Τρίτη 31 Μαΐου 2011

ΣΑΜΑΡΑΣ ΓΙΑ ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟ: "ΔΙΔΑΞΕ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ και ΟΧΙ ΤΗΣ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ"...!!!

"ΣΥΝΔΥΑΖΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΑΛΙΣΜΟ και ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑΣ"...

Ο Πρόεδρος, της Ν.Δ. Αντώνης Σαμαράς, πού πραγματοποιεί από σήμερα, τριήμερη περιοδεία στην Κρήτη, επισκέφθηκε τους Τάφους Βενιζέλων και το σπίτι Βενιζέλου (Μουσείο), κάνοντας δήλωση με σαφέστατους υπαινιγμούς κατα της "συναινεσης" και συνάμα τιμώντας τις διαπραγματευτικές ικανότητες, του Ελ. Βενιζέλου.
Είπε:
«Είμαστε εδώ, σε ένδειξη σεβασμού και ευγνωμοσύνης, προς έναν από τους μεγαλύτερους Έλληνες ηγέτες, τον Ελευθέριο Βενιζέλο, ο οποίος κατόρθωσε να συνδυάσει το μεγάλο όραμα με τον καθαρό ρεαλισμό και την τέχνη της διπλωματίας.
Και ο οποίος κατάφερε, κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, να διδάξει, για ολόκληρο τον κόσμο, την τέχνη της... διαπραγμάτευσης...!!!
Πιστεύω ότι, σε αυτές τις δύσκολες ώρες, που περνάμε σήμερα, από εδώ, από την Κρήτη, των μεγάλων και ηρωικών αγώνων, πρέπει να στείλουμε το μήνυμα και εμείς:

Ότι κάτω από τις σημερινές δύσκολες συνθήκες, εφόσον υπάρχει σχέδιο, εφόσον υπάρχει πίστη και εφόσον υπάρχει επιμονή και εμείς θα τα καταφέρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου