Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ... (συν)ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ.. ΦΕΥ...!!!

ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΣΥΝΑΡΤΗΣΙΕΣ και "ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ" ΣΤΗΝ... ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ...!!!

Γράφει ο Νίκος Σχοινάς
π. Γενικός Δ/ντής του ΛΑ.Ο.Σ

Ο Καρατζαφέρης θέλει και να (συν)Κυβερνήσει...!!!
Ό οποίος ηθικολογεί, δίνει οδηγίες προς ναυτιλλόμενους, υπερασπίζεται τους Δημοκρατικούς θεσμούς και ξεχνάει αυτά που του θύμισε ο Ι. Τερεζάκης την 11.11.2008.
«Γ. Καρατζαφέρη, συνεχώς αεράτος το παίζεις και όλο άνετες δηλώσεις κάνεις.
Κοίταξε όμως και λίγο τα περί εαυτού σου, διότι μπορεί να πέσει μεγάλο γέλιο όσο αφορά το άτομο σου τόσο στις Βρυξέλλες όσο και στην Ελλάδα».

Κάτι ήξερε και η Αλέκα Παπαρήγα που είπε στη Βουλή
(24/7/2008) για τον Καρατζαφέρη:
«ο Καρατζαφέρης είναι για τις βρώμικες δουλειές», κι εκείνος δεν απάντησε.
Με ποιο πρόγραμμα! και ποιες θέσεις! σκέφτεται να (συν)κυβερνήσει; με τις ιδεολογικοπολιτικές ασυναρτησίες ή «κολοτούμπες»;
Μερικά παραδείγματα αυτών των θέσεων:
Σκοπιανό, την 7.4.2005 ξέχασε φαίνεται ο Καρατζαφέρης την αρχική του θέση (όχι στον όρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ) και πρότεινε το: «ΣΚΟΠΙΑ, ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ».
Μετανάστες, αρχικά υποστήριζε, ότι θα τους διώξει όλους, μετά πήγε σε ποσόστωση του 3-4% και τελευταία δήλωσε ότι, «όταν γίνει Κυβέρνηση θα βουλιάζει το καράβι που θα μεταφέρει λαθρομετανάστες».
Οικονομία, θα λύσει το φορολογικό θέμα με την ανατροφή κατσίκας, ζήτησε επαναφορά της δραχμής, προτιμούσε την πτώχευση και την στάση πληρωμών, ψήφισε το μνημόνιο, κ.ά.
Διαπλοκή, ξέχασε τους κατ΄ αυτόν διαπλεκόμενους Κόκκαλη, Λαμπράκη, Σημίτη(Κο.Λα.ΣΗ).
Συνεργασίες, που επιδίωξε και επιδιώκει με τα Κυβερνητικά κόμματα (με Καραμανλή το 2008 & Παπανδρέου το 2010-11), παιγνίδια με την εκλογή προέδρου στη ΝΔ (Σαμαρά – Ντόρα), συγκατοίκηση στην πολυκατοικία της Κεντροδεξιάς, κλπ.
Εκλογές, εκφράζεται, όπως ξυπνήσει το πρωί (μια τις θέλει μετά λέει όχι, γιατί κοστίζουν και επανέρχεται πάλι, ότι τάχα τις επιβάλλουν Εθνικοί λόγοι).
Εξεταστικές επιτροπές, χάσαμε τον μπούσουλα, τις θέλει ή όχι, όπου εκφράστηκε με Λαϊκίστικες κορώνες και χτυπήματα κάτω από τη μέση και άλλα περιστατικά ων ουκ εστι αριθμός)
Μετά την συνάντηση δε που είχε με τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου (24.5.2011), έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Άκουσα με προσοχή τον κ. Πρωθυπουργό να εκθέτει τις απόψεις του.. . . Του έθεσα τις σκέψεις μου. Του είπα ότι δεν φτάνει μια αόριστη συναίνεση. Πρέπει να υπάρξει συνευθύνη και να αναλάβουν όλες οι πολιτικές δυνάμεις ένα κομμάτι από το βάρος. Να "αχθοφορήσουν" όλοι μαζί.
Ο κ. Πρωθυπουργός ……», το περιεχόμενο της δήλωσης σημαίνει, ότι: Στηρίζει για μια ακόμη φορά τον Πρωθυπουργό και τις επιλογές του, όπως έκανε και στο μνημόνιο και τον παρακάλεσε να συμπεριλάβει το κάτι τις και από τις δικές του προτάσεις για να τον στηρίζει στη συνέχεια και ως επιμύθιο έθεσε τον σχηματισμό Κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας, τάχα για να εκθέσει τον Σαμαρά, λες και το πρόβλημα της Ελλάδος είναι ο Σαμαράς.
Το πρόβλημα της υπό πτώχευση Ελλάδος είναι πρωτίστως το υφιστάμενο πολιτικό σύστημα και δευτερευόντως ο Παπανδρέου και η Κυβέρνησή του με τις επιλογές τους και όχι ο Σαμαράς για τον οποίο έχει αναλάβει εργολαβικά με την Ντόρα να τον εμποδίσει να γίνει Πρωθυπουργός, κατ΄ εντολή ίσως του Μητσοτάκη.
Γιαυτό έχει επιδοθεί σε συνεχή, ανελέητο πόλεμο επιθέσεων εναντίον του, που ξεκινάει από την μείωση – απαξίωση των προτάσεων (Ζάππειο ΙΙ) και καταλήγει σε χτυπήματα κάτω από τη μέση, όπως δήλωσε σε συνέντευξη του ο Καρατζαφερης στο ΕΘΝΟΣ της 24-10-2010 για τον Σαμαρά
«Ο Σαμαράς φοβάται το αρχείο μου. Ο Σαμαράς έχει εξομολογηθεί σε δικούς του ανθρώπους, που έρχονται σε μένα, ότι με φοβάται. Ίσως γιατί όταν έριξε τη ΝΔ το ΄93, με τον τρόπο που την έριξε, τον χτύπησα αλύπητα και τον καθήλωσα».
Όλα είναι φανταστικά και σκοπεύουν στη μείωση του Σαμαρά, γιατί ο Σαμαράς φαίνεται τουλάχιστον δημοσκοπικά να αναγεννά την ΝΔ, να την οργανώνει, να την οπλίζει με Κυβερνητικό πρόγραμμα, να ελκύει το πολιτικό ενδιαφέρον των πολιτών (οπαδών της και μη) και να αφαιρεί επιχειρήματα από τον Καρατζαφερικό πολιτικό λόγο, ώστε να ξαναβρίσκει ο ξενιτεμένος ψηφοφόρος την πολιτική του στέγη.
Αυτό φοβάται και τρέμει ο Καρατζαφέρης.
Σαμαρά ακούς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου