδικήματος της Κακουργηματικής Απιστίας εις βάρος του Δημοσίου θα πρέπει –όπως επισημαίνουν έγκυροι νομικοί κύκλοι– να θεωρείται κάτι περισσότερο από  σίγουρη.
******** 
Ποιο όμως είναι το «πονηρό» σημείο πού ποντάρουν οι κατσαπλιάδες της Τσιπροκυβέρνησης.
********
Πρώτον δεν θα το…ψηφίσουν και έτσι με την Κυβερνητική πλειοψηφία δεν θα αρθεί η ασυλία των Κουρουμπλή-Ξάνθου και έτσι θα σταματήσει η δίωξη, έστω και αν χάσουν το ηθικό πλεονέκτημα για το οποίον επαίρονται, αφού το έχουν κάνει πατσαβούρα και σκουπίζουν τη μούρη τους.
********
Δεύτερον, ο φάκελος της δικογραφίας με το αίτημα για άρση της ασυλίας των Κουρουμπλή-Ξάνθου, από τον Εισαγγελέα Διαφθορά θα πρέπει να διαβιβασθεί στη Βουλή τον Ιούνιο, πρίν από το κλείσιμο της Βουλής, διότι αν σταλεί αργότερα το αδίκημα θα έχει…παραγραφεί...!!!
********
Βέβαια ότι και αν μηχανεύονται οι Κυβερνητικοί κατσαπλιάδες, ιδιαίτερα τώρα πού πνέουν τα λοίσθια έχουν τους μηχανισμούς να το επιτύχουν για της φυγοδικίας, όμως η φυγοδικία είναι απόδειξη ενοχής και πολιτικής ξευτίλας καθώς και πολιτικού διασυρμού.
********
Αλλά αυτοί «τέτοιοι» είναι..!!!
               ---------------------

14 σχόλια:

  1. ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»

    ΑΘΗΝΑ 13/03/2017

    ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
    ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΜΕ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ «ΑΠΑΤΗ ΣΩΡΡΑ» ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΒΙΑΣΜΟΥ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΟΙ ΕΠΑΪΟΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ -ΕΙΔΗΜΟΝΕΣ ΕΠΙ ΠΑΝΤΟΣ ΕΠΙΣΤΗΤΟΥ- ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΝ ΛΟΓΩ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΟΙΝΟΥ ΝΟΥ ΦΑΙΔΡΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΑΥΤΗ ΠΕΡΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΓΙΑ ΕΥΡΕΣΗ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΒΡΕΦΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΙΚΑΝΗ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΚΦΥΓΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΟ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ. Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ «ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ» ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΩΣ ΑΡΙΣΤΟΣ ΓΝΩΣΤΗΣ -ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΦΙΑΛΤΗΣ- ΤΟΥ ΛΗΣΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΤΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΤΟΥ ΕΥΡΩ.

    Ο ΝΥΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ «ΤΡΟΜΕΡΕΣ» ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ 2012-2014 ΗΤΑΝ Ο ΑΠΟΔΕΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΦΑΚΕΛΟΥ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΧΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600 ΔΙΣ $ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕ ΣΤΙΣ 3 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2012 ΜΕ ΑΡ. ΠΡ. 09927 ΣΤΟΝ ΤΟΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟ, ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΗ ΜΑΣΤΡΟΚΑΛΟ ΑΝ. ΓΕΝ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΟΔΔΗΧ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΗΝ 23Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΓΕΝ. ΛΟΓ. ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ «ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΑΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΩΝ ΣΑΣ».

    ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ Ή ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ Ή ΕΙΧΑΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΚΑΤΑΠΝΙΞΟΥΝ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600ΔΙΣ $ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΚΑΜΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΜΗΝΕΣ.

    Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΡΟΥΣ ΗΘΙΚΟΥ ΕΥΤΕΛΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙ ΕΝΤΟΣ ΟΛΙΓΩΝ ΛΕΠΤΩΝ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΑΠ΄ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. 1.

    ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ «ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ» ΤΟΥ ΜΕ ΓΕΛΟΙΕΣ «ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ» ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΑΤΟΠΟ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΤΟΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ.

    Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΦΟΡΕΑ ΜΑΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ U.C.C. Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ , Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ ΤτΕ, Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΕΥΚΛΕΙΔΗΣ ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥ, ΙΣΧΥΕΙ ΕΠΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ.

    ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ
    «ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ»
    Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ,ΠΟΙΑ Η ΣΧΕΣΗ ΚΟΥΡΟΥΜΠΛΗ ΣΩΡΡΑ ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΑΠΑΤΗ Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΣΤΙΣ ΑΠΑΤΕΩΝΙΕΣ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις και το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο μιλά για «αέρα» αναφορικά με τα υπέρογκα συγκεντρωμένα ποσά που ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας, ισχυρίζεται πως κατέχει και τα θέτει στη χρήση του ελληνικού κράτους.

      Ακόμα και πρώην οπαδών του πλέον στρέφονται εναντίον του με δηλώσεις τους.

      Όπως μετέδωσε ο Alpha, ένας μεγαλοοφειλέτης, που είχε καταθέσει εξώδικο σε εφορία της κεντρικής Ελλάδος για χρέος που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ακολουθώντας τις «διδαχές» και τις παροτρύνσεις του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται μετανιωμένος καθώς απέσυρε το εξώδικο. Ο ίδιος ανέφερε πως ζήτησε να αποπληρώσει το χρέος του. «Μετά τα γραφόμενα και τις δημοσιογραφικές έρευνες κατάλαβα πως όλο αυτό ήταν μία μεγάλη μπαρούφα», σχολίασε σχετικά ο πρώην οπαδός του κ. Σώρρα.

      Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «κάναμε ανάκληση του εξωδίκου που αφορούσε χρέος 600.000 συν τις προσαυξήσεις», ενώ συμπλήρωσε πως «ο άνθρωπος αυτός έχει τρελάνει τον κόσμο. Δύο λύσεις υπάρχουν: Αν λέει ψέματα να επιληφθεί η δικαιοσύνη άμεσα. Αν λέει αλήθεια να βρει τρόπο το κράτος να πάρει αυτά που λέει πως υπάρχουν».

      Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας της Ελλάδος ανέφερε πως «μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών, για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».
      Newsbeast.gr - Δηλώσεις μετανιωμένου οπαδού του Σώρρα
      https://www.youtube.com/watch?v=p7zpzuwhj0Y

      Διαγραφή
  3. <<.."ΚΥΡΙΑΡΧΗ" ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ - ΤΟ "ΕΘΝΟΣ" ΣΟΥ..
    "ΚΥΡΙΑΡΧΕ ΕΛΛΗΝ ΜΕΤΟΧΕ ΤΕΛΙΚΕ ΚΛΗΡΟ-ΝΟΜΕ ΙΔΙΟ-ΚΤΗΤΗ"..>>
    ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕΤΕ :
    .
    ΠΩΣ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΥBΡΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΑΤΕ
    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΡΟΔΟΣΟΥΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΣΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ.!!
    ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΤΕ ΤΕΛΕΙΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ.!!
    .
    ΕΝΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.!!!
    .
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΙΚΗΣ ΕΛΛΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΟΣΑ !!!!!!!!
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΕΛΕΓΑΝ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΛΑΙΑ ΠΟΥ ΧΑΛΑΣΑΝ.!!!!!!!!!!
    ΟΙ ΠΑΠΑΓΑΛΟΙ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΨΕΥΤΙΚΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΡΘΡΑ ΜΕ ΨΕΥΤΟΣΕΝΑΡΙΑ ΔΟΛΙΟΤΗΤΑ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ.!!!!!!!!!!!!!!!
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΩΝ ΑΠΟΞΕΙΞΕΩΝ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.!!
    ΤΟΥΣ ΔΕΙΧΝΑΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΧΡΟΝΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΚΥΡΙΑΡΧΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΤΩΝ ΑΥΤΟΧΘΟΝΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΞΥΝΙΖΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΖΩΑΑΑ .
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ .
    ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΖΕΚΤ ΤΑ ΖΩΑΑΑΑ
    ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΤΙΣΑΝ ΟΤΙ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΕΙΧΑΝ ΣΤΟ ΑΡΡΩΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ
    ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΤΑ ΕΝ ΛΟΓΟ ΠΟΣΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΙΤΕ?????
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΤΕ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ???????
    .
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΩ ΦΕΙΒΟΛΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΖΩΑΑΑΑΑ.!!!!!!!!!!!

    .ΕΝΩΘΗΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Η ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ.!!!
    ΔΥΝΑΜΗ ΦΩΣ.!!
    ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΡΟΗ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΠΙΣΤΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ! ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΛΟΥΤΟ ΣΑΣ.!!!
    Πηγή:http://alfeiospotamos.gr/?p=23615
    ================
    Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΑΖΕΜΕΝΗ, ΠΛΑΙΣΙΩΜΕΝΗ ΜΕ ΑΔΙΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΑ ΤΕΚΜΗΡΙΑ, ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ, ΕΓΧΩΡΙΕΣ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ, ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ.
    1. ΑΡΧΙΚΗ - ΠΡΟΦΙΛ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ: http://www.artemis-sorras.gr/
    2. ΠΡΟΤΑΣΗ 600 ΔΙΣ: http://600dis.oramaellas.gr/
    3. ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΔΗΜΩΝ: http://dimoi.oramaellas.gr/
    4. ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ: http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/
    5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΧΣ: http://txs.oramaellas.gr/


    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΓΓΡΑΦΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΠΙΣΗΜΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΙ ΘΕΣΜΟΙ ΣΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ( κ. Σώρρα ) ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΤΡΕΜΟΥΝ , ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ ΣΑΣ , ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ ΣΑΣ , ΤΙΣ ΣΕΖΛΟΓΚ ΣΑΣ…

    ( … Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΗΝ ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ-ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΥΤΟΧΘΟΝΑ ΙΘΑΓΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ , ΝΟΜΕΑ ΚΑΤΟΧΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗ ΔΥΟ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ , ΝΟΜΙΜΟΥ ΠΛΗΡΕΞΟΥΣΙΟΥ -ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ , ΦΟΡΕΑ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΙΑΤΑΓΗ… ΛΟΓΩ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑΣ !!!

    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΔΗΛΩΝΕΙ … ΑΝΑΡΜΟΔΙΟΣ !!!
    ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ !!!
    ΜΗΠΩΣ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ;;;
    ΜΗΠΩΣ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΝΤΕΛΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΑΤΑΛΥΠΤΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΑ ;;; ΜΗΠΩΣ… ΜΗΠΩΣ… ΜΗΠΩΣ… ;;;
    ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΤΟΣΑ «ΜΗΠΩΣ» ΠΟΥ ΚΑΘΟΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ , ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΝΟΥΣ…

    ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ;;;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΜΑΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ , ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ;;;
    ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ;;;
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΣΑΣ ;;;
    ΑΦΟΥ ΚΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΥΤΟ ΕΚΑΝΕ , ΔΙΑΒΙΒΑΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ-ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΚΕΙΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΝ !!!

    … ΕΤΣΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΒΙΒΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΩΝ 600δις
    ΣΤΗΣ 3-12-2012 ΑΡ ΠΡ 09927

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΝΑΡΜΟΔΙΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΕΣΥ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΙΣΚΙΟ ΣΟΥ… )

    … ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΤΕ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ , ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΕΤΩΝΤΑΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ. ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΑΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΣΑΣ.

    ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΑΠ’ ΑΚΡΗ Σ’ ΑΚΡΗ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ , ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΣΥΝΤΑΧΘΟΥΜΕ ΩΣ ΕΘΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ= ΔΗΜΗΤΡΑ= ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΜΑΣ !!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ
    ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Δ.Ε.Η ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΟΠΩΣ ΑΥΤΟ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΟΥΝ ΤΟΣΟ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΕΠΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΔΟΛΙΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΘΟΔΕΥΕΤΑΙ Η ΔΗΜΕΥΣΗ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ, ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ – ΕΘΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΈΛΛΗΝΩΝ ΙΘΑΓΕΝΩΝ ΣΕ ΕΣΑΕΙ ΔΕΣΜΩΤΩΝ ΕΝΟΣ ΧΑΛΚΕΥΜΕΝΟΥ, ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΚΑΙ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ.

    «ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΟΛΟΣΧΕΡΗ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΚΑΙ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ (ΕΝΦΙΑ – ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ- ΦΠΑ-ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΤΛ), ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ (ΙΚΑ – ΤΕΒΕ ΚΤΛ) ΔΕΗ ΝΕΡΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΜΑΣ ΑΝΑΛΟΓΕΙ»

    ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΜΕ Α.Φ.Μ. ΕΛΛΗΝΙΚΟ, ΚΑΤΟΙΚΟΕΔΡΕΥΟΝΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΣΑΣ ΟΦΕΙΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΕΦΑΛΗΝ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ.

    ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΛΟΓΙΣΤΕΣ, ΦΟΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ, ΣΥΛΛΟΓΟΙ, ΟΜΑΔΕΣ, ΚΤΛ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΣΑΣ.

    ΟΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ – Ε.ΣΥ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΤΕΛΩΣ
    ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΗΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗΣ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ, ΘΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ, ΘΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΙΔΟΣΗ ΤΩΝ ΣΧΕΤΙΚΩΝ ΕΞΩΔΙΚΩΝ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ Ή ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΙΜΕΛΗΘΟΥΝ ΤΗΣ ΕΚΤΕΛΕΣΗΣ ΤΗΣ ΩΣ ΑΝΩ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑΣ.

    ΑΦΟΥ ΟΙ ΑΣΚΟΥΝΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΔΕΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ ΤΗΝ ΠΡΑΞΗ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ !

    ΑΗΡ

    ΕΚ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    ΒΙΚΥ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ, Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ (Τηλ. +306909110061)
    ΒΑΣΙΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ (Τηλ. +30694542202

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ ΓΕΛΟΙΩΔΕΣΤΑΤΕΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΜΗΝΩΝ, ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΛΛΑΓΜΑΤΙΚΩΝ – ΤΙΤΛΩΝ ΧΡΕΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΕΣΕΙ ΟΙ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ…

    ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΡΟΪΔΕΥΤΕ ΤΗ ΝΟΗΣΗ ΜΑΣ,

    ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΜΕ Ν’ ΑΣΕΛΓΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑ ΦΥΣΕΙ ΟΡΕΞΕΙΣ ΣΑΣ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΜΑΣ ΕΛΛΑΔΑ,

    ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΙΤΕ…

    ΕΠΕΙΔΗ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ Ν’ ΑΝΑΛΑΒΟΥΜΕ ΤΑ ΙΝΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ

    ΝΑ ΦΟΒΑΣΤΕ ΤΑ ΟΣΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΤΕ..

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΗΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΤΕ ΣΥΣΣΩΜΟΙ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΟΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ..

    ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΛΩΠΟΔΥΤΕΣ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΘΕΑ, ΝΑ ΚΑΛΕΣΕΤΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΤΟΥ, ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΙΜΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΙΤΛΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΕΚΠΕΜΠΟΥΜΕ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΥΠΩΘΕΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ Η ΑΠΑΤΗ …

    Η ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΑΠΑΤΗ Η’ ΤΟΥ ΑΡΤΕΜΗ ΑΠΑΤΗ… ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ, ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΘΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, ΔΙΠΛΩΝ ΕΛΕΓΧΩΝ, ΥΨΙΣΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΠΡΑΞΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΑΤΕΡΓΑΡΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΤΟΥ…

    ΕΛΑΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΑΣΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΤΙΤΛΩΝ..

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΑΤΤΕΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΝΟΗΣΙΕΣ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ ΤΗΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ;;;;

    ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ, ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΛΛΟ…
    ΑΣ ΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΜ1 ΝΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΙ Η ΕΚΤΑΜΙΕΥΕΣΗ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ; ΚΑΙ Ν΄ ΑΠΟΔΕΙΧΤΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ, ΟΙ ΑΠΑΤΕΣ, ΟΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΤΕΛΕΣΑΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ.

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΤΕ, ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΑΝ ΔΙΑΠΛΑΤΑ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΕΡΟΥΜΕ ΠΡΟ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΣΑΣ..
    ΑΥΤΟΕΓΚΛΩΒΙΖΕΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ..

    ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ…

    BIKY XΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ
    Δ/ΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ
    ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ** Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΥΝΕΛ***
    **ΑΛΕΞΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ***
    ΤΗ ΛΑΟΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΌΣΟ ΜΑΛΆΚΕΣ ΓΙΝΑΜΕ!!
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΡΩΣΤΟΣ ΓΙΑΤΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΑΤΗ ΑΡΩΣΤΟΣ!!
    ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΑΞΙΖΟΥΝ!
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΣΤΟΡΙΤΟΣ!
    ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΜΝΗΜΩΝ!!
    ΟΤΑΝ ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ!!
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ!!
    ΣΤΕΙΛΑΜΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΟΚΤΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΗ ΚΑΝΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ,ΤΑ ΟΚΤΩ ΓΙΑΤΙ;;;;
    ΣΚΕΦΤΗΤΕ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΜΕΝΟΣ, ΠΟΤΕ ΤΑ ΒΡΗΚΑΝ ΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΙΣΑΝ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ!ΚΑΤΑΝΤΙΑ!!
    ΕΥΓΕ ΈΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΗΛΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΞΥΠΟΛΗΤΟΥΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ!!
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΟΚΤΩ ΚΟΜΜΑΤΑ ΨΗΦΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΤΥΧΙΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ !!
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΟΙΤΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ!!
    ΚΟΙΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΣ ΤΗΝ ΩΡΑΙΩΤΕΡΗ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
    ΕΙΠΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!
    ΕΛΕΓΕ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΗ ΦΡΕΝΟΚΟΜΕΙΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΒΡΙΖΕΤΑΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΨΗΦΗΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΞΑΝΑ ΒΡΙΖΕΤΑΙ!!
    ΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΟΜΜΑ Ο ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΜΑΣ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ !!
    ΑΚΟΥ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΕ ΝΑ ΣΤΗΛΗΣ ΔΕΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΡΡΑ ΕΧΕΙ 600 ΔΙΣ!!
    ΚΑΝΗ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΧΡΕΩΝ ΜΕ ΕΝΑ ΧΑΡΤΟΣΗΜΟ ΤΩΝ 70€ !! ΚΑΙ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΡΤΣΩΝΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΗΣΑΝ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ !!
    Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΗΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ
    ΔΕΙΞΕ ΡΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΛΙΓΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΟΥΤΕ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ!! ΜΟΝΟ ΕΣΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποικίλες ήταν οι αντιδράσεις μετά τις αποκαλύψεις και το πόρισμα της Τράπεζας της Ελλάδος, το οποίο μιλά για «αέρα» αναφορικά με τα υπέρογκα συγκεντρωμένα ποσά που ο αρχηγός της «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμης Σώρρας, ισχυρίζεται πως κατέχει και τα θέτει στη χρήση του ελληνικού κράτους.

    Ακόμα και πρώην οπαδών του πλέον στρέφονται εναντίον του με δηλώσεις τους.

    Όπως μετέδωσε ο Alpha, ένας μεγαλοοφειλέτης, που είχε καταθέσει εξώδικο σε εφορία της κεντρικής Ελλάδος για χρέος που έφτανε το 1 εκατομμύριο ευρώ, ακολουθώντας τις «διδαχές» και τις παροτρύνσεις του Αρτέμη Σώρρα, φαίνεται μετανιωμένος καθώς απέσυρε το εξώδικο. Ο ίδιος ανέφερε πως ζήτησε να αποπληρώσει το χρέος του. «Μετά τα γραφόμενα και τις δημοσιογραφικές έρευνες κατάλαβα πως όλο αυτό ήταν μία μεγάλη μπαρούφα», σχολίασε σχετικά ο πρώην οπαδός του κ. Σώρρα.

    Συνεχίζοντας, ανέφερε πως «κάναμε ανάκληση του εξωδίκου που αφορούσε χρέος 600.000 συν τις προσαυξήσεις», ενώ συμπλήρωσε πως «ο άνθρωπος αυτός έχει τρελάνει τον κόσμο. Δύο λύσεις υπάρχουν: Αν λέει ψέματα να επιληφθεί η δικαιοσύνη άμεσα. Αν λέει αλήθεια να βρει τρόπο το κράτος να πάρει αυτά που λέει πως υπάρχουν».

    Στο μεταξύ, η Διεύθυνση Νομικών Υπηρεσιών της Τράπεζας της Ελλάδος ανέφερε πως «μετά από ερώτημα του αναπληρωτή διευθυντή της Διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων Εταιριών, για τυχόν λογαριασμούς με χρήματα που θα μπορούσαν να διατεθούν από τον Αρτέμιο Σώρρα για την εξόφληση του δημόσιου χρέους, σας γνωστοποιούμε ότι οι απαντήσεις των τραπεζών ήταν όλες αρνητικές».
    Newsbeast.gr - Δηλώσεις μετανιωμένου οπαδού του Σώρρα
    https://www.youtube.com/watch?v=p7zpzuwhj0Y

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Σαραντα εναs πλυντηριαδεs συνιστουν...Σωρρα!
    Αναμεσα τουs βρισκεται ιδιωτηs που χρωσταει στην εφορια 8.000.000 εκ ευρω!
    ixnos.blogspot.gr/2017/03/blog-post_91.html
    Καλο το παραμυθι αλλα δεν εχει...φραγκο!Η Τραπεζα τηs Ελλαδαs αποκαλυπτει τον Αρτεμη Σωρρα!
    ksipnistere.com/2017/03/blog-post_419.html
    Πιο Σωρραs πεθαινειs!-YouTube
    λαμογια απατεωνεs βοθρολυματα κλεφτεs βαψωμαλλιαδεs ο σκατομυριουχοs και ο καταδικασμενοs ΜΙΖΑΣ-ΝΟΝΟΣ Πσωρογιδα καρατζαφεροκουραδεs κτλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 9 – 3 – 2017 , ΣΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, ΕΓΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ Ε.ΣΥ.– ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ,
    ΟΙ ΑΡΧΑΙΡΕΣΙΕΣ ΔΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΝ ΤΗΣ 14ΜΕΛΟΥΣ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» ΑΡΤΕΜΗ ΣΩΡΡΑ.

    ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ Ε.ΣΥ., ΔΙΑ ΨΗΦΟΥ ΕΞΕΛΕΓΗΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ 14ΜΕΛΗ Δ.Ε. ΟΙ ΚΑΤΩΘΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ:
    1. ΓΙΑΝΝΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
    2. ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
    3. ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    4. ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    5. ΠΑΞΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    6. ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    7. ΠΑΝΤΕΛΗ ΖΗΝΟΒΙΑ
    8. ΜΠΟΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    9. ΚΑΚΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    10. ΚΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    11. ΝΑΚΟΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ
    12. ΝΤΖΙΦΑ ΕΛΕΝΗ
    13. ΜΕΛΙΤΖΑΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    14. ΣΑΠΑΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ «Ε.ΣΥ. – ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ» Ο ΔΡΟΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ.

    ΕΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Η Δ.Ε. ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΝ ΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΔΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΩΣ ΕΞΗΣ:
    ΠΡΟΕΔΡΟΣ: ΚΟΛΙΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ: ΜΠΟΚΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ
    ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: ΤΟΥΡΝΑΒΙΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α΄: ΠΑΞΙΝΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ
    ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Β΄: ΑΥΓΕΡΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ
    ΤΑΜΙΑΣ Α΄: ΚΑΤΣΟΥΔΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑ
    ΤΑΜΙΑΣ Β΄: ΚΑΚΑΒΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
    ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ: ΝΑΚΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Α΄: ΜΩΡΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
    ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ Β΄: ΣΑΡΑΚΗΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑΞΙΟΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥΣ !!

    ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ Ε.ΣΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τραβα τωρα το κ καζανακι πανμαλακιστο ον

      Διαγραφή