Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2009

ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ C.I.A. H...ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ.!!!



"ΕΧΑΣΑ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ ΟΤΑΝ ΕΙΔΑ ΤΗΝ ΑΔΙΚΙΑ"...
Συνεργάτης της CIA στην προσπάθεια ανατροπής του καθεστώτος Κάστρο στην Κούβα ήταν μέχρι την εξορία της στο Μαϊάμι το 1964 η νεώτερη αδελφή του Φιντέλ και του Ραούλ Κάστρο, Χουανίτα, όπως παραδέχθηκε η ίδια.
Η 76χρονη σήμερα Χουανίτα, η οποία δεν έχει μιλήσει σε κανέναν από τους δύο αδελφούς της για περισσότερο από 40 χρόνια, έκανε την αποκάλυψη μιλώντας στο ισπανόφωνο τηλεοπτικό σταθμό Univision-Noticias 23, εν όψει της σημερινής κυκλοφορίας των απομνημονευμάτων της σχετικά με το Φιντέλ και τον Ραούλ
Η αδελφή των δύο ηγετών της κουβανικής επανάστασης είπε ότι υποστήριξε αρχικά την ανατροπή του δικτάτορα Φουλχένιο Μπατίστα, αλλά στην συνέχεια βγήκε από την πλάνη εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ο μεγαλύτερος αδελφός της εκτελούσε τους αντιπάλους του και οδηγούσε το νησί προς τον κομμουνισμό.
«Άρχισα να χάνω τη μαγεία της επανάστασης όταν είδα τόση πολλή αδικία», είπε στη συνέντευξη που της πήρε η Κόλινς για το Univision-Noticias 23.
Η Χουανίτα είπε ότι από το σπίτι της στην Αβάνα, είχε εργαστεί για να προσφέρει καταφύγιο και να βοηθήσει όσους διώκονταν από την κυβέρνηση του Κάστρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου