Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2018

ΣΥΝΤΡΙΒΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ «ΜΙΖΕΣ και ΑΡΠΑΧΤΕΣ» ΤΟ ΤΣΙΠΡΟΣΥΡΙΖΑΙΪΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΩΝ «ΕΠΙΣΗΜΩΝ και ΑΝΕΠΙΣΗΜΩΝ»…ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ…!!!

Ο ΚΟΤΖΙΑΣ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ: «ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ «ΑΝΕΠΙΣΗΜΕΣ»…ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ…!!!

Μόνο από «συντρόφους» πού δεν τούς υπολόγισαν τα αφεντικά και αυτομόλησαν από την «συμμορία», μαθαίνεις την αλήθεια…
Ότι ακριβώς συμβαίνει στη Μαφία (οπουδήποτε της γης) και τις συμμορίες της νύχτας, πού καθημερινά παρακολουθούμε, με σφαίρες θανάτου  και θανατικά μαχαιρώματα, συμβαίνει και στην Κυβέρνηση, όχι βέβαια με ανθρώπινους φόνους , αλλά με  δολοφονίες χαρακτήρων και πολιτικές εξοντώσεις μεταξύ των, μέχρις εσχάτων.
Ο ΥΠΕΘΑ Π.Καμμένος, κατήγγειλε στο Υπουργικό Συμβούλιο ότι ο Σόρος έδωσε 50 εκατ. πού πήρε η Κυβέρνηση για να «λύσει» το… Σκοπιανό…!!!

Ο «Πρωθυπουργός» Τσίπρας βυθισμένος στη καρέκλα του και με τη ραχητική του φιγούρα να τον συνοδεύει έμεινε άφωνος και ξερός…
********
Δεν αποπειράθηκε καν, όχι να διαψεύσει τον Καμμένο, προφυλάσσοντας  τον Κοτζιά αλλά κυρίως και προπάντων να υπερασπισθεί τον εαυτόν, αφού ο Καμμένος δεν μίλησε προσωπικά για τον Κοτζιά ότι πήρε τα 50 εκατ. του Σόρος, αλλά για την… Κυβέρνηση…!!!
********
Μα, Πρόεδρος της Κυβέρνησης είναι ο Τσίπρας και στη παρούσα διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό  μόνο Τσίπρας και Κοτζιάς και ουδείς άλλος συμμετείχαν, με αποτέλεσμα να αγγίζουν προσωπικά τον ίδιο τον Τσίπρα, μια και σήμερα το επιβεβαιώνουν και τα ΝΕΑ, με τη φράση:
********
«Αφήνοτας σαφείς αιχμές και προς τον…Αλέξη Τσίπρα»…!!!
********
Βέβαια μια και η υπόθεση πήγε στον Εισαγγελέα την αλήθεια της έρευνας θα εξακριβώσει μόνο η προσκόμιση των πρακτικών του Υπουργικού Συμβουλίου—όχι βέβαια των γραπτών πού εύκολα αλλοιώνονται---αλλά, προς Θεού,  μόνο των απομαγνητοφωνημένων και αυτό πιστεύουμε ότι θα ζητήσει ο κ. Εισαγγελεύς.
********
Μη γυρίσουμε πίσω στο Φθινόπωρο του 2015, όταν αντικατέστησαν το «πόθεν έσχες» του Φλαμπουράρη με άλλο πλαστογραφημένο σε μεταγενέστερη ημερομηνία και υπεύθυνη δήλωση υπογεγραμμένη από ένα Ανθυπαστυνόμο ονόματι Πανταζή αν θυμάμαι καλά, τον οποίον σε αντάλλαγμα διόρισαν σε Επιτροπή του…ΕΦΚΑ…!!!
********
Σε αυτά οι λεχριτοτσιπροσυριζαίοι είναι… «μανούλες»…!!!
********
Βέβαια το καλύτερο θα ήταν να προσκομισθεί στον κ. Εισαγγελέα η επιστολή Κοτζιά στον Τσίπρα διότι έτσι θα διευκολυνόταν η ανάκριση και δεν θα υπήρχαν σκοτεινά και ανεξερεύνητα σημεία.
********
Αυτό όμως είναι αποκλειστικά στη διακριτική ευχέρεια του κ. Εισαγγελέα. Θα το τολμήσει…;;;
********
Διότι ο Τσίπρας αν και προκλήθηκε από τον Κοτζιά να δώσει την επιστολή στη δημοσιότητα, πεισματικά αρνείται…
********
Δεν φοβάται απλά, αλλά τρέμει να δώσει την επιστολή παραίτησης του Κοτζιά στη δημοσιότητα γιατί η επιστολή δεν είναι προσωπικό ραβασάκι πού αφορά τις προσωπικές τους σχέσεις, αλλά δημόσιο έγγραφο από το οποίο ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια για τα Εθνικά μας Θέματα πού άπτονται της Εθνικής μας Αυθυπαρξίας και  μάλιστα με μίζες και αρπαχτές από δωροδοκίες των 50 εκατ. ευρώ και όχι να κρύβονται στα σκοτεινά διαμερίσματα ενός παρακράτους, πού νέμονται και απολαμβάνουν συμμορίες «ανεπίσημων μυστικών υπηρεσιών» κάνοντας κατά την προσφιλή ιστορία τους, πλιάτσικο στη Πατρίδα μας…!!!
******** 
Ναι ο κορυφαίος Υπουργός τους επί των Εξωτερικών Ν.Κοτζιά   που είχει επί τέσσερα χρόνια σχεδόν στα χέρια του την Εξωτερική πολιτική μιλά για «ανεπίσημες μυστικές υπηρεσίες».
********
Μα καλά ρωτάνε οι πολίτες, είναι δυνατόν αυτά τα ελαττωματικά-μειονεκτικά-ραχητικά και στερημένα ανθρωπάκια με τις φαιδρές φάτσες και κωμικές κινήσεις να μπορούν έστω να συμπεριφέρονται ως μπράβοι συμμοριών της νύχτας.;;;
********
Ούτε εγώ το πιστεύω, αν και οί συμμορίτες των βουνών, σαν κατσαπλιάδες,  ακριβώς την ίδια δουλειά έκαναν.
********
Όμως στη παρούσα φάση, άλλος είναι ο στόχος του Κοτζιά και μακάρι ο Θεός να με βγάλει ψεύτη, δεν ανήκει στον Συριζα…
********
Χωρίς βέβαια να στερείται ευθυνών συνολικά η Κυβέρνηση και προσωπικά ο Τσίπρας…αλίμονο..!!!
********
Στη νέα Βουλή πού θα προκύψει με διαφορετική πλειοψηφία  και με τη «βούλα» της Δικαιοσύνης θα αποκαλυφθεί το ονοματάκι του…
          ---------------

2 σχόλια:

  1. "Αλεξη Τσίπρα Κομιτατζή η Βόρειος Ήπειρος
    είναι Ελληνική".
    Έτσι φώναζαν στη κατάμεστη από Ελληνικές σημαίες και τον Εθνικό ύμνο κηδεία τού μάρτυρα της Πατρίδος Κωνσταντίνου Κατσίφα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΡΙΖΕΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΟΝΤΡΟΚΟΥΡΑΔΑ ΤΟ ΚΑΜΜΕΝΟ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΥΠΟΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΠΟΤΕ ...

    ΚΡΙΜΑ ΤΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΠΟΥ ΧΑΣΑΜΕ ΑΡΑΓΕ ΘΑ ΚΑΤΑΑΒΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΔΩΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ
    Ο ΗΡΩΑΣ ΚΑΙ ΑΝ ΑΞΙΖΕ Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή