Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

ENAΣ «ΝΤΕΝΕΚΕΣ ΞΕΓΑΝΩΤΟΣ»- ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΩΝ ΑΝΕΛ-, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ και ΓΛΕΙΦΕΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ, ΜΠΑΣ και ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΣΕ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΟ… ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ…!!!

ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ, -Ο Κ.ΚΑΤΣΙΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΟΤΙ «ΑΝ ΟΝΟΜΑΣΘΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ»-, ΒΑΖΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο «ΝΤΕΝΕΚΕΣ» ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ…ΚΑΡΕΚΛΑ…!!!

 Σαν γνήσιος «ντενεκές ξεγάνωτος», πάντα με επαρμένη ανοησία και ακατάσχετη μπουρδολογία, ο δήθεν πολιτικός  του λόγος, απαρτίζεται από ασύνδετες και άσχετες φράσεις, όπου η επόμενη διαψεύδει τη προηγούμενη, σε πλήρη σύμπνοια και αρμονία με το λόγο του αείμνηστου γραφικού Δελαπατρίδη (Arman de la Patri)  πολιτικός και αυτός, με φιλοδοξία να γίνει και Πρωθυπουργός και τον χρησιμοποιούσαν οι αριστοκράτες της Αθήνας την δεκατία 50΄-60΄, για να σπάνε πλάκα και  του έδιναν χρήματα, ακριβά ρούχα- από δεύτερο χέρι- και άλλοι που του πλήρωναν χορταστικά γεύματα στα πανάκριβα restaurant πού εσύχναζαν για να διασκεδάσουν…

Ο εν λόγω βουλευτής των ΑΝΕΛ, ονόματι Παπαχριστόπουλος σε κάθε εμφάνισή του στα ΜΜΕ,  με στομφώδες ύφος και οίηση φαυλοηλιθιότητας, χρησιμοποιεί κατά κόρον καί αναμασάει τις εξής εκφράσεις:
********
--* «Σέβομαι τον πρόεδρό μου»…
--* «Δε βάλαμε το χέρι στο μέλι»…
--* «Δεν θέλω να σχολιάσω»…
--* «Κρατήστε αυτό πού σας λέω»… κ.τ.λ κ.τ.λ. κ.τ.λ....
Σε μία έξαρση νέας ανοησίας και άγνοιας 25/1/2018 στο Σκαϊ, για να κατηγορήσει τη ΝΔ επικαλέσθηκε ένα Γερμανό πού είναι Γάλλος ως Πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά.
********
«Ο Τζόζεφ Ντολ, ο πρόεδρος των Χριστιανοδημοκρατών, ο Γερμανός ο οποίος χαιρέτησε την στάση που κράτησε ο πρωθυπουργός στο Σκοπιανό, είναι ο ηγέτης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, αν δεν σας λέει κάτι».
********
Ο Ζοζέφ Ντολ, δεν είναι φυσικά Γερμανός και δεν είναι ούτε πρόεδρος αλλά ούτε ηγέτης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος. 
Ο Ζοζέφ Ντολ είναι Γάλλος πολιτικός, πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, της μεγαλύτερης πολιτικής ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
********
Έκανε Γερμανό τον Γάλλο πρόεδρο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, προσπαθώντας να πει ότι συνεχάρη την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ
********
Την πλήρη ικανοποίησή του για την στήριξη που προσέφερε στην ελληνική κυβέρνηση αναφορικά με τις διαπραγματεύσεις για το Σκοπιανό ο «πρόεδρος, ο ηγέτης του Χριστιανοδημοκρατικού κόμματος, Τζόζεφ Λο (sic) του κόμματος που ανήκει ο κ. Μητσοτάκης» εξέφρασε ο βουλευτής των  ΑΝ.ΕΛ  Θανάσης Παπαχριστόπουλος.
******** 
Ο εν λόγω πολιτικός αστέρας, υποστήριξε επίσης ότι ο κ. Ντολ (ο Ζοζέφ προφανώς, και όχι ο «Γερμανός Τζόζεφ») «έμεινε έκπληκτος με τη στάση που κράτησε η Νέα Δημοκρατία». 
********
Η πραγματικότητα και σε αυτήν την περίπτωση, είναι ότι ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, μιλώντας στο δίκτυο «Euractiv», χαρακτήρισε τις συνομιλίες ανάμεσα σε Αθήνα και Σκόπια ως «ένα παράθυρο ευκαιρίας», εκφράζοντας παράλληλα την ελπίδα να του βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση.
********
Το τερατώδες με αυτή τη πολιτική φυσιογνωμία, είναι ότι παρά την απόφαση του κόμματός του, ότι ήδη στη καταστατική διακήρυξη είναι κατά του ονόματος ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σύνθετου ή παράγωγου για την ονομασία των Σκοπίων και ο «πρόεδρος» Πάνος έλεγε ότι θα ρίξει όποια Κυβέρνηση συμφωνήσει με τη παράδοση του ονόματος και ενώ οι λοιποί συναδελφοί του βουλευτές συμμετέχουν στα συλλαλητήρια, ίδιος δεν…συμμετέχει…!!!
********
Λέει δε συνάμα αυτό το πλασμώδιο πού αποτελεί γένος παρασιτικών πρωτοζώων, την ασυλόγιστη μπαρούφα πού δεν έχει προηγούμενο:
********
«Δεν τίθεται ζήτημα «δεδηλωμένης», αν δεν ψηφίσουν οι ΑΝΕΛ τη πρόταση Τσίπρα».
********
Περιμένει να βρεθούν προδότες από άλλα κόμματα, ώστε και να ψηφιστεί η προδοτική πρόταση Τσίπρα οπότε ο ίδιος να μη χάσει το Βουλευτιλίκι και το στόχο του Υπουργού πού έχει βάλει στο μάτι, αφού ό ίδιος ερωτώμενος στα ΜΜΕ με επαρμένη ηλιθιότητα δήλωσε:
********
«Ποιος στραβός δεν θέλει το φως του».
********
Τόσο «ανιδιοτελές» είναι αυτό το πολιτικό…πλασμώδιο του Λαβεράν…!!!
********
Θέλει να συμμετέχει σε Κυβέρνηση πού στη πλέον κρίσιμη ψηφοφορία στη Βουλή, πού αφορά μεγίστης Εθνικής προτεραιότητος και σημασίας ΘΕΜΑ, αλλά ο ίδιος να μη την έχει ψηφίσει…;;;
********
Και αυτό το μακάβριο υποκείμενο ή πλασμώδιο του Λαβεράν, διατείνεται ότι έχει…ηθική, Εθνική συνείδηση και ατομική αξιοπρέπεια…!!!
*******
Δίνει σήμα στο Τσίπρα ότι γέρνει και από εκεί, --δεν είναι σαν τον Κ.Κατσίκη πού δήλωσε ότι αν δοθεί το όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ «θα φύγω»--, για μία Υπουργική καρέκλα, έστω παρακαθήμενος του γίγαντα Υφυπουργού…Μπαλάφα..
Άλλωστε έχει απομείνει και κανένας άλλος  στον Τσίπρα για…υπουργοποίηση…;;;
********
Ο Μπάρκας από τη Πρέβεζα το πολύ-πολύ  να στεναχωρηθεί, «σιγά τα ωά», μικρό το κακό, στον επόμενο ανασχηματισμό ίσως μοιραστεί ένα Υφυπουργείο σαν «παράγωγο» του  δραστήριου Υφυπουργού Τέρενς Κουίκ, τουλάχιστον να τον…ξεκουράζει…!!!
********
Ρε λαέ βασανισμένε, ποιοι μας…Κυβερνάνε…;;;
                  -------------------

4 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ σοβαρο μουτρο μπας και ειναι μεθυσμενος;;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαζοχαρουμενο ακατοίκητο,
    Για την καρέκλα μπορεί να πουλήσει την πατρίδα!!
    Δεν υπάρχουν ψυχίατροι να τον γιατρέψουν!!
    Τα πάντα για πέντε λεπτά τηλεόραση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΓ όταν του είπαν του Καρατζαφέρη για τον Παπαχριστοπουλο είναι επικίνδυνος!!
    Μόνο στο ΚΚΕ δεν πήγε οι άλλοι του έκλεισαν την πόρτα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. POLITIKO SAFARI έχεις δίκαιο.
    Τώρα καταλάβαμε γιατί το νούμερο και καραγκιόζης Παπαχριστόπουλος αποστασιοποιείται απο τούς ΑΝΕΛ καί παίρνει τις θέσεις του Συριζα στο Μακεδονικό, επειδή θέλει να γίνει υφυπουργός.
    Ούστ καραγκιόζη και παρλαπίπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή