Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018

ΕΘΝΙΚΟ ΑΙΣΧΟΣ: ΤΣΙΠΡΑΣ-ΚΑΜΜΕΝΟΣ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ και ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ και ΚΑΤΑΦΩΡΑ ΤΙΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ (Γ.Ε.Ν.) ΓΙΑ ΝΑ «ΚΡΥΨΟΥΝ» ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ «ΠΟΜΠΕΣ”» και…ΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ…!!!

ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΜΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟ (ΦΡΕΓΑΤΑ ΕΛΛΗ) ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΗΟΨΙΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΝΑΡΚΟΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΚΟ ΣΚΑΦΟΣ, ΜΕ ΑΕΡΑ…8 ΜΠΟΦΟΡ…;;;

Ε, δεν απομένει παρά η Περιστέρα –πού από δασκάλα έγινε ξαφνικά με δύο φωτογραφικές διατάξεις νομοθετικού περιεχομένου Καθηγήτρια Πανεπιστημίου-- να αναλάβει την «Εξουσία» στο ΥΠΕΘΑ και να υπαγορεύει στις Ένοπλες Δυνάμεις της Χώρας ταπεινωτικά «δελτία τύπου» πού θα καλύπτουν τις ανομίες της Κυβέρνησης των κατσαπλιάδων…!!!

Πως διαφορετικά να εξηγήσει κανείς ανακοίνωση του ΓΕΝ ότι η φρεγάτα ΕΛΛΗ, (επανδρωμένη με καταδρομικές δυνάμεις) δεν μπόρεσε να κάνει νηοψία σε Τούρκικο αλιευτικό πού μετέφερε τόνους ναρκωτικών στη διέλευσή του νότια της Κρήτης.
********
Το τραγικό είναι, ότι σύμφωνα με το αποκαλυπτικό βίντεο πού παρουσίασε ο Βουλευτής Ανδρέας Λομβέρδος, το μικρό ναρκολαθροαλιευτικό της Τουρκίας, σε απόσταση ολίγων μέτρων από την φρεγάτα ΕΛΛΗ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια των ανδρών του πληρώματος, ξεφόρτωνε και πέταγε τα δέματα-κιβώτια από τα ναρκωτικά στη θάλασσα, με τέτοια άνεση και ευκολία πού δεν τους ενοχλούσε διόλου ό άνεμος των 8 μποφόρ.
********
Στη καταγγελία του ο Ανδρέας Λοβέρδος αναφέρει ότι το φρεγάτα ΕΛΛΗ, πήρε εντολή «άνωθεν» να μην ενεργήσει νηοψία…
********
Τι συμβαίνει…;;;
********
Ήταν κανείς Κυβερνητικός μεγαλοσχήμονας συνέταιρος του φορτίου ή δεν έχουμε έλεγχο υδάτων στα 100 μίλια νότια της Κρήτης, ώστε να δοθεί τέτοια εντολή, δηλ. να μη γίνει νηοψία στο ναρκολαθροαλιευτικό…;;;
********
Και με ποια ευκολία σε οποιανδήποτε υπόθεση, υποχρεώνουν το ΓΕΝ να εκδίδει ανυπόληπτες, αναξιόπιστες και ταπεινωτικές ανακοινώσεις για το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων της Πατρίδας μας, προκειμένου να καλύψουν δικές τους Εθνικές πομπές ή άνομες συναλλαγές…;;;
********
Δηλ. αν χρειαστεί να επέμβουν στο Αιγαίο για τη διαφύλαξη των Εθνικών μας συνόρων με άνεμο 8 μποφόρ, δεν τα καταφέρνουμε…;;;
********
Αυτό λέγεται…Εθνικό μήνυμα…;;;
********
Αλίμονο μας…!!!
********
Μάλιστα δε, διαβάζοντας άρθρο του Θέμου Αναστασιάδη στο ΘΕΜΑ της Κυριακής αλίευσα ορισμένα άκρως ανησυχητικά σημεία για την Εθνική μας πορεία, οποία σας παρουσιάζω:   
               ------------------
«Μήπως τολμάει να ρωτήσει π.χ. κανείς αν τα Ιμια είναι πλέον υπό τουρκικό έλεγχο; Χωρίς να ’χει συμβεί κάτι επίσημο, ή διθυραμβικό, αργά-αργά, σπιθαμή με σπιθαμή, ή μάλλον κύμα με κύμα, μοιάζει σαν η ελληνική πλευρά επί ΣΥΡΙΖΑ να υποχώρησε από την πάγια εθνική γραμμή. 

Εκεί ήταν άλλωστε ο Τσίπρας με τον Καμμένο για τα Θεοφάνεια, αλλά περιορίστηκε σε δηλώσεις μόνο εντός του λιμανιού της Καλύμνου και στην πολύ διπλανή γραφική και τουριστική Ψέριμο, ενώ εξ όσων γνωρίζουμε δεν πήγε στο πιο απειλούμενο Φαρμακονήσι, όπως είχαν ήδη προαναγγείλει από το Μαξίμου. 
Φυσικά, ούτε κουβέντα  για Ίμια, την ώρα που τα τουρκικά πλοία αλώνιζαν δύο μέρες εκεί, προκειμένου να δημιουργήσουν νέα ένταση. Εμείς κάναμε ότι δεν τα βλέπουμε. 


Στα φωτογραφικά ντοκουμέντα βλέπεις τα πλοία του Ερντογάν με φόντο τα βράχια και τα  δικά μας σταθερά με το ανοιχτό πέλαγος πίσω τους. Οι Τούρκοι γράφουν ότι μας εμποδίζουν ακόμη και να πλησιάσουμε. Ισχύει, ναι ή όχι; Με αποδείξεις! Ας κάνουμε κι εμείς μια περασιά και στείλτε μας τη φωτογραφία

ΥΓ.: Οσο για τα Ιμια, στα φωτογραφικά ντοκουμέντα βλέπεις τα πλοία του Ερντογάν με φόντο τα βράχια και τα δικά μας σταθερά με το ανοιχτό πέλαγος πίσω τους. Οφθαλμαπάτη είναι; Μόνιμη; Αν ναι, να πάμε σε κάναν γιατρό. Δεν προσθέτουμε ως de facto αναξιόπιστα (;) τα πανηγυρικά πρωτοσέλιδα των εφημερίδων της γείτονος, ότι δηλαδή έχουν διώξει τους Ελληνες από τα Ιμια, απλά μένουμε στα γεγονότα που καταγράφονται από τη δική μας πλευρά. Και αυτά στοιχειοθετούν ότι έχουμε παραχωρήσει σιωπηρά εθνικό χώρο - και δεν ακούω να αποδεικνύει κανείς το αντίθετο. Μπορούμε το ίδιο σιωπηρά να τον ανακτήσουμε; Μακάρι! Διότι αλλιώς με τον ίδιο τρόπο η Αγκυρα θα αρχίσει να περικυκλώνει κι άλλες νησίδες που διεκδικεί. 

Γνωρίζει και λέει δημόσια, άλλωστε, ότι έχει απέναντί της μια κυβέρνηση ΕΝΔΟΤΙΚΗ, όχι απλά φοβική, αλλά πρόθυμη ποιος ξέρει τι να παραχωρήσει! Οπότε κορόιδο είναι ο αγάς να μην πάρει; Αυτός, ο Ερντογάν, ξανά πασάς, κι ο Τσίπρας, 200 χρόνια μετά, ξανά ΡΑΓΙΑΣ! 

Αν πράγματι υπάρχει ένας όρος που μπορεί να περιγράψει τη στάση του Μαξίμου, ειδικά μετά τα όσα συμβαίνουν ύστερα από την επίσκεψη Ταγίπ στην Αθήνα, είναι το ξανά ΡΑΓΙΑΣ 200 χρόνια μετά την Επανάσταση του ’21, που υποτίθεται ότι θα τη γιορτάσουμε κιόλας σε τρία μόλις χρόνια. Πού; Καλεσμένοι στο χαρέμι του νεο-Σουλτάνου, ως «οι φίλοι μας οι ευνούχοι»;
                 ----------------------

1 σχόλιο:

  1. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΟΝΗ
    ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή