Δευτέρα 3 Απριλίου 2017

Ο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ και ΒΟΣΚΟΚΑΝΑΛΑΡΧΗΣ Ν.ΠΑΠΠΑΣ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙ ΑΧΑΛΙΝΩΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΤΩΝ ΚΥΠΡΙΑΚΩΝ offshore, ΤΑΞΙΔΕΥΣΑΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΖΗΤΟΥΜΕΝΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ και ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΤΟΥ «DON KORLEONE» ΤΗΣ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ…!!!

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ και ΘΥΕΛΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ (Ε.Τ.) ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ Ν.ΠΑΠΠΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΗ—ΌΧΙ ΣΩΡΡΑ—ΑΛΛΑ…ΑΡΤΕΜΙΟΥ…!!! 

Εντάξει, μπορεί να μοιάζουν φυσιογνωμικά ο Αρτέμης Αρτεμίου εξειδικευμένος δικηγόρος των offshore εταιριών στην Κύπρο ή να έχουν το ίδιο όνομα ή σε άλλη εκδοχή να είναι ο Αρτέμης Σώρρας αδυνατισμένος, όμως επ’ ουδενί δεν είναι το ίδιο πρόσωπο…

Βέβαια αυτός ο «οφσοράκιας»  δικηγόρος μαζί με τον Υπουργό—βοσκοκαναλάρχη, ταξίδεψαν στη Βενεζουέλα του Μαδούρο ως καλοί μεσάζοντες—προμηθευτές προκειμένου να εξασφαλίσουν (όπως ανοήτως δικαιολογήθηκαν) ζαρζαβατικά από τα κρατικά σούπερ μάρκετ της πτωχευμένης Βενεζουέλας όπου σήμερα δεν έχουν ούτε χαρτί υγείας, για τους Έλληνες σε περίπτωση πού βγαίνοντας από το ευρώ δεν θα είχαμε για να κοροϊδέψουμε τη πείνα μας…ζαρζαβατικά…!!! 
******** 
Βέβαια ο αποτυχημένος Υπουργός-βοσκοκαναλάρχης εκεί φιλοξενήθηκε από τον καταζητούμενο από τις Αμερικανικές αρχές Don Korleone  της  Καραϊβικής Μαχέντ Χαλίλ, Λιβανέζικης καταγωγής, και μάλιστα διέμεινε στο πολυτελές ξενοδοχείο του ομίλου του στο νησί Μαργαρίτα στην Καραϊβική.
********
Υπόκοσμος πολιτικής, δικηγορίας, επιχειρήσεων, όλο το αγλάϊσμα  του αριστερού πανθέου σε εντυπωσιακές «δουλειές» με…χοντρά αποτελέσματα…!!!
********
Τα «πλιάτσικα» ήσαν για παλιές εποχές, όταν οι αριστερές δουλειές γινόντουσαν στο βουνό, σήμερα πού φόρεσαν βρακί οι κάθε είδους «τσιπροσκουρλέτηδες και σία» κάνουν χοντρές δουλειές με υπόκοσμο από Βενεζουέλα και Λίβανο μεριά, με την ελπίδα ότι δεν θα αποκαλυφθούν.
********
Αμ, δε…
                         ------------------

7 σχόλια:

  1. O Nίκος Παππάς γιός του ήρωα του Πολυεχνείου Στέλιου Παππά. Η μεταπολίτευση δεν εξιδανίκευσε τους κατσαπλιάδες των διαφόρων κουκουέ για τις ταραχές και τις καταστροφές, που προξένησαν στο Μετσόβιο τον «Νοέμβρη του΄73;
    Και ο Αρτεμίου κομμουνιστής του ΑΚΕΛ με σημαντική θέση στην διαχείρηση των οικονομικών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πού είναι σήμερα εκείνος ο αποκρουστικός βρωμύλος, ο δημοσιογράφος του αριστερού υποκόσμου ο Βαξεβάνης, πού δεν τόλμησε να πάει στο Δικαστήριο σε μήνυση πού κατέθεσε και εκδικαζόταν σήμερα η σύζυγος του Στουρνάρα και πήρε αναβολή; Γιατί ο βρωμύλος πήρε αναβολή άν είχε δίκαιο; Ούστ κατσαπλιάδες μειονεκτικοί σαλεμένοι ανέραστοι πού θέλετε να κάνετε πολιτική με δημοσιογραφία και ήθος Καλογρίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λίγα είναι τα ψωμιά τους. Ακόμη και ο ευρωβουλευτής τους ο Κούλογλου δημοσιεύει στο σάΙτ του δημοσκόπηση που δείχνει τον Συριζα στο...10,5%.!!! Άντε και τον άλλο μήνα σε μονοψήφιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ** Ένας συμοριτης που είναι πετυχημένος;;;
    Μόνο ο Αλέξης ότι κάνη το κάνη με πόνο καρδιάς μετά από σκληρή και υπερήφανη διαπραγματευσι,και σε ότι δεν του βγαίνει φταίνε τα διαπλεκόμενα οι προηγούμενοι,
    Σήμερα νέο κόλπα(ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ) τέλος στην κλεψιά μόνο ληστείες αλλά μόνο από αριστερους!!!!
    Στόχος των συμοριτων να κάνουν την πατρίδα Βενεζουέλα της Μεσογείου και αποχώρηση από την €€!!
    ** Δειλοί Τυχοδιώκτες Αμετανόητοι*** Δειλοί και άφωνοι δυστοιχως σήμερα είναι όλοι στη Ν Δ Ανιστοριτοι,τεμπέληδες !!
    Προς όλους της Πειραιώς εμείς η παράταξη και όχι μόνο είμαστε υπερήφανοι για το κόμμα μας σήμερα μας κάνετε να ντρεπόμαστε
    Ποιος από σας βλέπει και μπορεί να πηγαίνει έως εδώ χάνεται η παρτίδα !!
    ΚΥΡΙΑΚΟ μάθετε τούτο απέναντι σας έχετε μία πολιτική ΑΔΙΣΤΑΧΤΟΙ τυχοδιώκτες !!
    ΗΣιωπη δεν είναι αρετή !!
    Οι ΑΛΗΤΙΑ αντιμετωπίζεται με ΑΛΗΤΙΑ!!
    ** Μην περιμένετε το ώριμο φρούτο***

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το νησί Μαργαριτάρι είναι ο παράδεισος των offshore εταιρειών και ο τόπος πού έκανε πολυτελείς διακοπές ο αριστερός Τσάβες πού θαύμαζε το ζαγάρι ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αλέξης το είπε πάλι ο συμοριτης πριν από 70 χρόνια ξεκίνησε η Αθηνών θεσσαλονικης δηλ
    Το 1947 δηλ τον χάραξαν οι συμμορίτες με Άρη το βελουχιωτη!!!
    Έτσι ξαναγράφεται η ιστορία όταν η άλλη πλευρά είναι απαλή και κουφή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εδώ είναι όλες οι απαντήσεις
    http://greek-leaks.blogspot.com/2016/09/h-1981-2011_25.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή