Τετάρτη 13 Ιουνίου 2018

«ΠΑΡΟΥΣΑ» ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ—ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ, Η ΑΘΛΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΩΝ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ…

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΑΛΛΕΣ «ΑΔΕΛΦΕΣ»--ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΕΣ ΘΑ ΣΥΝΔΡΑΜΟΥΝ ΣΤΗΝ…«PRIDE» ΠΡΟΔΟΣΙΑ…!!!

«Εθνικό Βατερλό»…!!!
Στο «Θεσμικό Εγγυητή του Πολιτεύματος» δηλ. στο Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο εναποθέτει πλέον ( και έτσι έπρεπε να κάνει) ο Κυριάκος Μητσοτάκης την ευθύνη αυτής της πρωτοφανούς εξέλιξης, πού δεν έχει προηγούμενο στην Ελληνική Πολιτική και Συνταγματική Ιστορία πού συνιστά κατάφωρη παραβίαση της Δημοκρατίας και του Κοινοβουλευτικού Πολιτεύματος, αφού ο Τσίπρας καμία πολιτική νομιμοποίηση να υπογράψει αυτή τη Προδοτική Συμφωνία, το Σάββατο στις Πρέσπες, όταν μάλιστα δεν έχει τη στήριξη της ίδιας της Κυβέρνησής του.

Ο ίδιος ο Παυλόπουλος μάλιστα, σε διάφορες περιοδείες – εκδρομές πού έκανε ανά τη Χώρα διαλαλούσε παντού ότι δεν υπάρχει «Μακεδονικό Έθνος», τώρα μπροστά στον Τσίπρα είπε ότι η συμφωνία είναι…καλή…!!!
********
Είναι λοιπόν σαφές ότι έχει «Εθνικές ευθύνες» με την κατάπτυστη συμφωνία Τσίπρα όπου οι Σκοπιανοί βγαίνουν ΕΝΙΣΧΥΜΕΝΟΙ , αφού κέρδισαν την αναγνώριση  ως… Μακεδονικό Έθνος με Μακεδονική γλώσσα και Μακεδονική ταυτότητα…!!!
********
Άλλωστε, δεν περίμενε κανείς από ένα κομπλεξικό αριστερό ανθρωπάκι, πού έμαθε να απολαμβάνει σε όλη τους την έκταση τα μεγαλεία τού Πρωθυπουργικού θώκου και στηρίζεται στη «δεδηλωμένη» της καρέκλας,να έπραττε Εθνικά.
*********
Ανέκαθεν το κόμμα του ήταν υπερ του δικαιώματος του αυτοπροσδιορισμού των Σκοπίων   και ανέκαθεν είχε αντεθνική στάση, είναι πασίγνωστα τα διαχρονικά δόλια…«περιστατικά»…!!!
********
Όπως τώρα επαναλαμβάνονται με την άνευ όρων εισδοχή των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ, αφού οι ψευδεπίγραφοι «όροι» πού προτάσσουν Τσίπρας-Κοτζιάς είναι άνευ αντικρύσματος, δεδομένου ότι άπαξ και συμφωνήσαμε να μπούν, δεν γίνεται μετά από τρία χρόνια να βγούν, για κανένα λόγο, αίρεση, ή όρο, όπως διατείνονται σύμπαντες οι διπλωμάτες…
********
Όπως ψεύτικο είναι και το δημοψήφισμα των Σκοπιανών, αφού αν δεν συμμετάσχει το 51% των Σκοπιανών θα έχει… συμβουλευτικό και ΟΧΙ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΌ χαρακτήρα και είναι εύκολο να πούν  στους Σκοπιανούς οι πολιτικοί Αρχηγοί τους να μη πάνε να ψηφίσουν με αποτέλεσμα να είναι άκαρπο.
********
Εκτός από τη φτωχοποιησή μας τα Σταλινικά απολιθώματα τού Κυβερνητικού λεχριταριού φάνηκαν και προδότες σε θέματα Εθνικής ακεραιότητος και αυθυπαρξίας…
********
Να σημειώσουμε ότι ο Καμμένος ναι μεν λέει ότι δεν ψηφίζει τη συμφωνία, δήλωσε όμως σήμερα σε συνέντευξή του ότι, «η συμφωνία είναι…καλή»…!!! 
               --------------

3 σχόλια:

  1. αριστεροι εαμοβουλγαροι προδοτες κουφαλες
    ερχονται παλουκια καροτα και κρεμαλες!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βρήκαν Παππά (Τσίπρας) να γίνει κηδεία καί έθαψαν, όνομα, ταυτότητα καί όνομα της Πατρίδας μας. Ούστ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΟΙ ΞΕΠΟΥΛΗΤΑΔΕΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΠΟΥ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ
    ΕΧΟΥΝΕ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΕΙ
    ΤΙΣ Ε Ρ Τ ΤΩΝ ΒΟΛΕΜΕΝΩΝ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΣΤΩΝ
    ΤΟ ΣΑΜΑΡΑ ΤΟ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΣΚΥΨΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ
    ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΡΙΧΝΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΕΙΧΕ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΝΟΥΣΑΜΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ

    ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΧΕΙ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΗΓΗΘΕΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ Π Ρ Ο Δ Ο Τ Ε Σ

    ΑπάντησηΔιαγραφή