Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

Ο "ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ" ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΠΩΛΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!

Ο "ΛΑΓΟΣ" ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.....

Γράφει ο Θύμιος Παπανικολάου




Την κακουργηματική απάτη του Καρατζαφέρη δεν πάψαμε ούτε μια στιγμή να την καταγγέλλουμε και να την αναλύουμε. Ο Καρατζαφέρης είναι πιόνι του μεγάλου κεφαλαίου και υμνητής του χρήματος.
Και επειδή το χρήμα όχι μόνο δεν έχει πατρίδα, αλλά σήμερα διαλύει και τα έθνη-κράτη, το ίδιο και ο Καρατζαφέρης δεν πιστεύει σε καμιά πατρίδα και προωθεί στην πράξη τη διάλυση του ελληνικού έθνους-κράτους.
ΟΛΗ αυτή τη θηριώδη απάτη και τον υποτελή και διατεταγμένο ρόλο του τα κρύβει πίσω από μια υστερική δημαγωγία για τα «εθνικά ζητήματα».

Κερδοσκοπεί ασύστολα, ασίγαστα και πρόστυχα, με θεατρινισμούς
και υστερικές κορώνες γύρω από τα «πατριωτικά» και οι θέσεις του και οι πράξεις του εναρμονίζονται πλήρως με τις επιταγές των πλανητικών κέντρων εξουσίας, εκείνων δηλαδή που καταλύουν πρακτικά κάθε οικονομική, κοινωνική και πολιτική δομή του ελληνικού έθνους-κράτους. Συγκεκριμένα:
α).- Είναι υμνητής όλων των οικονομικών δομών της πλανητικής εξουσίας!!! Όταν υμνείς αυτές τις «δομές» εξουσίας οι οποίες αποτελούν την πεμπτουσία της Νέας Τάξης και από την άλλη ωρύεσαι «πατριωτικά» εξαπατάς και κοροϊδεύεις αναίσχυντα τον ελληνικό λαό.
Είναι αυτές οι «δομές» της οικονομικής και πολιτικής εξουσίας που διαλύουν την Ελλάδα και τη μετατρέπουν σε προτεκτοράτο χωρίς εθνική υπόσταση…
β).- Ο Καρατζαφέρης είναι φανατικός λάτρης των ιδιωτικοποιήσεων!!!
Οι «ιδιωτικοποιήσεις» όμως, μόνο οι παντελώς άσχετοι δεν το γνωρίζουν, σημαίνουν τούτο:
Πώληση των οικονομικών, κοινωνικών και εθνικών δομών του ελληνικού έθνους-κράτους στο υπερεθνικό κεφάλαιο: Δηλαδή στα κέντρα εκείνα που προωθούν με θηριώδη τρόπο την ισοπέδωση και αποτέφρωση κάθε τι του «εθνικού» και «πατριωτικού»!!!


Φωνασκεί δημαγωγικά ο Καρατζαφέρης για «έθνος» και «πατρίδα», αλλά είναι υμνητής εκείνων που υπονομεύουν και καταλύουν τα «έθνη» και τις «πατρίδες»!!!

Για ποια πατρίδα μπορεί να μιλάμε όταν πουλάμε την Ελλάδα: Τα λιμάνια, τα Ναυπηγεία, τα αεροδρόμια, τις τηλεπικοινωνίες, τα οδικά δίκτυα, τις δημόσιες επιχειρήσεις, τα εδάφη της, τα πάντα; γ).- Ωρυόταν δραματικά ο Καρατζαφέρης στη Βουλή για να μη διώξουμε τους Κινέζους!!! Πολλαπλή η απάτη αυτού το μεγάλου πολιτικού κλόουν:
α). Να παραχωρήσουμε δηλαδή το εθνικό μας λιμάνι, στους ξένους!!!
β). Να πλημμυρίσουμε από Κινέζους, συνακόλουθα να αποσύρουμε τους Έλληνες εργαζόμενους!!! Μπροστά στην κατοχή μας από τις πολυεθνικές και το κέρδος της συναλλαγής (κέρδος για τους επιτήδειους και μεταπράτες) ξεχνιέται το «έθνος» και η «πατρίδα», καθώς και η αλλοδαπή πλημμυρίδα!!! Ας πλημμυρίσουμε και από Κινέζους…
Αυτό που ξέχασε να μας πει αυτός ο «πατριώτης» είναι τούτο:
Ποια οφέλη υπήρξαν για το έθνος και τον ελληνικό λαό από τις πωλήσεις του εθνικού μας πλούτου και των δημόσιων (εθνικών) δομών; Ποια τα κέρδη για τον ελληνικό λαό από τα ξεπουλήματα και τις ιδιωτικοποιήσεις που έχουν γίνει;
Ο ελληνικός λαός έχει γίνει ακόμα φτωχότερος και το χειρότερο: Αυτά τα ξεπουλήματα εκτόπισαν τους Έλληνες εργάτες και τους αντικατέστησαν με ξένους, με όλα τα εφιαλτικά επακόλουθα που συνεπάγεται αυτό και τα οποία έχουν αναλυθεί διεξοδικά από το ΡΕΣΑΛΤΟ.
Κούφια λόγια συνεπώς και δημαγωγία αφηνιασμένη για την αλλοδαπή κατοχή της χώρας μας. Δημοκοπεί ανενδοίαστα ο Καρατζαφέρης για το «μεταναστευτικό» και για την «πολυπολιτισμικότητα»!!!
Οι κεντρικές του θέσεις και η πρακτική του είναι εναρμονισμένα πλήρως με τις ιδιωτικοποιήσεις και την πώληση της Ελλάδας (αύριο θα μπούνε στη δημοπρασία και τα εδάφη της), στα υπερεθνικά οικονομικά κέντρα εξουσίας. Δηλαδή στη Νέα Ιμπεριαλιστική Τάξη:
Η τυχοδιωκτική πολιτική απάτη και σχιζοφρένεια στο αποκορύφωμά της…

2 σχόλια:

  1. Μεγάλε πατριώτη σταμάτα την πεο-παλινδρόμηση γιατί προκαλεί σοβαρές βλάβες στον εγκέφαλό σου, που αποδεικνύετε από τα γραφόμενά σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι λε ρε παιδί μου !!! όλα αυτα τα έκανε ο Καρατζαφερης ; Μόνος του τα έκανε ή και με παρέα ; Ασε ρε φίλε , τρώμε αύριο κουτόχορτο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή