Δευτέρα 5 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΤΟΝ «ΕΦΙΑΛΤΗ» ΤΣΙΠΡΑ και ΤΗΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΙΚΗ ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΤΟΥ, ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΕ ΑΙΓΑΙΟ- ΘΡΑΚΗ-ΣΚΟΠΙΑ κ.τ.λ…;;;

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ και ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ.. ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΟΥΣ…;;;

Η «ευτυχής συγκυρία» --κατά πολύ ήπια έκφραση--του Ερντογάν, είναι η παρουσία Τσίπρα και της κατσαπλιάδικης συμμορίας του, στην ηγεσία της Χώρας μας, με την έγκριση βέβαια του «σοφού» λαού μας αφού διαθέτει το…«αλάθητο πολιτικό του ένστικτο»…!!!
Ξέρει ότι Τσίπρας-Κοτζιάς-Καμμένος είναι της πλάκας, άσχετοι, αγράμματοι, ανίκανοι στη διαχείριση κρίσεων και κοκορόμυαλοι σε πολιτικό και διπλωματικό επίπεδο και αποτελούν «Βούτυρο στο ψωμί του», για τις επεκτατικές του επιδιώξεις.

Η Αξιωματική αντιπολίτευση όλο το ως άνω περίγραμμα, με διπλωματικό ασφαλώς τρόπο το βροντοφωνάζει σε όλους τους τόνους ως:
********
«Δεν έχουμε ουδεμία εμπιστοσύνη στη Κυβέρνηση»…!!!
********
Άλλωστε ο Ερντογάν τους τσέκαρε πολύ καλά, όταν πρόσφατα τους έριξε στη εξευτελιστική παγίδα προκαλώντας την επίσκεψή του στην Αθήνα, -- όπου με τη βοήθεια του δήθεν Καθηγητή (όπως τον αποκάλυψε η Ντόρα) με ανύπαρκτα χαρτιά  Ν.Κοτζιά στα Πανεπιστήμια του Χάρβαρντ, της Οξφόρδης και του Μαρβούργου. λόγω αμάθειας και ασχετοσύνης—του έδωσαν βήμα στο Προεδρικό Μέγαρο και παρουσία Προκόπη Παυλόπουλου, τους έθεσε κατάμουτρα ΘΕΜΑ Αιγαίου και Θράκης.
********
Το επεισόδιο στις ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ και ΟΧΙ στον ΕΒΡΟ, (έχει σημασία η τοποθεσία και σκόπιμα δεν αναφέρεται), μυρίζει  καμαρίλα και προβακάτσια, πέραν των ολιγωριών και εγκληματικών χειρισμών.
********
Αναπάντητο παραμένει το ερώτημα αν συνελήφθηκαν σε Ελληνικό ή Τουρκικό έδαφος.
********
Το Επιτελείο βιάστηκε να ανακοινώσει ότι συνελήφθηκαν σε Τούρκικο, ο Κουβέλης την άλλη μέρα στην ΕΡΤ το αμφισβήτησε, ή όλη επιχείρηση της περιπολίας γεννά τεράστια ερωτηματικά:
********
Από πού ξεκίνησαν Ανθυπολοχαγός και Λοχίας την περιπολία και πως «έχασαν το δρόμο», δεδομένου ότι ποτέ κανένας Έλληνας Στρατιωτικός δεν έχασε το δρόμο του στον Έβρο.
******* 
Κάποιοι άλλοι δικοί μας –γνωστοί και μη εξαιρετέοι-- τον έχουν χάσει και ΟΧΙ αυτοί πού συνελήφθηκαν ή απήχθηκαν…
********
Ας μη μπλέκουν μερικοί το Στρατό μας με τα παιχνίδια του Ερντογάν πού θέλει μετά το Αιγαίο να «γκριζάρει»  και το χερσαίο σύνορο Ελλάδας-Τουρκίας…
********
Μας ενδιαφέρει πρωτίστως να γυρίσουν τα δύο παιδιά μας πίσω γρήγορα, σώα και αβλαβή…
********
Μετά θα δούμε αν ή σύλληψη ή απαγωγή των δύο Ελλήνων στρατιωτικών ήταν «τυχαίο γεγονός» ή προετοιμασμένη… εδώ και καιρό επιχείρηση…!!!
********
Κυρίως επειγόντως κάτι να αλλάξει εδώ και τώρα, δεδομένου ότι οι σχέσεις μας με την Τουρκία θα επιδεινώνονται συνεχώς χωρίς να αποκλείεται και η πολεμική εμπλοκή.
********
Τσίπρα περίμενε ο Ερντογάν να βρεί την ευκαιρία και να διεκδικήσει τά πάντα…!!!
********
Τα καθημαγμένα οικονομικά  και άνεργα παιδιά μας, με τι ηθικό θα υπερασπιστούν στο «όνομα της πατρίδος»  τις απάτες, αυταπάτες και ανικανότητες μιάς Κυβέρνησης, όταν μάλιστα έχουν εξαθλιώσει τις οικογένειές τους και τους παίρνουν τα σπίτια στους πλειστηριασμούς;;;
***
Δηλ.
******** 
Εμείς θα πολεμάμε και αυτοί θα μας παίρνουν τα σπίτια στούς... πλειστηριασμούς...;;;
              -----------------

5 σχόλια:

  1. Το έχω γράψει άπειρες φορές, για να σε σέβονται πρέπει να σε φοβούνται
    Η χώρα δεν ήταν ποτέ σοβαρή στην νεότερη ιστορία της και ειδικά μετά το 80 φεύγα όταν ο κάθε "υπουργός" έκανε την δική του πολιτική, και όταν έφευγε ο επόμενος έκανε την δική του.
    Τα κράτη έχουν συνέχεια και το μόνο που αναγνωρίζουν ως συνέχεια οι κηφήνες του κυνοβουλίου, είναι μόνο τα χρέη που δημιούργησαν και τα φόρτωσαν στον "υπερήφανο" Ελληνικό λαό.
    Που κολλάει όλος αυτός ο πρόλογος, κολλάει ότι στο συγκεκριμένο θέμα η αγΕλλάδα που ανήκει στη δύση και στην Γερμανική ευρώπητων λαγών δεν έχει τις ειδικές δυνάμεις που θα επεμβαίνουν στο εξωτερικό όπως έχει δείξει στο παρελθόν ακόμη και η Τουρκία στην περίπτωση του Οτσαλάν.
    Σοβαρό έθνος δεν θα είχε αφήσει να ζει ο δολοφόνος του Σολωμού το 1996, δεν θα είχε αφήσει ατιμώρητους τους Τούρκους "κομάντος" στην Ίμια, δεν θα είχε μια άοπλη Θαλαμηγό να μαζεύει τον κάθε μλκα που του έκαναν διαφήμιση, ότι θα πάει στην Ευρώπη και θα τον ταΐζουν τζάμπα.
    Ένα σοβαρό κράτος δεν θα είχε αποσύρει τα ναρκοπέδια πρώτο πρώτο, για να περνάνε οι πάντες μέσα στη χώρα.
    Ένα σοβαρό κράτος δεν θα έβαζε φόρους για την οικολογία σε μια χώρα που δεν παράγει τίποτα και τα κουβαλάει απέξω διότι εξανάγκασαν τον κόσμο να φύγει από τα χωράφια και τα κλειστά εργοστάσια.
    Ένα σοβαρό κράτος δεν θα δεχόταν να μετονομάσει τους εργαζόμενους σε ωφελούμενους, ούτε θα υπέγραφε όπως είχε πει και ο Βόλφανγκ στον Γιάνη αυτά που έχουν υπογράψει όλοι τους.
    Είναι πολλά που δείχνουν ένα σοβαρό κράτος από ένα κράτος οπερέτα, του οποίου οι ιθαγενείς του δείχνουν την μαγκιά τους στα πεζοδρόμια με διάφορους τρόπους.
    Ένα σοβαρό κράτος δεν μοιράζει τα χρήματα του λαού του δεξιά και αριστερά σε "επιδόματα" δημιουργώντας στρατιές ψηφοφόρων για να καβατζάρει την εξουσία στο προτεκτοράτο.
    Πολλά είναι τα παραδείγματα ενός σοβαρού κράτους που δεν είναι στο μέγεθος των ΗΠΑ της Ρωσίας και πολλών άλλων κανονικών κρατών

    Αν έχουν τα κότσια οι Αξιωματικοί των ενόπλων δυνάμεων ας κάνουν αυτό που προτάσσει το σύνταγμα και όχι να κλαίνε μόλις πάρουν τη σύνταξη.

    Ο κόσμος περιμένει κάποιον να βγει μπροστά και μόλις δει ότι αξίζει θα ακολουθήσει, έχει βαρεθεί την ανακύκλωση των ίδιων "προσώπων" του κυκλώματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εδώ σήμερα ο Ερντογάν βρήκε τη "χρυσή ευκαιρία" πού λέγεται Τσίπρας και πολιτογράφησε ακόμη καί τό Καστελόριζο...Τουρκικό.!
    Τέτοια ξευτίλα κυβέρνησης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τρέχουν γιά νά προλάβουν οι εθνομηδενιστές.......

    Η είδηση που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας φανερώνει μια Ελλάδα
    του μέλλοντος, όπως την επιθυμούν οι εθνομηδενιστές. Υπό τον τίτλο «Ιθαγένεια-εξπρές σε 800.000 αλλοδαπούς!» διαβάζουμε, ανάμεσα σ’ άλλα, τα εξής:

    «Σαρωτικές πρόκειται να είναι οι αλλαγές στην απόκτηση της ελληνικής
    ιθαγένειας που δρομολογεί το Υπουργείο Εσωτερικών με προφανείς
    εκλογικούς στόχους. Στο νομοσχέδιο που θα καταθέσει εντός των
    ημερών ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Σκουρλέτης θα παρέχεται η δυνατότητα
    στους περίπου 800.000 αλλοδαπούς που διαμένουν νομίμως στην Ελλάδα να
    αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια σε τρία χρόνια από έξι που ισχύει
    σήμερα.

    Μάλιστα το πολυπόθητο χαρτί θα λαμβάνεται αφού οι ενδιαφερόμενοι
    αλλοδαποί μετάσχουν σε ένα τεστ γνώσεων που χαρακτηρίζεται «εύκολο». Οι
    αλλοδαποί πρέπει να απαντήσουν γραπτώς σε 20 ερωτήσεις τις οποίες θα
    επιλέγουν από ένα σύνολο 30 ερωτήσεων, ενώ θα υπάρχουν και προφορικές
    εξετάσεις. Δεν αποκλείεται να συμπεριληφθεί στις εξετάσεις και ένα
    γραπτό κείμενο, κάτι σαν μια μικρή έκθεση. Ο ειδικός γραμματέας
    Ιθαγένειας Λάμπρος Μπαλτσιώτης ανέφερε ότι οι 30 ερωτήσεις θα
    επιλέγονται τυχαίως την ημέρα των εξετάσεων, από τράπεζα θεμάτων, η
    οποία θα έχει συντάξει 300 ερωτήσεις.

    Και αυτός όμως ο αριθμός δεν πρέπει να πανικοβάλλει τους αλλοδαπούς, αφού όλες
    οι ερωτήσεις θα είναι αναρτημένες στο διαδίκτυο. Και για να μην
    αρχίσουν να πηγαίνουν σε φροντιστήρια, το Υπουργείο θα δίδει και τις
    απαντήσεις στις 300 ερωτήσεις!».

    Με απλά λόγια, βρισκόμαστε μπροστά σε ένα νέο επερχόμενο κύμα
    «ελληνοποιήσεων», προκειμένου οι εμπνευστές του να καρπωθούν εκλογικά
    την… ευγνωμοσύνη των «ελληνοποιημένων» αλλοδαπών. Άλλο ένα βήμα, δηλαδή,
    στην μακροχρόνια συντεταγμένη προσπάθεια μετατροπής της Χώρας σε χώρο
    και του Ομοιογενούς Λαού της σε ετερογενή πληθυσμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ολο το παραμύθι με τον τουρκομογγόλο και τους εδώ ανθέλληνες
    είναι η συν-κυριαρχία στο Αιγαίο να μοιραστούμε τα κοιτάσματα
    φυσικού αερίου πετρελαίου και τα νησιά πράγματα που έχουν βέβαια προαποφασιστεί απο τότε που η Ψαρούδα Μπενάκη είχε παραδώσει το σχέδιο ξεπουλήματος στον Παπούλια για το καλό της Ευρώπης ..... ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΕΔΩ .....

    ...................................

    Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΝΑ ΨΑΡΟΥΔΑ - [ΜΠΕΝ]ΑΚΗ, ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΣΤΟΝ ΝΕΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΡΟΛΟ ΠΑΠΟΥΛΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ
    ....................................

    ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΗΣ ΤΗΝ 8/2/2005:

    «ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ, ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ, ΟΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ: Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΘΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΘΗΚΗΣ, ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΘΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΘΟΥΝ ΧΑΡΙΝ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΥΗΜΕΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΥΡΥΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ, ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ ΚΑΘΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΕΣ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΓΝΩΣΤΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΙΕΡΩΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΚΙΜΑΣΘΕΙ, ΑΠΟ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΕΣ ΝΕΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο Τσίπρας εμφανίσθηκε ως η τελευταία ευκαιρία για την Ελλάδα. Και πούλησε τη χώρα σε τιμή ευκαιρίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή