Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΝΕΑΡΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΥΠΕΒΑΛΑΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ "ΥΙΟΘΕΤΗΘΟΥΝ" ΑΠΟ ΤΟΝ ...ΣΑΡΚΟΖΙ!!!



«ΘΕΛΟΥΝ»ΓΙΑ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ «ΠΡΟΝΟΜΙΑ» ΜΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΖΑΝ…
Τέσσερις νεαροί γάλλοι σοσιαλιστές "υπέβαλαν" στο προεδρικό μέγαρο των Ηλυσίων "αιτήσεις υιοθεσίας" τους από τον Νικολά Σαρκοζί ώστε, όπως εξηγούν, να αποκτήσουν τα ίδια προνόμια με τον 23χρονο γιό του γάλλου προέδρου Ζαν, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης πολεμικής με αφορμή τη ραγδαία επαγγελματική του άνοδο.
Οι τέσσερις νεαροί, μέλη του Κινήματος Νέων Γάλλων Σοσιαλιστών (MJS), κρατώντας από ένα πανό με τη μεγέθυνση μιας αίτησης υιοθεσίας, προσπάθησαν να πλησιάσουν στην κυρία είσοδο του γαλλικού προεδρικού μεγάρου, εμποδίστηκαν όμως από την αστυνομία.
Ενας από τους διαδηλωτές, ο Τομάς Λε Γκοφ, εξήγησε ότι το Κίνημα θα συ
νεχίσει αυτή την πρωτοβουλία μέσω Διαδικτύου, όπου χρησιμοποιώντας την ιστοσελίδα του θα μπορεί οποιοσδήποτε νέος να συμπληρώσει τη σχετική αίτηση υιοθεσίας του από τον γάλλο πρόεδρο.
"Είναι για να βοηθήσουμε τους νέους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, διότι προφανώς είναι πιο εύκολο να βρει κανείς δουλειά όταν ονομάζεται Σαρκοζί", εξήγησε με φανερή ειρωνεία.
Ο Ζαν Σαρκοζί προαλείφεται για τη θέση του προέδρου της Epad, της δημόσιας επιχείρησης που είναι υπεύθυνη για τη χωροταξική διαμόρφωση της Λα Ντεφάνς στο Παρίσι, της μεγαλύτερης επιχειρηματικής συνοικίας της Ευρώπης.
Η υποψηφιότητα του υιού Σαρκοζί έχει χαρακτηρισθεί από μερίδα της αντιπολίτευσης ως "πελώρια κατάχρηση εξουσίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου