Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΥΠΟΥΛΑ ΛΟΓΙΑ και ΑΘΛΙΟΣ ΡΟΛΟΣ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ ΓΙΑ...ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΛΟΓΩΝ...!!!

ΤΡΕΜΕΙ ΤΟ ΝΤΟΠΙΟ και ΞΕΝΟ "ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ" ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ ΣΑΜΑΡΑ...!!!

Σε άθλιο ρόλο ο Παπαδήμος και οι (Ναυλωμένες Ουκρανέζες)  των ΜΜΕ να αναπαράγουν τις δηλώσεις του περί... "ατέλειωτων μέτρων και νέου Μνημονίου", επιχειρούν να τρομοκρατήσουν τον Ελληνικό λαό  γιά να μη γίνουν εκλογές...

Τρέμουν Πρωθυπουργό τον Σαμαρά και κυρίως την αυτοδυναμία του...!!!
Γνωρίζουν ότι υπήρξε ο πρωταγωνιστής του Αντιμνημονιακού αγώνα και κάτω από ποιές συνθήκες Εθνικής Ευθύνης γιά να μη χρεοκοπήσει η Χώρα, απο τις αλεπάλληλες Εθνικές μειοδοσίες του Γιωργάκη αναγκάσθηκε με την λογική και όχι με το συναίσθημα να συναινέσει στη δανειακή σύμβαση.
Ξέρουν ότι ο Σαμαράς δεν είναι δικός τους και κυρίως ξέρουν ότι τούς την έχει ..."φυλαγμένη".
Κατα την αποψή μας πως θα το επιχειρήσουν:
Την προηγούμενη Παρασκευή το υπουργείο Οικονομικών έδωσε παράταση έως τις 4 Απριλίου στους κατόχους ομολόγων ξένου δικαίου που θέλουν να συμμετάσχουν εθελοντικά στο PSI καθώς και στα δάνεια των ΔΕΚΟ που συμμετέχουν στο πρόγραμμα. 
Όμως, αποδεικνύεται πως η συμμετοχή μέχρι στιγμής των ομολογιούχων δε είναι η αναμενόμενη. 
Εάν μέχρι τις 4 Απριλίου δεν συγκεντρωθεί το απαιτούμενο ποσοστό για τα ομόλογα διεθνούς δικαίου, μήπως οι δανειστές μας, βρουν την ευκαιρία να ασκήσουν πιέσεις για να αναβληθούν οι εκλογές; 
Μήπως ευρωπαίοι και ΔΝΤ στηριχτούν στο γεγονός  ότι απαιτείται η ολοκλήρωση του PSI για να γίνουν εκλογές; 
Ναί, φαίνεται ότι είναι το τελευταίο χαρτί πού παίζουν γιά αναβολή των εκλογών διότι είναι προφανές ότι θα κερδίσει ο Σαμαράς όσα "πατριωτικά" αναχώματα και εμπόδια του βάζουν και ξέρουν τι τούς... περιμένει....!!!

1 σχόλιο:

  1. ποσο βλακας εισαι;;;; τρεμουν τον σαμαρα τον κωλοτουμπα; τραβα πεστα στα χαιβανια σου αυτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή